Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 8:11:23
|
|
|
|
witch
|
me zajebava... najprej noče objaviti, potem pa kar dvakrat
< Sporočilo je popravil witch -- 5.5.2010 8:12:18 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 8:12:04
|
|
|
|
miklarom
|
lidik - hvala , upam da bomo res še letos videli plusek, ko bo moj sedmi čut začutil, zdaj pa bo, potem bo ziher , vedno je tako, kaj čemo, gremo dalje, pa v kratkem gremo na kavico a prav
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 8:14:07
|
|
|
|
witch
|
29.4. Anonimna (x.krog) x.5. majčii (x. krog) 1.5. nati29 (4.krog) 1.5. roža03 (10.krog) 2.5. latka (x.krog) 3.5. mladika (7. krog) 3.5. JB (x.krog) 5.5. twetka (4. krog) 5.5. jacki (2.krog) 5.5. mojamura (7.krog) x.5. miklarom (x.krog) 7.5. briljantina (3.krog) 7.5. etna (8.krog) 8.5. Pikasta (5.krog) 9.5. spaghetek (21.krog) 9.5. evatisa (13.krog) 12.5. agataema (3.krog) 12.5. *viva* (3.krog) 13.5. Anonimna bm 13.5. pujs666 (7. krog) 14.5. spirit75 (3.krog klomifena) 15.5. Shilou (3.krog) 21.5. PipiLangstrumpf(4.krog) 24.5. **M** (2. krog) 25.5 Monstera (2.krog klomifena) 26.5. ninchi9 (1.krog klomifena) 28.5. _sanja_* (1.krog) SKUPAJ NAS JE: 24 NOSEČK: __2__ NAVIJAČICE: witch BOSTINA, Bejli Anonimna Z., Aleunam Kika99, thevenus pinkalonca, pilotina sarar, natasa.jurman lidik, *Star* Nitkica11, Mag3, BEBIII xoxox,zaljubljena23, KOLIBRI, Meba, Solero, mladika, Arwenko, S*, nežken, Nitikica
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 8:15:11
|
|
|
|
witch
|
roža03, latka, twetka, jacki, mojamura kako pa pri vam kaže? ste že nalulale velike pluske?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 8:20:09
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom lidik - hvala , upam da bomo res še letos videli plusek, ko bo moj sedmi čut začutil, zdaj pa bo, potem bo ziher , vedno je tako, kaj čemo, gremo dalje, pa v kratkem gremo na kavico a prav No jaz upam, da bo tvoj sedmi čut, kmalu to začutil. Drugače mu bomo malo pomagali, da bo malo pohitel. Joj veš kako sem vesela, da si omenila kavico. JAAAAAAAAAAAAA GREMOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti nisem upala prej nič napisati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:00:26
|
|
|
|
witch
|
Jaz mislim, da bo moja v kratkem prišla... Me je začelo kar močno boleti spodaj, ful sem nekaj nemirna, in delujem tak kot če bi z levo nogo vstala...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:12:33
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Jaz mislim, da bo moja v kratkem prišla... Me je začelo kar močno boleti spodaj, ful sem nekaj nemirna, in delujem tak kot če bi z levo nogo vstala... witch ne govori tega. DOkler ne priteče je upanje in dokler ti res ne priteče jaz stiskam pestke. Tist da se ti pa zdi da si z levo nogo vstala pa joj - vprašaj mojega - mi bo po mojem tako pobegnil do decembra.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:13:46
|
|
|
|
majčii
|
Hej witch jst si tud merim bt,... in pred jemanjem klomifena je bil pravi šolski primer. ti pošlem na zs en primer grafa :) Sem pa merila striktno v nožnici z navadnim živosrebrovim termometrom, dobrih 9 minut (kolkr mam dremanja na telefonu). Ne bi vedla ka je z merjenjem v ušesu... lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:19:38
|
|
|
|
Arwenko
|
witch, BT se meri v nožnici ali v ustih, nikjer drugje baje ni zanesljivo, vsaj takšna sem jaz dobila navodila in sem se jih tudi držala, s tem da sem jaz raje merila v ustih, pod jezikom spodaj in sem dobivala lepe grafe vsak mesec, ne čisto šolske, ampak jasno zaznano ovulacijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:20:03
|
|
|
|
majčii
|
witch : aja jst ne znam prilepit priponke na ta zasebna sporočila. lahk mi na zs sporočiš mail naslov pa ti posredujem sken.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:24:45
|
|
|
|
witch
|
punci hvala vama majčii ti bom poslala mail na zs. potem je najboljše, da si grem kupim navaden termometer s srebrom in merim v ustih.. kje pa to dobim? mamo samo tistega za v uho doma... ko bom pa tako daleč, da si vse pripomočke nabavim se vama pa javim, da mi pomagata za naprej lidik nisem obupala.... ampak... bojim se, da se moja pikica ne skriva, ampak da me moja M malo vleče za nos bom pa še ene par dni počakala in če je nebo grem na krvnega.. Ali mi bo pa G povedala, če se kje kaj skriva...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:25:42
|
|
|
|
Shilou
|
pozdravljene. Kako ste kaj? Jaz sem čisto , imamo takšno zaspano vreme. Tale dež ti čisto voljo vzame. Sem imela ful čudne sanje, pa en čas me špikalo v levem jajčniku- auččč, pa je ovulacija že mimo. Tale mesec sem si zabičala, da se nebom obremenjevala. In glej zlobka spet se samo obremenjujem- enostavno ne znam si pomagati. Grozno kaj psiha počne s človekom. želim vam čim lepši dan, dosti in vsem veliko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:26:13
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem si z digitalnim merila, saj tudi ne stane več kot 5 eur. Kupiš ga v Lekarni recimo, pa res takšnega običnega vzameš, pa rešeno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:29:13
|
|
|
|
witch
|
Shilou tudi jaz to vsak mesec rečem... dokler ne pride do O. Takrat sem pa cela nora Še bolj nora sem pa zdaj, ko je ni in so testi negativni, in nimam pojma kaj se dogaja, in... diplomirala bom zraven tega.... Dan je pa res za pogrešam sonce, da bi mi dalo energijo za učenje, delo in vse.. Arwenko bom letela do lekarne pa nabavim nekaj pametnega
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:34:57
|
|
|
|
witch
|
Punce še eno vprašanje imam... emšo me počasi heca in sem čisto pozabila na to vprašanje Zadnjič ko sem CB test delala, se črtica v kontrolnem okencu ni lepo obarvala oziroma je bil ful spacana, nič črtici podobna... Mislite, da je ta test potem veljaven?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:36:34
|
|
|
|
Shilou
|
witch daj pelji se na krvi test in boš videla pri čem si. Ker po moje tole čakanje samo slabo vpliva na tebe, po vrhu pa stres vpliva na cikle in potem se to rado zelo pomeša. Po moje krvi niso tako dragi in boš potem končno vedela pri čem si. CB- jaz ko delam so lepe črtice, sem si brala na forumih če so spacane ipd., da bolje ponoviti. Glede temperature, sem si jo en čas merila in imela navadno 36,4 36,6. Sem imela zmeraj pri vaginalnem merjenju malo višjo kot pri merjenju v ustih. Danes sem si za finto in imam 37. Škoda da si ves cikel nisem merila. Drugače je najbolje zjutraj, ko se zbudiš in to z digitalnem. punce sej booo
< Sporočilo je popravil Shilou -- 5.5.2010 9:50:01 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 9:45:56
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Punce še eno vprašanje imam... emšo me počasi heca in sem čisto pozabila na to vprašanje Zadnjič ko sem CB test delala, se črtica v kontrolnem okencu ni lepo obarvala oziroma je bil ful spacana, nič črtici podobna... Mislite, da je ta test potem veljaven? Pomoje ne...pa zadnjič so meni punce svetovale naj CB test tudi z lončkom delam in ne lulam direktno gor kot piše v navodilih, baje je bolj prav.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 10:01:34
|
|
|
|
lidik
|
witch jaz bi ti tudi svetovala, da delaš tako da urin zbereš najprej v lončku, pa tja not daš test. Je res bolj pravilen test.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 10:13:49
|
|
|
|
latka
|
Pozdravljene! Danes je moja Bt še vedno 37,2 in je že 6 dan od zadnje tablete Dabrostona, občutek imam kot da bo vsak čas prišla , bradavice me bolijo malenkost manj , sem pa probala še en BC mini, samo ne z jutranjim urinom, pa je za malenkost še bolj vidna črta, ker jo vidi tudi kolegica, tak da ne vem, bom pa probala še zjutraj, šele nato s CB, da bo ziher!! Za vse, ki še nestrpno čakate kot jaz, pa močno stiskam pesti in pošiljam za srečo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 10:16:26
|
|
|
|
*Star*
|
Miklarom, samo zate ogroooomno objemčkov in pa punca moja, tako kot si sama rekla, poletje ti bo prineslo veliko nove, pozitivne energije in jeseni bo zagotovo tvoja pikica pripravljena, ti pa tudi. Jaz verjamem v to, da ti bo uspelo, konec koncev si ravno ti gonilo vsem nam, da smo pripravljene na vse in ti res lahko damo kapo dol za ves tvoj trud in pogum. In prav je tako. Sem prav ponosna nate, več takih bi rabili kot si ti, ki nam dviguješ samozavest takrat ko je najbolj hudo. Kot ima Witch napisano v podpisu : "kdor vztraja, zmaguje" in ti boš zagotovo zmagala Witch ti pa imaš igrice ta mesec upam, da kmalu ugotoviš, kdo se poigrava s tabo, saj veš me vse upamo, da pikica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 10:24:49
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Pozdravljene! Danes je moja Bt še vedno 37,2 in je že 6 dan od zadnje tablete Dabrostona, občutek imam kot da bo vsak čas prišla , bradavice me bolijo malenkost manj , sem pa probala še en BC mini, samo ne z jutranjim urinom, pa je za malenkost še bolj vidna črta, ker jo vidi tudi kolegica, tak da ne vem, bom pa probala še zjutraj, šele nato s CB, da bo ziher!! Za vse, ki še nestrpno čakate kot jaz, pa močno stiskam pesti in pošiljam za srečo! Latka, to je to, črtica je črtica...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 10:26:54
|
|
|
|
PipiLangstrumpf
|
Živjo vsem, sem vas komaj prebrala, ko ste tolk načvekale... Na tisto mal bol "ojštro" debato lahko sam rečem: Uživajte vsak dan posebaj in se veselite majhnih stvari v življenju. Sej vem, da je težko, vsi smo krvavi pod kožo in včasih pač ne gre optimistično. Js si v takšnih trenutkih vedno rečem: Kaj pa če bi blo še slabše? Sicer res včasih tud to ne zaleže, takrat bi se pa najraj v R** ugriznila. Še sreča, da (še) nimam proteze! So pa tile dnevi res precej depresivni. Sam dež, vsi so tečni, vključno z mano. Včeraj sem se odločila tudi, da NUJNO rabim nov šiht, tko ne gre več naprej... Zelo "preprosta" misija v teh časih, ne? Pri nas smo po moje glih pred ovulacijo in bo treba delat... Uživajte v tem lepem deževnem dnevu, naj vam ne ukradejo dežnika, naj vas ne zalije kak mimovozeč avto(bus) pa naj vam čevlji ne premočijo. Če pridete domov suhe je to že veliiiiik plus za tak dan. Razlog za "proslavo" - recimo bananasplit (vsaj tri kepice sladoleda, smetana pa čpkoladni greh). Njami...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 10:31:37
|
|
|
|
PipiLangstrumpf
|
Latka , js tudi mislim, da če je BT še vedno tok visoka in če je črtica močnejša skor ne more bit kej dost drugega.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 10:58:56
|
|
|
|
mojamura
|
menim latka da ti lahko čestitam za no....moja menstra je prišla točno ko ura ....ampak kaj naj, gremo v nove boje. vsem ki še čakate na držim pesti
< Sporočilo je popravil mojamura -- 5.5.2010 10:59:12 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 5.5.2010 11:01:00
|
|
|
|
latka
|
Joj, ne vem, nisem ravno prepričana, ker je veliko napisanega o teh BC mini testih, da niso ravno ok, da pokažejo lažno črto! Ne vem kaj bi me zdaj to tako hecalo, ko sem pa zaradi nerednih M dobila Dabroston z namenom, da sigurno bo , zdaj pa to!A ima katera podobne izkušnje, kakšen hormon bi zaznaval test? Arwenko, imaš kake znake nosečnosti?Mene je sedaj začel še križ bolet, tak da možno da res pride !
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?