Anonimen
|
Ne vem če se me še spomite...:) ampak res me ni bilo že dolgo, dolgo tukaj. Po pravici povedano je naša punca tako aktivna, da jo komaj dohajamo tako, da TV in računalnik odpade. Bom pa zdajle ko je zaspala nadoknadla in prebrala vse za nazaj. :=) Kako gre čas ne, mi imamo drugi teden že 7m :) Pri nas smo sedaj veliki cca. 70 cm in tehtamo 7,5 kg. Cepljenji smo bili 3, sicer malo kasneje, ker smo preboleli 6. infekcijsko bolezen :( Uvajanje GH nam gre sedaj super ( preveč ne bom hvalila, ker potem bo kontra hitro ). Jemo že 2 obroka, počasi pa bomo začeli tudi s popolnim kosilom. Naša je zelo aktivna in rabi bolj konkretno hrano. Jemo najraje zelenjavo, sladkih stvari ni šans, od mesa pa piščanca, purana in govedino. Puranček zmaga :) Popije pa veliko količino vode, najraje samo ''šlunkec''sokca notri, najraje pa samo čaj, seveda nič sladkano. Mleko pa še vedno 3x na dan 220ml. Ampak kod pravim bo treba tudi kosilo počasi zamenjati. Pri nas je rekla P, da lahko zdaj je že vse razen, pač sinjine, določenega sadja ( jagoe ), meda, arašidov, uvajamo pa tudi gluten. Gleded trem : a joj pri nas čez dan ni spanja oz. je jok če jo dam v posteljico pa že komaj gleda :(:( Vse hoče videt in vse ( jo razumem ). Tako, da danes jo nisem nič dajala v posteljico in mi je v naročju zaspala s piškotom v roki ( dobi 1 na dan). Tko,da tole pop. spanje mi dela živce, ker ne vem kaj naj naredim. Se ji spi pa noče spati, matrati jo pa tudi nočem pokonci :( Pnočči pa ni problema, v posteljo gre okoli 20h in spi do 7h-8h zjutraj. Sama zaspi zvečer, se lepo umiri, tako, da s tem HB ni problemov. Hlede obračanja, : obrača se na vse strani, postavi se na vse 4 ( seveda ne ve kaj potem naprej ), posedam jo ne ( jo je pa zadnič P ) in je rekla super sedi, kar po par min. na dan posedat. No in to sem sedaj naredila ene 2x na dan in že skoraj samostojno sedi, ampak jo še malo gravitacija daje :):) Grem na drug post, da me vn ne vrže :)
|