Jessy
|
Midva sva imela posvetovalnico pri dveh mesecih in je dosegel 5900 g in meri 57 cm. Sestri sem omenila ,da ga zvija v desno in naju je poslala še k zdravnici, ki ga je pregledala in rekla, da je v mejah normale in da se bo pri 3 mesecih bolje videlo, če bo kaj odstopanj. Me ni prepričala s tem. kar poglejte ga na sliki, kako je zvit. (slika ne dela, je pa v mojem albumu, če katero zanima) V Postojni so tudi zlahka dali dodatek. So sestre same ponujale, če bi katera želela. Sem bila kar presenečena. Sicer so jih prej tehtale, da so videle, koliko sploh popijejo mleka in šele potem ponujale tistim, katerim teža ni naraščala. Rožca, a ti tudi ne dojiš? Ker, če ne dojiš, potem mi je čisto jasno, da lahko jesta na 3 ure in da ti ponoči prespi. Jaz bi tudi bila za to, da nas bi v porodnišnici raje handlinga učili. Sem danes videla, da je tečaj masaže otroka in handling 100 € na mamico. Se mi zdi kar dosti, čeprav ste potem omenile, da je ura 40 €. NORO! Plamen, naš zdaj že kakih 14 dni hodi spat nekje ob isti uri. Nekje med 21. uro in 21.30. Takrat se nahrani (včasih tudi ne in se pozneje, ko se zbudi) in postane zaspan, zato ga malce pocartam, da je skoraj fertik, potem pa ga položim v posteljico, da me še pogleda in grem ven. Vrata pustim za 1 cm priprta, da se malce notri sveti in po moje prav takoj zaspi, ker ga sploh ni slišat. Tako pa zna naš strokovno poiskati palček.
< Sporočilo je popravil Jessy -- 4.5.2010 21:58:31 >