|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
5.5.2010 11:13:57   
Arwenko
Jap, itak...saj sem že 6. teden, zdaj bi blo kvečemu čudno, če jih nebi bilo. 

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
5.5.2010 11:22:27   
agataema
Dons je pa res en čuden dan. Ponavadi jaz peljem našega mulčka v vrtec, danes ga je mož (ki je bil čudežno doma) in sem spala do 9h. To se že skoraj 3 leta ni zgodilo. Pa še kar sem zaspanauser posted image . Očitno več kot spiš, več rabiš.

Mene spodaj pri jajčnikih nekaj peče, pa prsi me bolijo. Čisto drugače kot prejšna dva meseca, ko nisem imela nobenega znaka, tako da upam, da je morda kaj ratalo. Verjetno bom od neučakanosti kar v nedeljo en testič nardila. Jaz pač nimam potrpljenjauser posted image .

Miklaromuser posted image . Uživat poletje, pa bomo potem spet držale pesti.

Latka, jaz mislim da je to to. Ampak probaj še s CB. Magari z unim novim digitalnim, kjer pokaže plus o katerem ni dvoma.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 377
5.5.2010 12:00:47   
Anonimen
mojamura-user posted image

latka-upam ,da res nalulaš en velik +

agataema-bova skupaj delali testek u nedeljo,saj tudi jaz nebom zdržala do sredeuser posted image

drugače pa se je meni danes pojavil nov znak ,ki pa zjutraj nisem bila toliko pozorna nanj.ko sem vstala se mi je zavrtelo(kar se mi drugače ne)in tudi tekom dneva imam take rahle vrtoglavice.V predelu maternice imam bolečine in skozi imam občutek ,da je nekaj priteklouser posted image .Prav hecno..pa zjutraj ,ko je sosed pripeljal deklico v varstvo mi je njegov parfum bil vse prej kot mmmm kako diši in sem se kar nagonsko umaknila stran od njegauser posted image ...upam,da se bodo uresničile moževe napovedi,da sem res že user posted image So pa to bili začetni znaki pri vseh nosečnostih,bolečih prsi pa nisem imela nikoli.Sicer pa če gledam bi lahko jutri bil že tisti dan ko naj bi tečka že prišla.(28 dan)

Zdajle pa pečem kašo z jabolki in skuto...mmmmm...bi katera user posted image

bm

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
5.5.2010 12:01:52   
witch
latka jaz držim pesti, da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image

star kako sta pa vidve s pikico? res mam igrice... upam, da bo zmagovalec te igre počasi znan user posted image bolj navijam za pikico, ko za M user posted image

PipiLangstrumpf se popolnoma strinjam s tvojimi besedami user posted image

mojamura user posted image in user posted image pogumno naprej

agataema to si si pa privoščila spanca user posted image naj tvoj možek večkrat pride domov, da boš lepo spočita in polna energije user posted image in pa seveda držim pesti za plusek user posted image user posted image user posted image

anonimna bm držim pesti, da si res user posted image in te čim prej v roza pobarvam user posted image user posted image user posted image tudi jaz imam že kaka dva tedna vrtoglavice, zjutraj in tudi čez dan..

mene pa moje joške nenormalno bolijo user posted image sem doma in se učim pa sem brez modrca.. pa me je začelo ful motiti ko po stanovanju hodim, tak da sem jih kar lepo podprla user posted image in upam, da bo boljše user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 5.5.2010 12:03:48 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
5.5.2010 12:02:53   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

29.4. Anonimna (x.krog)user posted image
x.5. majčii (x. krog)user posted image
1.5. nati29 (4.krog)user posted image
1.5. roža03 (10.krog)user posted image
2.5. latka (x.krog) user posted image
3.5. mladika (7. krog)
user posted image
3.5. JB (x.krog)user posted image  
5.5. twetka (4. krog) user posted image
5.5. jacki (2.krog)  user posted image
5.5. mojamura (7.krog) user posted image
x.5. miklarom (x.krog) user posted image
7.5. briljantina (3.krog)user posted image
7.5. etna (8.krog)user posted image
8.5. Pikasta (5.krog)user posted image

9.5. spaghetek (21.krog)user posted image

9.5. evatisa (13.krog)user posted image
12.5. agataema (3.krog)user posted image
12.5. *viva* (3.krog)user posted image
13.5. Anonimna bmuser posted image
13.5. pujs666 (7. krog)user posted image
14.5. spirit75 (3.krog klomifena)user posted image
15.5. Shilou (3.krog)user posted image  
21.5. PipiLangstrumpf(4.krog)user posted image
24.5. **M** (2. krog)user posted image
25.5 Monstera (2.krog klomifena)user posted image
26.5. ninchi9 (1.krog klomifena)user posted image
28.5. _sanja_* (1.krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 24

NOSEČK: __2__

user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAČICE:

witch
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z., Aleunam
Kika99, thevenus
 pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, *Star*
Nitkica11, Mag3, BEBIII
xoxox,zaljubljena23,
KOLIBRI, Meba, Solero,
mladika, Arwenko, S*, nežken,
Nitikica

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 380
5.5.2010 12:05:56   
agataema
Witch, pojdi na krvnega. Se mi zdi, da sem jaz še bolj živčna ko tiuser posted image .

< Sporočilo je popravil agataema -- 5.5.2010 12:06:10 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 381
5.5.2010 12:19:35   
witch
Zbiram pogum user posted image ena sorodnica dela v laboratoriju in nočem da ve cel svet za to stvar user posted image in bi bilo pametno, da bi se v kakšen drug kraj peljala na test... Zjutraj bom še eno palčko polulala in če nebo nič (ne pluska, ne M), grem dat kri..

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 382
5.5.2010 12:22:39   
agataema
Držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 383
5.5.2010 12:27:00   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Zbiram pogum user posted image ena sorodnica dela v laboratoriju in nočem da ve cel svet za to stvar user posted image in bi bilo pametno, da bi se v kakšen drug kraj peljala na test... Zjutraj bom še eno palčko polulala in če nebo nič (ne pluska, ne M), grem dat kri..

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 384
5.5.2010 12:29:07   
briljantina
Tudi jaz, witch, tudi jaz držim pestke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 385
5.5.2010 12:36:11   
*Star*
Witch, saj če rečeš sorodnici, da naj bo tiho, te bo zagotovo upoštevalauser posted image .
Smo pa res že nestrpne, kot pravi agataemauser posted image
Midve s pikico sva kar ok, ampak nosečniški znakci so se začeli usuvat kot po tekočem traku. Utrujena sem neprestano, samo spala bi, vse mi smrdi, še moj deodorant (danes nujno v drogerijouser posted image ). Tudi hrana se mi kar gabi, saj več ne vem kaj naj jemuser posted image  Moj ne more verjet kaj se dogaja z manouser posted image .
Prejšnji teden in čez vikend sem imela neke rjave izcedke , zato sem šla potem v pon. k G, vidli smo pikico in srčka kako utripauser posted image user posted image user posted image

Tako da Witch, čim prej pridi k nam med nosečkeuser posted image user posted image user posted image
Poglej kok nas drži pesti zate, to pa res mora nekaj ratatuser posted image user posted image user posted image

Latka jaz sem prav tako mnenja, da je to to, bravo punca, pa da bo vse v redu za naprejuser posted image user posted image user posted image

Mojamura, objemčke zate, bo pa drugi mesec pozitivno, aneuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 5.5.2010 12:37:14 >

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 386
5.5.2010 13:01:59   
baby1978
latka- test zazna samo nosečniški hormon- dabroston nima dobene veze.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
5.5.2010 13:28:11   
Anonimen
se vam bom še jaz pridružla, ker se mi zdi zanimivo tukaj, pa podobne probleme imamo :) jaz m ne pričakujem 11.5., me pa ful bolijo prsi, pa vsaketoliko me špika v spodnjem delu trebuha... čakamo na user posted image  user posted image

lp

user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
5.5.2010 14:03:52   
zaljubljena23
Miklarom, punca moja...Kaj jaz tole berem? Sem full šokirana, ker sem res pričakovala drugačen razplet pri tebi...Drži se...Naj ti poletje prinese novih moči in energije....Stiskam pestke zate...

Mojamura, objemček tudi tebi...

Latka, če je črtica močnejša od zadnjič, si definitivno nosečka...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
5.5.2010 14:10:54   
latka
Mogoče se res kaj dogaja, samo ne vem kdaj točno je bila O, če je bila, ker si ta ciklus več nisem merila BT ravno zaradi Dabrostona, saj bi morala imeti user posted image , da bi šla na kri v Mb, pa na UZ, sedaj pa to!Mogoče je črtica malenkost bolj vidna od prejšnjič(pa ni jutranji urin), samo po mojem bi sedaj že morala biti bolj močna, in možno da zaznava drug hormon(imela sem PCO), ki zavirauser posted image , bom pa na vsake toliko časa probala še kak test, če bo črtica kaj močnejša oz. če še ne bouser posted image !!Imam vedno slabši občutek, kot da se res najavlja!!
Hvala da me vzpodbujate!!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 390
5.5.2010 14:22:58   
Arwenko
latka, jaz sem danes v 6. teden stopla in je na FS duo še vedno šibka črtica bila včeraj, je pa močnejša od tiste prejšnji teden. Tako da...kako močna je črtica ni merilo. Kupi CB, pa boš na jasnem.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
5.5.2010 14:28:00   
latka
Upam da imate prav in da bom po 3 letih truda resuser posted image , ko sem najmanj pričakovala!
Vem da sem tečna, samo v teh letih sem bila velikokrat razočarana nad negativnimi testi!Čez par dni bi moralo biti že močnejše, če bo res nosečnost, mogoče je bila pozna O, pa je prerano!Nikoli še nisem imeli rahle črtice na teh trakcih!
V prvi nosečnosti sem imela kaseto Romed, ki je po tednu dni izostanka pokazal jasniuser posted image !
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

latka, jaz sem danes v 6. teden stopla in je na FS duo še vedno šibka črtica bila včeraj, je pa močnejša od tiste prejšnji teden. Tako da...kako močna je črtica ni merilo. Kupi CB, pa boš na jasnem.

sni

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 392
5.5.2010 15:31:04   
roža03
da vam nekja povem..danes sem šla v mullerja po test.vzela sem test duchesse,se mu reče,zgleda kot on v dm ko sta dva not...naredim test in po minutki ni bilo nič,ker se mi je mudilo sem test pospravila in ga pogledala čez 20 minut( po kosilu)pa je zelo vidna druga črtica..res nisem čakala tri minute na rezultat ker se mi ni zdelo smiselno..kaj sedaj...mislim da grem jutri po cb..

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
5.5.2010 15:31:30   
picikl
Pozdravljene punce,

upam da se vam lahko pridružim. Tečko pričakujem 6.5, upam da je nebo. Sem pa včeraj iz radovednosti daredila test, ampak ni črtice. Je pa zanimivo da me vedno pred tečko boli križ in nasploh vse, ta mesec pa nič razen prsi me bolijo. Tako da upam da je bilo včeraj prehitro za test in bo se pokazala črtica v prihodnjih dneh.

lp

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 394
5.5.2010 15:35:25   
*Star*
roža03, pri meni se pri First Sign testu tudi ni pokazala takoj črtica in če ga zdaj pogledam (test delala 1 mesec nazaj) je ta črtica močnejša kot pa takoj prvih par dni user posted image
Verjetno si res prezgodaj gledala, jutri pa le ponovi, zagotovo bo plusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 395
5.5.2010 15:50:19   
witch
punce hvala vam za vse pesti user posted image user posted image user posted image upam, da bo končno jasno za kaj se gre... meni se je pa zdaj tak solata zaluštala, da bom po mojem v tem dežju letela na vrt po njo.... ker če ne dobim doze po mojem umrem user posted image user posted image user posted image

star čestitke za user posted image drži se... problemček s smrdečimi stvarmi boš pa tudi rešila user posted image

anonimna user posted image in picikl dobrodošli

zalujbljena kako pa sta vidve s pikico?

latka in roža03 komaj čakam jutri, ko mi sporočita veselo novičko in vaju z roza pobarvam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

twetka kje se pa ti skrivaš danes? upam, da nam sporočiš kakšne dobre novičke user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 5.5.2010 15:56:09 >

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 396
5.5.2010 15:51:26   
latka
Upam da res, pa da se nama pridružiš!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 397
5.5.2010 15:51:52   
witch
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

29.4. Anonimna (x.krog)user posted image
x.5. majčii (x. krog)user posted image
1.5. nati29 (4.krog)user posted image
1.5. roža03 (10.krog)user posted image
2.5. latka (x.krog) user posted image
3.5. mladika (7. krog)
user posted image
3.5. JB (x.krog)user posted image  
5.5. twetka (4. krog) user posted image
5.5. jacki (2.krog)  user posted image
5.5. mojamura (7.krog) user posted image
x.5. miklarom (x.krog) user posted image
6.5. picikl (x. krog)user posted image
7.5. briljantina (3.krog)user posted image
7.5. etna (8.krog)user posted image
8.5. Pikasta (5.krog)user posted image

9.5. spaghetek (21.krog)user posted image

9.5. evatisa (13.krog)user posted image
11.5. anonimna user posted image (x.krog)user posted image
12.5. agataema (3.krog)user posted image
12.5. *viva* (3.krog)user posted image
13.5. Anonimna bmuser posted image
13.5. pujs666 (7. krog)user posted image
14.5. spirit75 (3.krog klomifena)user posted image
15.5. Shilou (3.krog)user posted image  
21.5. PipiLangstrumpf(4.krog)user posted image
24.5. **M** (2. krog)user posted image
25.5 Monstera (2.krog klomifena)user posted image
26.5. ninchi9 (1.krog klomifena)user posted image
28.5. _sanja_* (1.krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 26

NOSEČK: __2__

user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAČICE:

witch
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z., Aleunam
Kika99, thevenus
 pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, *Star*
Nitkica11, Mag3, BEBIII
xoxox,zaljubljena23,
KOLIBRI, Meba, Solero,
mladika, Arwenko, S*, nežken,
Nitikica

< Sporočilo je popravil witch -- 5.5.2010 15:53:04 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 398
5.5.2010 17:31:39   
Shilou
Punce eno vprašanje.

A ste na forumih vse suhice al je katera, ki ima nekaj kg. preveč?

Zdaj bi se najraje razjokala. Nisem prav suhica, nekaj kg imam preveč.  Sva se nekaj z mamo pogovarjali in reče. Je reko oče, da je tak vedel, da bo moja svakinja hitro zanosila, saj je suhica. Pri nama se bo pa vleklo v nedogled, češ, da se nebo nikoli včakal vnukov.  A nisva sploh nobenemu rekla, da delava na user posted image .

A zdaj bi se še dodatno morala sekirati, ker učitno za mojim hrbtom samo sušljajo, da ni otroka,...

Zdaj imam že 10min same solze v očehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 399
5.5.2010 17:43:11   
jacki
Živjo!
Naj se še jaz javim.
Me je zjutraj začel bolet križ ko pri norcih in sem si rekla: Konec veselja, user posted image bo gotovo prišla. Okrog 3h sem šla na WC in na hlačkah zagledala rjav madež user posted image user posted image user posted image . Evo, pa je res pršla user posted image .
Je pa najbolj čudn to, da sem šla pa zdejle še enkrat na WC in imam vložek snežno bel, čeprav bi mogu bit že ves krvavuser posted image user posted image user posted image user posted image To se mi pa še ni zgodil...ker ko sem enkrat zagledala madež se je 3 dni vedno damo stopnjevalo... Hmmmm...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je to?

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?