lorelaj*
|
Protestiranje pri hrani: ja, punce (zvezdici, nosečka24), imate verjetno kar prav, da so to krčki. Edino čudno mi je, da je takoj, ko ji dam cucelj iz ust, bolje. Ne vem, mogoče je že povezala. Zdaj sem zamenjala cucelj pa bomo videli. Včeraj je bil čez dan spet štrajk (ponavadi je popoldne in zvečer), tako da sem se spet samo cmerala (no, obe sva se ), zvečer je imela pa ful napade lakote in je nadoknadila stradanje od prej. Ma ja, vsak dan drugače, se moram zgleda kar navaditi. Zvezdici: ponoči in zdaj še zvečer si črpam, ker Mina nikakor ne vleče. Še po flaški, ko skoraj samo teče, se hranimo tudi po dve uri, kadar štrajka. Aja, pa za kopanje. Zoey, hahaha, naša je ful podobna (spi v vozičku in med obiski). Razen kadar ima zaspan dan - takrat je pa ni za zbuditi. Izjema je seveda zvečer. Plamen, huh, nisem vedela, da je tako grozna ta preiskava. Samo je pa res hecno, kako smo mi včasih čisto iz sebe, ker se nam naši pikci tako smilijo, oni pa ful pogumni. Tjaša, midve sva se (tudi) pogovarjali o telovadbi tam pri vas, sem si že pogledala na netu, zdaj samo še čakam, da bom imela dovolj energije, da se zmenim. Čeprav ne vem, če zdj pred poletjem začenjajo. Mogoče bom pa kar tako kot Pikapolonica eno uro vzela. Boš povedala, kako je bilo. girl, sem probala tudi s canestenom, pa ni bilo bolje. Zdaj sem spet pri bepanthenu in sudocremi in tamali malo manj kaka, tako da se zmanjšuje. Drugače pa vam moram povedati, punce, da ste zlate, ker ful pomagate z nasveti. Novopečene mamice (no, vsaj jaz) smo včasih ful zmedene. Huh, mi je celo uspelo malo napisati. Zdaj me pa že kliče dete. Upam. da je lačno.
|