plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: plamen čmrlika - sem te pogrešala, si se pa vsaj na FB javila in sem predvidevala, da imate gužvo. Bravo za kuhinjo in za pridne ! Tudi mi imamo refluks samo v blažji obliki. Problem je to, ker Tristan požira nazaj in ne polije ven in sva imela na začetku strah v kosteh, ker se nama je 2x davil in sva šla na php metrijo, pa nima kisline. Sedaj nam kupčki gredo bolje, če ne pa kar renči in skoz jamra med spanjem, ker ga moti. Težava je, ko mi na joški zaspi, pol ga pa ne morem zbudit in kupčka ni. Pa sedaj ko je večji tudi večkrat polije kot poje nazaj, kar mi je bolj OK: RAje ga preoblačim kot da me je spet tako strah. lorelaj - nate sem tudi mislila, sem se ti že na FB hotela oglasit, da malo poveš kako ste. Ja črpanje je kar utrujajoče, Pri meni sedaj že spi do 5.30 in imam že čisto trde. Če bo spal še dlje bom morala ponoči vstajati in črpati. Jaz imam to mleko pripravljeno za varuške, da mu bodo babica pa teta dajale, ko me ne bo. Drugače si pa zelo pridna, da takole vztrajaš. Midva se dojiva tudi skoraj 1h in včasih me kar prime, da bi šla na flašo. Sploh ko je lepo vreme in bi bila rada čim več zunaj. Pa se seveda ne dam . Same in še drugi nas preveč obremenjujejo s tem dojenjem. Handlinga bi naj nas najprej naučili, pol pa dojenje. Se mi zdi bolj pomembno, seveda pa sem za dojenje, ampak če ne gre pač ne gre. Nismo zato slabe mame. Jaz sem imela celo psihozo na to temo, ko se mi je par dni samo crkljal. Sem že študirala o selitvi, ker je bila babica preveč "pametna". Kdaj pa jih polagate k nočnemu spanju, ob kateri uri? joj, to doživlajm jaz vsak dan ker je hujša varjanta,rAVNO VČERaj sem že mislila da mi je kje res kaj usta dobil ker ga je še kolcalo zraven in pol se mu je zgleda vozlo in hropelo sem in tja pa kolcanje zraven in se je davil ...zmeašlo se mi je skorajedino ph metrije še niso delali, zdaj sma mela UZ...pa splošni pregled pri gastro ,upam, da bo še kaj pametnega povedla na kontroli ker se mi bo zmešalo, čeprav smo se že navadili in je vsak dan bolje,,no kak dan je pa pekel povej mi kako izvajajo te ph metrijo...aja pa hvala za pohvale in čeatitke za kuhinjo1 Ah php metrija... sem vesela da smo jo dali skozi, da vsaj vem, da ni povečana kislina (lahko mu povohaš v usta, če smrdi po kislem, potem verjetno ima povečano). V nosek mu vstavijo tanko cevko do želodčka. Jaz sem k dež, veliko bolj kot moj fantek. Pa rokice mu zvežejo na hlačke (da si ne utrga cevke), ampak ga ni nič motilo. Zvit kot je, jih je skozi rokav spravil do vratu, k imajo prevelike srajčke . Ti dobiš aparat ki ga imaš okoli vratu in pritiskaš kdaj leži, kdaj ga hraniš in kdaj ima bolečino - kolcanje, jok, kašljanje,... Vpisuješ tudi na poseben list in tehtaš ga pred in po vsakem hranjenju. To ima 24h, naju se je usmilil in smo imeli samo 18h, si pa čez noč tam. Vmes ga ni nič bolelo, ni jokcal, normalno jedel,... Jokcal je še ko so mu ven dajali. Potem vse to pregledajo in pridejo z rezultati. DObiš knjigico kako ravnati z otrokom z refluksom, oni imajo posteljo s 30stopinj naklona in je OK. Vse razložijo in meni je bilo lažje, predvsem pa ko sem pri cimri videla res hudo obliko, me je kar potolažilo, da pri nas še ni tako hudo. So ga pa tudi za alergije testirali, pa je vse OK. Je pa tudi pri nas kak dan bolje kak dan pa slabše. Ga dojim, občasno dodam AM AR. Če toe bo še kaj zanimalo pa vprašaj.
|