|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
5.5.2010 8:11:23   
witch
user posted image me zajebava... najprej noče objaviti, potem pa kar dvakrat user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 5.5.2010 8:12:18 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 351
5.5.2010 8:12:04   
miklarom
lidik - hvala , upam da bomo res še letos videli plusek, ko bo moj sedmi čut začutil, zdaj pa bo, potem bo ziher , vedno je tako, kaj čemo, gremo dalje, pa v kratkem gremo na kavico a pravuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 352
5.5.2010 8:14:07   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

29.4. Anonimna (x.krog)user posted image
x.5. majčii (x. krog)user posted image
1.5. nati29 (4.krog)user posted image
1.5. roža03 (10.krog)user posted image
2.5. latka (x.krog) user posted image
3.5. mladika (7. krog)
user posted image
3.5. JB (x.krog)user posted image  
5.5. twetka (4. krog) user posted image
5.5. jacki (2.krog)  user posted image
5.5. mojamura (7.krog) user posted image
x.5. miklarom (x.krog) user posted image
7.5. briljantina (3.krog)user posted image
7.5. etna (8.krog)user posted image
8.5. Pikasta (5.krog)user posted image

9.5. spaghetek (21.krog)user posted image

9.5. evatisa (13.krog)user posted image
12.5. agataema (3.krog)user posted image
12.5. *viva* (3.krog)user posted image
13.5. Anonimna bmuser posted image
13.5. pujs666 (7. krog)user posted image
14.5. spirit75 (3.krog klomifena)user posted image
15.5. Shilou (3.krog)user posted image  
21.5. PipiLangstrumpf(4.krog)user posted image
24.5. **M** (2. krog)user posted image
25.5 Monstera (2.krog klomifena)user posted image
26.5. ninchi9 (1.krog klomifena)user posted image
28.5. _sanja_* (1.krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 24

NOSEČK: __2__

user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAČICE:

witch
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z., Aleunam
Kika99, thevenus
 pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, *Star*
Nitkica11, Mag3, BEBIII
xoxox,zaljubljena23,
KOLIBRI, Meba, Solero,
mladika, Arwenko, S*, nežken,
Nitikica

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 353
5.5.2010 8:15:11   
witch
roža03, latka, twetka, jacki, mojamura kako pa pri vam kaže? ste že nalulale velike pluske? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 354
5.5.2010 8:20:09   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

lidik - hvala , upam da bomo res še letos videli plusek, ko bo moj sedmi čut začutil, zdaj pa bo, potem bo ziher , vedno je tako, kaj čemo, gremo dalje, pa v kratkem gremo na kavico a pravuser posted image

No jaz upam, da bo tvoj sedmi čut, kmalu to začutil. Drugače mu bomo malo pomagali, da bo malo pohitel. user posted image user posted image

Joj veš kako sem vesela, da si omenila kavico.   JAAAAAAAAAAAAA GREMOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti nisem upala prej nič napisati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 355
5.5.2010 9:00:26   
witch
Jaz mislim, da bo moja user posted image v kratkem prišla... Me je začelo kar močno boleti spodaj, ful sem nekaj nemirna, in delujem tak kot če bi z levo nogo vstala... 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 356
5.5.2010 9:12:33   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Jaz mislim, da bo moja user posted image v kratkem prišla... Me je začelo kar močno boleti spodaj, ful sem nekaj nemirna, in delujem tak kot če bi z levo nogo vstala... 

witch ne govori tega. DOkler ne priteče je upanje in dokler ti res ne priteče jaz stiskam pestke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tist da se ti pa zdi da si z levo nogo vstala pa joj - vprašaj mojega - mi bo po mojem tako pobegnil do decembra. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 357
5.5.2010 9:13:46   
majčii
Hej witch jst si tud merim bt,... in pred jemanjem klomifena je bil pravi šolski primer. ti pošlem na zs en primer grafa :) Sem pa merila striktno v nožnici z navadnim živosrebrovim termometrom, dobrih 9 minut (kolkr mam dremanja na telefonu).  Ne bi vedla ka je z merjenjem v ušesu...

lp

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 358
5.5.2010 9:19:38   
Arwenko
witch, BT se meri v nožnici ali v ustih, nikjer drugje baje ni zanesljivo, vsaj takšna sem jaz dobila navodila in sem se jih tudi držala, s tem da sem jaz raje merila v ustih, pod jezikom spodaj in sem dobivala lepe grafe vsak mesec, ne čisto šolske, ampak jasno zaznano ovulacijo. 

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 359
5.5.2010 9:20:03   
majčii
witch : aja jst ne znam prilepit priponke na ta zasebna sporočila. lahk mi na zs sporočiš mail naslov pa ti posredujem sken.

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 360
5.5.2010 9:24:45   
witch
punci hvala vama user posted image majčii ti bom poslala mail na zs. potem je najboljše, da si grem kupim navaden termometer s srebrom in merim v ustih.. kje pa to dobim? mamo samo tistega za v uho doma... ko bom pa tako daleč, da si vse pripomočke nabavim se vama pa javim, da mi pomagata za naprej user posted image
lidik nisem obupala.... ampak... bojim se, da se moja pikica ne skriva, ampak da me moja M malo vleče za nos user posted image   bom pa še ene par dni počakala in če je nebo grem na krvnega.. Ali mi bo pa G povedala, če se kje kaj skriva...

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 361
5.5.2010 9:25:42   
Shilou
pozdravljene.  Kako ste kaj? Jaz sem čisto user posted image user posted image , imamo takšno zaspano vreme. Tale dež ti čisto voljo vzame.
Sem imela ful čudne sanje, pa en čas me špikalo v levem jajčniku- auččč, pa je ovulacija že mimo.

Tale mesec sem si zabičala, da se nebom obremenjevala. In glej zlobka spet se samo obremenjujem- enostavno ne znam si pomagati. Grozno kaj psiha počne s človekom.

želim vam čim lepši dan, dosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 362
5.5.2010 9:26:13   
Arwenko
Jaz sem si z digitalnim merila, saj tudi ne stane več kot 5 eur. Kupiš ga v Lekarni recimo, pa res takšnega običnega vzameš, pa rešeno. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 363
5.5.2010 9:29:13   
witch
Shilou tudi jaz to vsak mesec rečem... dokler ne pride do O. Takrat sem pa cela nora user posted image Še bolj nora sem pa zdaj, ko je ni in so testi negativni, in nimam pojma kaj se dogaja, in... diplomirala bom zraven tega.... Dan je pa res za user posted image pogrešam sonce, da bi mi dalo energijo za učenje, delo in vse..
Arwenko bom letela do lekarne pa nabavim nekaj pametnega user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 364
5.5.2010 9:34:57   
witch
Punce še eno vprašanje imam... emšo me počasi heca in sem čisto pozabila na to vprašanje user posted image user posted image
Zadnjič ko sem CB test delala, se črtica v kontrolnem okencu ni lepo obarvala oziroma je bil ful spacana, nič črtici podobna... Mislite, da je ta test potem veljaven?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 365
5.5.2010 9:36:34   
Shilou
witch daj pelji se na krvi test in boš videla pri čem si. Ker po moje tole čakanje samo slabo vpliva na tebe, po vrhu pa stres vpliva na cikle in potem se to rado zelo pomeša. Po moje krvi niso tako dragi in boš potem končno vedela pri čem si.
CB- jaz ko delam so lepe črtice, sem si brala na forumih če so spacane ipd., da bolje ponoviti.

Glede temperature, sem si jo en čas merila in imela navadno 36,4 36,6. Sem imela zmeraj pri vaginalnem merjenju malo višjo kot pri merjenju v ustih. Danes sem si za finto in imam 37. Škoda da si ves cikel nisem merila. Drugače je najbolje zjutraj, ko se zbudiš in to z digitalnem.

punce sej booo

< Sporočilo je popravil Shilou -- 5.5.2010 9:50:01 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 366
5.5.2010 9:45:56   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Punce še eno vprašanje imam... emšo me počasi heca in sem čisto pozabila na to vprašanje user posted image user posted image
Zadnjič ko sem CB test delala, se črtica v kontrolnem okencu ni lepo obarvala oziroma je bil ful spacana, nič črtici podobna... Mislite, da je ta test potem veljaven?

Pomoje ne...pa zadnjič so meni punce svetovale naj CB test tudi z lončkom delam in ne lulam direktno gor kot piše v navodilih, baje je bolj prav.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 367
5.5.2010 10:01:34   
lidik
witch jaz bi ti tudi svetovala, da delaš tako da urin zbereš najprej v lončku, pa tja not daš test. Je res bolj pravilen test. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 368
5.5.2010 10:13:49   
latka
Pozdravljene!

Danes je moja Bt še vedno 37,2 in je že 6 dan od zadnje tablete Dabrostona, občutek imam kot da bo vsak čas prišlauser posted image , bradavice me bolijo malenkost manjuser posted image , sem pa probala še en BC mini, samo ne z jutranjim urinom, pa je za malenkost še bolj vidna črta, ker jo vidi tudi kolegica, tak da ne vem, bom pa probala še zjutraj, šele nato s CB, da bo ziher!!

Za vse, ki še nestrpno čakate kot jaz, pa močno stiskam pesti in pošiljamuser posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 369
5.5.2010 10:16:26   
*Star*
Miklarom, samo zate ogroooomno objemčkov in pa punca moja, tako kot si sama rekla, poletje ti bo prineslo veliko nove, pozitivne energije in jeseni bo zagotovo tvoja pikica pripravljena, ti pa tudi. Jaz verjamem v to, da ti bo uspelo, konec koncev si ravno ti gonilo vsem nam, da smo pripravljene na vse in ti res lahko damo kapo dol za ves tvoj trud in pogum. In prav je tako. Sem prav ponosna nate, več takih bi rabili kot si ti, ki nam dviguješ samozavest takrat ko je najbolj hudo. Kot ima Witch napisano v podpisu : "kdor vztraja, zmaguje" in ti boš zagotovo zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Witch ti pa imaš igrice ta mesecuser posted image  upam, da kmalu ugotoviš, kdo se poigrava s tabo, saj veš me vse upamo, da pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 370
5.5.2010 10:24:49   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Pozdravljene!

Danes je moja Bt še vedno 37,2 in je že 6 dan od zadnje tablete Dabrostona, občutek imam kot da bo vsak čas prišlauser posted image , bradavice me bolijo malenkost manjuser posted image , sem pa probala še en BC mini, samo ne z jutranjim urinom, pa je za malenkost še bolj vidna črta, ker jo vidi tudi kolegica, tak da ne vem, bom pa probala še zjutraj, šele nato s CB, da bo ziher!!

Za vse, ki še nestrpno čakate kot jaz, pa močno stiskam pesti in pošiljamuser posted image user posted image user posted image za srečo!

Latka, to je to, črtica je črtica...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.5.2010 10:26:54   
PipiLangstrumpf
Živjo vsem,
sem vas komaj prebrala, ko ste tolk načvekale... user posted image
Na tisto mal bol "ojštro" debato lahko sam rečem: Uživajte vsak dan posebaj in se veselite majhnih stvari v življenju. Sej vem, da je težko, vsi smo krvavi pod kožo in včasih pač ne gre optimistično. Js si v takšnih trenutkih vedno rečem: Kaj pa če bi blo še slabše? Sicer res včasih tud to ne zaleže, takrat bi se pa najraj v R** ugriznila. Še sreča, da (še)  nimam proteze!
So pa tile dnevi res precej depresivni. Sam dež, vsi so tečni, vključno z mano. Včeraj sem se odločila tudi, da NUJNO rabim nov šiht, tko ne gre več naprej... Zelo "preprosta" misija v teh časih, ne? user posted image
Pri nas smo po moje glih pred ovulacijo in bo treba delat...
Uživajte v tem lepem deževnem dnevu, naj vam ne ukradejo dežnika, naj vas ne zalije kak mimovozeč avto(bus) pa naj vam čevlji ne premočijo. Če pridete domov suhe je to že veliiiiik plus za tak dan. Razlog za "proslavo" - recimo bananasplit (vsaj tri kepice sladoleda, smetana pa čpkoladni greh). Njami...
user posted image

Kako lepo je živeti... :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 372
5.5.2010 10:31:37   
PipiLangstrumpf
Latka user posted image , js tudi mislim, da če je BT še vedno tok visoka in če je črtica močnejša skor ne more bit kej dost drugega.

Kako lepo je živeti... :)

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
Neposredna povezava do sporočila: 373
5.5.2010 10:58:56   
mojamura
menim latka da ti lahko čestitam zauser posted image

no....moja menstra je prišla točno ko urauser posted image ....ampak kaj naj, gremo v nove boje. vsem ki še čakate nauser posted image držim pesti

< Sporočilo je popravil mojamura -- 5.5.2010 10:59:12 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.5.2010 11:01:00   
latka
Joj, ne vem, nisem ravno prepričana, ker je veliko napisanega o teh BC  mini testih, da niso ravno ok, da pokažejo lažno črto!user posted image Ne vem kaj bi me zdaj to tako hecalo, ko sem pa zaradi nerednih M dobila Dabroston z namenom, da sigurno bouser posted image , zdaj pa to!A ima katera podobne izkušnje, kakšen hormon bi zaznaval test?

Arwenko, imaš kake znake nosečnosti?Mene je sedaj začel še križ bolet, tak da možno da res prideuser posted image !

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?