|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
6.5.2010 10:44:09   
kimsy
Živjo, sm si končno vzela malo časa, da vas pridem pozdravit!
biba - še malo, malo... Pa bomo brez tortic!
Reby - kdaj bo +, mene tud drži, da bi šla že konec leta po pingvinčke.
obi - a ste že kaj bolš?
lućka - tale vaša bo pa šefica v vrtcu, a ne?

Mi smo bili prejšni teden full leteči, smo malo prvič peljali na Krk, v bistvu sva bili cel tedn od doma,(Portorož, Volčji Potok, Brežice...) ni da ni, sam še na štajersko je nisva pelala! zdaj pa bi radi šli za ene 3 dni s svakinjo in njenim sinčkom na morje, pa nam vreme nagaja!
Je pa naša punca kar pridna, prejšni teden sva ponoči vstajali samo enkrat, zadnje tri dni, pa se mi kar premetava po postelji, pa ne more zaspat, sploh ne vem, kaj bi bil razlog. Sm cela povožena, k skoz tisto dudo not tiščim. Sm pa opazila, da je bilo prejšnič čist isto, ko sem dobila M, ne morem vrjet, da lahko ta hudič tako vpliva na mene in njo, pa še tok redno mam, na 28 dni, kot pred nosečnostjo.

Bodite lepo, letiva na obisk do ene kolegice, ker drugače se nama lahko zmeša skoz doma v tem bednem vremenu!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
6.5.2010 13:06:51   
Reby
kimsy - lepo, da nas prideš malo pogledat. Naš se je premetaval ponoči, ko je imel ušeska vneta. Nočem te strašit, malo mogoče poglej, če ima kaj zamašen nosek in pa če ima kaj otečene bezgavke. Naš ni imel takrat vročine, živahen je bil isto, tako da niti nisem vedla. Super, da uživate in da ste leteči. Lupčka mali pupiki. Še vedno pa nimamo nobene slikce user posted image

Punce LJ in okolica, če katero zanima, danes sem dobila sadje in zelenjavo, sem kupila preko ekolife tržnice na internetu, men se ne zdi drago (napram koliko sem zadnjič za pol manj količine na tržnici zapravila 2x več in ni bilo eko).
Link: http://www.ekolife.si/si/page/group/grp/189/o/0/

Letim kuhat, se pol kaj javim user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
6.5.2010 20:50:21   
ledenka
Reby, sem malo pogledala tole stran s hrano, edino kar me moti je to, da je v glavnem vse uvoženo... kar pomeni, da ni tako sveže kot na tržnci user posted image pa ok, iz Italije še gre, ampak nekaj je iz Argentine ipd.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
6.5.2010 21:04:33   
lana70
Punce, ne morem se odločit, če bi Živo cepila za rotavirus. Odločiti se moram do drugega tedna, ko sva naročeni pri pediatrinji. Torej: DA ali NE?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
6.5.2010 21:17:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Punce, ne morem se odločit, če bi Živo cepila za rotavirus. Odločiti se moram do drugega tedna, ko sva naročeni pri pediatrinji. Torej: DA ali NE?

Mi smo Z cepili. Ni bilo nobene reakcije in do zdaj še ni bilo nobenega rotairusa na obisku. Je pa tak, da to cepivo ne zajame vseh sevov... Po drugi strani pa ni glih fajn, ko je dojenček okužen - diareja, bruhanje, dehidracija... naju je prav to prepičalo takrat. user posted image

obi - kako gre z vašim sončkom?

sempeeeer* - a te bom po riti!user posted image Nekaj si mi dolžna! user posted image Bošček K. Bodo kar zobki (veeednoo so zobki krivi. Vsaj pri nas user posted image ). Naj ti bo za slikce, ker si utrujena. Pa super za velikana! user posted image user posted image user posted image  

ajsi - jutri pa masaža, ali? Za piko na i. user posted image Pa ni problem v preveliki količini kilogramov! A-A! Samo neke spremembe so po novem v številkah - cifre so ostale iste, velikosti so pa pomanjšali! barabice!

Reby - kako Tomi?

kimsy - že maš M? Pa dojiš? Ker nisem popolnoma razumela tvojega sporočil (dudo not tiščiš - slepo ali svojo? user posted image )

bumo - čudovita psička! Še mulčke daj gor!

sonček - kuku back user posted image

Goldy - hihi, dobra kuhinja je imela svoje posledice, kaj? To je še tudi od tistih čeških čalapink! user posted image

Nak, zdaj sem pa laaaačnaaaa. Pa nič slakdega ni nikjer za pojest. Smlk smlk. Ampak zjutraj vseeno vneto čakam na novo poslastico! user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 6.5.2010 21:31:26 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
6.5.2010 21:29:32   
ledenka
Seki, I wish user posted image glede velikosti mislim user posted image masaža bo nnaslednji teden, jutri je voskanje na sporedu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
6.5.2010 21:35:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Seki, I wish user posted image glede velikosti mislim user posted image masaža bo nnaslednji teden, jutri je voskanje na sporedu user posted image

Jao, sem prebrala vojskovanje, namesto voskanje. Spat bo treba user posted image user posted image Khm - prijetno voskanje ti želim. Ni neka relaksacija to. Ampak je treba iti lep v službo, da ne bodo mislili, da je medo prišel user posted image
Hihi - zezam te. Trenutno jaz ličim na tega kosmatega drnjohača, se bo treba v roke vzet - samo da Z zaspi in gremo akcija. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
6.5.2010 21:40:42   
Goldy
lana - mi A nismo cepili proti rotavirusu. Po razpredanju, P, naju...trkam, da bo v ok. No, itak, da bo.user posted image

seren* - ej ziher so bile tiste 3 male (sistem ala americal pancakes, ne naših) čalapinke preveč!!!user posted image  Razmišljam, da jih bo treba narest za kosilo. Mogoče že jutri.user posted image  Ej, moj se pelje domov in gre v eno pekarno (je odprta do 22) in mi bo prinesel nekaj sladkega. A še zate kaj vzame?

kimsy - lepo, da si malo napisala...user posted image

user posted image  me glava boli. Me ni že od nosečnosti. Zdej pa ne vem, a se bliža M - kar bi bilo k, če hočmo it spet v postopek...al pa me boli kr tko.

Aja, mi smo dobili zamenjavo za G, ena ki bo delala en dan v tednu.user posted image user posted image  Sej še nosečnic ne bo sfolgala, kaj šele ostalih... Je dans mojmu bratrancu rekla, da ne more ona predlog za podaljšanje bolniške napisat za njegovo, ker je ni še nikoli videla. Da naj kr v bolnici neki napišejo. Zdaj pa naj nese k osebni zdravnici (ki tudi odhaja) - mogoče bo že nova delala oz. nov in bo tudi ta rekel, da ne more dat predloga na komisijo, ker sploh ne ve zakaj se gre.user posted image
Pa sem se spet razpisala. user posted image Čaooo

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
6.5.2010 23:18:26   
Sempervivum
Kok dogaja tukaj, zdaj, ko mamo Bibo user posted image user posted image user posted image  Še malo, pa boš čisto zares naša user posted image  Ne morem verjet, kako gre hitro čas ... se mi zdi predvčerajšnjim, ko si napisala 15. dan user posted image  sem kar zabuljila danes

Ajsi, čestitke za prvi rojstni dan user posted image  To je tudi za mamico prav poseben dan, ane user posted image  Je bila fešta?

Seki, vem, da me boš našeškala, sam jest nimam nič časa user posted image  Pa tolk luštnih slikc user posted image  

Danes sva šli z mojo prijateljico, botrco načmu mulčku, v BC po oblačila za krst. Nama je prodajalka najprej kazala cunje od Timberland-a, 50 € jopica user posted image  Pa itak nobene izbire, ne moreš verjet ... cela trgovina polna cunj, pa smo komaj kaj dobile. No, ampak odnesli smo pa itak najlepše cotke kar so jh imeli. Tamali bo tak lepotec, da je kaj user posted image  Edino mami še nima pojma, kaj lohka sploh obleče user posted image  Nimam nič časa, da bi malo sprobala, če mi je že kaj prav od robe iz preteklega leta user posted image  

V bajti imamo (spet) delavce, rastur totalni, vrtajo, razbijajo, mene bo kap user posted image  Menjamo peč za kurjenje, gremo spet na drva, zdej so ene peči z 99,99% izkoristkom, nafta gre ven, cisterna tudi, potrebne so neke cevi na novo, mah, cela štala. Danes sva z malim kar ven pobegnila, sem si kupila hamburger, pa ga pojedla v kafiču ob kavici user posted image  Samo pol je pa bilo treba še malemu skuhat in vsa morala kar lepo domov. Pediater nam je zadnjič priporočil ribo 1x na teden - sem kupila škarpeno, ampak mi je danes še cel dan kuhinja ful smrdela, pa sem jo samo na koščke narezala, pa v skrinjo dala user posted image  Vsak, ki je prišel noter, je reku, kaj pa tebi nekaj tako smrdi user posted image user posted image

Evo, takle mamo. V nedeljo pa še krst.

Drugače pa držim pesti za našo Rebiko, pa za Bibico seveda tudi, da bo vse šlo kot po maslu, Obiki naj se mali lepotec lepo podravi; Kimsy, tudi jaz sem vesela, da si si vzela malo časa, da nas malo obvesti o tem, kako ste vi. Me veseli, da ste dosti naokoli in uživate user posted image , Goldy, tebi sem se že nekajkrat zahvalila za tunel, pa se ti bom verjetno še user posted image  Pa kar vsi zdravniki bežijo od tebe user posted image  Jaz bi za mojo splošno šla tudi v Zgornji Krumperk, če bi bilo treba user posted image  Lana, mi smo našega kar cepili, čeprav nisem čisto prepričana, da bomo sploh dobili vrtec, pa tudi toliko stika z malimi verjetno ne bo imel. Ampak kljub temu - enkrat je zadosti, pa tale reč je res en user posted image  ... verjetno bi še midva v bolnici končala, če bi bilo z našim malčkom kaj hudo narobe, tako da nama je kar odtehtalo. Smo pa tudi mi "cepljenje" (ki to sploh ni, ker mali cepivo poje), super prestali.

No, takole. Vem, da je še Lučka pisala, samo je na prejšnji strani, jaz sem pa že pozabila user posted image   (aha, zdej sem se spomnila, da N spi še vedno 11 ur user posted image user posted image  saj sem že enkrat napisala, če se zavedaš, da imate zlato dete) - kot verjetno še kaj.
Ne mi zamerit - vsi se lepo pocrkljajte, mirno prespite nočko, malo poležite še zjutraj, potem pa hop v lep, sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
7.5.2010 7:01:21   
biba007
Dan 3: DOBRO JUTRO Z JAGODNO
user posted image

Jutri pa prvič v Puser posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
7.5.2010 7:54:12   
Reby

Reby, sem malo pogledala tole stran s hrano, edino kar me moti je to, da je v glavnem vse uvoženo... kar pomeni, da ni tako sveže kot na tržnci user posted image pa ok, iz Italije še gre, ampak nekaj je iz Argentine ipd.

Sem šla pogledat, ker imajo vse certifikate zram. Vse sem dobila iz Italije, jabolka so iz Argentine, banane pa iz Ekvadorja.
Vse je bilo ful sveže, nimam kaj rečt. Ker tudi nekaj, kar sem naročila, nisem dobila, je rekel, da jim niso pravi čas dostavili in da res skrbijo, da je sveže.

Dobro jutro vsem.
bibon - lepo opravi ju3 v P, kaj veš, mogoče pa boš že jutri cartala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
7.5.2010 8:16:23   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sem šla pogledat, ker imajo vse certifikate zram. Vse sem dobila iz Italije, jabolka so iz Argentine, banane pa iz Ekvadorja.
Vse je bilo ful sveže, nimam kaj rečt. Ker tudi nekaj, kar sem naročila, nisem dobila, je rekel, da jim niso pravi čas dostavili in da res skrbijo, da je sveže.

Dobro jutro vsem.
bibon - lepo opravi ju3 v P, kaj veš, mogoče pa boš že jutri cartala user posted image

Sem vedla, da sem hotla še tole pokomentirat ... Jaz sem tudi zadnjič pri najboljšemu sosedu gledala, od kod je vsa ta bio hrana - predvsem sadje. Čisto nič ni naše, vse je bilo uvoženo.

Biba, še malo, pa boš lahko objela svoje detece user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
7.5.2010 8:47:42   
Reby
Semper - jp, vsepovsod je uvoženo, saj tudi na tržnici trenutno nimajo eko naše pridelane hrane, potem, ko bo sezona, pa bodo imeli. Da ne povem, da sem zadnjič na tržnici dala za 1 melono, 1 šopek banan in 1 mango 18 EUR. Nikoli ne šparam pri hrani, kupim kvalitetno, ampak tole se mi je vseeno zdelo 3 much user posted image

Naš lumpek se je včeraj prvič sam vsedel, ko je plazil, danes pa že ornk stoji na nogicah user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4113
7.5.2010 8:53:42   
biba007

Naš lumpek se je včeraj prvič sam vsedel, ko je plazil, danes pa že ornk stoji na nogicah user posted image
user posted image

Go lumpekuser posted image , go lumpekuser posted image

Stolčke imate pa genau take kot pri nasuser posted image . Kaj smo že rekli včeraj? Great-minds-think-alikeuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
7.5.2010 8:57:07   
ledenka
lana, jaz sem našega cepila proti rota, ker je pač v stiku z otroki.

semper, ribo mu jaz delam tako, da jo skuham v mleku. smradu je bistveno manj. pa hvala za idejo, grem danes na tržnico in bom kupila kako ribico user posted image fešta bo pa naslednji vikend, ta vikend je menda bolj dež napovedan, mi bi meli pa zunaj

bibon, hvala za tortico user posted image držim pesti, da bo šlo čim prej, hitro in brez bolečin! privošči si današnji dan, jutri boš morda že v 2 kosih user posted image

reby, to je pa res dobro slišat user posted image morda se jih bom poslužila enkrat na teden, ko bom v službi in ne bo časa za tržnico! čeprav meni je dovolj blizu, da lahko skočim med malico user posted image

se* user posted image jaja, dlačovje. si kar malo želim mode back-to-nature, čeprav pol ne vem, če bi še upala it v ZOO, da me not ne obdržijo

goldy user posted image upam, da vam rata čim prej rešit tele zaplete z G!

kimsy, se potepate user posted image super, otroci, ki so v avtu pridni, so zlata vredni user posted image

pri meni je pa prišla madam M pa me mal zvija po trebuhu. pa ful neredna je, nekje na 40 dni, upam, da je tako zaradi dojenja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4115
7.5.2010 8:58:59   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Stolčke imate pa genau take kot pri nasuser posted image . Kaj smo že rekli včeraj? Great-minds-think-alikeuser posted image

Ti stoli so super igrača. Svetijo se, hladni so, pa še primerno telovadno orodje user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
7.5.2010 9:00:32   
Reby
ajsi - madonca, ti pa se boš uštimala. Ja pravim HB za plavalni tečaj, da sproti uštimavam dlačovje user posted image
Semper - jaz mu dam lososa in tudi skuham v mleku po ajsinem receptu. Zraven pa krompirček in malo masla. Ful ma rad.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
7.5.2010 9:03:23   
ledenka

Semper - jp, vsepovsod je uvoženo, saj tudi na tržnici trenutno nimajo eko naše pridelane hrane, potem, ko bo sezona, pa bodo imeli. Da ne povem, da sem zadnjič na tržnici dala za 1 melono, 1 šopek banan in 1 mango 18 EUR. Nikoli ne šparam pri hrani, kupim kvalitetno, ampak tole se mi je vseeno zdelo 3 much user posted image

user posted image user posted image user posted image Tomi user posted image user posted image user posted image zdaj ga boš tud ti lovila po ZOOju user posted image

eksotično sadje pa jaz vedno kupim v Merkatorju, imajo kar lepo. na tržnici je noroooooo drago, enak mango e 5 EUR, v Merk. pa 2 user posted image ok, banane še kupim, pa kako pomarančo, ostalega pa ne

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
7.5.2010 9:22:24   
lučka 25
Dobro jutro

Saj ne vem kje začet, ko ste tolk napisale user posted image

kimsy, zanimivo da tvojo pupo tako zvija v času M. Mogoče je pa res o razlog.

Reby, super, ma bravo za tvojega akrobata. Res obvlada. Pri nas se je prvič vsedla že ene 2 mesca nazaj, amapk samo 1x nama in 1x tašči. Potem pa se ji ni več ljubilo user posted image  Od srede dalje pa po parkrat na dan, je pogruntala da to tud gre. Pa zdaj prav velikokrat sedi tako, da so noge pod ritko, al pa na spodvitih nogah,......kot ena gumica je.user posted image  Glede vstajanja pa boš videla, zdaj se akcija šele začne.user posted image

ajsi, pa saj ti boš šla čist spedenana v službo, maš pravo telesno preobrazbo, sa da ne bo še kakašen kalogen al pa silikon padel user posted image  A M maš pa tako neredne? Lahko da je to še od dojenja. Jaz mam zdaj za pol krajše cikluse in skoz mislim, da mam M.

lana, mi smo N cepili. Sploh nisem razmišljala, ker sama delam v vrtcu in vsaj 2x na leto fašem ta virus user posted image  in mi ni glih, da bi ga prenesla na malo. Na zadnje sem ga med nosečnostjo od nečaka, je šla sama voda iz mene, čist prozorna in to iz vseh lukenj. Pomagalo pa mi je le oglje in čaj iz suhih borovnic, pa en napitek za hidracijo.

Se*, kaj zdaj. A mate še kakšnega zobka več. Pri nas se spet prav slini, pa vse v usta tišči. Mamo že dobra 2 mesca zatišje in le 2 biserčka.

Goldy, ah to pa ni fino. da gresta in G in osebni zdravnik stran. Upam, da se kmalu vse uredi.

Sempre*, a pri vas pa v nedeljo krst. Naj bo lep dan in za vas pomemben dogodek poln epih spominov.

biba, hvala za tortice. a jutri pa prvič v P. Zgleda bo že kar akcija. user posted image

sonček, danes maš malo krajši delovnik, če se prav spomnim. In ravno danes je takoooo leeep sonček, da bosta lahko z L. pohajkovala.

mojsonček, glede na včerajšnji nasmeh na FB domnevam, da sta prestali provokacije in ste se rešili alergije na mleko. Zdaj pa postopno uvajanje mlečnih izdelkov. Pa še ti boš lahko končno spet pila belo kavo, kot se za gre.user posted image

Itak sem vas še polno izpustila, pa brez zamere.user posted image

Midva sva bila včeraj na prijateljevem pogrebu. koliko mladih  user posted image  Vsi smo meli mešane občutke, zakaj je izbral ta izhod v sili,......ah bo že. Za sinčka smo pa zbrali denar in tako bo še nadaljnih 10 let, da bomo vsaj malo pomagali, pa čeprav je "samo" denar.

Zdaj pa na sončkaaaaa user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
7.5.2010 10:30:29   
Goldy
semper* - grem poskusit srečo na pošto!user posted image

In seveda ven na sončka!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
7.5.2010 14:54:06   
Bumo
Lana
jaz sem se za malo odličila, da so ji dali zdravilo proti rotavirosu...ni bila ceplena ampak so dali zdravilo oralno (neka tekocina eje bila in to v 2 dozah v razmaku meseca dni).
Naj košta kolko košta, res mi ni do tega, da bi se borili pri ta mali s takim virusom ,kot je rotavirus....
Reby pa to ni res, kaj vaš Tomi spočenja....kaj bo to olimpijec ali kako ? user posted image user posted image
Se bom jih enkrat pofočkala, ko so na kupu, pa jih dam goruser posted image
Daes pa naj bo spet Lana na vrstiuser posted image
Ostanite v cvetju....

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
7.5.2010 15:56:48   
kimsy
ser* - tiščim slepo dudo, ampak dojim, polno, pa imam vseeno že drugič M. Sm upala, da bom še malo fraj tega sranja, sam nimam te sreče. In se res full pozna ko mam M. Je mala full sitna. Zdaj se mi počasi končuje in tud Kiara je že dosti bolj pridna. Danes sva samo 2x vstali, za 7 min in je potem spala do 7-ih.

Ob kateri uri običajno dajete svoje sončke spat?

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
7.5.2010 16:41:11   
Goldy
semper* - oddala tunel na pošto. Pa ne se mi več tako zahvaljevat, mi bo še nerodno. user posted image  Imaš mail.

kimsy - našo dajemo spat okrog 8, včasih smo krog devet (lansko leto poleti). Vidiš ti polno dojiš pa imaš M, jaz je pa sploh še nisem dobila.user posted image  Pa bi rada šla spet v postopek, pa brez M, ne bo šlo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
7.5.2010 16:49:23   
Goldy
bumo - mimo vaše frajerke pa ne morem.user posted image  A mi lahko zaupaš kaj je to za en voziček? Sej vem, da sem firbčna.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
7.5.2010 17:27:32   
ledenka
bumo, lepotička user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?