|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
7.5.2010 18:45:43   
lana70
..no, ste me prepričale, mi bomo tudi Živo cepili. Bibek, kdaj se nam pridružiš.....kmalu kot kaže user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
7.5.2010 20:19:29   
sonček33
Babe žabe, a smo fajn? Itak. Zmerej. Če pa nismo, pa pogledamo naše čmrlje, pa je sonce prec spet z nami.

Bumo, luštna kužonka. Pa luštna Lana.

Biba, ma če pa rojevanje ni najboljši uržah za nakup borše... user posted image  naj bo hitro mimo.

Goldy, sori, pomoje sem spregledala - a ti boš samo za 4 urce zaposlena? Upam, da uredite z dopustom. Z zdravniki je res hudič.

kimsy...ti se kar potepaj, potem pa poročaj, pa še kakšno slikico napopaj sem

semper...ti verjamem, mene kar želodec boli, že kak dan prej, če vem, da se bo v hiši kaj delalo...brrr...če bi jaz gradila bajto, me pobore še predno bi bila končana. Jutri vam želim lepo vreme, ali pa vsaj primerne temperature.

reby ...ma Tomi pa je faca...on gre po hitrem postoku...kaj češ čakat, če se da vse v enem tednu usvojituser posted image , bravo maliuser posted image
zdej bomo kam lulale...mene že tiščiuser posted image   evo, vidiš, nisem vas pozabila...ja un wagenček je pa prostoren...

sekica moja... hvala za zs...lepo te je brat....vedno

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
7.5.2010 21:03:50   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

bumo - mimo vaše frajerke pa ne morem.user posted image  A mi lahko zaupaš kaj je to za en voziček? Sej vem, da sem firbčna.user posted image

Goldy, to je MON, voziček, ki sem ga nekaj časa nazaj ful zašinfala, ker je ta mali bil oskoz vroče v njem...in potem zarad tega nabavila MaxiCosija Muro 3....user posted image
no in se je začela mala posedat, pa sva rekla, da ga bova obdržala, ker se v Muri ne more tako sede naprej naredit, kot v tem.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
7.5.2010 21:49:08   
sabsa
Po zelooo dolgem času se ponovno oglašam. Kako lepo je brati, kako naši otroci rastejo. Vidim, da ste nekatere že v novem postopku, da si nekatere to želite, pa še ne gre. Tudi jaz še nisem dobila M, zato ne morem po zamrznjenčke. Sara je stara 11 mesecev, konec meseca praznuje 1. rojstni dan. Rada se pogovarja. Že od 8. meseca me nasljavlja mama, drugače pa zna reči tudi ne, ja, dej, gej (glej), baba, mav mav (oglašanje mucke), na (ko mi kaj ponudi) in še bi se kaj našlo. Žal grem kmalu ponovno delati, Sara pa septembra v vrtec. Čas prehitro mineva.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
7.5.2010 23:35:07   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

ajsi - madonca, ti pa se boš uštimala. Ja pravim HB za plavalni tečaj, da sproti uštimavam dlačovje user posted image
Semper - jaz mu dam lososa in tudi skuham v mleku po ajsinem receptu. Zraven pa krompirček in malo masla. Ful ma rad.

Hvala, Reby, Ajsi user posted image  Fajn ideje. Naslednjič ziher kuham v mleku. Pa krompirček zraven in maslo ... njami ... še bi mami user posted image

semper* - grem poskusit srečo na pošto!user posted image

In seveda ven na sončka!!user posted image

semper* - oddala tunel na pošto. Pa ne se mi več tako zahvaljevat, mi bo še nerodno. user posted image  Imaš mail.

kimsy - našo dajemo spat okrog 8, včasih smo krog devet (lansko leto poleti). Vidiš ti polno dojiš pa imaš M, jaz je pa sploh še nisem dobila.user posted image  Pa bi rada šla spet v postopek, pa brez M, ne bo šlo.

Iiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom preverila mejl. Sam ste tolk spet načvekale, da je treba komentirat user posted image  Zahvaljujem se pa, ker sem vesela user posted image  Jupiiiiiiii user posted image  Aja, pa hvala user posted image

Kimsy, mi dajemo tamalega spat okrog pol 9ih.

Sonček je imela malo več časa za komentirat user posted image  Super. Tudi tebe je lepo brat user posted image  Sploh v barvah user posted image  problem pri našem prenavljanju je še v tem, da prenavljamo ultra staro bajto user posted image  Ah, saj bo ... se moram naučit manj sekirat se user posted image

Bumo, super psička in krasna pupika user posted image  Pa še naraščaj imate user posted image  Pri vas je res pestro ...

Reby, Tomi je prav neverjeten user posted image user posted image user posted image  Pa kaj ti to delaš z njim??????

Izgleda, da bo v nedeljo še kar lep dan, tako da upam, da se nam bo vse v redu izteklo. Zdej moram pa še pod tuš, pol pa počasi v horizontalo. Sem kar utrujena.

Nočko!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.5.2010 6:46:59   
biba007
Dan 2: PA ŠE DRUGA JAGODNA
user posted image

Ekola, zdaj pa šibam v Puser posted image .

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.5.2010 7:34:51   
sonček33
Biba srečno!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.5.2010 8:47:51   
Reby
biba - mmm, tortica za potešit mojo žalost user posted image Srečno in upam, da boš kmalu cartala svojega sinčka.
Jah, kaj čmo, danes se je naš boj končal. Pa nisem preveč žalostna, ker pogledam mojega dobrovoljnega sončka in je dan tako lep, da pozabim na žalost. Zaenkrat kakšno leto ne bomo šli v ponovni postopek, mogoče nam pa rata naravno, bomo vidl.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.5.2010 8:58:15   
sonček33
Rebika moja zlata, žal mi je. Me vse, večina nas, tukaj, dobro vemo, kako se človek počuti ob tem. Malo je besed, ki delujejo pomirjujoče. Zato ti namenjam objem. Stisni k sebi Tomija, občutek sreče bo v trenutku prevladal.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.5.2010 9:45:09   
bit
Reby... žal mi je..da ni uspelo. Je pa res kar si napisala...vajin sonček vama pogreje srček. Naj bo naslednji postopek uspešen, kadar koli se bosta odločila.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.5.2010 10:01:53   
lučka 25
biba, naj bo danes za tebe srečen dan, ali pa vsaj jutri. Kmalu boš mamica user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.5.2010 10:02:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Rebika moja zlata, žal mi je. Me vse, večina nas, tukaj, dobro vemo, kako se človek počuti ob tem. Malo je besed, ki delujejo pomirjujoče. Zato ti namenjam objem. Stisni k sebi Tomija, občutek sreče bo v trenutku prevladal.

To je pa tako lepo in resnično napisano, da se samo podpišem še lahko pod to. So mi kar solzice stopile v oči user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.5.2010 10:06:05   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

To je pa tako lepo in resnično napisano, da se samo podpišem še lahko pod to. So mi kar solzice stopile v oči user posted image

Ja, to pa res. Naš sonček vedno tako lepo napiše user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.5.2010 10:41:44   
Goldy
reby - oh, res je težko najti besede, ki bi te potolažile. Ampak treba je it naprej. Pocartajte se s Tomijem in možekom in bo svet kar hitro lepši.user posted image

biba - dobro porihtaj v P. Pa javljaj!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
8.5.2010 12:45:37   
biba007
Evo me, Bibon že nazaj. Mali pripravljen, mama malo manj. Itakuser posted image .
Sicer pa vse ok ... mali še vedno mali, ima pa dovolj plodovnice in pretoki so kul. Odprto nič, zmehčano pa menda že.

Jah nič, v ponedeljek bo šlo pa ZARES user posted image .

Rebiček, lupčka pa objemčka. Pa tko, kot je rekla Sončica....večina nas res ve, kako je... Ampak veš kaj? Bo pa naslednjič. In boste imeli pomladansko dete. Najlepšejšeuser posted image . Aja, pa radi te mamo, še pa še.

In lubike moje, hvala za navijanje. Mwa*

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
8.5.2010 13:05:51   
sabsa
Žal mi je Reby, da vama ni uspelo. Le da je tokrat je lažje, ne? Ker nekomu si že mama.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
8.5.2010 21:19:33   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Žal mi je Reby, da vama ni uspelo. Le da je tokrat je lažje, ne? Ker nekomu si že mama.

..to je pa res......ker si mama enemu velikemu zlatemu dobrovoljčku. Zato je lažje.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
8.5.2010 21:20:47   
lana70
bibon, vi pa čist do konca, ha...do zadnjega dneva se ne daste, no, navijam zate in v ponedeljek dihamo...pa glej da javiš, da ne bomo hiperventilirale user posted image ..a greš v Postojno?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
8.5.2010 21:31:15   
sonček33
Kruce, želim ti, da se čimprej zrihtaš.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
9.5.2010 8:38:27   
kimsy
Reby - tudi meni je žal, da vam ni uspelo, ampak vseeno... Doma imaš najbolj čudovitega navihančka, ki vama bo dal še ogromno volje in poguma, da se bosta borila še za enega, dva... navihančka/navihanke!
Biba - ja, naša tud ni hotla ven, smo jo čakali in čakali... Ampak je pa pol toliko bolj fajn, ko dete pokuka vn! Upam, da v ponedeljek bo! Vem, kako zoprno je to čakanje!
Goldy - upam, da tvoja M kmal pride! Moje pa da zdaj nekaj časa ne bo! Jst tud že full razmišljam o naslednjem otročku. Pa kar fantaziram, kok nama bo naravno uspelo!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
9.5.2010 9:17:11   
Reby
Dobro jutro! user posted image Takšen lep dan in sonček, sem kar boljše volje. Končno bom pa lahko začela hujšat user posted image

Evo najprej kavice:
user posted image

kimsy
- ja, bomo šli še v postopek najbrž, ampak čez kakšno leto, prej ne. Sicer pa mormo pohitet, leta so tu.
Goldy - pr vas se kr smejim, Alja k zobozdravniku brez zob, ti na razgovor brez M user posted image Men se zdi, da 4 cikli pri men še niso bli ok za otročka, ker se mi še niso uredili in po mojem zarad tega ni blo uspeha. No, kaj pa vem.
sabsa - ooo, lepo, da si se javila, že kmalu služba, bljek
bibon - navijamo za jutri, s tabo smo user posted image Danes nč tortice? A te je mogoč baby fieber zgrabu in si že letela v P? user posted image

No, morm povedat, da se naš mulček vsak dan postavlja na noge, prav smešen je, skoz bi bil na nogah. Pa ploskamo in mahamo papa. Čvekamo pa itak 100 na uro, pa kdo bi ga kaj razumel user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
9.5.2010 10:05:41   
Goldy
Jutrooo!

Alja ima zobek. Jeee!!!! Pri točno 11 mesecih!

Bibek - torej je jutri ekšn? Da š danes preletim tiste papirje in malo povadim dihanje!user posted image

reby - sam smo res face v naši familiji.user posted image  Smo kr brez zobov - no zdaj imamo enega. Jesss! Pa jaz brez M. Bom mal dr. D-ja povprašala kako in kaj. Preden grem k njemu moram za ziher test narest, da ne bom tam kak butelj izpadla.user posted image

sonček - po 4 ure bom delala ene 2 tedna, mogoče mal več - sam to bom svoj dopusta tako izkoristila - so mi namreč omogočili. Da bomo čimmanj babi obremenjevali do septembra. Pol pa gre v vrtec - če ga bomo dobili....

kimsy - moj mož je tudi prepričan, da na bo ratalo naravno. Tut ok, ne??

Pozdravček vsem ostalim!!! In lepo nedeljo, mi jo šibamo na en kratek izlet!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
9.5.2010 10:43:59   
Reby
Goldy - še tukaj čestitke za prvi zobek in Alji za 11. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
9.5.2010 13:32:24   
biba007
No, pa ga imamo. Lovra Bora.
2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEKuser posted image .
Oba super, navijanje pomagalo. Hvala. Velikega lupčka vsem. Mwa*

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
9.5.2010 13:37:05   
Reby
Bibon - no evo, da sem vedla, da si nam jo šibnila v P user posted image
Čestitke tebi in očiju za prekrasnega fantička s še lepšejšim imenom user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?