twetka
|
Lej ninchi, tako ti bom rekla, pa brez zamere. Večina od vas ki zanosite, ste pol kr neki pametne, prej pa vse po vrsti jamramo in tožimo kaj nas muči. Res je da je psiha velik dejavnik in je znakov več kot dovolj, ampak js imam pco sindrom in pri meni lahko do O pride ko sploh ne vem, pri meni M pride iz nenada, ko je ne pričakujem in js samo sklepam glede na to da sem čutila pred dvema tednoma neke čudne bolečine, da je bila prisotna sluz in da sem imela grozno željo po slončkanju bi lahk rekla da je mogoče prišlo do O. Moja M pa itak zamuja že cel mesec, ker je bila tri mesece samo od tablet. Zdej ko pa sem bila brez tablet, pa glede na to da sem shujšala in ker bi naj hujšanje pomagalo pri pco, pač samo sklepam, da bi pa moje telo neki delalo samo od sebe in glede na to da morem it na pregled jajcevodov, morem v čimkrajšem času dobit menstro, zato sem tut začela jemat primolut in pred tem testirala. Danes pa je uradno tiste dva tedna od O, če je seveda bila in glede na grozne krče je za M še kr prekmalu, po štiridnevnem jemanju, ker sem jih že enkrat jemala in me je začelo zbadat šele po desetem dnevu ko sem končala z njimi, po treh dneh od konca jemanja je pa seveda prišla M. Malo me je pač začelo skrbet zaradi teh krčev, ker če bi seveda kaj ratalo, bi si s primolutom lahko naredila veliko škodo. Zaradi mojega pcosa je pa vse možno, tako da draga moja meni ovulacijski testni nič ne pomagajo, ker pol lahko denar porabljam še samo za to sranje po domače rečeno. Namen tega posta je bil da pač punce s pcojem ne moremo vedet kdaj pride do O, in ne moremo tako lepo šikano planirat O in slončakanja pa vedet če smo kaj pridelali, zato pač v tem primeru igramo na srečo. V veliko primerih je prišlo do oploditve kljub pco, tako da js kljub težavam ne izključujem, da zdej se pa nebi moglo zgodit, ker se lahko lih takrat ko nebom pričakovala. Kar se pa tiče sproščenosti, pa zdej že več kot mesec slončkanje ni planirano in o otroku sploh ne govoriva in pustiva času čas. Sem pa 99% da nosečka nisem, ampak vseeno je bil v meni mičken dvom in sem samo želela nasvet, kaj potem, če bi bilo in kaj nej potem ker jemljem primolut, če ima katera kakšne izkušnje kdaj so se pojavili krči in vse ostalo. Mislim da prsi tut ne začnejo bolet po eni tabletki, se ti ne zdi??? Brez zamere nisem dobila odgovora, dobila sem samo samo nasvet ene ki je zanosila in zdej pametuje o sprošečnosti in vsem, dobro pa veš, ko se gre za otroka, nobena od nas še do danes ni bila ne vem kako sproščena od tistih, ki nam še ni ratalo in se vsak dan sprašujemo kaj bo z nami in kdaj bomo končno srečke nosečke. Tako da o sproščenosti lahko kr nehamo. Brez zamere punce, sam včasih mi malo prekipi. Ta pot do otroka za nobeno ni lahko, še posebej težka je pa za nas z določenimi težavami, kar je še ena ovira pri planiranju, ker za nič ne moremo točno vedet iz izračunat in tako kot sem rekla iz dneva v dan igramo loterijo.
|