strumf
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 kako je s to kislino? Mojega ne morem pogruntat, kaj mu ni všeč, oz. kaj je narobe. Pri vsakem hranjenju imava celo kalvarijo, ker, mi najprej ful hlastno je, potem pa kr ven butat začne cucelj, pa lačen je še, kupčke podre, pa se napenja, zvija (ni rdeč ali da bi krčil nogice kot pri krčih), pa mu dam za jest pa naredi požirek, dva in spet v jok...res že ne vem kaj naj bi to bilo...poliva tudi malo, včasih kr bruhne ven da pljuskne po tleh... kje ti to kislino merijo a pediater? joj pri nama je isto, včasih mava pravi matr.... že tko mi neki mleka zmanjkuje in si moram zdj pod prisilo po vsakem obroku sčrpat, da bomo pospešl zadevo (upam, da bo ratalo) ko je lačen, se mi še vedno zdi, d je bl mal mleka v dojki, tko d neki časa vleče pol gremo pa na flaško (moje mleko). pa tudi sama vem, da se iz dojk ni najedel(ker meni ne zgledajo tako polne ), zato kar zahtevam še flaško. tudi Aleks se včasih kar dere zravn, pa jedel bi tudi, vse ob enem... tko da tudi sama ne vem, kaj naj. mende ni spet kej narobe...js ne vem no, skos je nekaj, ko bo krčkov konec, bodo pa zobki da ne omenim, da je bila danes vsaka plenica nepokakana(kar ni bilo še nikoli) in tudi spi mi nič (razen ponoči-moram potrkat). se pridružujem tudi vama. danes je moj mali začel nekaj štrajkat. naje se v pol ure, prej vedno eno uro pa še mal. je z obeh dojk. in ko je proti koncu, se začne tako dret-ne jokat- dret da sploh ne vem kaj naj naredim. pa se vstanema, pa cartama, pa duda ne pomaga (prej je vedno). potem pa en velik kupček in zadeva kot da ni bilo nič, rešena. ne dovoli pa da mi vmes podrla kakšen kupček, ker se spet dere, ker ga zmotim pri hrani. sem pred večerjo skoraj živčnega fasala, ker me je bilo strah kaj bo. pa je bila zadeva lažje oblike. drugače pa mi včasih bruhne ven čisto mleko (takoj po podoju), včasih na previjalni "skuto", ali pa čisto -kot bi bila slina. tak da večne vem kaj naj naredim. ležišče je dvignjeno, previjam ga večinoma pred hranjenjem, ali pol ure po hranjeju, da se hrana le poleže, pa mi še vedno ven vrže. patronažna je rekla da je to samo višek, da ni nič narobe, ravno tako pediater. sedaj pa ko berem da imate podobne težave, me kar skrbi, če nimamo še mi takih problemov. sploh to dretje mi ni nič prav všeč.
|