|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
3.5.2010 15:04:03   
TINKO
Sončne kreme... pravijo, da je dobra krema tista, ki se težko razmaže. Jaz sem kupila od Mustele in se težko razmaže, so mi pa rekle prijateljice, da je najboljša od Hoferja, baje najbolje ocenjena po nekih testih.

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu Hana06)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
3.5.2010 15:23:18   
googica
a ziher ne od lilda? men se zdi da je od lidla ta najboljša krema? ampak za tamalega itak nimam nič in tudi ne bom imela nič. razen za morje.. ker je sama kemija in otrok tega ne rabi. senca, klobuček in je to to. ma pa naš že lepo rjava lička, je P zelo pohvalila njegovo zdravo barvo :))
mamo pa tudi že prvi zobek, smo meli srečo, je blo ta teden mučenje, ko je bil moj doma, da nism sama trpela skupi s tamalim :). desno spodaj enkico je dobil.. in je noče kazat, ves čas se z jezikom gor liže.. :)) tko da komi vemo kakšen je :)) je pa tak plazilc, skos išče, kje bi kaj ušpičil.. al gre v kopalnico, al v mojo omaro zleze, al pa v svojo sobo.. je pa tud že našel koš za smeti :)))
vreme je sedaj mal bolš, midva sva takoj ko je nehal padat šla ven, zdej pa sva prišla narest jušu kosilo, pol pa nazaj ven :)

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
3.5.2010 15:36:45   
Tiara123
Ja, od Hoferja je po ocenah revije VIP najboljša sončna krema: http://www.zps.si/testi-vip/higiena-kozmetika/manj-kot-polovica-jih-sciti-dobro-7809.html?Itemid=424
Žal ne najdem gesla, da bi vam dala link od rezultatov, sem pa naročena na revijo in sem si prebrala.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
3.5.2010 20:28:59   
najčka
Hana06 Smetila? sej če nas bereš točno veš da je vsaka dobrodošla!!!
vidim da ti tele enke pa dvojke odgovarjajo. Sam pol k pa bosta šla v šolo pa mislim  da boš bolj vesela kake večje cifre.

šibam pa pridem kasneje nazaj.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
4.5.2010 0:03:19   
rozilu
Heeejla, ženske!

Po dolgem času spet na netu in na forumu. Tudi mi smo dopustovali, ne na morju, ampak v hribih. Na srečo je bilo tudi tam lepo vreme user posted image tako da smo uživali!, se sprehajali, rolali...

Mi je pa čisto znano, ko pravite, da so bli vaši user posted image skoz po rokah. Jaz je tudi nisem kaj dosti odlagala (tako npr. kot doma na njene puzzle), je bla po rokah ali malo v lupinci... Samo se ji je doma kar smejalo, ko sem jo dala v njen igralni kotiček... pa je z veseljem počakala tam, da sem jaz kaj opravila.

Sicer pa sta njena zobka že veliiiika, pa ostra. Pa nič ne grize (joške), prst pa user posted image GH: hja, pupa je navajena na sladko mleko in od tega ne odstopa user posted image . To pomeni, da rada je sladko sadje, pa večerno kašico, kosilo (=zelenjava) pa je večinona bljak. Sej ne vem, kdaj je čisto zadovoljna s korenčkom, kdaj ga pa tako spljuva da ga imamo povsot user posted image . Z ostalo zelenjavo pa je samo še slabše. Se tolažim, da slej ko prej se bo obrnilo, baje sem kot mala oboževala meso in sovražila zelenjavo; čez 20 let pa postala vegetarijanka user posted image Sicer pa ničesar ne poje veliko, smo še kar dosti na joškah user posted image

Ma meni je današnji dežek kar pasal, je blo treba prat na veliko, pa še me čaka (hm, a to pomeni da bo zdaj par dni dež? user posted image ).

Hana, dobrodošla!

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
4.5.2010 0:39:39   
frrrr
krema za zaščito pred soncem - imamo eucerin za otroke, faktor 25. pa valjda obvezen klobuček.

naša je joškovisnica, ob gh pa dela take grimase, da je težko ostat resen zraven user posted image

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
4.5.2010 10:24:52   
Anonimen
jst mam en predlog
KAJ PRAVTE NA VELIKO SREČANJE OKTOBRK 2009???
Mam tut predlog za lokacijo ... Festival družin
LINK2

in sicer v nedeljo 16.5.2010

Kaj pravte?

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
4.5.2010 11:38:13   
sine bine
Ja ideja oz. predlog res ni slab sam kaj ko smo mi od 14-16. maja v Rabcu na morju. Res škoda.

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
4.5.2010 12:07:10   
googica
mogoče pa res ni slaba ideja, ja.. :)

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
4.5.2010 14:32:41   
ninasiki
ojla bejbe evo da se še jst mal javim

uzuni vsak dan razn dons ker je katastrofa vreme user posted image

mi uporablamo kremo za sončenje od niveje in sicer faktor 50 user posted image + kapica

ja otroški festival jst jst definitivno pridem user posted image user posted image user posted image user posted image

GH pr ns je vse kar mu dam ni nobenih problemou zaenkrat pa dojimo se tud še kr zvečer pa itak rižolino keksolino grisolino odvisno kaj mi pade pod roke user posted image user posted image user posted image ala pa ponoč še kr 2-3 dojenje

REGRES punce če firma posluje oz je poslovala lansko leto z + vam MORA dat regres pa če ma firma denar al pa ne sm mela izkušnje oz jih je meu moj oči in je mami zagrozila z inšpekcijo al ščem že tko da ga je na koncu šef mogu dat TIARA123 če si prestopila in nisi prekinla delavnega časa ti pripada ceu čene pa tok kokr si zaposlena

RAZVAJENOST NA ROKE ja mi je kr znano to sam bom mogla odvadit ker mi gre na žiuce in ne morm nč sej sedi neki časa v stoučku ampak pol je pa konc pol pa če mal na tla in ga morm dvignt

sm pa zdele k sm se odločla da vs san mal preberm in uklopm nazaj v debato zažgem golaž user posted image tko da morm jovo na novo čist mi je iz glave ušou user posted image

nč bejbe grem nazaj kuhat ŠE ENKRAT user posted image pa se tipkamo zvečer

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
4.5.2010 16:43:55   
tea85
dan

palegija30- glede mleka pa to da je ne nasiti, jaz ji dajem še trenutno mleko 1 pa ji dam zvečer ob kakih 8 kakor kdaj v flaško za 150 ml mleka, noter pa še te mlečne kaše ko so za večer, al pa tale gris ko je prav narejen že isto kot grisolino. in mam mir do kake 1 ure, včasih še dlje, ponoči pa normalno mleko samo. probaj. aja, na flaški cucelj imava za to hrano z večjo lukno, ponavadi jo pa tako na žlico zvečer na hranim.

je pa tale vreme meni prav tećno , in komaj čakam na sonček.
pa seveda komaj čakam naslednji teden ko imava pregled po 2,5 mesecih, da vidim kako smo kaj napredovali. ja, sem tudi jaz nazadnje vprašala P. kako je z tole GH uvajanjem, pa mi je tudi na hitro odgovorla dala eno brošuro in to je to user posted image no jaz pač dajem po občutku, zdaj jema že pičanca občasno pa ji kr tekne. aja, tudi moja protestira ko ji ni kera hrana dobra pa se začne jokat, samo jaz vztrajam user posted image in more malo pojestuser posted image

hmm, zdaj pa pred tv lenarit dokler mala še spi...

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
4.5.2010 16:59:42   
lenika83
Dan!

Končno se mi uspe malo javiti. Prejšnji teden smo bili na morju in zdaj je trajalo nekaj dni, da sem uspela vsaj približno doma red narediti user posted image

Drugače pa se je bejba v tem času naučila obrniti še s trebuha na hrbet, pa sama čiča, čeprav jo še vrže.

GH nam gre kar dobro, upam da se ne bo zdaj vse skvarilo, ko sem to napisala user posted image Trenutno sva sicer na enem obroku, včasih je sadni, drugič zelenjavni, kakor nanese. Sem pa ugotovila, da ji krompir in korenček nista všeč, cvetača, brokoli in bučke so pa super. Bova pa verjetno počasi presedlali na dva obroka, sadno malico in zelenjavno kosilo. Naslednji teden pa imava posvetovalnico in bom končno lahko malo povprašala P o naših težavah s kravjim mlekom in kakšen nasvet kaj naj naredimo.

Spanje se nam je pa na morju kar malo popravilo in vsekakor močno upam, da pri tem tudi ostane. Po novem se zbuja samo enkrat ponoči, zjutraj pa je običajno okrog 7 budna in včasih takrat vstaneva, včasih pa še malo nazaj zaspi. V glavnem sem zelo zadovoljna s tem, glede na to, da smo bili prej po trikrat na noč budni.

Aja, sem pa ugotovila, da se naša bejba boji dojenčkov user posted image in to takih, ki so skoraj enako stari kot ona (kakšen mesec več ali manj). Očitno jo moti, ker cvilijo oziroma spuščajo glasove in mahajo user posted image

Zdaj pa šibam spit eno kavo, dokler še spi.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
4.5.2010 17:42:42   
gorenka
Se vidi da je tako vreme...da smo mal več notr...tko da se še jst mal javim.
Imeli posvetovalnico...pri 6m je naša punca 7,05kg in 66cm. Smo se šli pa cepit...pa nam zopet ni uspelo ker v 2tednih niso uspeli analizirati krviuser posted image tko da jo je naša punca spet odnesla s celo ritkouser posted image . Nej pokličem jutri da bi se cepil pol drug tedn...no ja enkrat bomo že...sej mi je že čist vseen, sam k se neb blo treba tolkrat do dohtarjev vozituser posted image .
Drugač pa veselo puzamo po tleh...seveda po možnosti tm k ni puzzlov...je bolj zanimivouser posted image . Pa tut mi mamo popraznični efekt (k smo bli okol babic, tm pa po rokah) in se vsakič k jo dam u gugalnik začne jokat in bi šla nazaj v naročje. Jo probam zamotit s tem da špilam user posted image , tko da dopoldne gre, zvečer je pa bolj kriza...pa že spet jo zobki matrajo, tko da se tut bolj joka k ponavad pa nč ji ne pašeuser posted image
GH - sprobali korenčk, jabolk, kolerabo...uvajam čist na počas in zaenkrat nam kar gre, je pa tko da vsako novo stvar poje kšne 2žličke, pol pa zapre usta in fertik....tko da gremo res lepo počas...

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
4.5.2010 18:50:51   
googica
gorenjka a rees.. naš tud, nič več na puzzlih :)) me kar malo skrbi, ker so ploščice po tleh... ga ves čas nosim nazaj na puzzle, ker me skrbi za buhija..
gh-- naš pa tako lepo je.. tudi če probamo neki čist novega, poje za cel obrok.. zdej, ko se je navadil jest, ni problema :)) kolikor je blo sprva težav.. no, ko sem ga pogruntala, je pa šlo :).. tko da mamo že dva cela obroka, dopodlne sadna malica, popoldne zelenjavno kosilo. in zdej tud kaka vsak dan dvakrat.. sam še razvajenosti ga bo treba odvadit.. dans je OBUPEN!! pa še vreme je blo tako, da popoldne nisva nič ven šla, samo zjutraj mal.. ah ja ja..

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
4.5.2010 19:06:29   
Emilly
No, pa še jaz......user posted image

Ja prejšnji teden je bil res lep, vreme lepo, pa še moj je bil doma....En dan smo preživeli na morju, druge dneve pa uživali na sončku doma. V nedeljo smo imeli krst, bila je tako pridna, celo mašo se ni niti malo oglasila, res pohvalnouser posted image

Smo pa tudi mi 27. končno bili stari 6 mesecev in taisti dan smo pričeli tudi z GH. Jemo pa zelooo lepo. Smo pa do zdaj sprobali korenčka, bučke, kolerabo, jabolko.....

Danes smo tudi mi imeli pregled. Smo pa čist manekenski: 68cm in 6730g. Se je pa danes začela končno še s trebuha na hrbet obračat, a kaj ko se mi zdi, da je vedno le naključno.

Krema za sončenje - mi imamo od Bubchen, upam da je ok no. Klobuček pa itak vedno. So tako simpatični v njem.

Grem vaš še malo prebrat .....

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
4.5.2010 21:11:49   
frrrr
un vikend 15./16.5. imam že 3 zadeve, ne vem kako bom skombinirala, da bi vse 3 obdelali user posted image sicer bo pa en piknik moral odpast user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
4.5.2010 22:27:50   
rakica 2
mi tudi dans meli posvetovalnico,dobili pikico,zredila se ni ne vem kok,je pa zrasla za 6cm,tko da mamo 8060g in 70cm,so pa čudni tile dohtarji,še dva mesca nazaj mi je tupila da naj dojim do 7mes,dans čist druga zgodba,da od4.mes dalje lahk začnemo z vsem,tudi žiti itd...oziroma zdaj to prepuščajo,da se mama odloči in user posted image seveda,edin za jogurt naj bi od9.dalje,naša ga je od 3,5 naprej pa je ok,se je strinjala,da če vredu prenaša da lahko...SREČANJE-ni slaba ideja,ampak to je tko hitrouser posted image no bomo vidliuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
4.5.2010 22:31:28   
rozilu
Ojla,

Danes pa je bil en dan... mala je bla taka tečka user posted image pa še nič ni hotla papat razen joške... Glih da je 2 žlički jabolka spravla dol. Mah, se tolažim da je vreme krivo.

Sicer je že kar nekaj časa prehlajena user posted image - ima poln nosek in ga čistimo nekajkrat dnevno.... sej veste kako to zgleda oz. se sliši. user posted image Upam da bo kmalu zdrava, ker 10 dni je ža pa čisto preveč. Karmen - vidve sta že OK?

Lenika - hahaha, kako sem se nasmejala. user posted image se boji user posted image user posted image . Zanimivo, no, upam da ne bo dolgo tako user posted image . Naša je v zadnjem času ene parkrat začela jokat (oz. nabirat solzice, tako je bla smešna), ko je vidla koga po doooolgem času... samo je blo vedno tako, da se je ravno zbudila, potem pa v naročje - moji mami, babici, pa eni kolegici. Do zdaj je bla vedno vseh vesela.

Gorenka, gooogica - a plazijo se že? Uuuu, to so pa hitri dojenčki. Mi še čičamo ne lepo... No, sej bo.

Frrr, a se boš kr klonirala? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
5.5.2010 0:17:00   
frrrr
hehe, rozilu, večkrat bi se blo treba klonirat ja user posted image
upam, da bo Maruša kmau zdrava!
drgač pa naša punca tut še ne sedi, puza se pa vzratno. naprej se premika tako, da se postavi na vse štiri in se ziba naprej/nazaj, pol se pa vrže naprej z dvignjeno glavo user posted image previdna punca user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
5.5.2010 7:46:07   
pattaya
Tudi mi smo imeli včeraj pregled. Veliki smo 67cm, težki pa komaj 7860g, to je malo glede na porodno težo 4140g.

Mi je pa pediatrinja rekla, da moram malega dajat čimvečl na tla, da se bo naučil preobračat in kobacat. Zdaj smo bili večinoma na mehkem na postelji. Na tleh imam te puzzle, vendar me je vseeno strah ko z glavico rukne ob tla in pol je jok in stok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
5.5.2010 7:58:57   
gorenka
rozilu - sej mi tut še ne sedimo čist "pokončno", jo tut ne silim, po tleh gre pa res že kot pravi Modri dirkačuser posted image . Je bilo pa to z dons na jutri....tolk da veš da ne boš enkrat sam presenečena k boš Marušo dobila na drugem koncu sobe. user posted image
Jo morm pa skoz merkat da mi kaj ne ušpiči...včeraj je bila na previjalni (ki je na pralnem stroju poleg umivalnika) in se je stegnila do umivalnika in odprla vodouser posted image Že skoz kuka kako si mami roke umiva in se že en cajt steguje do pipe, no pol pa tkole....jo bom kmal na tleh mogla previjat začetuser posted image
pataya - ja, na tla ga moraš dat...jst sm tut nekej časa imela na puzzlih dekco (da se je privadla in ni butnila z glavo po puzzlih), sam jo je samo oviralo k ni mogla puzat, ker je drselo in sem šla raje še ene puzzle kupit, tako da mam zdej dvojne. Pa kot vidiš se učinek poznauser posted image
frrr - mislm da tvoja punca ni samo previdna...tut buške noče nobene staknit da bo še naprej lepa za na fotkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
5.5.2010 9:19:01   
googica
ja js ga imam skos na tleh, zato pa marsikaj novega pogrunta.. na postli je premehko, se ne more obračat in puzat.. tisti puzzli so čist dost mehki, naš se je dostkrat zvrnil pa ni nič joku.. itak je pa zdej skos na ploščicah, pa mu tud kdaj glavca pade.. pa nič ne joka.. zgleda ni tolk hudo kot mi mislimo.. naš tud še ne sedi sam, no, ne vsede se.. če ga js posedem, pa že kar ma nekaj ravnotežja..

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
5.5.2010 10:11:30   
majakla

Oj, koliko napisano, po dooolgem cajtu. user posted image

DOBER DAN

Mi smo pa danes končno imeli okolista, saj se Niku
leva očka še vedno, 3 mesecu sta se mu obe, solzi
in posledično, sploh čez noč, se mu zlepijo trepalnice.

Dobili kapljice, točna navodila za masažo solzevoda
in rekel je, da se to nekje do 9 m samo pozdravi, da
solzevod tudi raste. Upam, da res.

Moj Nik pa se nič ne obrača, plazi, ... mu ni. Se pri
nas doma nihče ni, smo raje kar hodit začeli, no,
bomo videli. Čeprav zna! Če mu kažem igračo in mu
jo držim nad glavo, se celi zvije, noge dvigne in je
že na boku, se skoraj obrne, ampak kar sam od sebe,
to pa ne. Pa v posli sem ga enkrat našla obrnjenega
povprek, pa na podlagi tudi nekako zleze levo oz.
desno, samo da pride do palice, da se drži, ker to
pa je zakon. Ful ga zanimajo ročaji, kljuke, ... to ga
moram slikat, boste videle.

Aja, znamo pa nekaj novega. Gleda me, se mi smeji
in tak kao da jaz ne vidim, vrže igračko veselo na tla.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
5.5.2010 10:58:14   
Anonimen
Ne vem če se me še spomite...:) ampak res me ni bilo že dolgo, dolgo tukaj. Po pravici povedano je naša punca tako aktivna, da jo komaj dohajamo tako, da TV in računalnik odpade.  Bom pa zdajle ko je zaspala nadoknadla in prebrala vse za nazaj. :=) Kako gre čas ne, mi imamo drugi teden že 7m :)
Pri nas smo sedaj veliki cca. 70 cm in tehtamo 7,5 kg. Cepljenji smo bili 3, sicer malo kasneje, ker smo preboleli 6. infekcijsko bolezen :( Uvajanje GH nam gre sedaj super ( preveč ne bom hvalila, ker potem bo kontra hitro ). Jemo že 2 obroka, počasi pa bomo začeli tudi s popolnim kosilom. Naša je zelo aktivna in rabi bolj konkretno hrano. Jemo najraje zelenjavo, sladkih stvari ni šans, od mesa pa piščanca, purana in govedino. Puranček zmaga :) Popije pa veliko količino vode, najraje samo ''šlunkec''sokca notri, najraje pa samo čaj, seveda nič sladkano. Mleko pa še vedno 3x na dan 220ml. Ampak kod pravim bo treba tudi kosilo počasi zamenjati. Pri nas je rekla P, da lahko zdaj je že vse razen, pač sinjine, določenega sadja ( jagoe ), meda, arašidov, uvajamo pa tudi gluten.
Gleded trem : a joj pri nas čez dan ni spanja oz. je jok če jo dam v posteljico pa že komaj gleda :(:( Vse hoče videt in vse  ( jo razumem ). Tako, da danes jo nisem nič dajala v posteljico in mi je v naročju zaspala s piškotom v roki ( dobi 1 na dan). Tko,da tole pop. spanje mi dela živce, ker ne vem kaj naj naredim. Se ji spi pa noče spati, matrati jo pa tudi nočem pokonci :( Pnočči pa ni problema, v posteljo gre okoli 20h in spi do 7h-8h zjutraj. Sama zaspi zvečer, se lepo umiri, tako, da s tem HB ni problemov.
Hlede obračanja, : obrača se na vse strani, postavi se na vse 4 ( seveda ne ve kaj potem naprej ), posedam jo ne ( jo je pa zadnič P ) in je rekla super sedi, kar po par min. na dan posedat. No in to sem sedaj naredila ene 2x na dan in že skoraj samostojno sedi, ampak jo še malo gravitacija daje :):)
Grem na drug post, da me vn ne vrže :)

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3899
5.5.2010 11:05:55   
Anonimen
Glede zobkov : imamo 1, ki je prišel vn pred 1m, drugega pa ni in ni :( ne vem kako je s tem, sem mislila, da potem takoj pride ?? :)

A pa še nekaj : a katera rabi kaj DM-ovih kuponov, slednjih ne rabim :
- Humana ( nad. mleko 6+ )
- Milupa, Milumil 2
- Hipp, mleko 2
- Pampers, otropke plenice
- Johnson'baby, otroška negovalna krema
- johnson's baby olje
- johnson's baby otroški gel za prhanje
- nivea : otropški losjon za umivanje
- nivea : krema pri vneti ritki
- nivea : otropko negovalno mleko
- weleda : balzam z izvlečki ognjiča
- chicco : otropki aspirator
-dreft : tekoči detergent
- alea : prehransko dopolnuilo algea

Če ima pa katera od Aptamila 2 odveč, bi pa jaz rabila ?? :)

Zdaj grem pa malo brat za nazaj...za napake se opravičujem ker vem, da jih je veliko, ker hitim :):)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?