Sempervivum
|
Kok dogaja tukaj, zdaj, ko mamo Bibo Še malo, pa boš čisto zares naša Ne morem verjet, kako gre hitro čas ... se mi zdi predvčerajšnjim, ko si napisala 15. dan sem kar zabuljila danes Ajsi, čestitke za prvi rojstni dan To je tudi za mamico prav poseben dan, ane Je bila fešta? Seki, vem, da me boš našeškala, sam jest nimam nič časa Pa tolk luštnih slikc Danes sva šli z mojo prijateljico, botrco načmu mulčku, v BC po oblačila za krst. Nama je prodajalka najprej kazala cunje od Timberland-a, 50 € jopica Pa itak nobene izbire, ne moreš verjet ... cela trgovina polna cunj, pa smo komaj kaj dobile. No, ampak odnesli smo pa itak najlepše cotke kar so jh imeli. Tamali bo tak lepotec, da je kaj Edino mami še nima pojma, kaj lohka sploh obleče Nimam nič časa, da bi malo sprobala, če mi je že kaj prav od robe iz preteklega leta V bajti imamo (spet) delavce, rastur totalni, vrtajo, razbijajo, mene bo kap Menjamo peč za kurjenje, gremo spet na drva, zdej so ene peči z 99,99% izkoristkom, nafta gre ven, cisterna tudi, potrebne so neke cevi na novo, mah, cela štala. Danes sva z malim kar ven pobegnila, sem si kupila hamburger, pa ga pojedla v kafiču ob kavici Samo pol je pa bilo treba še malemu skuhat in vsa morala kar lepo domov. Pediater nam je zadnjič priporočil ribo 1x na teden - sem kupila škarpeno, ampak mi je danes še cel dan kuhinja ful smrdela, pa sem jo samo na koščke narezala, pa v skrinjo dala Vsak, ki je prišel noter, je reku, kaj pa tebi nekaj tako smrdi Evo, takle mamo. V nedeljo pa še krst. Drugače pa držim pesti za našo Rebiko, pa za Bibico seveda tudi, da bo vse šlo kot po maslu, Obiki naj se mali lepotec lepo podravi; Kimsy, tudi jaz sem vesela, da si si vzela malo časa, da nas malo obvesti o tem, kako ste vi. Me veseli, da ste dosti naokoli in uživate , Goldy, tebi sem se že nekajkrat zahvalila za tunel, pa se ti bom verjetno še Pa kar vsi zdravniki bežijo od tebe Jaz bi za mojo splošno šla tudi v Zgornji Krumperk, če bi bilo treba Lana, mi smo našega kar cepili, čeprav nisem čisto prepričana, da bomo sploh dobili vrtec, pa tudi toliko stika z malimi verjetno ne bo imel. Ampak kljub temu - enkrat je zadosti, pa tale reč je res en ... verjetno bi še midva v bolnici končala, če bi bilo z našim malčkom kaj hudo narobe, tako da nama je kar odtehtalo. Smo pa tudi mi "cepljenje" (ki to sploh ni, ker mali cepivo poje), super prestali. No, takole. Vem, da je še Lučka pisala, samo je na prejšnji strani, jaz sem pa že pozabila (aha, zdej sem se spomnila, da N spi še vedno 11 ur saj sem že enkrat napisala, če se zavedaš, da imate zlato dete) - kot verjetno še kaj. Ne mi zamerit - vsi se lepo pocrkljajte, mirno prespite nočko, malo poležite še zjutraj, potem pa hop v lep, sončen dan
|