|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
29.4.2010 10:15:59   
špica84
hvala urshy.lepo da sta z fanticom ok.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
29.4.2010 10:19:45   
Teta M
Ojla punce!

Fargi: uživaj v morski klimi
Špica: dobrodošla še tukaj....

Vsem ostalim pa en prelep dan želim.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
29.4.2010 10:46:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

user posted image  

Glede na to, da se zadnje čase bolj malo pojavljam na RR, sem se morala danes specialno prijaviti, da zaželim naši BibiTolstojBond, da bi mulček lepo rastel in da čimprej pride tisti prekrasni dan, ko ga boš končno stisnila k sebi v naročje.

ps: lep buško user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
29.4.2010 12:49:35   
IVYY
Urshy78, samo da te na hitro pozdravim in pošljem en velik objemuser posted image
Vidim, da si v redu in samo tako naprej !!!!
Jaz pa grem v tretji postopek k rešu, prevzem zdravil imam že 13.5.
Si kaj pišemo

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
29.4.2010 14:07:43   
bit
moje poročilo.

vse o.k. mali je bil danes boljše volje za morfologijo.
Cukr na zgornji meji... koza zvečer sem se njaedla mlečnega gresa z 3 žlicami kakava. user posted image No bomo sedaj bolj pazili.
Železo ni najbolje 107 tako da sem dobila tablete... hmm mogoče bi se morala preselit ...kaj pravite na Jesenice user posted image
Trombocite imam skozi malenkost povečane...nasvet... naj nimam dolgo časa nog primiru ..user posted image sm obljubla da ne bom primiru.user posted image
Mali je danes pokazal srčka ....vse super... baje da nima še čisto urejenega ritma..ampak je to normalno za 23T.  Glavica je tudi O.k Po meritvah zaostajo 1 dan.. user posted image

Urshy...super za NS...user posted image a ne kako je lepo ko vidiš črička...user posted image

Zup2, Sapi sta še tuki.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
29.4.2010 14:17:44   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

Urshy78, samo da te na hitro pozdravim in pošljem en velik objemuser posted image
Vidim, da si v redu in samo tako naprej !!!!
Jaz pa grem v tretji postopek k rešu, prevzem zdravil imam že 13.5.
Si kaj pišemo

IVVY, helou pupika, kako te je lepo spet brati user posted image objemčka ti pošiljam nazaj user posted image
o super, to je pa lepa novička, da boš spet v akciji. definitivno pridem navijat na drugo temo user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
29.4.2010 15:30:17   
jona klara
urshy 78-super za lepe novičke,bravo,sem vesela zate,le uživaj v user posted image , jaz ti pa jutri javim kako bo na uz, pričakujem močnegauser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
29.4.2010 15:54:20   
Teta M
Jona: držim pesti za jutri....in se veselim lepih novic o srčku oz.kar dveh...user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
29.4.2010 16:43:45   
zup2
Dober dan!

Še sem tukaj user posted image
Bit super za pregled in da je z malim vse v najlepšem redu user posted image . Sama sem imela tudi cuker na meji, ampak pravijo da je to še uredu user posted image in da si vsake toliko lahko privoščiš kakšno tortico.
Punce ne me tolk hvalit zaradi Rožnika (mi bo še nerodno user posted image ). Saj ne pridem z lahkoto gor, ampak sopiham kot lokomotiva, pa še tak tempo je, da bi me kakšen polž lahko prehitel user posted image . Pa ne vem, če mi bo še kdaj uspelo priti gor 2v1 saj tako močno zatekam, da me že zjutraj noge bolijo user posted image
Drugače sem pa danes žalostna, saj je tudi nas psiček podlegel letom (16 let) user posted image . Sem mislila, da mi ne bo tako hudo, ker že nekaj let ni bil več "moj", pa me je vseeno močno prizadelo.

Držim pesti za vse preglede, UZ in NS user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
29.4.2010 16:55:36   
bit
Zup2..user posted image za kužka

o.k. o.k. te ne bom več hvala kako si pridna....ej svaka ti čast za ROŽNIK. za 1.maj greš tudi gor na kresuser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
29.4.2010 19:44:04   
Fargesia
zupuser posted image user posted image user posted image

bit, hvala za navigacijo!user posted image mejduniš kok je danes pihal na obali...morje je pa še vendo morko in slano.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
29.4.2010 20:18:13   
mojškra
Jona- držim pesti da zaslišiš user posted image  ali pa user posted image user posted image . ČImprej javi.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
29.4.2010 20:20:58   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

daaaaan user posted image

špica, kaj jaz to berem? ja iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela včeraj pregled. z našim fantičkom vse ok.
dobila sem tudi izvid krvi za dvojni hormon, tudi tukaj vse štima, sem imela razmerje 1: 2312, tako da sem presrečna da je vse tako kot mora biti user posted image
tudi moji kg so zaenkrat solidni, se nisem (zaenkrat) še nič zredila user posted image

lep sončen pozdravček vsem user posted image

O ful dober, sem vesela da sta z otročkom ok. Le tako naprej. Če pa se še nisi nič zredila, pa se le daj malo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
29.4.2010 21:43:56   
sapi
No pa sem tukaj. Sicer malo pozno pa vendar. Je bilo toliko stvari za opraviti. Dojenči je pa danes ena živahna žverca.

biba a je že kaj novega, berem, da se ti nekaj dogaja.
bit torej je vse v mejah noramle, super.
jonaklara naj bo jutri najlepša slikica na UZ.
zup lepa leta je doživel tvoj kužek. Je pa vedno hudo, ko živalice ni več.
urshy pri tebi pa tudi vse ok, super.
špica čestitke tudi tebi.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
29.4.2010 21:50:54   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

zupuser posted image user posted image user posted image

bit, hvala za navigacijo!user posted image mejduniš kok je danes pihal na obali...morje je pa še vendo morko in slano.

no upam da je bila tudi hrana dobra....user posted image
važno pa je da sta se imela lepo user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
29.4.2010 21:54:31   
Fargesia
bit, dobra papica je bila.user posted image

sam en folk je pa nor...sončili so se k da bi blo 30 stopinj zunaj...user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
29.4.2010 22:00:41   
Petyyyy
Nosečke dober večer

Lepe praznike vam želim, naužijte se lepega vremena in čuvajte  bušije.

Se tipkamo naslednji teden

7.5.2010 pregled

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
29.4.2010 22:02:47   
bit
ja če človek gre na morje se gre ja sončit....user posted image

kaj sta finega papala

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
30.4.2010 7:50:22   
biba007
Dan 10: BELA IN TEMNA ČOKOLADA
user posted image

Oooooooooooooo. Mišumišu se je spomnil BibeTolstojBonda....sem ginjena. Jap, kmalu dobimo Bibončka....vsaj če mali zna štetiuser posted image . Kako kaj pri vas, madam?

Bitka, jupijej za rezultateuser posted image . Tista zgornja meja je pa zihr SAMO od kakavauser posted image .

Fargi, kam sta šla papcat? Midva sva zadnjič zavila do Al Molina...je blo luštnouser posted image

Sapi, a mate živahnega čmrljčka? A niso luštni? Ah, pri nas pa vse po starem. Skratka - ništa.

Smo pa NEGATIVNI na streptokok Buser posted image . Je danes luštno biti jaz, jajauser posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
30.4.2010 8:08:35   
zup2
Dobro jutro user posted image !

Hvala vsem za tolažbo, saj bo bolje, mi je pa še zaradi mami tolk bolj hudo, ker sta bila res navezana user posted image .
No ja, danes je nov dan, zunaj sije sonček, naša pupa tako brca, da je veselje....jaz moram pa k zobarju user posted image . Upam, da bo samo rutinski pregled in nič vrtanja!

Biba kam si se šla testirat za streptokok B? K svojemu G ali kam drugam? Meni namreč G pravi, da nima smisla da delamo test user posted image , jaz bi pa vseeno preventivno to rada opravila.
Fargi fajn da sta uživala na morju user posted image
Bit na Rožnik pa danes sigurno ne grem...zaradi gužve user posted image
Sapi izgleda, da so bili včeraj vsi naši user posted image živahni! Mogoče ima pa polna luna kakšen vpliv user posted image

Grem si jaz zdaj fino zobke umit, potem pa šibam. Prav lepo se imejte v teh prazničnih dneh!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
30.4.2010 8:22:14   
biba007
Zupek, ha, glede tegale testiranja sem pa po novem stručkouser posted image . Ti kar vprašajuser posted image .

Torej. Bris (vaginalni in rektalni) ti odvzame tvoj G. Prej preveriš, če ima prava gojišča (beri: tista od Inštituta za mikrobiologijo pri MF). Če ja, se naročiš na bris. Nujno dopoldne. Ker potem te čaka še en štrol do Inštituta na Zaloški (beri: Srednjeveški center za alkimijo), kjer lahko vzorec oddaš samo do 14:30, sicer blagajničarka odide domov - in potem ni ništa. Plačaš 15€. Rezultate lahko pričakuješ v 3 dneh. Ti povejo, kam pokliči, ampak se potem izkaže, da telefonično ne dajejo izvidov. In če si pozitiven (česar ti tudi ne povejouser posted image ), moraš hop nazaj na Center za alkimijo doplačat še 35€ za testiranje primernega antibiotika. Evo.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
30.4.2010 9:03:47   
bit
Dobro jutro,

Biba ...tvoje tortice niso nič krive za mojo zgornjo mejo...user posted image ...in super da si negativna...user posted image Bibek...iščem pa iščem..pa se pol le nate spomnim...dej ti meni povej kje se lahko okužiš s sterptokoko B, da bo Bitka bolj podučena... kdaj točno naj se gre testirat.

Zup2 ..pa sej za 2 bo še plac na Rožniku... fanj opravi pr zobarju... upam da ma vsaj učke lepe...da ni tako hudo ko vrtauser posted image

Kdaj se bomo spet dobile... mal vas že pogrešamuser posted image pa predem mi ene pobegneteuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
30.4.2010 9:06:09   
Fargesia
Dobro jutro!!!! kakšen lep dan je spet danes!!!

IZVIRNO SPOROČILO: bit

ja če človek gre na morje se gre ja sončit....user posted image

kaj sta finega papala

norci so se res sončili...user posted image

jst sem standard papcala...margerita s koruzo, moj je pa kalamare na žaru s tržaško in pomfrijem. so mu dve tržaški prinesli ponesreč in je obe pojedel...matr je smrdel...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
30.4.2010 9:09:24   
bit
fargi... dobro da vaju niso policaji ustavli....user posted image a si predstavljaš no a se spomneš smradu v avtu.....user posted image včeraj bi se mogla it uno igrico ki si nam jo zadnjič razlagala... pomoje je zmagovalec..user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
30.4.2010 9:20:12   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: bit
Bibek...iščem pa iščem..pa se pol le nate spomnim...dej ti meni povej kje se lahko okužiš s sterptokoko B, da bo Bitka bolj podučena... kdaj točno naj se gre testirat.

Ohoho, Bitka, jap, tudi na tole ima Bibek odgovor. Torej: Streptokok B imaš ali pa nimaš v telesu. Sam po sebi čisto nič siten, je pa med vodilnimi povzročitelji invazivnih okužb pri novorojenčkih. Tudi prekuženost je relativno visoka (ja, sem se dala podučitiuser posted image ):

Po uradnih podatkih je nosečnic, ki imajo v nožnici dokazljivo bakterijo streptokoka skupine B, okrog 25%, kar med slovenskimi nosečnicami pomeni okrog 5000 do 6000 letno.

Na Centru za alkimijo pravijo, da naj bi se testi opravili med 32-34t, moj G jemlje brise v 37t. Vsak pač malce po svoje (beri: gre le za Center za alkimijouser posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?