|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
4.5.2010 19:26:08   
*dotika*
Nekaj je očitno danes v zraku, ker niti jaz v tej debati ne morem ostati tiho... Za sabo imam oz. imava strašno preizkušnjo. Dve čiščenji in prezgodnji porod v 6. mesecu. Pa nočem tu tekmovat, kako je nekomu bolj hudo, hočem samo napisat, da se ti lahko zgodijo tudi mnogo hujše stvari. Tako sem se jaz vlekla iz tega začaranega kroga obupa in jeze. Rekla sem si, kaj pa mamice, ki rodijo ob roku, pa otročka izgubijo po nekaj dneh? Kaj pa tiste, ki izgubijo svojega partnerja... Ne vem, meni je takšno razmišljanje ful pomagalo. Ja, smo si različne, različno dojemamo stvari.
Twetka, predobro vem, da besede "saj bo tudi vama uspelo" tebi v tem trenutku nič ne pomenijo. Rada bi samo, da razmisliš o svojem življenju, o tebi dragih ljudeh in sigurno boš našla veliko lepega, veliko pozitivnega v svojem življenju. Pomeni se sama s sabo v tej smeri. Morda ti bo dobro delo.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.5.2010 19:26:43   
mag3
DIANE lepo, da si se javila in da si tako pozitivna. Bravo punca!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
In držim pesti seveda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.5.2010 19:37:59   
DIANE
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

DIANE lepo, da si se javila in da si tako pozitivna. Bravo punca!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
In držim pesti seveda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mag kej pa čem upanje umre zadnje.

*dotika* se strinjam s tabo lahko se zgodijo še hujše stvari. Kot pravijo kar te ne ubije te utrdi.
*dotika*lahko si za vzgled.

< Sporočilo je popravil DIANE -- 4.5.2010 19:39:19 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.5.2010 19:39:47   
lidik
twetka mislim da ti je zdaj kar nekaj punc pokazalo kako ostati pozitivna in kako samo sebe spraviti v red. Tako da vzemi si za vzgled ali zaljubljno23, ali diane, ali pa dotiko. Vse so imele še veliko bolj grozne izkušnje, ampak so se pobrale in šle naprej.

Bravo vsem trem user posted image user posted image user posted image user posted image
In pa DIANE lepo da si se spet malo oglasila. Sem te že pogrešala na forumu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.5.2010 20:02:03   
witch
danes pa ste čvekice user posted image bom pozneje vse to prebrala.. Moj zadnji nastop je uspešno opravljen user posted image eno vprašanje imam... kaj menite, gelde na to, da moje user posted image ni, in da so vsi testi negativni, naj še probam kakšnega?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.5.2010 20:05:10   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

29.4. Anonimna (x.krog)user posted image
x.5. majčii (x. krog)user posted image
1.5. nati29 (4.krog)user posted image
1.5. roža03 (10.krog)user posted image
2.5. latka (x.krog) user posted image
3.5. mladika (7. krog)
user posted image
3.5. JB (x.krog)user posted image  
5.5. twetka (4. krog) user posted image
5.5. jacki (2.krog)  user posted image
5.5. mojamura (7.krog) user posted image
x.5. miklarom (x.krog) user posted image
7.5. briljantina (3.krog)user posted image
7.5. etna (8.krog)user posted image
8.5. Pikasta (5.krog)user posted image

9.5. spaghetek (21.krog)user posted image

12.5. evatisa (13.krog)user posted image
12.5. agataema (3.krog)user posted image
12.5. *viva* (3.krog)user posted image
13.5. Anonimna bmuser posted image
13.5. pujs666 (7. krog)user posted image
14.5. spirit75 (3.krog klomifena)user posted image
15.5. Shilou (3.krog)user posted image  
21.5. PipiLangstrumpf(4.krog)user posted image
24.5. **M** (2. krog)user posted image
25.5 Monstera (2.krog klomifena)user posted image
26.5. ninchi9 (1.krog klomifena)user posted image
28.5. _sanja_* (1.krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 24

NOSEČK: __2__

user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAČICE:

witch
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z., Aleunam
Kika99, thevenus
 pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, *Star*
Nitkica11, Mag3, BEBIII
xoxox,zaljubljena23,
KOLIBRI, Meba, Solero,
mladika, Arwenko, S*, nežken,
Nitikica

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.5.2010 20:10:32   
DIANE
IZVIRNO SPOROČILO: witch

danes pa ste čvekice user posted image bom pozneje vse to prebrala.. Moj zadnji nastop je uspešno opravljen user posted image eno vprašanje imam... kaj menite, gelde na to, da moje user posted image ni, in da so vsi testi negativni, naj še probam kakšnega?

Počakaj še kaka 2 dni, če je še ne bo pol bo ziher lepo viden +.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.5.2010 20:12:46   
witch
DIANE pri meni je v tem ciklu zapleteno zelo user posted image danes mi zamuja že 13. dan. trije FS in en CB negativni...  in ne vem če naj obupam ali še vztrajam pri testih.... ali pa grem res na krvnega..

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.5.2010 20:13:53   
zaljubljena23
Witch, hmmm glede na to, da ti M zamuja že skoraj 14 dni, mislim, da je to žal realen rezultat...Razen če si takrat, ko bi morala dobiti M imela O (kar pa se zelo redko zgodi)....

Drugače pa čestitke za uspešno opravljen nastopuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.5.2010 21:03:40   
evatisa
ojli punce
že dologo nisem nč pisala,služba šola...no jz ne pričakujem 9.5.ta mesec sem prvi krog klomifena in to en tablet na dan. In bolečine po jemanju so bile nore.Upam pa na najboljše. Že dva dni imam krče kot da bo vsak časuser posted image .no upam d je ne bo. user posted image novimuser posted image .upam,d se vam kmalu pridružimo še ostale.no lep večer  vsem

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 335
4.5.2010 21:05:41   
DIANE
U 13 dni to pa je zelo velik, no men ker jaz na srečo imam res kar cikle urejene edin enih parkar res mogoče 2 krat mi je za kake 3 dni zatajila drgč bla do sedaj točna k urca upam, da bo sedaj tudi tako al pa ne da bo plusek hehehe.

Dej pejt na krvnega seveda, jst bi definitivno šla. Nevem pa kako imaš urejen cikel...ti je že kdaj tok dolg zamujala...
Seveda držim pesti, da je plusek user posted image user posted image

DIANE pri meni je v tem ciklu zapleteno zelo user posted image danes mi zamuja že 13. dan. trije FS in en CB negativni...  in ne vem če naj obupam ali še vztrajam pri testih.... ali pa grem res na krvnega..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.5.2010 21:08:54   
miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Punce pozdravljene,
tukaj je pa pestro. Sm rekla nč da še vam jst mal skočim noter čeprav nm še zle čakala na plusek ker še morem na žalost vsaj 1 menstro počakat.
Zle je dva dni res turobno vreme in vrjamem, da vam psiha dela. Tut jaz sm tak mal čudna, se mi na vsake tok časa ulijejo solze ampak si rečem lejga vrabiča vsej na wc ne bo treba hodit. Kajti jaz sm v roku enega leta res zagledala že dvakrat ta magičen plusek ampak se je obdržal najdle z mano 9 tednov. Vam povem teško je zelo ampak ne nma obupala enkrat bo že no to bo že naslednji mesec hehehe o ko bi me bog res uslišal in v tretje res ratalo brez problemov. Si pa rečem no jaz že imam dva mala angelčka, ki vem, da me čuvata in varujeta. Ta tretji angelček bo pa skos zraven mene ostal.
Vse boste slej kot prej zagledale pluske samo sprostit se bo treba punce pa seksat user posted image pejte v naravo deca zraven najte kak skrit kotičen in ga pohopsajte hehehe.

Lep pozdravček vsem in vam želim, da čimprej zagledate pluske, ki bodo lepo rastli najprej v trebuščkih in potem skakljali okoli.

user posted image user posted image user posted image tole si pa lepo napisala, res je težko če se dolga leta matraš priti do enega otroka ki si ga srčno želiš, pa ti vedno kaj na poti stoji, kot sem že enkrat rekla, matrama se že 18. leto, za enega otroka, da bi ga končno dobila a žal nam dvakrat ni uspelo priti do koca, prvič leta 2004 rodila v 21.tednu mrtvega otroka, drugič rodila lani septembra v 23/4 tedna živorojeno punčko , ki nama je umrla po dveh urih njenega ubogega življenja, zaradi malomarnosti pediatrov v porodnišnici, ne mislim zdaj niti razgljabi o tem, ker je zame še vedno zelo boleče, in čeprav sem si nazadnje rekla, da več ne grem poskušat, me je le premamilo, ker sem imela še 5.zamrznjenih zarodkov, in sem si sama rekla, saj to so vendar najini, ne morem jih kar tako pustiti, evo in poskušam ponovno, verjemite mi da tudi zame to ni bilo lahko preživljati, bila sem na tleh , z živci na koncu, psiha me je skoraj uničila, skratka bilo je grozno, a verjemite da punce na RR so me spravile pokonci, in sem jim zelo hvaležna, zame so največje rožice in najljubše prijateljice, ki so v takih trenutkih rade s steboj. Kapo dol pred njimi.
twetka ne me razumeti narobe, hočem ti samo povedati da ni vse tako črno kot se vidi, treba je malo pogledati v realen svet se zamisliti, kaj vse na svetu ljudje prestajajo , koliko imajo ti ljudje pozitivnega optimizma in volje da gredo vseeno naprej, zato ti svetujem da se sedaj malo umiriš, se skoncentriraš, razbliniš svoje misli, in greš pozitivno naprej, le vse to ti bo koristilo v naslednjih postopkik, verjemi mi, za mano je sedaj že 9. postopek, in vem kako je to prestajati.
jaz sem si sedaj rekla, ;; ma ni hudiča da nam ne uspe enkrat priti do konca ,,gremo na vse ali nič, sploh se ne mislim več obremenjevat, če ne bo zdaj bo pa naslednjič.
upam da mi ne zameriš na teh besedah in upoštevaj naše nasvete in boš videla da ti bo uspelo, meni je to še dostikrat pomagalo.
seveda ti pa želim da ti čimprej uspe dobiti otročeka. RTM

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.5.2010 21:47:26   
agataema
Miklarom, tako močno držim pesti zate. Vidim kaj vse si že dala čez, res hude preizkušnje. Komaj čakam, da nam sporočiš da siuser posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.5.2010 22:14:35   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Punce pozdravljene,
tukaj je pa pestro. Sm rekla nč da še vam jst mal skočim noter čeprav nm še zle čakala na plusek ker še morem na žalost vsaj 1 menstro počakat.
Zle je dva dni res turobno vreme in vrjamem, da vam psiha dela. Tut jaz sm tak mal čudna, se mi na vsake tok časa ulijejo solze ampak si rečem lejga vrabiča vsej na wc ne bo treba hodit. Kajti jaz sm v roku enega leta res zagledala že dvakrat ta magičen plusek ampak se je obdržal najdle z mano 9 tednov. Vam povem teško je zelo ampak ne nma obupala enkrat bo že no to bo že naslednji mesec hehehe o ko bi me bog res uslišal in v tretje res ratalo brez problemov. Si pa rečem no jaz že imam dva mala angelčka, ki vem, da me čuvata in varujeta. Ta tretji angelček bo pa skos zraven mene ostal.
Vse boste slej kot prej zagledale pluske samo sprostit se bo treba punce pa seksat user posted image pejte v naravo deca zraven najte kak skrit kotičen in ga pohopsajte hehehe.

Lep pozdravček vsem in vam želim, da čimprej zagledate pluske, ki bodo lepo rastli najprej v trebuščkih in potem skakljali okoli.

user posted image user posted image user posted image tole si pa lepo napisala, res je težko če se dolga leta matraš priti do enega otroka ki si ga srčno želiš, pa ti vedno kaj na poti stoji, kot sem že enkrat rekla, matrama se že 18. leto, za enega otroka, da bi ga končno dobila a žal nam dvakrat ni uspelo priti do koca, prvič leta 2004 rodila v 21.tednu mrtvega otroka, drugič rodila lani septembra v 23/4 tedna živorojeno punčko , ki nama je umrla po dveh urih njenega ubogega življenja, zaradi malomarnosti pediatrov v porodnišnici, ne mislim zdaj niti razgljabi o tem, ker je zame še vedno zelo boleče, in čeprav sem si nazadnje rekla, da več ne grem poskušat, me je le premamilo, ker sem imela še 5.zamrznjenih zarodkov, in sem si sama rekla, saj to so vendar najini, ne morem jih kar tako pustiti, evo in poskušam ponovno, verjemite mi da tudi zame to ni bilo lahko preživljati, bila sem na tleh , z živci na koncu, psiha me je skoraj uničila, skratka bilo je grozno, a verjemite da punce na RR so me spravile pokonci, in sem jim zelo hvaležna, zame so največje rožice in najljubše prijateljice, ki so v takih trenutkih rade s steboj. Kapo dol pred njimi.
twetka ne me razumeti narobe, hočem ti samo povedati da ni vse tako črno kot se vidi, treba je malo pogledati v realen svet se zamisliti, kaj vse na svetu ljudje prestajajo , koliko imajo ti ljudje pozitivnega optimizma in volje da gredo vseeno naprej, zato ti svetujem da se sedaj malo umiriš, se skoncentriraš, razbliniš svoje misli, in greš pozitivno naprej, le vse to ti bo koristilo v naslednjih postopkik, verjemi mi, za mano je sedaj že 9. postopek, in vem kako je to prestajati.
jaz sem si sedaj rekla, ;; ma ni hudiča da nam ne uspe enkrat priti do konca ,,gremo na vse ali nič, sploh se ne mislim več obremenjevat, če ne bo zdaj bo pa naslednjič.
upam da mi ne zameriš na teh besedah in upoštevaj naše nasvete in boš videla da ti bo uspelo, meni je to še dostikrat pomagalo.
seveda ti pa želim da ti čimprej uspe dobiti otročeka. RTM

Lepo napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RTIuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.5.2010 22:19:50   
jacki
1. Najprej user posted image user posted image user posted image za 2 user posted image  user posted image user posted image user posted image . Sem zelo vesela za vas.
2. Nisem zdržala do jutri, pa sem naredila test že danes in je bil - user posted image user posted image , tako da če ne bo user posted image , delam test ponovno čez 2 dni.
3. Prebrala sem vašo današnjo debato, ki je bila taka kot vremeuser posted image ... Poskušajte misliti pozitivno, ne glede na to, kako črnogledo izgleda.user posted image user posted image user posted image user posted image
4. Miklarom-kapo dol user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 340
4.5.2010 22:51:41   
Anonimen
Sorry punce ker vdiram na to temo user posted image

Stvar je samo v tem, da resnično MOČNOOOOO držim pestke, da se Miklici pikica še vsaj 8 mesecev ne odtrga izpod srčka... Jaz osebno ne bom srečna, dokler ne bom prebrala, da je cerklaža uspešno narejena, brez predvidevanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   In iskreno verjamem, da te prav to čaka čez cca. 15 tednov MIKLA NAŠA!!!!!!!  MILIJONE IN MILIJONE user posted image ZA VAJU!!!!!

(odgovor članu jacki)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
5.5.2010 7:46:19   
lidik

witch bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš da je šlo super skoz. Sej sem vedela, da bo šlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.5.2010 7:52:52   
lidik
mikloram punca moja kako si? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Berem, kukam in sem tako vesela, ko vidim da se oglasiš. No v glavnem upam, da je še vedno vse belo pri tebi, sicer pa veš kaj, sej mora biti, jaz tako stiskam pestke, da imam že čisto bele prste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.5.2010 7:58:38   
witch
miklarom tudi jaz držim pesti za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eno vprašanje imam za tiste, ki si merite BT... A je dobro če si merim temperaturo v ušesu? Zdaj zjutraj sem prvič probala izmeriti in mi kaže 36.4 je to normalno?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.5.2010 8:00:22   
lidik
witch glede temperature pa mislim da ti bo arwenko znala najboljše povedati. Ker mislim da si jo je ona skoz merila. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 345
5.5.2010 8:03:39   
witch
Upam, da bo prišla danes kaj sem in mi pomagala pri tem... Ker bi probala s to BT, glede na to, da se je očitno mojemu telesu zmešalo. Ker kot mi je zaljubljena napisala je ta moj minus zdaj po štirinajstih dneh verjetno kar realen rezultat...   

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 346
5.5.2010 8:06:56   
miklarom
lidik - jutro user posted image , sem vesela da stiskaš pestke zame, a ti povem da jih lahk kr spustiš, da te ne bojo prsti boleli, kajti moje belo je žal postalo rdeče v vsej svoji velikčini in bolečiniuser posted image user posted image , kaj čemo , sem tako slutila da ne bo zdaj uspeha, zdej pa se mal čez poletje spočijem, malo naužijem sončeka, pa morja naberem enegrije in potem v jeseni v nove boje tokrat na polno, dokler ne rata, pa če tudi gremo vsak mesecuser posted image

živa 25 - lubika moja hvala ti ve ste moje največje sončece ki mi sije vsak dan, brez vas bi že zdavnaj pogorela, rada vas imam, mučo fejst , lubčke malemu Žiga -tuuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 347
5.5.2010 8:07:13   
lidik
Mislim da bo arwenko sigurno prišla kaj gor pogledat. Drugače pa mislim da bo malo težko vse skupaj pri tebi, glede na to, da si je prej nisi merila. Tako da ne moreš imeti neke primerjave glede tega. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 348
5.5.2010 8:09:42   
lidik
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa mislila, da bo tokrat uspelo. No v glavnem zdaj pa takole: glej da si boš čez poletje resnično spočila, se naužila sončeka!!!!! In potem stiskamo za tebe ponovno pestke. Jaz verjamem da boš še letos zagledala lep in močan plus. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 349
5.5.2010 8:10:54   
witch
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bosta šla v nove boje.... želim ti, da vama čim prej uspe user posted image user posted image user posted image user posted image
lidik vem da bo malo težje.... ampak bom poskusila..

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?