|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
28.4.2010 14:46:08   
zup2
Fargi jaz imam komodo visoko 97 cm, na njo pa pride še previjalna, tako da je vse skupaj več kot 100 cm. Meni je bolj fajn da je višje, kakor da bi bilo prenizko in potem trpi hrbet. Sem pa jaz visoka 170 moj pa okoli 180.
Bit obljubim, da bom pofotkala končni izdelek, samo mislim da pred vikendom ne bo fertik user posted image . Meni so pa izvide od cuker testa kar tam povedali, potem sem pa še po pošti dobila user posted image . No, samo da je za tabo, pa da bo vse ok!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
28.4.2010 14:47:17   
sonček33
fargi, poslušaj srce...semšele zdaj prebrala, da ne boš mislila, da te hecam. Vse bo ok.
LOvrek je fajn. Spi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
28.4.2010 14:54:02   
Fargesia
sonček, poslušam...upam da mi prav govori...

zup, moj hoče dat na 110 višine...pa ne vem če ni to preveč...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
28.4.2010 14:54:57   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Fargi...tako kot pult v kuhinji....

pult mi je prenizek, čeprav imava višjega...user posted image

bit
, poznaš koga ki na obali oddaja (valda poceni) apartmaje?

hmmmm ne poznam.... poleti je dol problem dobiti poceni stanovanje ker vsi oddajajo samo turistom.

dej poglej na   http://obala.net  ali pa tam oddaj oglas... lahko pa še povprašaš kakšne agencije..

bom pa mal uč vrgla če kaj vidim al slišim...user posted image
v ponedeljek bova šla skupaj ob 16 ...potem pa se ti pridružim...

< Sporočilo je popravil bit -- 28.4.2010 15:01:06 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
28.4.2010 14:55:41   
bit

boš pručko rablauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
28.4.2010 14:57:17   
Fargesia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, za zdele ta vikend sem mislila za morje...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
28.4.2010 14:59:54   
bit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, za zdele ta vikend sem mislila za morje...

huhhh internet te vabi user posted image
tukaj imaš nekaj za začetek
http://www.laguna-sp.si/ponudbe-1-sl_SI.htm

< Sporočilo je popravil bit -- 28.4.2010 15:04:02 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
28.4.2010 18:02:42   
BarbiG
Dan vsem skupaj.

Fargi, a tko si te je ena prvošla. Kot da zdaj ti to rabiš. Zaupaj občutku glede moža in ne pusti se sprovocirati. Čeprav nam tile naši hormončki zdaj niso ravno v pomoč pri tem. Drgač pa kar se višine za previjalno tiče, si jo naštimi nekje na višino popka ali pa ene 5 cm pod njim.

Zup, kaj jaz to berem? Na Rožnik si prisopihala. Svaka čast in kapo dol. Mi smo šli par dni nazaj v Arboretum si dinozavre pogledat in sem komi nazaj do avta prišla. Me je vse dol tiščalo, pa križ bi mi kmal poču. Sem nazaj grede skor vsako klopco preizkusila. user posted image

Bit, teli natikači so pa tud men všeč.

Biba, ampak kolk fejst trebušček imaš. A veš, da imam jaz že zdaj približno tolk velikega. user posted image No ja, vsaj kile mi grejo zdej bl počas gor, sam pol kilce na teden pridobim. Sem pa drgač na + 11,5 kg. Aja, pa hvala za tako dobre zajtrke, se prov priležejo.

Punce, mene pa mal skrbi tole moje srbenje, ki je sicer zadnje tri dni veliko boljše v primerjavi kako je bilo zadnje tri tedne. Sem brala, da gre lahko za okvaro jeter - pa tud Zup mi je zanč na kavici to omenila. Piše, da te zadržijo v porodnišnici do poroda, ki ga sprožijo čimprej. Kar pri mojih 26-tih tednih nosečnosti ne zveni nič kaj optimistično. user posted image Sam ne vem, ker baje je srbenje redko znak okvare jeter, če do njega pride pred zadnjim tromesečjem. Sam je pa res da sem dvojna user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
28.4.2010 18:03:21   
BarbiG
Joj punce, šele zdej sem opazila, da sem padla pod št. 100. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
28.4.2010 19:41:00   
sapi
Saj sem pridna se bom vsak dan javila no razen, ko bom že v Rimu. Danes sem bila ves čas zdoma. Malo v službi, da še zadnjič vidim sodelavce, potem dekompresija, šoping. Sedaj pa moram malo počivat.

TetaM jaz imam samo eno tablico Utrogestana vendar ni polna mislim, da je še 11 vaganilet, rok 28.05. Če te še zanima ti tablico podarim.
bit pa gnezdi user posted image . Si pridna, mene racionalizacija oblačil čaka prihodnji teden. Danes so prvič polakirali parket in obljubili, da bo v tem tednu končano. Potem zračenje na veliko in pakiranje cunjic v spalnico. Si slišal dojenči se še nič ne mudi ti kar počakaj do roka user posted image .
Oooo fensi tevice.
biba a to je tvoj trebušček. Uh čisto profi slike. Jaz bi tudi pa nismo fotografsko nadarjeni.
Ne, ne 44 ur se pa že ne grem user posted image !
Meni se je tudi tašča nekaj ponujala za čiščenje oken in ostalega vendar sem malo trmasta, ker sem kar nekajkrat slišala opazko glede mojih let in nosečnosti pa potem raje sama naredim, da dokažem, da leta pri meni niso problem user posted image .
Presredek je bil v planu. Zaenkrat od tega še ni nič. Mogoče tudi zaradi tega ker je masiranje prakticirala kolegica pa ni bilo nekega hudega plusa. Pa paziti se je potrebno okužb. 
No jaz sem tudi blond za take stvari user posted image . Medenične kosti bolijo na vsake toliko časa, malo mi otrdi trebuh tudi na vsake toliko časa to pa je tudi vse. Maternični vrat sem imela na zadnjem pregledu zaprt. Sicer pa ima dojenči direktivo, da dva tedna nima kaj ven silit user posted image .
hermy naj Moniki uspe do konca, da bo srečna in zdrava punčka. Imaš res pridne otročke.
Zup tudi ti že na porodniški, sedaj se uživancija začne. Jaz imam tudi v ponedeljek dekompresijo vendar že ob 12h,takrat je bil še edini prosti termin. Torej se spet ne bova ujeli.
Ti tudi še zadnja zidarska dela. Saj nam bo uspelo boš videla jaz sem hud optimist. Pri naju je tudi noro. Jaz samo upam, da se bo smrad od polakiranega parketa po končanju čimprej razkadil. Če ne bomo v dnevni bivakirali še nekaj časa user posted image .
Fargesia ravnaj po svojem občutku tako je edino prav. Nekateri imajo očitno preveč časa in to v času, ko pričakuješ otročka pa saj ne morem verjeti.
Midva imava višino previjalne 90cm in sva velika 168 in 185 pa se mi zdi ok.
sonček pozdravček.
barbi mene je tudi po stegnih noro srbelo za povrhu pa sem imela kožo posuto s koprivnico. G mi je dala recept za kremo vendar sem se prej dogovorila, da sprobam, če ni kaka nova krema kriva, ki sem jo začela uporabljati. In res sem ugotovila, da mi krema proti strijam ne odgovarja. Ko sem jo ukinila me je srbelo še nekaj časa potem je pa prenehalo. Lahko je pa tudi okvara jeter. Pušenjak piše, katere teste je potrebno narediti, da se preveri ali je vse ok.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
28.4.2010 20:02:48   
Teta M
Sapi: najlepša hvala, mi bo sodelavka dala še 2 škatli,ki sta ji ostali po neuspešnem postopku....tako da si lahko normalno do 1.UZ dajem 3x2...

Drugače pa drage moje,se nam v prihodnjem tednu,če ne že prej, pridružijo še 3 nove nosečke, ta april je bil pa res čudežen mesec,danes so vse tri delale test in pokazal se jim je +.....na sosednjem forumu še kar spremljam zadeve,ker tudi jaz še ne dojemam da mi je uspelo...tako da v aprilu je trenutno 5 nosečk po IVF postopkih....zelo super rezultat!

Držim pestke za vse nas ,tiste ki ste tik pred ciljem in tiste ki nam manjka še kar nekaj mesecev da pridemo do tja...user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
28.4.2010 20:15:22   
Fargesia
hvala punce...sej ta mail je bil tko napisan kot da bi ena mladoletna smrklja pisala...o porivanju in take (morda crknjenega avtomobila!??user posted image )

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
28.4.2010 20:51:55   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Punce, mene pa mal skrbi tole moje srbenje, ki je sicer zadnje tri dni veliko boljše v primerjavi kako je bilo zadnje tri tedne. Sem brala, da gre lahko za okvaro jeter - pa tud Zup mi je zanč na kavici to omenila. Piše, da te zadržijo v porodnišnici do poroda, ki ga sprožijo čimprej. Kar pri mojih 26-tih tednih nosečnosti ne zveni nič kaj optimistično. user posted image Sam ne vem, ker baje je srbenje redko znak okvare jeter, če do njega pride pred zadnjim tromesečjem. Sam je pa res da sem dvojna user posted image .

Barbi samo mirno kri! Jaz sem tako paniko nardila, pa ni blo pol nič hudega. Če te skrbi pojdi do svoje zdravnice in naj ti naredi jetrne teste. Po vsej verjetnosti je samo kakšna alergija (tako kot pri Sapi) ali pa te hormoni tako hecajo (si vseeno dvojna nosečka!).

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
29.4.2010 8:42:26   
biba007
Dan 11: CHOCOLATE CHIP CAKE
user posted image

Barbi, bravo za 100 minus, je kar prelomnica, kajne? Še malo, pa bosta tvoji čebelici tuuser posted image . O srbenju med nosečnostjo sem pa kar nekaj že slišala, nimam pa nobenih izkušenj. Ampak menda sploh ni tako redko...je pa sitno in v večini primerov HB povsem nenevarno. Hormoni pač. Za ziherhajt se pa le pokaži Gju.

Sapi in Bitka pa gnezdita!!!! Iiiiii, pa Zupek tudi!!!! Kul! Evo, meni je od nosečniških opravil ostalo le še uvajanje tegob: danes me je začelo boleti v križu, v gležnjih me je začelo ščemeti (se nakazuje zatekanje?), ponoči sem se komaj skotalila iz špampetka (2x za lulanje, kajpak), no, pa še slabo mi začenja bit. A bo tole kak nizki štart, kaj pravite?

Super za nove nosečke. Kje pa so? Se je treba NEMUDOMA prit sem pofočkat!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
29.4.2010 8:47:19   
mojškra
DOBRO JUTRO

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
29.4.2010 8:48:33   
špica84
dobro jutro
mmm ta torta pa dobro zgledno.ena izmed onih sem jst.v pondeljek imam krvni test.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
29.4.2010 9:04:16   
bit
Dobro jutro,

kok ste na načivkaleuser posted image

Sapi....omaro sva mogla predihat...se tok cunj nabere...nosiš pa ene in iste...user posted image pa za črička sva morala naredit plac...hvala bogu ima on majhne cunje ..pa bo mal placa rabu. user posted image upam da ne bo ratal kot jež v lisičjem brlogu user posted image Vidva sta tut pridna....midva sva končala v stanovanju...aja noouser posted image balkon še čaka....moj si je zaželel tik na balkonu...v bloku. No ja... pol pa res ni več kaj preurejat.user posted image

Zup2 ti si fenomenalna....mene ubije že sprehod po BTCju..ko iščem šlape...ti pa kar 2x v enem tednu na Rožnik. Mislim da sem ti tortico dolžna.user posted image

Fargi....si že kaj našla kam jo bosta mahnila s tvojim...če iščeš ti priporočam Izolo... pa Koper pojdi pogledat..je ful lep...s user posted image . V kapetanijo..(beri slaščičarna) ob morju (nasproti carinskega pomola) pojdi na tortico.... njamiii Tam se Bitka sladka ko je v Kopru.

BarbiG...če te je strah..kar pojdi na teste...samo da boš mirna in da se bomo naslednji petek spet smejale...  kako kuhna je montiranauser posted image

Bibek..naš ..a se mal pripravljaš da nas boš virtualno zapustila ...naslednji teden.... ne neee danes je bila taka noč ker je bila polna luna....ona je kriva.user posted image

no Bit gre pod tuš ...ob 11 imam UZ ob 15 pa redni pregled...danes bom na redni liniji Štepanc - Šiška.

< Sporočilo je popravil bit -- 29.4.2010 9:05:41 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
29.4.2010 9:12:13   
jona klara
špica-super, da se beremo spet tukaj, še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
29.4.2010 9:12:52   
jona klara
kje so pa ostale ivf ovkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
29.4.2010 9:13:19   
jona klara
špica- a si že izrčunala pdp

Neposredna povezava do sporočila: 3620
29.4.2010 9:17:07   
špica84
ja sem izracunala pride 2.1 v primeru enga,za dva pa nism pogledala

Neposredna povezava do sporočila: 3621
29.4.2010 9:40:31   
Fargesia
Dobro jutro!

midva sva se že najdela, zdej pa skok proti obali...greva samo malo na sprehod, tortico, dobro papico in uživanje na soncu al pa v senci, pol pa nazaj...sva se pol včeraj odločila, da bova raj tko vsak dan nekam šla...
Bit, moj je takoj zjutraj rekel, če bi šla v Koper.user posted image  

Lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
29.4.2010 9:43:47   
bit

Dobro jutro!

midva sva se že najdela, zdej pa skok proti obali...greva samo malo na sprehod, tortico, dobro papico in uživanje na soncu al pa v senci, pol pa nazaj...sva se pol včeraj odločila, da bova raj tko vsak dan nekam šla...
Bit, moj je takoj zjutraj rekel, če bi šla v Koper.user posted image  

Lep dan vsem!user posted image

uživajta  user posted image user posted image user posted image user posted image

pa poročaj kako je bilo

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
29.4.2010 10:00:47   
Urshy78
daaaaan user posted image

špica, kaj jaz to berem? ja iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela včeraj pregled. z našim fantičkom vse ok.
dobila sem tudi izvid krvi za dvojni hormon, tudi tukaj vse štima, sem imela razmerje 1: 2312, tako da sem presrečna da je vse tako kot mora biti user posted image
tudi moji kg so zaenkrat solidni, se nisem (zaenkrat) še nič zredila user posted image

lep sončen pozdravček vsem user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
29.4.2010 10:13:08   
Urshy78
aha, pa za seznam: naslednji pregled imam 3.6.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?