miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE Punce pozdravljene, tukaj je pa pestro. Sm rekla nč da še vam jst mal skočim noter čeprav nm še zle čakala na plusek ker še morem na žalost vsaj 1 menstro počakat. Zle je dva dni res turobno vreme in vrjamem, da vam psiha dela. Tut jaz sm tak mal čudna, se mi na vsake tok časa ulijejo solze ampak si rečem lejga vrabiča vsej na wc ne bo treba hodit. Kajti jaz sm v roku enega leta res zagledala že dvakrat ta magičen plusek ampak se je obdržal najdle z mano 9 tednov. Vam povem teško je zelo ampak ne nma obupala enkrat bo že no to bo že naslednji mesec hehehe o ko bi me bog res uslišal in v tretje res ratalo brez problemov. Si pa rečem no jaz že imam dva mala angelčka, ki vem, da me čuvata in varujeta. Ta tretji angelček bo pa skos zraven mene ostal. Vse boste slej kot prej zagledale pluske samo sprostit se bo treba punce pa seksat pejte v naravo deca zraven najte kak skrit kotičen in ga pohopsajte hehehe. Lep pozdravček vsem in vam želim, da čimprej zagledate pluske, ki bodo lepo rastli najprej v trebuščkih in potem skakljali okoli. tole si pa lepo napisala, res je težko če se dolga leta matraš priti do enega otroka ki si ga srčno želiš, pa ti vedno kaj na poti stoji, kot sem že enkrat rekla, matrama se že 18. leto, za enega otroka, da bi ga končno dobila a žal nam dvakrat ni uspelo priti do koca, prvič leta 2004 rodila v 21.tednu mrtvega otroka, drugič rodila lani septembra v 23/4 tedna živorojeno punčko , ki nama je umrla po dveh urih njenega ubogega življenja, zaradi malomarnosti pediatrov v porodnišnici, ne mislim zdaj niti razgljabi o tem, ker je zame še vedno zelo boleče, in čeprav sem si nazadnje rekla, da več ne grem poskušat, me je le premamilo, ker sem imela še 5.zamrznjenih zarodkov, in sem si sama rekla, saj to so vendar najini, ne morem jih kar tako pustiti, evo in poskušam ponovno, verjemite mi da tudi zame to ni bilo lahko preživljati, bila sem na tleh , z živci na koncu, psiha me je skoraj uničila, skratka bilo je grozno, a verjemite da punce na RR so me spravile pokonci, in sem jim zelo hvaležna, zame so največje rožice in najljubše prijateljice, ki so v takih trenutkih rade s steboj. Kapo dol pred njimi. twetka ne me razumeti narobe, hočem ti samo povedati da ni vse tako črno kot se vidi, treba je malo pogledati v realen svet se zamisliti, kaj vse na svetu ljudje prestajajo , koliko imajo ti ljudje pozitivnega optimizma in volje da gredo vseeno naprej, zato ti svetujem da se sedaj malo umiriš, se skoncentriraš, razbliniš svoje misli, in greš pozitivno naprej, le vse to ti bo koristilo v naslednjih postopkik, verjemi mi, za mano je sedaj že 9. postopek, in vem kako je to prestajati. jaz sem si sedaj rekla, ;; ma ni hudiča da nam ne uspe enkrat priti do konca ,,gremo na vse ali nič, sploh se ne mislim več obremenjevat, če ne bo zdaj bo pa naslednjič. upam da mi ne zameriš na teh besedah in upoštevaj naše nasvete in boš videla da ti bo uspelo, meni je to še dostikrat pomagalo. seveda ti pa želim da ti čimprej uspe dobiti otročeka. RTM
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|