|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
5.5.2010 13:30:12   
Pikapolonica80
Zvezdici - Krasno user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 951
5.5.2010 13:38:09   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

ena je spraševala če katera ne doji...jaz ne .

joj js bi dala pa vse, da bi lahko še naprej dojila oz. imela mleko. meni je čudovita ta vez med nama, ko ga lahko dojim in da je še na polno odvisen od mene. lepo je, ko me med dojenjem opazuje, jaz opazujem njega, ko me boža z malimi ročicami in nežno brca z malimi tačkami in ko zaspi ko je sit.... to bi me pa res potrlo, da bi ostala brez mleka..

tako pa pač je, jaz sem si tudi želela obakrat pa ni šlo... pa na koncu zdaj pri lukc u res nisem tako blesava kot ene mamice, pa brez zamere če koga užalim, ampak jaz lastnega otroka ne mislim mALTRETIRAT DA SE BO MUČIL Z MOJIM MLEKOM in polival...s tem njegovim refluksom plus vse kar to nese zraven..

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 952
5.5.2010 13:38:15   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

lenčy sej najdeš pa drug način crkljanja če dojenje ne gre.

jz sem se na začetku ful sekirala ker ni in ni šlo. pol sem se pa sprijaznila in zdej se na druge načine crkljava. vsemu se lahko prilagodiš.

ne me razumet kot da delam reklamo proti dojenju, hočem samo povedat da tudi če ne dojiš je vseeno lepo

to sem pa jaz pozabla napisat..tako je podpišem

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 953
5.5.2010 13:38:24   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

čmrlika - sem te pogrešala, si se pa vsaj na FB javila in sem predvidevala, da imate gužvo. Bravo za kuhinjo in za pridne user posted image user posted image ! Tudi mi imamo refluks samo v blažji obliki. Problem je to, ker Tristan požira nazaj in ne polije ven in sva imela na začetku strah v kosteh, ker se nama je 2x davil in sva šla na php metrijo, pa nima kisline. Sedaj nam kupčki gredo bolje, če ne pa kar renči in skoz jamra med spanjem, ker ga moti. Težava je, ko mi na joški zaspi, pol ga pa ne morem zbudit in kupčka ni. Pa sedaj ko je večji tudi večkrat polije kot poje nazaj, kar mi je bolj OK: RAje ga preoblačim kot da me je spet tako strah.

lorelaj - nate sem tudi mislila, sem se ti že na FB hotela oglasit, da malo poveš kako ste. Ja črpanje je kar utrujajoče, Pri meni sedaj že spi do 5.30 in imam že čisto trde. Če bo spal še dlje bom morala ponoči vstajati in črpati. Jaz imam to mleko pripravljeno za varuške, da mu bodo babica pa teta dajale, ko me ne bo.
Drugače si pa zelo pridna, da takole vztrajaš. Midva se dojiva tudi skoraj 1h in včasih me kar prime, da bi šla na flašo. Sploh ko je lepo vreme in bi bila rada čim več zunaj. Pa se seveda ne damuser posted image .

Same in še drugi nas preveč obremenjujejo s tem dojenjem. Handlinga bi naj nas najprej naučili, pol pa dojenje. Se mi zdi bolj pomembno, seveda pa sem za dojenje, ampak če ne gre pač ne gre. Nismo zato slabe mame. Jaz sem imela celo psihozo na to temo, ko se mi je par dni samo crkljal. Sem že študirala o selitvi, ker je bila babica preveč "pametna".

Kdaj pa jih polagate k nočnemu spanju, ob kateri uri?

joj, to doživlajm jaz vsak dan ker je hujša varjanta,rAVNO VČERaj sem že mislila da mi je kje res kaj usta dobil ker ga je še kolcalo zraven in pol se mu je zgleda vozlo in hropelo sem in tja pa kolcanje zraven in se je daviluser posted image user posted image ...zmeašlo se mi je skorajedino ph metrije še niso delali, zdaj sma mela UZ...pa splošni pregled pri gastro ,upam, da bo še kaj pametnega povedla na kontroli ker se mi bo zmešalo, čeprav smo se že navadili in je vsak dan bolje,,no kak dan je pa pekel povej mi kako izvajajo te ph metrijo...aja pa hvala za pohvale in čeatitke za kuhinjo1

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 5.5.2010 13:42:32 >

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 954
5.5.2010 13:38:30   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ahoj!

No, pa se je umirilo vse.<hvala bogu, čeprav se mi zdi, da sem tudi jest kriva. Na, pridem gor, pa štalo naredim - sori.

Glede tabletk pa - tiste, ki jih imate - jest sm jih mela, pa sm bla ful nezadovoljna in kolegica tudi - obe sva imeli kr vmes krvavitve user posted image  Sm rekla da nikol več, no, zdej jih pa res nikol več ne smem met - zaradi mamine pljučne embolije.

Glede dojenja oz. nedojenja - Tjaša a veš da ti dam ful prov pri tem. Tolk nas obremenjujejo s tem dojenjem, da mam včasih občutek, da mamice nimajo/nimamo dovolj mleka sam zaradi njih. Jest se na srečo nisem tok obremenjevala - sm prišla do spoznanja, da je še vsak otrok zrastu - tudi tisti z umetnim mlekom user posted image  Pa glede tistih tupi-glupi v glavo, da je dojenje fajn zaradi zdravja, pa da je manjkrat otrok bolan. Larifari bom rekla - imunski sistem je čist odvisen od otroka in ne od mleka. Moji kolegici sta dobili isti mesec otročka - ena je dojila, druga pa ni. In veste kateri otrok je bil največkrat bolan??? Doječi, nedoječi pa v enem letu ni staknil niti prehlada ...

Drugač pa čmrlika - welcome back!!!! Sem te že zelooooooooooooo pogrešala - pa tvoje vijolično pisalo tudi user posted image  Prav poživiš strani user posted image

Jessy - veš, imam občutek, da bi se najina najmlajša fuuuuuul ujela - oba sta zeloooooooooooooooooo lepa user posted image

o hvala! sem pa prepoznavna ha?user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 955
5.5.2010 13:38:36   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Evo moja pika je opravila prvo kopanje user posted image user posted image user posted image .

user posted image

[sm=bravo.gif]kak je lepa!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 956
5.5.2010 13:39:00   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Evo moja pika je opravila prvo kopanje user posted image user posted image user posted image .

user posted image  

Ma, kaj je kokola!!! user posted image user posted image user posted image
Ti že po tej slikci povem, da bo imela učke modre!!! user posted image  Se ne da zgrešit! Če postanejo rjave, so precej temnejše in motne.

ja tako je bilo pri naši taji, ki ima zdaj res res izrazito lepo temno rjave

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 957
5.5.2010 13:41:42   
Čmrlika
moj luka pa si res zasluži pohvalo, kak je to pridno, če ga kaj ne matra...evo zdaj se cel čas sam animira...no skoraj vedno se ...jaz sem pojedla poklepetal tule ,likam gore, pospravlajm čistim ,ker mamo še vedno narobe obrnjeno vse kar se mene tičr device...user posted image on pa tak priden...user posted image grem se zdaj pa vseeno malo poigrat z njim in pocartat...tajica pa je prej šla ven v dežni opremi ki jo je dobila za rojstni dan in tak je uživala!user posted image ples ve dežju...upam, da jo bo mami spravla noteruser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 958
5.5.2010 14:38:07   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: pikanogavička

Zvezdici kako tvoja mika pika uživa v čebričku. Pa tak luškan piškotek je - Zoey mislim, da bo moj mali hodil tvojmu v zelje user posted image

No, no, svojemu cimru pa že ne user posted image Da ne bom imela več dela s tabo, nesojeno taščo user posted image user posted image user posted image

Sem ugotovila, da naš mulc spi v vozičku, ali pa če so obiski. Če sva sama, me pa matra user posted image
Nosečka24 - hvala še za 1 mehansko varianto za spodbujanje kakanja, ma upam, da je ne bo treba uporabit user posted image Mi je bilo reeeees grozno user posted image user posted image
Jaz sem slišala, da je sprejemljivo pri dojenih otrocih kakanje celo na 14 dni user posted image Ma saj vidiš pri otročku, kdaj mu je ok, kdaj ga pa kaj matra. Zadnjič ga je ful matralo, zdaj pa tudi ni kakcal 2 dni, pa je bil ok. Včeraj se je pa nakidal ojoj user posted image user posted image Danes sem bila pa spet nekaj ekološko zagnana, pa sem mu dala Racmanko gor. Pa mu pozabila dat prekrivno čez ... sva se čez pol ure spet preoblačila user posted image Tokrat sledim celemu protokolu, pa je imel tako ogromno rit, da sem jo kar dol dala, pa navadno gor user posted image Današnje cunje sploh niso prilagojene za široko povijanje ali velike pralne plenice user posted image Jao, imam mal potrebo po experimentu s plenicami. Pa sem zadnjič zagrabila še ene v Leclercu ...omg, kot bi mu eno plastično vrečo hotla na rit nataknit ... no way, da jih uporabljam.
Kontracepcija - G mi itak ni nič predlagal, pa sem ga direkt vprašala, no pa saj ne, da bi imela ful veselje tabletke zobat user posted image Bova kar brez oz. ga bom ven metala user posted image Nisva neka fena kondomov, zdaj ko je pa še malo naprijetno si pa sploh ne predstavljam še plastike vmes. Itak bomo kmalu še kaj zrihtali, zdaj pa samo upam, da ne bo prekmalu user posted image
Jessy - fant obvlada user posted image Moj ima pa zdaj veselje s celo pestjo, to mi je ok. Dudico je pa tudi kar vzljubil user posted image Sva mu kako kapljico dala gor, pa je bila bolj slastna. Freud bi bil zadovoljen, da tako upoštevam oralno fazo user posted image
A lahko uporabljam šampon, npr. Johnson's? Umila sem mu že z Mustelinim, proti temencem, ma zdaj ko smo to porihtali, bo čas za navadnega. Milo mi ni tolk fajn. Je ful čupav, zadaj mu lahko čopek naredim user posted image Ga bo treba pred poletjem sfrizirat, če ne bo zgorel. Ali pa če ga kar pobrijem user posted image Saj se hecam, da me ne bo kšna napadla!
Danes sem stopila na vago z in brez lupčka in je bilo 5,8 kg razlike user posted image No, saj ima v torek uradno tehtanje, stehtala sva se pa zato, ker se mi zdi težak ku cent user posted image
Čmrlika - upam, da je Taja uživala na dežku user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 959
5.5.2010 15:22:56   
Jessy
Zoey, meni je patronažna rekla, da ko bo imel kaj lask, naj pa šampon uporabim. Ga že uporabljam in to ravno Johnsonovega, ki je bil v reklamnem paketu. user posted image  

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 960
5.5.2010 16:45:53   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

čmrlika - sem te pogrešala, si se pa vsaj na FB javila in sem predvidevala, da imate gužvo. Bravo za kuhinjo in za pridne user posted image user posted image ! Tudi mi imamo refluks samo v blažji obliki. Problem je to, ker Tristan požira nazaj in ne polije ven in sva imela na začetku strah v kosteh, ker se nama je 2x davil in sva šla na php metrijo, pa nima kisline. Sedaj nam kupčki gredo bolje, če ne pa kar renči in skoz jamra med spanjem, ker ga moti. Težava je, ko mi na joški zaspi, pol ga pa ne morem zbudit in kupčka ni. Pa sedaj ko je večji tudi večkrat polije kot poje nazaj, kar mi je bolj OK: RAje ga preoblačim kot da me je spet tako strah.

lorelaj - nate sem tudi mislila, sem se ti že na FB hotela oglasit, da malo poveš kako ste. Ja črpanje je kar utrujajoče, Pri meni sedaj že spi do 5.30 in imam že čisto trde. Če bo spal še dlje bom morala ponoči vstajati in črpati. Jaz imam to mleko pripravljeno za varuške, da mu bodo babica pa teta dajale, ko me ne bo.
Drugače si pa zelo pridna, da takole vztrajaš. Midva se dojiva tudi skoraj 1h in včasih me kar prime, da bi šla na flašo. Sploh ko je lepo vreme in bi bila rada čim več zunaj. Pa se seveda ne damuser posted image .

Same in še drugi nas preveč obremenjujejo s tem dojenjem. Handlinga bi naj nas najprej naučili, pol pa dojenje. Se mi zdi bolj pomembno, seveda pa sem za dojenje, ampak če ne gre pač ne gre. Nismo zato slabe mame. Jaz sem imela celo psihozo na to temo, ko se mi je par dni samo crkljal. Sem že študirala o selitvi, ker je bila babica preveč "pametna".

Kdaj pa jih polagate k nočnemu spanju, ob kateri uri?

joj, to doživlajm jaz vsak dan ker je hujša varjanta,rAVNO VČERaj sem že mislila da mi je kje res kaj usta dobil ker ga je še kolcalo zraven in pol se mu je zgleda vozlo in hropelo sem in tja pa kolcanje zraven in se je daviluser posted image user posted image ...zmeašlo se mi je skorajedino ph metrije še niso delali, zdaj sma mela UZ...pa splošni pregled pri gastro ,upam, da bo še kaj pametnega povedla na kontroli ker se mi bo zmešalo, čeprav smo se že navadili in je vsak dan bolje,,no kak dan je pa pekel povej mi kako izvajajo te ph metrijo...aja pa hvala za pohvale in čeatitke za kuhinjo1

Ah php metrija... sem vesela da smo jo dali skozi, da vsaj vem, da ni povečana kislina (lahko mu povohaš v usta, če smrdi po kislem, potem verjetno ima povečano). V nosek mu vstavijo tanko cevko do želodčka. Jaz sem user posted image k dež, veliko bolj kot moj fantek. Pa rokice mu zvežejo na hlačke (da si ne utrga cevke), ampak ga ni nič motilo. Zvit kot je, jih je skozi rokav spravil do vratu, k imajo prevelike srajčkeuser posted image .
Ti dobiš aparat ki ga imaš okoli vratu in pritiskaš kdaj leži, kdaj ga hraniš in kdaj ima bolečino - kolcanje, jok, kašljanje,... Vpisuješ tudi na poseben list in tehtaš ga pred in po vsakem hranjenju. To ima 24h, naju se je usmilil in smo imeli samo 18h, si pa čez noč tam. Vmes ga ni nič bolelo, ni jokcal, normalno jedel,... Jokcal je še ko so mu ven dajali. Potem vse to pregledajo in pridejo z rezultati. DObiš knjigico kako ravnati z otrokom z refluksom, oni imajo posteljo s 30stopinj naklona in je OK. Vse razložijo in meni je bilo lažje, predvsem pa ko sem pri cimri videla res hudo obliko, me je kar potolažilo, da pri nas še ni tako hudo. So ga pa tudi za alergije testirali, pa je vse OK.
Je pa tudi pri nas kak dan bolje kak dan pa slabše. Ga dojim, občasno dodam AM AR.

Če toe bo še kaj zanimalo pa vprašaj.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 961
5.5.2010 16:48:15   
plamen
Za nami je pa prva neprespana nočuser posted image . GA je zvijalo je sračkal in prdkal. Spal do 2.30, pa do 5h nič, pa potem spet do 6.30, pol sem ga pa k sebi vzela sva pa še 1h potegnila z občasnimi premori. Ni jokcal, se je pa anpenjal in stokal. Danes pa pijemo čajčka in se je že 3x tako ukakiluser posted image in upam, da ponoči spimo, ker je tako lepo potegnil že do 5.30, da sem bila kot rožca. Spat pa gremo tudi nekje od 22h do 23h.

Zdaj pa kosilce, je tata prišel, sine pa pančkauser posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
5.5.2010 16:55:38   
Jessy
Uf, Plamen, a že vse to je dal skozi??? joj, prejoj!!! Ma, samo, da je zdaj mimo in da ni tako hudo!
To bedenje ponoči mi je še kako znano, saj smo že prakrat podežurali po 2 uri, ampak nimaš kaj! Nič se ne da storiti, samo tolažiš ga, da je čim prej spet zaspan.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
5.5.2010 21:44:41   
plamen
Ja Jessy je bilo kar hudo, sploh za mojo psiho. Sedaj pa bolj pazimo pa lih vsakemu ga ne pustiš mrcvarit, sploh ne po jedi, da lepo požre dol ali pa polije.

Ja revčki itak niso krivi, da jih zvija. Upam, da bomo danes spali.

VSem mirno in prespano nočko!user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 964
6.5.2010 8:17:12   
soni
A je katera že preizkusila Bownovo terapijo pri krčkih?
Jaz grem danes z našo princeso, pa vam sporočim kako bo.

Drugače pa smo imeli tudi mi že prvo posvetovalnico, sedaj smo težki 4650g in 54 cm. user posted image

Lp

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
6.5.2010 9:15:32   
lucika
tamali mi je zaspal na kopšalniškem pultu, medtem ko sem se rihtala:) sem ga prestavila v košek in mi je taaaak dolgčas, da sem si šla pomarančke stiskat:)

ko sva se zbudila je še lilo, zdaj pa že sonček sije. zdaj je dva dni bil dež popoldan, pa tudi dopoldan sva prav čakala na trenutke, da sva malo šla ven. je pa tak fino zdaj v hiši bit (pri prvem sem bila v bloku); pada dež, ga parkiraš pod balkon in dobi svojo dozo svežega zraka in zaspi ko top.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 966
6.5.2010 9:18:24   
lucika
za bownovo terapijo še nisem slišala. mu pa redno dajam colikind (homeopatske granulce) in krčev nima. mogoče zaradi tega, mogoče jih pa itak ne bi imel. kaj te vem..če se kaj veliko napenja, mu dam še malo bimbi gasa. drugače pa biogaio hvalijo...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 967
6.5.2010 10:30:26   
Jessy
Dobro jutro, ali pa že dober dan!

Tudi pri nas je bil sonček. Sva se ravno oblekla, ko se je spet ulilo in sva ostala doma. Pa tako sem bila vesela, ko sem zagledala sonček. Upam, da bo kmalu kaj posijal.

Lucika, jaz sem tudi v hiši, ampak nimam balkona. user posted image  Voziček bi lahko parkirala pred vhod pod streho, a če bi le kaj pihal veter, bi ga zmočilo.

Soni, tudi jaz še nisem slišala za to terapijo. user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 968
6.5.2010 11:41:35   
lunka1

Ah php metrija... sem vesela da smo jo dali skozi, da vsaj vem, da ni povečana kislina (lahko mu povohaš v usta, če smrdi po kislem, potem verjetno ima povečano).

Ja, tole me zanima. Ampak meni smrdi takrat, ko polije ali pa ji malo "skutke" pride z ustk ven. A je to lahko povečana kislina, ali samo vonj po "politku"? Smrdi kot sesirjeno mleko, kaj pa vem... Kaj pa naredit, če je kislina?

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 969
6.5.2010 12:30:46   
NM
Dan!

Mene pa zanima, ali se kateri dogaja, da pride samo kakšen dan ali samo del dneva, ko mali poliva ali pa že proizvaja tudi skutko.
Naši se je to zdej ene petkrat dogajal. Pa ne vem, al prehitro je, občutek mam, da preveč, ker men kr v potoku teče mleko. Zdej ji kr zadostuje iz ene dojke in pol v tem času druga kar vzkipi. Se ji tud dogaja, da izpusti dojko, da lahko požre.
Upam, da to redko polivanje ni znak kakšnih težav.

Drgač pa moram povedat prigodo od včeraj zvečer, ko sem uspavala malo, popoldne in zvečer jo več cartamo, ker je sitna in od utrujenostin tud zaspat ne more. Se najeva ob pol deseti in jo nesem v postlco in se vsedem na postlo, da jo še mal pobožam. 30 minut miru in pol jamranje, malo pustim in grem gledat, pa še kr jamra. OK, kaj je - kupček - KUP!!! Pa prstek v usta in cmok cmok, še malo pristavim, pije, podere kupčka in pol se mama odloči, da jo bo cartala in uspavala. Zelo rada pa zaspi na prsnem košu v polležečem položaju in glavico zatlači za vrat. Pa mami vztraja, vmes zadrema in Nika tudi, zaspat pa ni in ni mogla.
Pol pa se le odločim in jo dam v postelco, me še gleda, se smeje. Bila sem tiho in jo opazovala v poltemi, pol me je pa začel pobirat in Nika je tudi v miru zaspala.
NAUK ZAME: če ji večinoma rata, da sama zaspi, probaj najprej to.

Ojej, sem se razpisala - he he, je čas, saj SPET DEŽUJE.user posted image

lpuser posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 970
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 13:15:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikapolonica80)
  Neposredna povezava do sporočila: 971
6.5.2010 13:25:10   
Jessy
Valen, kar hudo mi je zaradi vaše diagnoze! user posted image user posted image user posted image K sreči medicina napreduje in znajo že dosti pomagat.
Ti moram povedat, da sem tudi jaz morala menjati čas kopanja, ker zvečer je skoraj živčnega fasal, če smo ga kopali, tako da zdaj to počnemo dopoldan, ko vstane in uživa brez joka. user posted image  Probaj še ti!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 972
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 13:27:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 973
6.5.2010 13:29:46   
7lina7
dan!

berem vas vsak,če ne pa vsak drugi dan.. sem na tekočem! user posted image

ravno prihajava iz posvetovalnice: težki smo 5230g in veliki 57cm

vse BP!

drugače pa spat hodimo ob 20.00! sam si je izbral to uro.. okrog 19.15 ga skopam in porihtam, potem mu dam zizo (neglede na to,kdaj je imel prejšnji obrok) . včasih še kaj poje,včasih pa ne. položim ga budnega v posteljico mu vklopim zvezdico - tista ki poje in na stropu riše medvedke - zelo dobra investicija - ker ga medeki ful pritegnejo- in tako sam lepo zaspi.. brez dude, brez drenja.. ko vmes zajamra grem pogledat,ga pobožam in to je to.potem pa spi do 01h ali 02h. naslednji obrok pa imava okrog 5 do 6h. naprej pa sva na dnevnem ritmu kar pomeni na 3h!

duda pa je drugače zakon!!

krčev nimamo, se polno dojimo, kupčkov še zmeraj ne znamo podirat - ampak nam gre na bolje!user posted image

odkril si je rokice,ki jih pridno trenira in daje v usta,poskuša vdarit po viseči igrački, dela mehurčke iz sline, pa mami se dela norca in kašlja pa se pol smeji !

poskušava čimveč vozičkat, tak da sva kr nesrečna ob takih deževnih dnevih..

v glavnem je dete pridno, mama zadvoljna!! user posted image

.. tak dolgo sem pisala, da moram še popravljat.. sva zmes jedla in zdaj spet spi.

opravila tudi prvi G pregled - vse ok. za zaščito se nisem odločila - najprej kg dol,pol se bomo pogovarjali al se basat s hormonskimi tbl al ne.. rešila sem se 18kg zdaj pa stoji.. jaz pa si že delam probleme kaj in kak bo na morju.. res se ne vidim v kopalkah letos!! user posted image ne vem kak naj se losam še 1x tolko kg do avgusta?? .. ja,če je šlo gor - mora še dol..samo kako?? user posted image dokler dojim nekih radikalnih diet ne upam uvajat, se pa redno gibljem in probam met take speed sprehode - da kr dvignem pulz! ne jem sladkarij ostalo pa manj kot prej.res pa je da jem spet samo 1x do 2x na dan,kar pa spet ni prav!!no, ja! bo že.

Zvezdici čestitke za kopanje!! tud mi2 sva se kopala pri 1mesecu in kak teden zraven.. kaj češ..

Valen - user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa ki ste pripopale slikice - lepe otročke mate!!

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 6.5.2010 13:44:19 >

Lin@

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 974
6.5.2010 14:15:24   
Jessy
To današnje vreme je pa za zjokat se. Sonce, dež, sonce, dež, sonce, dež, dež, dež, dež.... brez vezno! Pa tako sem upala, da bo kaj vedra, da bi se odpravili v nakup rožic za na okna. Še zdaj nisem ničesar zasadila. user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.