|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
4.5.2010 21:32:54   
lučka 25
ajsi, ja hudi nohti. Jaz za sebe ne vem, če bi znala kaj delat s takimi nohti. Pa še mojmu žal niso všeč.

Vem pa, da moram it jaz v kratkem na pedikuro (mimogrede, sem hotla it že lani konec junija, pa me je presenetila brzinka Neža user posted image ), pa počasi bo treba it spet na masažo, ker so bolečine v hrbtu spet močnejše. Jap, mal razvajanja ne bo škodilo.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
4.5.2010 21:38:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Kaj je naslednji korak? Masaža? Saj veš, da ti predslužbeni stres ven stresejo.

če bo kaj cajta user posted image

pedikura pa je na vrsti v četrtek user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 4.5.2010 21:39:03 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
4.5.2010 22:32:09   
Goldy
Ojla!

Ma, spet smo leteči. Dopoldne na obisku, jaz popoldne na enem pogrebu, moj delovno, Alja pa v varstvu pri babi in teti.
Ta teden bova z Aljo najbrž šle na obisk k ženi od bratranca, ki pričakuje dvojčka (tudi po IVF), pa je že 3 tedne v bolnici, ker ji je tako slabo.

Hvala za nasvete glede moje G - sem šla v akcijo - jutri kličem v Velenje pa da vidimo, če se bom lahko kaj zmenila. Je moj rekel, da bomo drugače šla kr na dom.user posted image

ajsi - hudi nohtki!

biba - tudi meni sedejo tele tvoje tortice. So lepe, lepe in najbrž tudi dobreeee! Hmmm, ja, tele dodatne kilce so čist ok, sam zdej enih hlač ne morem več zapret. Moj se je takooo smejal.user posted image  

reby - res je eno veliko s****, prav želodec me je začel bolet zadnjič, ko sem izvedela. In da pride kak kreten. user posted image Pojma nimam, ali bo še nadomeščala tvojega, ali ne.

bumo - lepo, da si se malo javila. Imate pa kar lepo pasjo družino.

semper* - ko naštudiram ti javim. Al pa ko najdem tako škatlo!user posted image

seren* - ti si hujš ko Interpol in FBI skupaj!!!user posted image

lučka - si me spomnila na pedikuro. Pa tudi frizer kličee! Itak predn grem delat, da bom šla lepaaa! Kot da je pomembno.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
4.5.2010 23:25:26   
Sempervivum
Ojla, punce in Kruce. Mimogrede un link sem odprla, pol pa sploh nism uspela prebrat user posted image  Tako da sploh ne vem, za kaj se je šlo ... Mi zadnja dva dneva ful slabo spimo, tamali se zbuja v joku, od enih ponoči je pri nama, nič mi ni jasno user posted image  Krivim zobke, drugega ni nič takega, kaj pa vem ...

Smo bili danes pri pediatru - naš frajer ima 11,4 kile user posted image , pa 76 cm, samo tole je tako na približno izmeril, da mu ne verjamem dosti. Glede na cunjice bo 80 bolj prav ... Ni pa nič krvi odvzel, pa urina tud še nismo dal user posted image  Tak da ... P so ful različni. Naš je sicer ist OK, pa tudi z malim je menda vse OK, tako da ne mislim nič komplicirat.

Bomo imeli v nedeljo (končno) krst, tako da je pred nami še naporen teden.

Tudi slikico bom kakšno pripopala, seveda v okvirčku, samo zdele sem že čist fuč. Pa to smotano vreme mi gre na živce, k ne moramo ven vozičkat, pol se pa dan takoooooo vleče ...

Nočko!

PS: Tudi mene že zanima, kakšna poslastica nas čaka jutri za zajtrk user posted image  

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
5.5.2010 0:21:39   
obayifo
preberem in napasem oči na sladkem, ampak za odgovarjat me pa zmanjka.
zgleda, da nas je prepihalo, smo že od petka bolni, hudo prehlajeni, je bla vročina, pol je še mene napadlo in sem čisto povožena. upam, da bo zdej počas šlo h koncu. vikend paket je odpadel, vreme glih za bit bolan...
grem past v postlo, dokler zdrži. sem ga malo prej mela na joški in ko je skoraj zaspal, sem mu špricala fiziološko, ker drugač je dretje in zviranje, kot bi ga iz kože dajal.. upam, da bo vsaj kake 3 urce spal.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
5.5.2010 7:10:39   
biba007
Dan 5: TROJNA ČOKOLADA
user posted image

Ajsi
, ti boš pa najlepšejša za v službico....saj te tvoj sploh od doma ne bo spustiluser posted image . Tisto priporočilo od Se* si pa vzami kar k srcu...predslužbena predstresna masažica je MUS! Mimogrede, me pa glede tega gela zanima, kaj se medtem dogaja s tvojimi nohtki? A so kaj, akhem, takole no, nepredihani?

Lučka se pa tudi razvaja, pridna. Ste me spomnile, pupe, da bi se lahko tudi Bibon odmajal do kakšnega pedikerja, zdajle, ko ima ravno še par (dobesedno, sic!) delovnih dni časa ... me zanima, če tole z bušijem sploh še greuser posted image ...da zlezem v avto, pa ven, pa na stolček .... bo kar celodneven izletuser posted image .

Semper*, naj bo nedelja najlepšejša.

Uh, Goldy, sem se že spraševala, kje se potepate .... in si mislila, pa ja ne, da je šla hujšat? Kako smo že rekli - nečimrnost ne pozna mejauser posted image user posted image user posted image . Pa vidim, da so samo ene hlače v kriziuser posted image

Obi, user posted image za prehladek.

Lupčka vsem. In Rebi, držim pesti za taščicouser posted image .

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
5.5.2010 8:41:33   
ledenka
user posted image

še M. časti user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
5.5.2010 8:47:56   
Reby
Ajsi - pa ne mi rečt, da je M star že eno leto? Le kam gre čas?

Vse najboljše mali veliki M, da bi še naprej bil tako luškan fantek kot si, prijetno zvedav gimnastičar user posted image , da bi bil zdrav in malo nagajal ter veliko ubogal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
5.5.2010 8:48:39   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

še M. časti user posted image

Oooooooooooooooo, ČESTITKE!!! Kakšen junak! Uh, in se popravljam - potem boš pa najlepšejša za Mja! Se pardoniramuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
5.5.2010 8:50:35   
ledenka
bibon, čas za pedikuro je zdajle idealen! jaz sem vse to opravila pred porodom, pol pa sem šele čez kake 2 meseca spet tako hodila okoli, ko imaš že en ritem user posted image

hvala za čestitke! Reby, mal manj gimnastike že lahko zganja user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 5.5.2010 8:51:56 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
5.5.2010 9:01:06   
Reby
Pa sej to ni res, vse sem že napisala in potem koza pritisnila prekliči user posted image Zdej pa nimam volje spet še vse enkrat pisat user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
5.5.2010 9:02:54   
lučka 25
Dragi M. vse najboljše za 1. rojstni dan. Ostani polen energije, samo za mamico jo malo bolj razporedi, malo manj gimnastike kot pravi mami, pa bo.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
5.5.2010 9:02:55   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

bibon, čas za pedikuro je zdajle idealen! jaz sem vse to opravila pred porodom, pol pa sem šele čez kake 2 meseca spet tako hodila okoli, ko imaš že en ritem user posted image

hvala za čestitke! Reby, mal manj gimnastike že lahko zganja user posted image

Ah, jaz pa še nisem bila na pedikuri, pa bi kdaj rada šla... Pa v savno, pa na masažo, v bazenček, sama z možem. Saj bo, očitno bom morala malega k moji mami v varstvo peljat, ker s taščo bolj slabo kaže. Moja mami ma pa grif.
Ne vpraš - naš je zadnjič isto salto naredu pod stolčkom za hranjenje, ampak je bil tako v šoku, da se ni ne jokal, ne smejal, samo velike oči so ga ble user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
5.5.2010 10:51:56   
sonček33
M. čestitke za enko. Juhej.
ajsi, lepa  lepa

reby, kako oko? kako počutje? madona zdej zdej bo treba lulat

biba  sej borša je že v avtu, kajne? bo treba kar na enkrat letetuser posted image

lučka, a ste gut?

seren...kuku

smeper...spanje...mi sicer zdej spet malo bolj spimo, ampak zjutraj smo pa bili danes že ob 5.20 pokonci ... sej se bo zrihtalo ..pauser posted image  za fanta in mere

obi, pikapoke za vse vas..čimprej se pocajtejte

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
5.5.2010 11:45:19   
Bumo
danes pa malo za spremembo naša Ani user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
5.5.2010 12:45:42   
lučka 25
sonček, ohoj. Mi smod obro. Mala je naspidirana, da jo komaj dohajamo user posted image . Dnevi mirnih noči je konec, ker jo je dopust in druga postelja zmedla, p še nismo prišli nazaj. Saj spi po 11,5 ure, sam je treba spet ene 2x na noč vstat pa jo it nazaj na bok dat user posted image . Ampak to ni nič v primerjavi z jokavim, budnim,....otrokom. Sem že mal scrkljana. user posted image

Bumo, kako lepa kužka. bi jo kar mela, sam ne bi zneslo.

mojsonček, upam, upam, upam,...upam, da se nam do četrtka ne javiš, ker to pomeni, da ste opravili test s provokacijami. Že to, da ste dali že 2 dni skozi pomeni, da ste na dobri poti. Navijam še naprej user posted image  user posted image user posted image , ker pri teh testih si želimo ostati v bolnici, drugačem pa bežimo od nje, a ne.

Midve sva bli pa danes z N. v moji službi. Najprej v tajništvu, pa pol je še ravnateljica (ta nova) prišla. Je Neža kar skočila v njen objem. Upam, da sem dobla kaj pik user posted image  Pol sva šli pa še v vrtec, kjer se ji je pa čisto odtrgalo. Je kar vriskala, plezala, otroke je kar grabila k sebi,....cela telovadnica je bla prve pol ure samo njena, polna enih žog, blazin,...Ko sva šli pa domov je pa samo zaspala, sem jo spečo nesla gor v posteljo in še kar spi, kar je pri nas redkost. Ker v kolikor jo hočeš prestavit se ona zbudi in ni šans da bi zaspala nazaj. Smo jo res zmatral.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
6.5.2010 8:04:17   
biba007
Dan 4: MARCIPAN IN PISTACIJA
user posted image

Ajsi, kaj pa če bi ti naju Rebiko malce navižala, kam se splača skočit na pedikuro? Saj veš, mali vodič po galaksiji za greenhorneuser posted image .

Sonček, borša je v nizkem štartu. Čist nova, iz Ikeje. Ma je nisem rabila, ampak se mi je zdelo takooooooo na mestu, da si jo nabavim. Posebej za v P, se razume...kaj čem, vsak uržah je doberuser posted image .

Bumo, Ani je pa prav kjutsipaj pošastka. Katere pasme je? Miceno spominja na madžarsko ovčarkico...

Lučka, vaša princeska pa taka zvezdica v vrtcuuser posted image . Je lepo slišatuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
6.5.2010 8:04:27   
Goldy
Jutro!!!

No, glede moje G nič novega - odhaja pač. Včeraj pa sem izvedela, da odhaja tudi moja moja osebna zdravnica.user posted image  Da ne govorim, da tudi zobozdravnika nimam več. Hmmmuser posted image . Potem so me pa klicali še iz službe. Vračam se na staro delovno mesto (vmes je bilo sicer rečeno, da ne) in je seveda izziv z dopusti (smo 4 planirale na isti tedenuser posted image user posted image ), pa še z mojim koriščenjem dopusta po 4 ure zaradi varstva Alje šefica ni bila navdušena. Ji kar verjamem. Pa mi bodo ugodili.user posted image  Pridni, pridni!!!

ajsi - dragemu M želimo veliko razigranih in veselih otroških dni!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lučka - naša ga je na dopustu tudi sračkalas spanjem, pa je doma bilo takoj bolje. Celo bolje, kot predenj smo šli.user posted image

sonček - kako kej L?

mojsonček - tudi mi držimo pesti, da je vse ok!!!user posted image

bumo - kakšen lep pes! Jaz kar pogrešam sedaj, ko ni več našega Goldyja.user posted image

reby - kdaj lulamo?

Pozdravček!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
6.5.2010 8:07:04   
Goldy
biba - a mi2 pa čisto usklajene - po minutah.user posted image  Lepa torta! Kako kaj prestolonaslednik? In mummy-to-be???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
6.5.2010 8:21:25   
biba007
Iiiiiiiiiii, Goldy, sva te s prestolonaslednikom pogrešala...pa sva si (spet) razlagala, da si na shujševalniuser posted image . Midva sva super, me pa res tale križ matra. Mislim, da sem si nekaj premaknila - se mi zdi, da sploh nima veze z bušijem. In je čedalje huje. Zdaj resno razmislim, preden se premaknem že za par centimetrov .... mislim, če se res moramuser posted image . Pa še čedalje huje je. Se premikam kot kak jubilandosuser posted image .

Če bom takle klošar ... bo kar problem. Se malo tolažim, da AE tudi tam učinkuje, pa da nekako že bomouser posted image

Evo, sem se najamrala... Sicer pa komaj čakam sobote, da vidimo, kako je z našim prestolonaslednikom. Mogoče imamo pa že pravega kapitalcauser posted image ?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
6.5.2010 8:21:26   
Goldy
obi - pikepoke za bolančkanega fantka!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
6.5.2010 8:23:48   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

biba - a mi2 pa čisto usklajene - po minutah.

Great minds think alikeuser posted image .

Rebi bi pa lahko, če malce pogoljufa, že kaj nalulala?????

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
6.5.2010 8:27:07   
Goldy
biba - za sekundo si me prehitela!user posted image  Nič shujševalne. Gredo kilogrami kar sami dol....user posted image  Mene je tudi križ takooo bolel. Da si res nisi kaj premaknila, ali nategnila kakšne mišice?? Jaz imam že usločeno trtico (padla z rolerji in sem si čisto obrnila navznoter). Med porodom je popadek popustil, trtica me je pa ves čas bolela. Uf!!!! Sigurno je prestolonaslednik že pravi kapitalec - čokolada in te zadeve!!!user posted image  V soboto pa na pregled - pa novo torbo imej v avtu - za vsak slučaj!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
6.5.2010 8:28:23   
Goldy
Great minds think alike .

To bo!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
6.5.2010 9:28:18   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dan 4: MARCIPAN IN PISTACIJA
user posted image

Ajsi, kaj pa če bi ti naju Rebiko malce navižala, kam se splača skočit na pedikuro? Saj veš, mali vodič po galaksiji za greenhorneuser posted image .

tale torta je pa čist moja user posted image sem zadnjič šla hlače kupovat... in ugotovila, da bo RES treba shujšat!

na pedikuro pa hodim vednov Lassano pri Konzorciju, meni je tam ok.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?