Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 7.5.2010 18:45:43
|
|
|
|
lana70
|
..no, ste me prepričale, mi bomo tudi Živo cepili. Bibek, kdaj se nam pridružiš.....kmalu kot kaže
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 7.5.2010 20:19:29
|
|
|
|
sonček33
|
Babe žabe, a smo fajn? Itak. Zmerej. Če pa nismo, pa pogledamo naše čmrlje, pa je sonce prec spet z nami. Bumo, luštna kužonka. Pa luštna Lana. Biba, ma če pa rojevanje ni najboljši uržah za nakup borše... naj bo hitro mimo. Goldy, sori, pomoje sem spregledala - a ti boš samo za 4 urce zaposlena? Upam, da uredite z dopustom. Z zdravniki je res hudič. kimsy...ti se kar potepaj, potem pa poročaj, pa še kakšno slikico napopaj sem semper...ti verjamem, mene kar želodec boli, že kak dan prej, če vem, da se bo v hiši kaj delalo...brrr...če bi jaz gradila bajto, me pobore še predno bi bila končana. Jutri vam želim lepo vreme, ali pa vsaj primerne temperature. reby ...ma Tomi pa je faca...on gre po hitrem postoku...kaj češ čakat, če se da vse v enem tednu usvojit , bravo mali zdej bomo kam lulale...mene že tišči evo, vidiš, nisem vas pozabila...ja un wagenček je pa prostoren... sekica moja... hvala za zs...lepo te je brat....vedno
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 7.5.2010 21:03:50
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy bumo - mimo vaše frajerke pa ne morem. A mi lahko zaupaš kaj je to za en voziček? Sej vem, da sem firbčna. Goldy, to je MON, voziček, ki sem ga nekaj časa nazaj ful zašinfala, ker je ta mali bil oskoz vroče v njem...in potem zarad tega nabavila MaxiCosija Muro 3.... no in se je začela mala posedat, pa sva rekla, da ga bova obdržala, ker se v Muri ne more tako sede naprej naredit, kot v tem.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 7.5.2010 21:49:08
|
|
|
|
sabsa
|
Po zelooo dolgem času se ponovno oglašam. Kako lepo je brati, kako naši otroci rastejo. Vidim, da ste nekatere že v novem postopku, da si nekatere to želite, pa še ne gre. Tudi jaz še nisem dobila M, zato ne morem po zamrznjenčke. Sara je stara 11 mesecev, konec meseca praznuje 1. rojstni dan. Rada se pogovarja. Že od 8. meseca me nasljavlja mama, drugače pa zna reči tudi ne, ja, dej, gej (glej), baba, mav mav (oglašanje mucke), na (ko mi kaj ponudi) in še bi se kaj našlo. Žal grem kmalu ponovno delati, Sara pa septembra v vrtec. Čas prehitro mineva.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 7.5.2010 23:35:07
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby ajsi - madonca, ti pa se boš uštimala. Ja pravim HB za plavalni tečaj, da sproti uštimavam dlačovje Semper - jaz mu dam lososa in tudi skuham v mleku po ajsinem receptu. Zraven pa krompirček in malo masla. Ful ma rad. Hvala, Reby, Ajsi Fajn ideje. Naslednjič ziher kuham v mleku. Pa krompirček zraven in maslo ... njami ... še bi mami IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper* - grem poskusit srečo na pošto! In seveda ven na sončka!! IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper* - oddala tunel na pošto. Pa ne se mi več tako zahvaljevat, mi bo še nerodno. Imaš mail. kimsy - našo dajemo spat okrog 8, včasih smo krog devet (lansko leto poleti). Vidiš ti polno dojiš pa imaš M, jaz je pa sploh še nisem dobila. Pa bi rada šla spet v postopek, pa brez M, ne bo šlo. Iiiiiiiiiii Bom preverila mejl. Sam ste tolk spet načvekale, da je treba komentirat Zahvaljujem se pa, ker sem vesela Jupiiiiiiii Aja, pa hvala Kimsy, mi dajemo tamalega spat okrog pol 9ih. Sonček je imela malo več časa za komentirat Super. Tudi tebe je lepo brat Sploh v barvah problem pri našem prenavljanju je še v tem, da prenavljamo ultra staro bajto Ah, saj bo ... se moram naučit manj sekirat se Bumo, super psička in krasna pupika Pa še naraščaj imate Pri vas je res pestro ... Reby, Tomi je prav neverjeten Pa kaj ti to delaš z njim?????? Izgleda, da bo v nedeljo še kar lep dan, tako da upam, da se nam bo vse v redu izteklo. Zdej moram pa še pod tuš, pol pa počasi v horizontalo. Sem kar utrujena. Nočko!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 6:46:59
|
|
|
|
biba007
|
Dan 2: PA ŠE DRUGA JAGODNA Ekola, zdaj pa šibam v P .
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 7:34:51
|
|
|
|
sonček33
|
Biba srečno!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 8:47:51
|
|
|
|
Reby
|
biba - mmm, tortica za potešit mojo žalost Srečno in upam, da boš kmalu cartala svojega sinčka. Jah, kaj čmo, danes se je naš boj končal. Pa nisem preveč žalostna, ker pogledam mojega dobrovoljnega sončka in je dan tako lep, da pozabim na žalost. Zaenkrat kakšno leto ne bomo šli v ponovni postopek, mogoče nam pa rata naravno, bomo vidl.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 8:58:15
|
|
|
|
sonček33
|
Rebika moja zlata, žal mi je. Me vse, večina nas, tukaj, dobro vemo, kako se človek počuti ob tem. Malo je besed, ki delujejo pomirjujoče. Zato ti namenjam objem. Stisni k sebi Tomija, občutek sreče bo v trenutku prevladal.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 9:45:09
|
|
|
|
bit
|
Reby... žal mi je..da ni uspelo. Je pa res kar si napisala...vajin sonček vama pogreje srček. Naj bo naslednji postopek uspešen, kadar koli se bosta odločila.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 10:01:53
|
|
|
|
lučka 25
|
biba, naj bo danes za tebe srečen dan, ali pa vsaj jutri. Kmalu boš mamica
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 10:02:55
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Rebika moja zlata, žal mi je. Me vse, večina nas, tukaj, dobro vemo, kako se človek počuti ob tem. Malo je besed, ki delujejo pomirjujoče. Zato ti namenjam objem. Stisni k sebi Tomija, občutek sreče bo v trenutku prevladal. To je pa tako lepo in resnično napisano, da se samo podpišem še lahko pod to. So mi kar solzice stopile v oči
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 10:06:05
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Rebika moja zlata, žal mi je. Me vse, večina nas, tukaj, dobro vemo, kako se človek počuti ob tem. Malo je besed, ki delujejo pomirjujoče. Zato ti namenjam objem. Stisni k sebi Tomija, občutek sreče bo v trenutku prevladal. To je pa tako lepo in resnično napisano, da se samo podpišem še lahko pod to. So mi kar solzice stopile v oči Ja, to pa res. Naš sonček vedno tako lepo napiše
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 10:41:44
|
|
|
|
Goldy
|
reby - oh, res je težko najti besede, ki bi te potolažile. Ampak treba je it naprej. Pocartajte se s Tomijem in možekom in bo svet kar hitro lepši. biba - dobro porihtaj v P. Pa javljaj!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 12:45:37
|
|
|
|
biba007
|
Evo me, Bibon že nazaj. Mali pripravljen, mama malo manj. Itak . Sicer pa vse ok ... mali še vedno mali, ima pa dovolj plodovnice in pretoki so kul. Odprto nič, zmehčano pa menda že. Jah nič, v ponedeljek bo šlo pa ZARES . Rebiček, lupčka pa objemčka. Pa tko, kot je rekla Sončica....večina nas res ve, kako je... Ampak veš kaj? Bo pa naslednjič. In boste imeli pomladansko dete. Najlepšejše . Aja, pa radi te mamo, še pa še. In lubike moje, hvala za navijanje. Mwa*
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 13:05:51
|
|
|
|
sabsa
|
Žal mi je Reby, da vama ni uspelo. Le da je tokrat je lažje, ne? Ker nekomu si že mama.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 21:19:33
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa Žal mi je Reby, da vama ni uspelo. Le da je tokrat je lažje, ne? Ker nekomu si že mama. ..to je pa res......ker si mama enemu velikemu zlatemu dobrovoljčku. Zato je lažje.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 21:20:47
|
|
|
|
lana70
|
bibon, vi pa čist do konca, ha...do zadnjega dneva se ne daste, no, navijam zate in v ponedeljek dihamo...pa glej da javiš, da ne bomo hiperventilirale ..a greš v Postojno?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 8.5.2010 21:31:15
|
|
|
|
sonček33
|
Kruce, želim ti, da se čimprej zrihtaš.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.5.2010 8:38:27
|
|
|
|
kimsy
|
Reby - tudi meni je žal, da vam ni uspelo, ampak vseeno... Doma imaš najbolj čudovitega navihančka, ki vama bo dal še ogromno volje in poguma, da se bosta borila še za enega, dva... navihančka/navihanke! Biba - ja, naša tud ni hotla ven, smo jo čakali in čakali... Ampak je pa pol toliko bolj fajn, ko dete pokuka vn! Upam, da v ponedeljek bo! Vem, kako zoprno je to čakanje! Goldy - upam, da tvoja M kmal pride! Moje pa da zdaj nekaj časa ne bo! Jst tud že full razmišljam o naslednjem otročku. Pa kar fantaziram, kok nama bo naravno uspelo!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.5.2010 9:17:11
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Takšen lep dan in sonček, sem kar boljše volje. Končno bom pa lahko začela hujšat Evo najprej kavice: kimsy - ja, bomo šli še v postopek najbrž, ampak čez kakšno leto, prej ne. Sicer pa mormo pohitet, leta so tu. Goldy - pr vas se kr smejim, Alja k zobozdravniku brez zob, ti na razgovor brez M Men se zdi, da 4 cikli pri men še niso bli ok za otročka, ker se mi še niso uredili in po mojem zarad tega ni blo uspeha. No, kaj pa vem. sabsa - ooo, lepo, da si se javila, že kmalu služba, bljek bibon - navijamo za jutri, s tabo smo Danes nč tortice? A te je mogoč baby fieber zgrabu in si že letela v P? No, morm povedat, da se naš mulček vsak dan postavlja na noge, prav smešen je, skoz bi bil na nogah. Pa ploskamo in mahamo papa. Čvekamo pa itak 100 na uro, pa kdo bi ga kaj razumel
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.5.2010 10:05:41
|
|
|
|
Goldy
|
Jutrooo! Alja ima zobek. Jeee!!!! Pri točno 11 mesecih! Bibek - torej je jutri ekšn? Da š danes preletim tiste papirje in malo povadim dihanje! reby - sam smo res face v naši familiji. Smo kr brez zobov - no zdaj imamo enega. Jesss! Pa jaz brez M. Bom mal dr. D-ja povprašala kako in kaj. Preden grem k njemu moram za ziher test narest, da ne bom tam kak butelj izpadla. sonček - po 4 ure bom delala ene 2 tedna, mogoče mal več - sam to bom svoj dopusta tako izkoristila - so mi namreč omogočili. Da bomo čimmanj babi obremenjevali do septembra. Pol pa gre v vrtec - če ga bomo dobili.... kimsy - moj mož je tudi prepričan, da na bo ratalo naravno. Tut ok, ne?? Pozdravček vsem ostalim!!! In lepo nedeljo, mi jo šibamo na en kratek izlet!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.5.2010 10:43:59
|
|
|
|
Reby
|
Goldy - še tukaj čestitke za prvi zobek in Alji za 11. mesecev
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.5.2010 13:32:24
|
|
|
|
biba007
|
No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEK . Oba super, navijanje pomagalo. Hvala. Velikega lupčka vsem. Mwa*
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 9.5.2010 13:37:05
|
|
|
|
Reby
|
Bibon - no evo, da sem vedla, da si nam jo šibnila v P Čestitke tebi in očiju za prekrasnega fantička s še lepšejšim imenom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?