sine bine
|
Živjo punce, spet me neki časa ni blo na forumu . So nam menjal streho na hiši pa sva se za neki dni preselila pol je blo pa še tok pucanja, da ga mam za letos dovolj , samo še to, kar je treba sproti. 19.4. sva bla na tretjem cepljenju in sem P povedala, da sva 14 dni že na uvajanju GH, pa me je samo vprašala, če sem od njih že kaj dobila v zvezi z Gh, pa sm ji rekla da ne in mi je v roke porinla samo eno fotokopirano brošurco od frutka in to je to. Ko sm jo začela sprašvat kok naj bi otrok pojedu za cel obrok, mi je odgovorila, da tm vse piše. Mislm HALOOO , da ne govorim, da tm o tem nč ne piše pa še kšna stvar je tok temno kopirana da se nč ne vidi. 29.4.2010 smo bli stari 6 mesecev ( 7250g in 64,5 cm ), zobkov še nimamo, pa mali se še nč ne obrača s hrbta na trebuh in obratno : Naty6 - sem dolžna še odgovor - zvečer mu dam v flaško 2-3 žlice riževih kosmičev. Mi je v BC rekla, da dokler mi od flaše spi celo noč naj počakam z žlico ( zvečer ). Kaj pa ve mislite ? rozilu - hvala za odgovor glede kašic. mala Mravljica - prosila bi te za spletno stran kjer si kupila paparico. GH- midva sva do zdaj probala : korenje, krompir, kolerabo, bučko, cvetačo, bučo, grah, koruzo, brokoli, riž, piščanca in purana. Od sadja pa jabolko in hruško, pa mal banane je tud že dobil. Moj poje 200 ml GH za kosilo. Kaj mu pa lahko še dam od zelenjave ?? morje - vidm, da ste nekatere že ble na morju pa me zanima, če kej razmišljate katere kremice za sonce boste uporabljale za svoje sončke. lonček za pitje - midva mava lonček od Tupperwerja in je super, ker če mali maha z njim okrog nč ne teče iz njega. No zdej bom bolj redno gor ker sem doma, pa še dežuje.
|