|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
6.5.2010 8:18:17   
lidik
witch kje si?????????????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Že kaj novega????????????

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.5.2010 8:19:27   
witch
Shilou moja za te tvoje kg se ti pa res ni treba sekirati... ker to ni fejst preveč...

strelka user posted image pri meni je po mojem danes 54 dan in ni ne duha ne sluha ne o user posted image ne o user posted image user posted image user posted image user posted image   jaz sem delala test iz mmullerja (ne vem kak se mu že reče) in je spet pokazal NIČ user posted image BT sem si izmerila danes in v ustih kaže 36.1 v ušesu spet 36.4... Mislim, da je to premalo za user posted image , tudi za O... Sem obupala, čakam 17.5. ko grem do G na pregled da mi kaj pametnega pove...

lidik moja... nekje v sebi p o tihem upam, da imaš prav.. čeprav mi možgani pravijo da zdaj pa bi se že kaj na testku pokazalo user posted image    kako si ti danes? Za kg pa imaš čisto prav... ko bodo pikice na svetu bomo pa hujšale user posted image

Pipi se popolnoma strinjam s tabo... Sem trenutno zelo jezna na sebe user posted image ker sem v teh 14ih dneh porabila kar 5 testov... uh koliko je to denarja...

Končno je posijalo sonce v sobo in me skoraj napolnilo z energijo user posted image upam, da bo lep dan, brez dežja user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.5.2010 8:24:58   
lidik
joj witch pa ne  no. Kaj je to res pri tebi? No veš kaj, sej bo kmalu 17. pa boš potem res videla kaj bo. Vidva kar pridno user posted image in jaz upam, da se kmalu pridružiš user posted image . Jaz pa do takrat dokler nam ne sporočiš vesele novičke stiskam pesti za tebe, ker veš kako bom vesela, ko bom izvedela to novičko.

Ja ja, kilogrami so res hudič ja. Nekateri jih imajo premalo, nekateri pa jih imamo veliko preveč. Tako da čimmanj se obremenjevat s svojim telesom, čimprej se sprijazniti da zgledamo tako kot zgledamo, da imamo toliko kg kot jih imamo in jaz sem še vedno mnenja, da ko enkrat sprejmeš sebe takšno kot si, se imaš rada takšno kot si, se tudi psiha sprosti in je tudi zanostiti lažje, kljub temu da je kg preveč.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 428
6.5.2010 8:30:04   
witch
lidik se podpišem pod tvoje besede user posted image če komu nisem všeč naj me ne gleda user posted image jaz se čisto ok počutim...
Probava pridno user posted image in komaj čakam da bo že enkrat tega cikla konec user posted image Vidim, da se je očitnomojemu telesu popolnoma zmešalo, bom zdaj malo merila BT, da vidim kakšna je temperatura in da vidim če sploh poskoči oz. pride do O.. Več novič pa vam povem ko pridem od G ali pa če bo ta čudna user posted image prišla..

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.5.2010 8:37:02   
witch
roža03, jacki, latka, twetka in picikl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nam sporočite roza novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 430
6.5.2010 8:43:36   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

lidik se podpišem pod tvoje besede user posted image če komu nisem všeč naj me ne gleda user posted image jaz se čisto ok počutim...
Probava pridno user posted image in komaj čakam da bo že enkrat tega cikla konec user posted image Vidim, da se je očitnomojemu telesu popolnoma zmešalo, bom zdaj malo merila BT, da vidim kakšna je temperatura in da vidim če sploh poskoči oz. pride do O.. Več novič pa vam povem ko pridem od G ali pa če bo ta čudna user posted image prišla..

no amapk čvekica moja do takrat ostajaš z nami. Ker drugače se bo meni zmešalo tu. S kom bom pa čvekala?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 431
6.5.2010 8:46:26   
witch
seveda da bom user posted image user posted image user posted image ne morem več brez vas user posted image user posted image user posted image priznam.... zasvojena sem user posted image user posted image
zdaj pa grem eno jajčko pojest, potem pa nekaj malega delat... te bom mogla na žalost zapustiti user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 432
6.5.2010 8:49:36   
Avonija
No, jst sm včeri nardila 2x test first sign duo, pa je bila na obeh zelo zelo rahla črtica.
Upam, da čez 3 dni potemni. Je pa bil 5 dni pred M narejen test.
Tako zelo si želim, da tokrat uspe. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 433
6.5.2010 8:51:04   
**M**
Dobro jutro punce,
no pa da še jaz pristavim svoj piskrček. Mam tut kar nekaj kg preveč ampak se s tem kej preveč ne obremenjujem. Jst pravim tko, vsak svojo rit nosi in če komu kej ne paše naj me ne gleda. Je rekla enkrat ena žlahtarca, da zlo dobr nosm svoje kileuser posted image , seveda ne meni direktno, sm rekla, da more bit očitno zlo nezadovolna sama s sabo, da se ma čas še z mano ukvarjat, pa smo končal s to temo. Je pa tut suhica in bi tudi rada zanosila pa ne gre, tko, da ni lih nujno, da so kg ovira. Jaz sem prvič zanosila brez problema, no se je končal s ss ampak to je že druga zgodba in mi je ginekologinja rekla, da naj se ne sekiram in očitam, ker to sigurno ni bil vzrok.  Jih poznam kar nekaj s preveč kg, ki so brez problema zanosile in tudi nekaj z idealno težo, pa imajo težave. Tako, da punce nč se sekirat, je pa res, da je fajn dat kakšen kg dol, čene drugega, da si potem ne očitaš, če gre kaj narobe. No jaz sem jih v zadnjem mesecu dala 3, da se mal pohvalimuser posted image

No pa sm se mal razpisala, zdej grem pa še kej narest, mam dobro službo aneuser posted image . Še dobr k me dons tko glava boli...

Pozdravček

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 434
6.5.2010 8:55:16   
briljantina

roža03, jacki, latka, twetka in picikl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nam sporočite roza novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi še tole čakam... Pri meni se že napoveduje, so me včer zvečer hudo bolela prsa, danes me pa že zvija. Držim pa pesti za ostale, ki še čakate...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 435
6.5.2010 9:01:03   
lidik

seveda da bom user posted image user posted image user posted image ne morem več brez vas user posted image user posted image user posted image priznam.... zasvojena sem user posted image user posted image
zdaj pa grem eno jajčko pojest, potem pa nekaj malega delat... te bom mogla na žalost zapustiti user posted image

ok witch ti kar pojdi, sej imam jaz tudi danes kar nekaj dela. In pa glede na to, da vem da prideš kmalu nazaj, sem čisto pomirjena. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 436
6.5.2010 9:07:05   
Meba
V zadnje čase malo več k vam pokukam user posted image in vidim da se pogovarjate o kilogramih, pa da še jaz svoje razmišljanje dodam.
Imam ravno tu nekje kg kot bi naj imela (tudi O in redne M vedno na 28 dni). Vseeno sma na prvi + in najinega sončka čakala nekaj več kot leto dni, čeprav bi po tem takem moralo iti dokaj hitro. Tako da mislim, da odvečni kg ne igrajo pri zanositvi neke bistvene vloge (če niso povezani s kakšnimi drugimi težavami). Poznam tudi primer močnejše punce z večimi otroci in brez težav pri zanositvi in tudi suhe punce, ki ji ginekolog pravi, da bi se naj zredila, ker drugače vprašanje, kako bo šlo zanosit. Sploh pa ne mislim da je 68 kg na 163 cm, kot se mi zdi da je ena punca pisala, tako zelo preveč. Ne se toliko obremenjevat, res ne; tudi s tem ne kar drugi pravijo.
Sigurno gibanje in zdrava prehrana vplivata na boljše počutje in boljšo telesno kondicijo in to je fajn vzdrževat že zaradi sebe samega; drugače pa mislim da nosečnost pač pride ob svojem času kot vse ostalo v življenju, kar nam je namenjeno. Vem pa tudi da je težko čakat, sploh ko je želja tako močna. Samo kar je mene moja izkušnja čakanja zelo dobro naučila, s tem da se sekiraš žal nisi nič bližje +, pa "izsilit" se vse skupaj tudi ne da.  Tako da punce ne obupovat, sploh pa ne že po par mescih. Verjamem in držim pesti, da boste vse user posted image . Jaz se vam pa verjetno tudi zelo kmalu pridružim v ne pričakovanju. Najvažnejše pa je itak da vse poteka kot mora.

Še to, res kapo dol pred vsemi, ki grejo skozi razne postopke in druge zadeve; za vse vas še posebej pestke, da vam čim prej uspe in zdrave otročke vam želim user posted image .

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 437
6.5.2010 9:16:08   
latka
Moja črtica ni nič bolj temnejša, tako da se mi vedno bolj dozdeva, ta se na tistem mestu, kjer bi morala bit jasna črtica, nariše samo senca od črtice, tudi če ni nosečnosti(mislim na baby check mini).Ne vem no, sprašujem tiste, ki mate izkušnje s temi testi, sicer pa mi zvečer CB ni pokazal +, zato pa nimam več upanja, samo ne vem zakaj po Dabrostonu ne prideuser posted image !Saj bi morala priti 100%, ne ?Pomagajte mi z nasveti, ker vem da ste zlate!!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 438
6.5.2010 9:21:05   
agataema
Latka, na žalost nimam s tem izkušenja. Dabroston sem jemlala samo med nosečnostjo, BC sem pa delala pred izostankom M in je bila rahla črtica (ampak tako debela kot testna črtica).

Shilou, to pa res nimaš preveč kg. Moj nasvet je samo en: športanje. Karkoli, hitra hoja, kolo... Ampak pojdi ven. Meni je bila najhujša stvar sobno kolo. Dolgčas od dolgčasa, zunaj v naravi pa res lahko preluftaš telo in duha. Jaz imam to srečo, da me mož ful spodbuja in vse športe prakticirava skupaj, sama imam malo težav z motivacijo.

Witch. Strelkauser posted image tudi meni ni janso kaj vaju to heca.

**MM**: se strinjam s tabo. Okolica naj se ukvarja s svojimi težavami, me se bomo pa s svojimi.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 439
6.5.2010 9:26:34   
Avonija
Tudi meni se je prejšnji mesec in predprejšni na BC mini pokazala zelo rahla črtica in ni potemnela. Obakrat sem dobila M pravočasno. Me pa skrbi, kako bo ta mesec, ko mi tudi na FS kaže rahlo drugo črtico.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 440
6.5.2010 9:29:24   
majalina
Dobro jutro vsem skupaj,

ste me prav nasmejale. res ima vsaka svoje težave in logično vsaka pri sebi išče težavo oz. tisto kar ji prepreči nosečnost. verjamem tudi, da je vse na psihi. vendar spet... lahko je reči: ne se sekirat... komu pa to uspe?

kljub vsemu verjamem, da bomo kmalu ugledale pluske.

jaz sicer dvomim, da bo to ta mesec. tečko bi morala dobiti v torek, pa nimam prav nobenih znakov.

tako, da bomo verjetno še malo počakali.

lep dan želim!!!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 441
6.5.2010 9:46:16   
*Star*
Majalina - sem že enkrat pisala tu o tem.
Tudi sama imam kar nekaj kilogramov premalo, žal. In vem, kako je to. Bi se čisto dobro v svoji koži počutila, če se nebi našel vsake toliko kdo, ki bi rekel, če sploh kaj jem in če od zraka živim. Mene to osebno zelo prizadane, in se začnem počutit kot kakšna spaka.

Glede zanositve in premalo kilogramov - ne bo držalo, sem jaz živi dokaz. Veš kolikokrat sem slišala, kako bom zanosila in kako bom rodila k sem tko suha?
No, evo, ratalo nama je v 3. kroguuser posted image  Naj se še obdrži in da bo na porodu vse v redu in bom presrečna.

Tako, da se ne obremenjuj s tem. Kilogrami in zanositev nimata povezave.user posted image  zate, da boš kmalu nosečka.

Witch kako kaj kaže??? Mislim na tebeuser posted image

latka - si mogoče prekmalu test delala, hormon se podvaja na dva dni?? Evo še zateuser posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 442
6.5.2010 10:01:04   
lidik
agataema sem videla da si dabroston jemala med nosečnostjo. Kaj si tudi ti imela kakšne izcedke, da ti ga je predpisal? Do katerega tedna si ga pa jemala? Ker meni ga je namreč moj G zdaj predpisal, pa sem ga komaj dobila, ker se ga namreč ne da več dobiti - mi je pa takrat predpisal samo 2 škatli in bom imela ravno nekje do 11.tega tedna, sem pa brala da bi se naj do 12. ali 13. tedna jemal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 443
6.5.2010 10:24:51   
agataema
Lidik, ja jaz sem imela v 7. tednu izcedke in sem dobila predpisanega. Pušenjak pravi da min. do 12ega tedna, jaz sem jemala do 14ega. Je pa fajn, da ko nehaš da nehaš postopoma. Jaz sem jemala 3 tbl dnevno in sem potem nehala tako da sem nekaj dni 2 tableti, nekaj dni 1 in potem nehala.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 444
6.5.2010 10:51:07   
nati29
Ko se ravno pogovarjate o kilogramih, bom še jaz povedala, kaj sem se odločila ta mesec. Sicer imam kakšne 3 kg, ki bi jih rada izgubila. Ni veliko, vendar ne gre.
Ta mesec bom pa poskusila čim bolj zdravo jesti, tako da pojem res veliko zelenjave in sadja, ki ga sicer ne maram preveč, zvečer če sem lačna popijem kakšen smoothi, zjutraj pojem kaspulo matičnega mlečka, ki naj bi pomagal k zanositvi, ker vsebuje nek hormon, vsak dan zmešan dve žlički lanenega olja s skuto in jogurtom, in pa žlico lanenih semen, to oboje naj bi tudi pomagalo k zanositvi, ker tudi vsebujeta nek hormon, pa tudi na splošno je zelo koristno za zdravje. Vsak dan spijem tudi zeleni čaj, ki spodbudi delovanje jajčnikov. Odločila sem se tudi, da se bom vsak dan vsaj trideset minut gibala, pa mi to še ni čist uspelo. Včeraj sem si kupila tudi čaj krvomočnice, če bo kaj pomagal.
Tako, vse te stvari so dobre za zdravje, pa če pomaga k zanositvi, pa sploh super. Tako da sem zaenkrat kar navdušena in se tega držim, in sem danes lahko tudi brez probelam zapela ene hlače, ki jih včasih tudi ne morem user posted image . Tako da s takom pozitivnim pristopom bom lažje izgubila kakšen kg, če pa z namenom poskušam shujšat ali manj jesti, pa je želja po hrani še večja.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 445
6.5.2010 10:53:38   
witch
Avonija držim pesti, da bo črtica še močnejša user posted image user posted image user posted image user posted image

lidik kje pa se zdaj ti skrivaš? a na malici si? user posted image

latka nimam pojma user posted image držim pa pesti, da bo plusek user posted image user posted image user posted image

majalina držim pesti, da je nebo user posted image user posted image

Sem vprašala v našo bolnico, če delajo teste beta hcg, je odgovorila, da lahko samoplačniško ali z napotnico. In da samoplačniško stane 30e user posted image user posted image toliko pa res ne dam... Bom raje G za napotnico prosila...
Sem danes tak dobre volje, ker je tak lep sonček user posted image user posted image

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 446
6.5.2010 11:00:39   
lidik
IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Lidik, ja jaz sem imela v 7. tednu izcedke in sem dobila predpisanega. Pušenjak pravi da min. do 12ega tedna, jaz sem jemala do 14ega. Je pa fajn, da ko nehaš da nehaš postopoma. Jaz sem jemala 3 tbl dnevno in sem potem nehala tako da sem nekaj dni 2 tableti, nekaj dni 1 in potem nehala.

Ja sej jaz sem tudi brala da je fino tako da postopoma ja in da je fino vsaj do 12. ali 13.-tega tedna. Tako da me je kr malo strah kaj se bo zdaj zgodilo ko mi jih bo zmanjkalo in se jih ne da nikjer dobiti. A misliš da lahko gre kaj narobe? Imam pa zdaj predpisani dve tableti na dan - eno zjutraj in eno zvečer.

< Sporočilo je popravil lidik -- 6.5.2010 11:03:51 >

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 447
6.5.2010 11:02:25   
lidik
hej witch ne nisem še na malici. Še kakšne pol urce pa grem. Že komaj čakam ker mi že pošteno kruli po želodcu. Ne boš verjela kje sem bila - DELO SEM IMELA IN SEM MORALA DELAT. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja ja, tudi to se zgodi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 448
6.5.2010 11:14:34   
twetka
Heloo pupe. jah kilkogrami ja, js sem sebe itak sprejela takšno kot sem dokler sem videla da mi nič več ni prav. user posted image Pri meni se je začelo tudi to s tečko, ko sem imela manj kg je bila in ko shujšam čudežno pride, zato morem nujno dat kako kg dol pa še zaradi pco-ja, ker je to povezano i9n sem tolk bolj pod pritiskom s to hrano in vadno pa tehtanjem. Mah sej bo, verjamem da bo uspelo še dat kakšno kilco dol. Latka kar se tiče testov bc mini, jih js ne uporabljam v življenju več, ker je prejšnji mesec bila na 4 testih rahla črtica ali pa tanka močna črtica, to more bit neki s testom, pa sem imela tečko čist blago in sem mislila, lej ga vraga mogoče je pa ratalo. Ampak v tvojem primeru ko tečke ni, ti pa ne znam svetovat, povem pa svoje mnenje, da jim več ne zaupam. Js zdej kr kupim fs duo ali pa res cb. Po dabrostonu bi pa res mogla tečka prit v 3 dneh, drugače js s tem nimam izkušenje, mela sem jo vedno po primolut ali pa orgametil, bom pa povedala čez kak teden ko bom začela jemat in ko bom končala, če bo prišla. Witch, pridružujem se k tebi, sem danes delala testek in ena črtica, o tečki pa ni duha ne sluha, po moje posledica pcoja in je spet nebo. Bom pa še naslednji teden porabila enega, ko sem fs duo kupila, tako da počakamo kaj bo naslednji teden prinesel, potem začnem s tabletami da sprožim in gremo dalje. Fajn je danes ko je malo sonček posijal, je počutje res kr boljše. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 449
6.5.2010 11:16:33   
witch
user posted image user posted image tudi ti včasih delaš? user posted image user posted image user posted image sem mislala da je tvoja služba bolj tak user posted image pridna si bila... jaz sem že tudi delala, zdaj pa pasulj kuham, in sem gli iz vrta sem hodila po solato za večerjo user posted image mmmmm kako boo vse to dobro user posted image komaj čakam da jemo user posted image user posted image user posted image

nati29 te tvoje nasvete bom še pa jaz poslušala user posted image jaz sem že pred kakšnim mesecem zajtrik zamenjala za sadje, večerjo za zelenjavo. Izogbibam se kruhu.. Ampak zdaj kakšna dva tedna ni šlo po tem načrtu user posted image pa tudi gibam se veliko več, če je le vremo lepo.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?