|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
7.5.2010 15:20:10   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Sva s sprehoda, preden se je stemnilo. Zdele še panča bo pa kmal akcija hranjenja. Danes sva spala do 9.30, hrajenje ob 4.30, sicer pa prej tut prdkanje in napejanje.

Valen - user posted image user posted image , veliko mislim na vaju (vas) in tako kot vse ostale upam na najmanjše posledice. Ane kolk je lušten k v vozičku še spijo in si lahko malo oddahnemo. Kamlu bo pa tudi tam akcija k bodo hoteli čim več videti. user posted image

Bownova terapija - izvaja jo moja prijateljica. Naj bi pomagala tudi pri refluksu, pa jo moram vprašati če res. Jo pokličem in javim, če bi še katero zanimalo, ki ji user posted image veliko poliva. Moja setra je bila, ker je imela mala krčke, nekaj je pomagalo itak pa ne veš ali od masaže ali je bilo kaj drugega. V DOmžalah en gospod izvaja za dojenčke brezplačno. Sam mu vsak vseeno nekaj da.

Ali je še kakšno adaptirano mleko AR ali samo AM? Hvala za odgovore!!

NOVALAC

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
7.5.2010 15:20:54   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: valen

girl79.. mi tudi upamo, da bo tista najbolj mila oblika, ker v bistvu, če bo to CP prve stopnje, je življenje skoraj da normalno oz. zelo zelo malo se pozna. Smo optimisti user posted image . CP pa diagnosticirajo za vsako tako poškodbo možganov, čeprav bi lahko bili med tistimi 5%, ki jih odnesejo brez posledic.
čmrlika.. meningitis in možganska kap.

Jutri jo bom prvič provala okopat zjutraj, pa da vidimo reakcijo. Naslednji korak pa čebriček.
A tudi vaši imajo nonstop vetrove??? Meni gre že prav na živce, da se boga napenja in prdi skoraj čez cel dan. Krčki pa so že ful izveneli. Sam to z napenjanjem je zoprno.

Zdaj smo se vrnili z dolgega sprehoda. Joj kako ji paše vozičkanje, vsaj spala je lepo in ni jokcala. In takoooo lepo sonce imamo tu na obali. Zjutraj pa dež.
Zdaj pa je že čas za hrano. Med drugim mi je danes ''''dovolila'''', da sem celo na hitro posesala po stanovanju. Ne morem verjet, da je bila budna in pridkana na ležalniku celih 20 min user posted image . Upam, da bo počasi vedno bolj mirna in zadovoljna.

Aha, verjetno zaradi streptokoka...sem zelo žalostna, ker sem toliko pisala otem... ker sem bila sama okužena in mnogo punc na rr sploh ne ve da kaj takega obstaja in da je tako nevarno. se je okužila med porodom, ali kasneje? no, vsekakor želim mali bojevnici vse vse dobro in da bo če že res mora biti vse skupaj v najbolj blagih oblikah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ta streptokok, jaz sem 14 dni prej rodila in še ni bilo izvida, bi moral biti tisti dan CTG, pa sem bila že v P. In jim 3h nisem pustila predret mehurja, ker smo čakali do 10h, da je moja G začela delat, da so iz P poklicali tja in izvedeli da je izvid negativen. Sem raje 3h dalj tam dihala kot da bi bilo kaj narobe.

user posted image JAZ BI ISTO NARDILA

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
7.5.2010 16:00:37   
Tjasa27
streptokok jz sem bila zmenjena z g za testiranje v 35 tednu, pa ga nisem dočakala. so pa urbanu preventivno dali antibiotik in ga testirali pa je bil negativen.
sem se pa res hotla sm kaj ko nas je tako presenetilo.

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
7.5.2010 16:03:42   
Tjasa27
a še to morm povedat da je bil urban danes na fizioterapiji POHVALJEN!!!! Je rekla, da se zelo lepo razvija. smo dobili pa še ene nove vaje za delat

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   [Brisano sporočilo]
7.5.2010 16:11:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
7.5.2010 16:20:09   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Meni je tako žal da sem rodila v izolski porodnišnici. Sem hotela rodit v postojni, pa me je vse tako presenetilo. Praktično so mi otroka zašuštrali ravno šalabajzerski ginekologi in nenazadnje tudi pediater. Glede na to, da sem rodila 1 mesec prezgodaj in da sem jim omenila, da imam vnetje, noben od njih ni posumil. Drugje pa slišim, da je kar praksa, da nedonošenčkom dajo preventivno antibiotik. Ampak žal nimam kaj naredit, razen, da se jim grem osebno ''''zahvalit''''.
Drugače pa naši ginekologi sploh niso opozarjali na ta streptokok. Še manj.. tiste ki so svojim g omenile testiranje so več ali manj rekli, da je to itak takooo redko in da zganjajo paniko.. Redko my ass!!!

No, mi smo se zdaj vrnile z dolgega sprehoda in sem jo nahranila in dala v ležalnik. Bomo videli kolko časa bo zdržala. hehe ;). Ko pa se vrne dragi iz službe, pa kaj pospravit, medtem ko jo bo on čuval.

Tjasa27.. bravo za Urbana user posted image

lp

žalostno ja, po moje to sicer ni kriva bolnica porodnišnica, pač je odvisno od ljudi astrokovnjakov...jaz z svojim G nisem imla take izkušnje take odgovora, obakrat ne... sem pa sama pri sebi vedela, da se mi to ne more zgodit, ker sem se informirala in zahtevala bris...pri taji, pa jeblo prepozno pa so tudi pri meni preventivno ukrepali, zdaj pri lukcu so mi ga pa kr sami od sebe nardili v p ko sem ležala dvakrat pred porodom.-...tako da...ne vem, zato sem pa pisala veliko otem, in niglih res da se redko dogaja...kr nekaj je tega. v avstriji na primer preventivno delajo vsem nosečkam bris, pri nas pa ...prst v rit...in vnetje ni pokazatelj te okužbe ne nujen, jaz ga nisem imela, pa pri porodu ima ogromno žensk izcedke, vnetja,in pač ne polagajo pozornosti na vse to...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
7.5.2010 16:38:59   
lorelaj*
Valen user posted image user posted image user posted image Držim pesti! Je pa meni tudi G rekel, da ni prav smiselno delati testa za streptokok, je pa res, da se je meni že dokaj zgodaj nakazoval CR, tako da tudi zato nisem vztrajala.

Tjaša, bravo za Urbana! user posted image user posted image user posted image

Čmrlika, ja, sem klicala k P in so rekli, da so lahko krčki, lahko pa tudi zaradi menjave hrane (smo šli z navadnega AM na AR in potem ko je bil štrajk, nazaj na navadno, čez nekaj dni pa še tam isto). In so rekli, da če ne bi bilo bolje, naj pridem. Ma, se mi zdi, da je vseeno malo bolje, bom pa videla, če bova počakali na pregled naslednjo sredo ali bova šli prej. Mi je pa zdaj bedno, ker je AR mleko pri polivanju kar pomagalo, zdaj je pa to spet slabše, nazaj si pa ne upam.

Pikapolonica, a ti boš hodila na telovadbo? Jaz pomoje zdaj še ne bi šla se še preveč loviva. Boš v torek povedala, kako je bilo na tisti eni uri, a ne? To se mi zdi trenutno bolj sprejemljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
7.5.2010 17:28:47   
tamala86
Oj! se javljam po zelo dolgem času...ampak po pravici povedano nimam časa dihat...Naša Manca pridno raste in se redi, pravijo da preveč (v enem mesecu je zrasla 5,5cm in sae zredila za 1300gramov), zdj ma že skor 5 kg.user posted image  Drugače mi pa zadnje dva tedna čez dan sploh ne spi, po 15 min mogoče, vse skupi 2uri...je pa ponoči pridna...prej je spala po 5,6 ur, zdaj pa že dva dni spi 9 ur...user posted image user posted image user posted image  Čez dan pa...mal je v stolčku, sam pol ji ni več všeč pa joka, pa krčke mamo pa ne kakamo, tko da ji zdaj učasih dam Novalac IT mleko za dojenčke z zaprtjem in ji kar pomaga, ker prej je parkrat pila AM pa ji ni blo dober, je jokala, pa sploh ni hotla jest...no večinoma se pa dojimo...user posted image .

Drugač pa še na hiter moja porodna zgodba...zaradi slabosti so me v sredo17.3. zadržali v P Lj. Dogajalo se ni še nič nato so mi v petek rekli, da če bom v soboto ok, grem domov, rok sem imela 26.3. V soboto so rekli naj počakam do ponedeljka pa bom šla domov. Ponoči na nedeljo sem dobila popadke, ob 5ih sem se zbudila, naredili so ctg, ki je kazal popadke...do 6ih zjutraj so vsi moji in moj user posted image  že vedeli da se nekaj dogaja...user posted image user posted image user posted image  NAto čakanje...ob 11ih so me pregledali in ugotovili, da sem odprta 1cm, popadki pa so že od 8ih bili na 5min. Cel dan me noben sploh pogledal ni, jaz pa z vedno hujšimi popadki. Ob 6ih so mi naredili ctg, ki sploh ni kazal vseh popadkov, ker mi ctg-ja niso dober naštimal...in so rekl da nimam rednih popadkov, jst sm pa mislila da me bo raztrgal...Končno mi ob 8ih naredijo še en ctg, ki kaže popadke na 4,5 min, jakost nad 120. Pridem v porpdni blok, odprta 2cm in so rekl, da če ne bo nč z odpiranjem, gremo nazaj na oddelk. Končno ob pol desetih lahko pokličm mojga, gre zares...Popadke sm mela na 3min in sm bila tok utrujena od vsega, da sm zaspala med popadki. Babica je skoz govorila nej diham pa bom na miru, jst sm pa mislila da bom kr iz mize padla...tok so mi bli grozni popadki pa use...ob pol 12 sm bla 6cm odprta ob pregledu mi je poču mehur...u glavnm dobila sm use kar se je dal proti bolečinam, skoz sm dihala s tisto masko, sploh nism pustila da mi jo dajo stranuser posted image U glavnm pol stvari se sploh ne spomnm, vem da sm kr neki govorila od tistga plina sm bla čist počena...user posted image user posted image user posted image ob pol enih je šlo pol zares in ker nisem mogla iztisnt tamale, so me prerezaluser posted image in je kar padla vn z ogromno količino vode, da se je mogla it babica kar stuširatuser posted image user posted image user posted image . U glavnm naša Manca se je rodila 22.3. ob 01.22 težka 3170g in velika 51cm. Porod je že skor pozabljen, mi pa rastemo...user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
7.5.2010 19:41:41   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

kako je s to kislino? Mojega user posted image ne morem pogruntat, kaj mu ni všeč, oz. kaj je narobe. Pri vsakem hranjenju imava celo kalvarijo, ker, mi najprej ful hlastno je, potem pa kr ven butat začne cucelj, pa lačen je še,  kupčke podre, pa se napenja, zvija (ni rdeč ali da bi krčil nogice kot pri krčih), pa mu dam za jest pa naredi požirek, dva in spet v jok...res že ne vem kaj naj bi to bilo...poliva tudi malo, včasih kr bruhne ven da pljuskne po tleh...  kje ti to kislino merijo a pediater?

joj pri nama je isto, včasih mava pravi matr.... že tko mi neki mleka zmanjkuje in si moram zdj pod prisilo po vsakem obroku sčrpat, da bomo pospešl zadevo (upam, da bo ratalo) ko je lačen, se mi še vedno zdi, d je bl mal mleka v dojki, tko d neki časa vleče pol gremo pa na flaško (moje mleko). pa tudi sama vem, da se iz dojk ni najedel(ker meni ne zgledajo tako polneuser posted image ), zato kar zahtevam še flaško. tudi Aleks se včasih kar dere zravn, pa jedel bi tudi, vse ob enem... tko da tudi sama ne vem, kaj naj. mende ni spet kej narobe...js ne vem no, skos je nekaj, ko bo krčkov konec, bodo pa zobkiuser posted image  da ne omenim, da je bila danes vsaka plenica nepokakana(kar ni bilo še nikoli) in tudi spi mi nič (razen ponoči-moram potrkat).

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
7.5.2010 20:51:14   
Jessy

Se mi prav smilite, ko pišete, koliko težav imate okrog hranjenja in refluksa! Želim vam, da čim prej mine!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
7.5.2010 21:04:57   
vekybel
Čer!

valen želim vama vse najboljše in z tako pozitivno energijo kot jo imaš se bo lepo izšlo, samo tako naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače mi rastemo in smo pridni ni kaj, krčki so zelo zmanjšali, ker mu dajem italijanske homeopatske granule in res pomagajo. Drugi teden imamo drugo posvetovalnico, ker bo v torek star dva meseca, težak je 5300g in je pravi dobrovoljček, saj se že na veliko smeje in pogovarja. Danes sva ga peljala k zdravnici ker se mu je pojavila majhna količina krvi v blatu pa smo dali kri in ni pokazalo nič hudega razen tega da je malo slabokrven in nam je napisala recept za železo "legofer" in tako da mu moram dati 2x na dan po 5ml legofer-ja. Upam da se vse skupaj uredi.
Kar se tiče količine obroka mi sedaj poje 120ml na tri ure, zvečer pa mi zaspi do 21 ure tako da moram reči da imamo zaenkrat urejen urnik ali tempo. Dudo tudi ima rad in ne vem kaj bi brez nje.

Zdej pa grem počasi malo likat ker moj princ že spi pa da iskoristim čas.

Koliko so kaj vaši srčki težki in stari?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
7.5.2010 21:05:32   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

dan!

berem vas vsak,če ne pa vsak drugi dan.. sem na tekočem! user posted image

ravno prihajava iz posvetovalnice: težki smo 5230g in veliki 57cm

vse BP!

drugače pa spat hodimo ob 20.00! sam si je izbral to uro.. okrog 19.15 ga skopam in porihtam, potem mu dam zizo (neglede na to,kdaj je imel prejšnji obrok) . včasih še kaj poje,včasih pa ne. položim ga budnega v posteljico mu vklopim zvezdico - tista ki poje in na stropu riše medvedke - zelo dobra investicija - ker ga medeki ful pritegnejo- in tako sam lepo zaspi.. brez dude, brez drenja.. ko vmes zajamra grem pogledat,ga pobožam in to je to.potem pa spi do 01h ali 02h. naslednji obrok pa imava okrog 5 do 6h. naprej pa sva na dnevnem ritmu kar pomeni na 3h!

duda pa je drugače zakon!!

krčev nimamo, se polno dojimo, kupčkov še zmeraj ne znamo podirat - ampak nam gre na bolje!user posted image

odkril si je rokice,ki jih pridno trenira in daje v usta,poskuša vdarit po viseči igrački, dela mehurčke iz sline, pa mami se dela norca in kašlja pa se pol smeji !

poskušava čimveč vozičkat, tak da sva kr nesrečna ob takih deževnih dnevih..

v glavnem je dete pridno, mama zadvoljna!! user posted image

.. tak dolgo sem pisala, da moram še popravljat.. sva zmes jedla in zdaj spet spi.

opravila tudi prvi G pregled - vse ok. za zaščito se nisem odločila - najprej kg dol,pol se bomo pogovarjali al se basat s hormonskimi tbl al ne.. rešila sem se 18kg zdaj pa stoji.. jaz pa si že delam probleme kaj in kak bo na morju.. res se ne vidim v kopalkah letos!! user posted image ne vem kak naj se losam še 1x tolko kg do avgusta?? .. ja,če je šlo gor - mora še dol..samo kako?? user posted image dokler dojim nekih radikalnih diet ne upam uvajat, se pa redno gibljem in probam met take speed sprehode - da kr dvignem pulz! ne jem sladkarij ostalo pa manj kot prej.res pa je da jem spet samo 1x do 2x na dan,kar pa spet ni prav!!no, ja! bo že.

Zvezdici čestitke za kopanje!! tud mi2 sva se kopala pri 1mesecu in kak teden zraven.. kaj češ..

Valen - user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa ki ste pripopale slikice - lepe otročke mate!!

kaj zdaj mamika samo ploskam lahkouser posted image mere pa mata najina lukca skoraj v nulo...5190 sma mela, cm enaki...vozičkat še kr ne misliš z mano,al me ne upaš klicat? user posted image samo user posted image az te ne mislim lovit na tvojih speed sprehodihuser posted image

.. pa saj kake teniske pa ja maš?? user posted image user posted image
mislim, da ta teden,ki prihaja še nimam zaplaniran. tako,da... če boš do takrat očedila stanovanje...
pa saj te ne upam poklicat,če pa skoz nekaj ramaš pa pucaš.. pa še 2 user posted image zraven..pa si mislim, da itak nimaš časa..user posted image ..in pol lepo čakam, da se sama javiš...

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
7.5.2010 21:15:09   
strumf
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

kako je s to kislino? Mojega user posted image ne morem pogruntat, kaj mu ni všeč, oz. kaj je narobe. Pri vsakem hranjenju imava celo kalvarijo, ker, mi najprej ful hlastno je, potem pa kr ven butat začne cucelj, pa lačen je še,  kupčke podre, pa se napenja, zvija (ni rdeč ali da bi krčil nogice kot pri krčih), pa mu dam za jest pa naredi požirek, dva in spet v jok...res že ne vem kaj naj bi to bilo...poliva tudi malo, včasih kr bruhne ven da pljuskne po tleh...  kje ti to kislino merijo a pediater?

joj pri nama je isto, včasih mava pravi matr.... že tko mi neki mleka zmanjkuje in si moram zdj pod prisilo po vsakem obroku sčrpat, da bomo pospešl zadevo (upam, da bo ratalo) ko je lačen, se mi še vedno zdi, d je bl mal mleka v dojki, tko d neki časa vleče pol gremo pa na flaško (moje mleko). pa tudi sama vem, da se iz dojk ni najedel(ker meni ne zgledajo tako polneuser posted image ), zato kar zahtevam še flaško. tudi Aleks se včasih kar dere zravn, pa jedel bi tudi, vse ob enem... tko da tudi sama ne vem, kaj naj. mende ni spet kej narobe...js ne vem no, skos je nekaj, ko bo krčkov konec, bodo pa zobkiuser posted image  da ne omenim, da je bila danes vsaka plenica nepokakana(kar ni bilo še nikoli) in tudi spi mi nič (razen ponoči-moram potrkat).

se pridružujem tudi vama. danes je moj mali začel nekaj štrajkat. naje se v pol ure, prej vedno eno uro pa še mal. je z obeh dojk. in ko je proti koncu, se začne tako dret-ne jokat- dret da sploh ne vem kaj naj naredim. pa se vstanema, pa cartama, pa duda ne pomaga (prej je vedno). potem pa en velik kupček in zadeva kot da ni bilo nič, rešena. ne dovoli pa da mi vmes podrla kakšen kupček, ker se spet dere, ker ga zmotim pri hrani. sem pred večerjo skoraj živčnega fasala, ker me je bilo strah kaj bo. pa je bila zadeva lažje oblike.  drugače pa mi včasih bruhne ven čisto mleko (takoj po podoju), včasih na previjalni "skuto", ali pa čisto -kot bi bila slina. tak da večne vem kaj naj naredim. ležišče je dvignjeno, previjam ga večinoma pred hranjenjem, ali pol ure po hranjeju, da se hrana le poleže, pa mi še vedno ven vrže. patronažna je rekla da je to samo višek, da ni nič narobe, ravno tako pediater. sedaj pa ko berem da imate podobne težave, me kar skrbi, če nimamo še mi takih problemov. sploh to dretje mi ni nič prav všeč.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
7.5.2010 21:32:35   
plamen

Kislino merijo v pediatrični kliniki, ostaneš čez noč. Par postov nazaj sem opisala postopek PH metrije in to je to, če si pogledaš - dobi cevkico v nos do želodčkauser posted image . Če te podrobneje zanima lahko tudi ZS, da se ne ponavljam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
7.5.2010 21:40:05   
Tjasa27
oj punce!

mi imamo pa v nedeljo krst, držite pesti, da bo minilo brez dretja user posted image . Danes smo imeli sestanek z župnikom in ga je mirno prespal, seveda sem mogla ves čas guncat lupinico, ker čim sem nehala, je začel odpirat oči.

Pikapolonca
upam da sta srečno prišle do doma user posted image sem pa seveda pozabila ti dat pleničke user posted image ah ta moja skleroza! no urban je spet pridno počival med potjo, ne vem kaj ga blagajna v milerju tako mot, da začne s svojim dretjem v največji gužvi.... ah, ti naši sončki....

nočka

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
8.5.2010 11:25:14   
lenčy

Kislino merijo v pediatrični kliniki, ostaneš čez noč. Par postov nazaj sem opisala postopek PH metrije in to je to, če si pogledaš - dobi cevkico v nos do želodčkauser posted image . Če te podrobneje zanima lahko tudi ZS, da se ne ponavljam.user posted image

ojoj bogi revčki, ne bi rada dala tega skozi... čisto možno, da Aleks to ima sicer pa sploh ne vem, kakšen naj bil bil ta kiselkast vonj... pa tudi malo skutice včasih pride venuser posted image pa končno je zaspal, podnevi res tako malo spiva zadnje čase, verjetno zato, ker ves čas joka zaradi polnega trebuščka, ker včeraj cel dan ni nič kakal, danes je pa že bilo malo....

Rada te imava!!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
8.5.2010 11:58:36   
lunka1

ojoj bogi revčki, ne bi rada dala tega skozi... čisto možno, da Aleks to ima sicer pa sploh ne vem, kakšen naj bil bil ta kiselkast vonj... pa tudi malo skutice včasih pride venuser posted image pa končno je zaspal, podnevi res tako malo spiva zadnje čase, verjetno zato, ker ves čas joka zaradi polnega trebuščka, ker včeraj cel dan ni nič kakal, danes je pa že bilo malo....

Lenčy, a mu daješ kakšne kapljice proti krčkom? Moja je bila zaprta prav zaradi njih. Sem jih ukinila in je takoj začela kakat tako kot prej. Zdaj HB nimamo krčev, tako, da si lahko privoščimo to. Je pa vekybel isto komentirala, tako, da je zagotovo kaj na tem...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
8.5.2010 12:06:49   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Lenčy, a mu daješ kakšne kapljice proti krčkom? Moja je bila zaprta prav zaradi njih. Sem jih ukinila in je takoj začela kakat tako kot prej. Zdaj HB nimamo krčev, tako, da si lahko privoščimo to. Je pa vekybel isto komentirala, tako, da je zagotovo kaj na tem...

sm že razmišlala o tem, ker mu dajeva Bio gaio že kakšen dober teden, pa je zdj prvič tako. bi mogla probat, sicer pa ne vem kaj je slabš, ali napenjanje od krčkov ali napenjanje zaradi nekakanja....

Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
8.5.2010 21:16:53   
W.W.
Nosečka 24 koliko pa imaš pralnih pleničk? Na koliko časa se pa previjata?
Jaz malo kombiniram z Moltex in Alana, če nas dalj časa ni doma.

Ja tile naši bejbiji zelo hitro rastejo, midva imava pomoje že 5500 in čez 60 cm.

< Sporočilo je popravil W.W. -- 8.5.2010 21:18:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
9.5.2010 9:40:47   
Anonimen
w.w... jst imam 18 haipa daipa plenic-torej takih s prekrivnimi hlačkami in pa 4 all in one plenice, za na pot, ali pa če je kje v varstvu,ker ne rabiš prekrivnih hlačk, ker je ko ena pamperska. Imam jih več kot dovolj, perem na tri dni.

(odgovor članu W.W.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
9.5.2010 13:11:56   
lunka1
No, mi smo bili danes v dežurni ambulanti, ker ima Julia polna ustka belih pikic, mehurčkov. Baje niso afte, ker ne krvavijo, ko jih obrišeš, samo počijo (in verjetno naredijo nove user posted image ). Smo dobili daktrin kremo... A ima še katera take težavice? Zdaj ne vem, kako je z dojenjem, ker ne bi rada kaj fasala, ker potem bo začaran krog...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
9.5.2010 13:24:14   
Jessy
Lunka, se pravi, da ima soor v ustih. A veš, da ne vem, kako je z dojenjem pri sooru. Mogoče, če malce pogooglaš, boš kaj našla. Bi pa skoraj rekla, da lahko dojiš in da, če kaj dobiš na prsa, se lahko z daktarinom namažeš, s tistim kot bebiko.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
9.5.2010 13:25:18   
Jessy
Ekola, tukaj lepo piše:

Pomembnost preprečevanja infekcije

Kot preventiva proti infekciji z gljivicami, katere so zelo razširjene, je potrebno posebno pozornost nameniti na proces vzdrževanja higiene vsega, kar je v stiku z otokom.

• Mati, ki doji, se mora izogibati izpostavljanju bradavic dojk vlagi. Po podojitvi zadošča čiščenje bradavic in areol s prekuhano vodo in kratkotrajna izpostavitev zraku, da se posušijo.

• Če otrok ima soor, ni potrebno prekinjanje dojenja zaradi strahu pred infekcijo. S ciljem preprečevanja širjenja gljivične infekcije, je dovolj bradavice prekriti z oblogami prekuhane vode, kateri je dodan bikarbonat.

• Dojenčki, ki se jih hrani z umetno prehrano lahko infekcijo dobijo preko nečistih dud in igralne dude, ki pade na tla. Da bi se temu izognili, je priporočeno rokovanje z dudami i stekleničkami šele, ko so roke popolnma čiste. Priporočljivo je imeti malo več pribora, dud in igračk, katere se uporablja pri rasti zobkov. V primeru če nek predmet od teh pade na tla, se ga zamenja s čistim. Če to ni možno, je pedmet potrebno vsaj dobro oprati pod tekočo vodo.

Pomembno je ves otroški pribor po čiščenju pustiti da se posuši ker vlaga ugodno deluje na rast gljivic.

• Kakorkoli, novorojenček je najbolj občutljiv v prvih dneh življenja na infekcije z gljivicami, ker je količina sline, ki se proizvaja neznatna, šele po tretjem mesecu, pa se začne proizvajati v večjih količinah. Slina je pomembna za obambo, ker ima antimikrobni učinek.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
9.5.2010 18:20:09   
Tjasa27
evo našega urbančka smo danes krstili, je bil kot angelček, ves čas se je smejal, tudi ko so ga zmočili ni nič protestiral user posted image user posted image user posted image in tudi v gostilni je bil izjemno priden!!!! sem tok vesela, da je minilo brez vpitja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
9.5.2010 20:47:49   
lorelaj*
O, super, Tjaša! user posted image Ta tvoj Urbanček je pravi cuker. user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.