zoey
|
Čer! Čisto sem ogorčena, mali je zaspal pred osmo in mi je porušil vse plane za kopanje, hranjenje, previjanje Naš mulči je danes dopolnil 2 meseca, vse najboljše Arne Sva kar leteča, včeraj sva kljubovala dežju in naredila 10 km po PSTju in je bilo prav fino. Drugo leto pa štartamo na cel krog in mamino srebrno medaljo Šli smo še v vojašnico na dan odprtih vrat in mali se je previl v pisarni, v katero ne prideš kar tako Pa še nasračkal se je, da je bilo veselje Danes sva bila pa tudi na 2 dolgih sprehodih in kofetku in izjemoma ni jokcal, se je pa preventivno crkljal Zadnjič sem ga morala priklopit, ker nič drugega ni pomagalo, pa ajde, lahko bi bilo že malo lakote in je zelo lepo jedel, tako da ni bilo panike. Včasih ima kake epizode zvijanje in cviljenja in izpuščanja bradavice, tisto pa ni za v javnost, šprica in teče na polno NM - hvala za info o blazinicah. Čestitke Urbanu za krst Pa bravo oba za telovadbo Jessy - našega pa v levo vleče, ko ju bova dali skupaj, se bosta z glavicami tiščala, kot 2 golobčka Bom spet omenila pediatru, ga imava v torek, sem mu že na 1. pregledu, pa se mu je zdel čisto ok poglihan. Valen - Upam, da se bo Valentina lepo razvijala. Vsak otrok je edinstven, uživaj v vsakem trenutku z njo, samo zdaj je tako mičkena.Vsak otroček napreduje v svojem ritmu. Vsako obdobje ima svoje + in -, zato moramo mamice najti način, da uživamo s svojimi štručkami, tudi če se nam zdi tisti trenutek težko. Moj je tudi kar jokica, ampak je pa potem toliko slajše, ko se smejka Nosečka24 - ful kjut pleničke. Ampak mislim, da ne bom več kupila novih pralnih, bom poskusila bit bolj pridna z Racmankami Ampak mi gre z unimi za 1xno uporabo tko fajn ... Lunka - upam, da bo punči kmalu ok, upam, da je pikice ne motijo preveč. Bogica