|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
1.5.2010 8:37:44   
kalypso
a pa ti firma mora dat regres, če ga drugi zaposleni dobijo ali je to odvisno od delodajalca?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
1.5.2010 8:59:18   
Hana06
Jutro,

vas redno prebiram že od nosečnosti dalje, venar se nisem nikoli 'uspela' vključit v debato.

Samo, da odgovorim glede regresa....regres priprada, izplača pa ti ga firma.

Lep praznik punce

02.01.2006 se je rodil najlepši fantek na svetu, najin Žan
20.10.2009 pa se mu je pridružil še bratec

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
1.5.2010 9:13:09   
googica
ojla punce.. me že neki dni ni blo na spregled ane :)) no, sej berem vas redno, ampak kr ni česa tacga za napisat.. no, Juša je zdej po celem stanovanju polno.. tok se spuza v svojo sobo, zdele zjutri je prlezu nama pod mizo, ko sva jedla zajtrk :)))
ven mu je zlezu prvi zobek, desno spodaj.. je blo kr hudo par dni.. je pa tolk oster zobek, jooj, dobr da ne dojim :)) bi spet trpela..
glede GH.. ve že dajte meso al kaj? mi tega še kšna dva meseca ne bomo.. brezveze.. zdej je banano, jabolka, hruško, korenje, krompir in zelenjavo.. ne vem kaj mu je blo včeri, ker drugač sva že na dveh polnih obrokih GH, včeri je pa zavnu jabolko, se je joku... tako da je dobil flašo včeri.. je mel mal diete :))
zdej nam kaka približno dvakrat na dan, in ta kak je tolk fajn za pucat, ker ni spackan.. pa nič ni hudo mu za kakat, sploh ne vem kdaj nardi potico, se nič kej ne napenja več..
Juš spije tolk kolikor mu dam.. vsak dan več kot en deci vode.. zdej ko ga dlesni srbijo, še mal več, ker se pol še praska s cucljem po dlesnih :)))
nam pa tudi že sedi brez opore, edin čakam še, da se bo čist sam, iz ravne podlage dvignil.. manjka mu ne velik.. tudi za plazenje po vseh štirih mu ne manjka dost.. rit ma že v zraku.. sam še roke mora pogruntat :)))

zdej je začel se naslanjat na komolc.. torej, ko leži na tleh in se igra, leži ves čas na boku, naslonjen na roko :)) tak maneken :)))
aja.. zdej ma samo še 4 obroke na dan.. zvečer ga ne zbujamo več, ker itak spi.. dans je spal 14 ur v kosu.. :)) upam da me bojo vsi otroc tolk razvajal :)))

no, dons je še lep dan, tako da gremo mal v Belo krajino.. lep dan vam želim :)

(odgovor članu Hana06)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
1.5.2010 12:47:05   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

a pa ti firma mora dat regres, če ga drugi zaposleni dobijo ali je to odvisno od delodajalca?

regres ti pripada. meni so rekli, da mi ga izplačajo, ko se vrnem nazaj z porodniške. mogoče me pa kje presenetijo in ga dobim skupaj z ostalimi zdaj maja. hihi, sanja svinja kukuruz.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
1.5.2010 15:27:21   
majakla

Reres ti mora dat firma in to vsem zaposlenim,
torej tudi tebi, če pa firma denarja nima, pa pač
regresa tudi ni, ampak to ni po pravilih.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
2.5.2010 8:36:40   
palegia30
Ojla punce, da se še jaz malo javim. Mi2 sva tudi pri uvajanju GH, sedaj fopoldne sadje popoldne juhiva zelenjavna. Edno imava težave z aptamilom 2 , saj se mi zdi, da jo ne nasiti, zvečer ob 19 ji dam 200 ml flaše in notri bio riž pa se zbudi okrog 22 in še ena porcija flaše nato se zbudi včasih že ob 3 5 ne vem kaj naj naredim? Očitno je aptamil2 preredek pa dam v 200 ml 7 žlic??? Prej je imela milupo 1 pa je od milupe 2 imela krče zato sem kupila aptamil 2.Ima katera kakšno idejo?

Drugače je moja pikica dobila 1 zobek, yeeeeeeeeee, kako smo bili happy..

Lep pozdravček!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
2.5.2010 9:23:19   
googica
palegia30 mi pa verjetno sploh ne bomo menjal iz aptamila1 ker ima čisto dovolj.. mogoče če bi s tem poskusla?

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
2.5.2010 9:33:00   
palegia30
Ja a ni aptamil 1 do 6 meseca in je še bolj nenasiten kot dvojka?

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
2.5.2010 9:33:08   
tassika
Jaz imam dm-ovega in je podobna zadeva, zato ji kar malo mešam, recimo 3 žličke 1 in 2 dvojki za 150ml, zaenkrat nama kar gre. Ji dam pa zvečer po flaši, če še ne zaspi good night kašico in potem ko grem spat še en podoj in spi tam do 5-ih zjutraj, razen če je kaj drugega vmes, kot naprimer zobek, luna,... takrat pa ne delujeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
2.5.2010 10:07:07   
kalypso
saj še lahko daješ Aptamil 1, 2 je v bistvu manj nasitna, ker naj bi takrat otroček že jedel tudi druge stvari, ampak ti ga ni treba menjat še neki časa, če je ne nasiti.

lahko pa tudi kombiniraš, npr. zjutraj in zvečer 1, čez dan ali pa s kakšnimi kašami pa 2.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
2.5.2010 15:22:01   
googica
jooj js pa rabim pomoč.. ta teden smo bli skos po obiskih in se je tamal razvadu po naročjih. dons se nama že cel dan dere, ker noče bit sam na tleh.. lihkar bova znorela... kako nej ga zdej odvadmo tega??

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
2.5.2010 18:52:26   
tassika
Googica težko, saj veš kaj pravijo, navadi se v 10 sekundah, odvajaš ga 14 dni. Pri nas deluje, da jo dam na tla in jo potem zabavam in pol vsakič za malo dalj izginem stran.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
2.5.2010 20:47:35   
googica
ja sej dans je na ta način nekak uspel nama pol.. groza!! nikol več ga ne pustim tolk po rokah.. do zdej sm bla zmeri tih.. zdej pa ne bom več, ker takle pa ne bomo mel doma..

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
2.5.2010 21:19:39   
tassika
A veš kako vem kako je to, pol pa poslušam, da je otrok scrkljan, ja kdo ga pa je, jaz sigurno ne Če jo pa ne dam, sem pa preveč zaščitniška in jo nikomur ne pustim. V vsakem primeru sem jaz ta grda, včasih si prav želim, da bi bila najman 300km stran domauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
2.5.2010 22:27:48   
googica
joj te čist razumem.. js sm mojmu dons že rekla, da ma on svojo žlahto čez, js pa svojo.. :)) vsaj dokler se ne poročiva, ne bom js njegovim težila :)))
in samo ta teden je bil mal bolj nor glede obiskov, evo, pa je takoj user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
3.5.2010 9:58:29   
najčka
tassika, se čist strinjam s tabo, moja je že tko bl jokica, pa jo mal pustim da joka, pa že babi prleti, "ja ne sme tok jokat" pa jo vzame v naročje, pa jo dvigne, tamala neha jokat, pol pa"ja kolk je pa ta otrok scrklan".
zadjič pa sem ji pač povedala svoje, pa je bil ene 3 dni mir, pa je spet isto.user posted image user posted image

Hana06 čudovit datum ma tvoj tadrug sonček. točno takrat kot moja bejba.user posted image

Je dans en tak zaspan dan, da bi človek kar spal.

A je kera gledala talente včeri? Sam teli Maestro so pa od hudiča.user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
3.5.2010 10:11:54   
naty6
Dan.

Ja res tile dečki iz  Maestro so pa res dobri...jaz kar navijam za njih.
Glede nošenja...pri nas je tudi to problem, da je Anej rad na rokah....in kdo je tega kriv....jaz sama user posted image . Že sem vsa besna, toda ne morem si pomagat, ko tuli v stolčku en čas, ga avtomatično ven zamem. Nevem kako se naj odvadim. Pri večjem tega sploh ni bilo. Eh bom že pogruntala kako odpraviti to težavo user posted image .

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
3.5.2010 11:46:58   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

regres ti pripada. meni so rekli, da mi ga izplačajo, ko se vrnem nazaj z porodniške. mogoče me pa kje presenetijo in ga dobim skupaj z ostalimi zdaj maja. hihi, sanja svinja kukuruz.

regres mora bit izplačan do konca junija.

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
3.5.2010 12:44:59   
TINKO
Pozdravljene!

Nekaj časa se nisem nič javila, smo meli pestre dneve, lepe dneve.
Bili smo na morju na prvih počitnicah, smo uživali 100/urouser posted image . Danes pa spet vse po staremuser posted image  pa še dežuje. Uglavnem mala je bila na morju prava zvezda, nasmejala vse okoli sebe, ponoči spala enako kot doma, edino malo smo jo razvadili...tko da danes odpravljava te težavice.
Zvečer pa, ko jo dam v posteljico in grem ven začne tako jokati, da ne morem, da ne bi šla nazaj k njej in jo stisnila k sebi v posteljo, sej takoj zaspi, in jo preložim nazaj, samo ne bi rada, da postane to rutinauser posted image . Jok je tak, kot da se nečesa orng boji, npr. teme, tako kot jaz, mi dela domošlija hehe.
GH smo kar dobro zdaj vpeljali na jedilnik, in ful je veselja v hiši, ko zagleda žličkouser posted image .

Regres... ja res je, reges naj bi bil izplačan do konca junija, v kolikor pa ima podjetje finančne težave pa do konca novembra. Jaz ga še vedno nisem dobila, ponavadi smo ga v aprilu, upam, da bo v tem tednu kajuser posted image , ker moj TRR potrebuje pomočuser posted image .

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
3.5.2010 13:01:37   
Tiara123
Ko ste že ravno pri regresu.. Kako pa je z njim, če si zamenjal službo? Ali ti je novi delodajalec dolžan ga dati, če si pri njem 2 meseca?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
3.5.2010 13:11:35   
TINKO
Mislim, da ti pripada sorazmerno... nekateri pa dajo celega, če si, boš, tam vsaj pol leta, in če ti prejšnji delodajalec ni izplačal regresa.

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
3.5.2010 13:18:40   
boob
pri nas je tko da ti pripada sorazmerno . . za 2m. . po 6m če te zaposlijo oz podalšajo ti iplačajo še ostanek. . .
Mislim pa da bi tko moglo bit povsod, ampak . . privatniki delajo itak mal bol posvoje user posted image

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
3.5.2010 14:06:11   
sine bine
Živjo punce, spet me neki časa ni blo na forumuuser posted image . So nam menjal streho user posted image na hiši pa sva se za neki dni preselila pol je blo pa še tok pucanja, da ga mam za letos dovoljuser posted image , samo še to, kar je treba sproti.
19.4. sva bla na tretjem cepljenju in sem P povedala, da sva 14 dni že na uvajanju GH, pa me je samo vprašala, če sem od njih že kaj dobila v zvezi z Gh, pa sm ji rekla da ne in mi je v roke porinla samo eno fotokopirano brošurco od frutka in to je to. Ko sm jo začela sprašvat kok naj bi otrok pojedu za cel obrok, mi je odgovorila, da tm vse piše. Mislm HALOOOuser posted image user posted image , da ne govorim, da tm o tem nč ne piše pa še kšna stvar je tok temno kopirana da se nč ne vidi.
29.4.2010 smo bli stari 6 mesecev ( 7250g in 64,5 cm ), zobkov še nimamo, pa mali se še nč ne obrača s hrbta na trebuh in obratnouser posted image user posted image :
Naty6 - sem dolžna še odgovor - zvečer mu dam v flaško 2-3 žlice riževih kosmičev. Mi je v BC rekla, da dokler mi od flaše spi celo noč naj počakam z žlico ( zvečer ). Kaj pa ve mislite ?
rozilu - hvala za odgovor glede kašic.
mala Mravljica - prosila bi te za spletno stran kjer si kupila paparico.
GH- midva sva do zdaj probala : korenje, krompir, kolerabo, bučko, cvetačo, bučo, grah, koruzo, brokoli, riž, piščanca in purana. Od sadja pa jabolko in hruško, pa mal banane je tud že dobil. Moj poje 200 ml GH za kosilo. Kaj mu pa lahko še dam od zelenjave ??
morje - vidm, da ste nekatere že ble na morju pa me zanima, če kej razmišljate katere kremice za sonce boste uporabljale za svoje sončke.
lonček za pitje - midva mava lonček od Tupperwerja in je super, ker če mali maha z njim okrog nč ne teče iz njega.

No zdej bom bolj redno gor ker sem doma, pa še dežuje.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
3.5.2010 14:59:01   
Hana06
Najčka....če bi rodile letos bi bil datum še boljši[user posted image

Ampak, če si opazla so nam očitno dvojke pa enke usojene...prvi je 02.01. drugi pa 20.10.user posted image

Sej morebit se bom še kaj oglasila, samo kaj ko ste vse že tako 'usklajene', pa ne bi rada ''smetila''user posted image

lp

02.01.2006 se je rodil najlepši fantek na svetu, najin Žan
20.10.2009 pa se mu je pridružil še bratec

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
3.5.2010 15:03:30   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: boob

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

regres mora bit izplačan do konca junija.
boob,upam da maš prav,kr je suuušššaauser posted image smo se mal razvadli in bli cele dneve zuni,zej pa ne vem kej zmislt kr je dž..user posted image   nam je ratalo dans it na školkjo kakat..za crknt,se je nek napenjala jo razvijem,dam nad školjko in res je nardila...sam itak se ji ne sanja,kaj je blo,sm pa brala,da že od rojstva opazuješ otroka in ko znake prepoznaš ga odnavadiš plenic,ma men se to zdi prevečl  komplicirano,raje mam star sistemuser posted image ..no jutr mamo 3.cepljenje,pa mal smrka,ne vem če jo bo ceplauser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?