lučka 25
|
sonček, ohoj. Mi smod obro. Mala je naspidirana, da jo komaj dohajamo . Dnevi mirnih noči je konec, ker jo je dopust in druga postelja zmedla, p še nismo prišli nazaj. Saj spi po 11,5 ure, sam je treba spet ene 2x na noč vstat pa jo it nazaj na bok dat . Ampak to ni nič v primerjavi z jokavim, budnim,....otrokom. Sem že mal scrkljana. Bumo, kako lepa kužka. bi jo kar mela, sam ne bi zneslo. mojsonček, upam, upam, upam,...upam, da se nam do četrtka ne javiš, ker to pomeni, da ste opravili test s provokacijami. Že to, da ste dali že 2 dni skozi pomeni, da ste na dobri poti. Navijam še naprej , ker pri teh testih si želimo ostati v bolnici, drugačem pa bežimo od nje, a ne. Midve sva bli pa danes z N. v moji službi. Najprej v tajništvu, pa pol je še ravnateljica (ta nova) prišla. Je Neža kar skočila v njen objem. Upam, da sem dobla kaj pik Pol sva šli pa še v vrtec, kjer se ji je pa čisto odtrgalo. Je kar vriskala, plezala, otroke je kar grabila k sebi,....cela telovadnica je bla prve pol ure samo njena, polna enih žog, blazin,...Ko sva šli pa domov je pa samo zaspala, sem jo spečo nesla gor v posteljo in še kar spi, kar je pri nas redkost. Ker v kolikor jo hočeš prestavit se ona zbudi in ni šans da bi zaspala nazaj. Smo jo res zmatral.
|