Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 10:15:59
|
|
|
|
špica84
|
hvala urshy.lepo da sta z fanticom ok.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 10:19:45
|
|
|
|
Teta M
|
Ojla punce! Fargi: uživaj v morski klimi Špica: dobrodošla še tukaj.... Vsem ostalim pa en prelep dan želim.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 10:46:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Glede na to, da se zadnje čase bolj malo pojavljam na RR, sem se morala danes specialno prijaviti, da zaželim naši BibiTolstojBond, da bi mulček lepo rastel in da čimprej pride tisti prekrasni dan, ko ga boš končno stisnila k sebi v naročje. ps: lep buško
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 12:49:35
|
|
|
|
IVYY
|
Urshy78, samo da te na hitro pozdravim in pošljem en velik objem Vidim, da si v redu in samo tako naprej !!!! Jaz pa grem v tretji postopek k rešu, prevzem zdravil imam že 13.5. Si kaj pišemo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 14:07:43
|
|
|
|
bit
|
moje poročilo. vse o.k. mali je bil danes boljše volje za morfologijo. Cukr na zgornji meji... koza zvečer sem se njaedla mlečnega gresa z 3 žlicami kakava. No bomo sedaj bolj pazili. Železo ni najbolje 107 tako da sem dobila tablete... hmm mogoče bi se morala preselit ...kaj pravite na Jesenice Trombocite imam skozi malenkost povečane...nasvet... naj nimam dolgo časa nog primiru .. sm obljubla da ne bom primiru. Mali je danes pokazal srčka ....vse super... baje da nima še čisto urejenega ritma..ampak je to normalno za 23T. Glavica je tudi O.k Po meritvah zaostajo 1 dan.. Urshy...super za NS... a ne kako je lepo ko vidiš črička... Zup2, Sapi sta še tuki.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 14:17:44
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY Urshy78, samo da te na hitro pozdravim in pošljem en velik objem Vidim, da si v redu in samo tako naprej !!!! Jaz pa grem v tretji postopek k rešu, prevzem zdravil imam že 13.5. Si kaj pišemo IVVY, helou pupika, kako te je lepo spet brati objemčka ti pošiljam nazaj o super, to je pa lepa novička, da boš spet v akciji. definitivno pridem navijat na drugo temo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 15:30:17
|
|
|
|
jona klara
|
urshy 78-super za lepe novičke,bravo,sem vesela zate,le uživaj v , jaz ti pa jutri javim kako bo na uz, pričakujem močnega
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 15:54:20
|
|
|
|
Teta M
|
Jona: držim pesti za jutri....in se veselim lepih novic o srčku oz.kar dveh...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 16:43:45
|
|
|
|
zup2
|
Dober dan! Še sem tukaj Bit super za pregled in da je z malim vse v najlepšem redu . Sama sem imela tudi cuker na meji, ampak pravijo da je to še uredu in da si vsake toliko lahko privoščiš kakšno tortico. Punce ne me tolk hvalit zaradi Rožnika (mi bo še nerodno ). Saj ne pridem z lahkoto gor, ampak sopiham kot lokomotiva, pa še tak tempo je, da bi me kakšen polž lahko prehitel . Pa ne vem, če mi bo še kdaj uspelo priti gor 2v1 saj tako močno zatekam, da me že zjutraj noge bolijo Drugače sem pa danes žalostna, saj je tudi nas psiček podlegel letom (16 let) . Sem mislila, da mi ne bo tako hudo, ker že nekaj let ni bil več "moj", pa me je vseeno močno prizadelo. Držim pesti za vse preglede, UZ in NS
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 16:55:36
|
|
|
|
bit
|
Zup2.. za kužka o.k. o.k. te ne bom več hvala kako si pridna....ej svaka ti čast za ROŽNIK. za 1.maj greš tudi gor na kres
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 19:44:04
|
|
|
|
Fargesia
|
zup, bit, hvala za navigacijo! mejduniš kok je danes pihal na obali...morje je pa še vendo morko in slano.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 20:18:13
|
|
|
|
mojškra
|
Jona- držim pesti da zaslišiš ali pa . ČImprej javi.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 20:20:58
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 daaaaan špica, kaj jaz to berem? ja iskrene čestitke jaz sem imela včeraj pregled. z našim fantičkom vse ok. dobila sem tudi izvid krvi za dvojni hormon, tudi tukaj vse štima, sem imela razmerje 1: 2312, tako da sem presrečna da je vse tako kot mora biti tudi moji kg so zaenkrat solidni, se nisem (zaenkrat) še nič zredila lep sončen pozdravček vsem O ful dober, sem vesela da sta z otročkom ok. Le tako naprej. Če pa se še nisi nič zredila, pa se le daj malo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 21:43:56
|
|
|
|
sapi
|
No pa sem tukaj. Sicer malo pozno pa vendar. Je bilo toliko stvari za opraviti. Dojenči je pa danes ena živahna žverca. biba a je že kaj novega, berem, da se ti nekaj dogaja. bit torej je vse v mejah noramle, super. jonaklara naj bo jutri najlepša slikica na UZ. zup lepa leta je doživel tvoj kužek. Je pa vedno hudo, ko živalice ni več. urshy pri tebi pa tudi vse ok, super. špica čestitke tudi tebi.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 21:50:54
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia zup, bit, hvala za navigacijo! mejduniš kok je danes pihal na obali...morje je pa še vendo morko in slano. no upam da je bila tudi hrana dobra.... važno pa je da sta se imela lepo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 21:54:31
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, dobra papica je bila. sam en folk je pa nor...sončili so se k da bi blo 30 stopinj zunaj...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 22:00:41
|
|
|
|
Petyyyy
|
Nosečke dober večer Lepe praznike vam želim, naužijte se lepega vremena in čuvajte bušije. Se tipkamo naslednji teden 7.5.2010 pregled
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.4.2010 22:02:47
|
|
|
|
bit
|
ja če človek gre na morje se gre ja sončit.... kaj sta finega papala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 7:50:22
|
|
|
|
biba007
|
Dan 10: BELA IN TEMNA ČOKOLADA Oooooooooooooo. Mišumišu se je spomnil BibeTolstojBonda....sem ginjena. Jap, kmalu dobimo Bibončka....vsaj če mali zna šteti . Kako kaj pri vas, madam? Bitka, jupijej za rezultate . Tista zgornja meja je pa zihr SAMO od kakava . Fargi, kam sta šla papcat? Midva sva zadnjič zavila do Al Molina...je blo luštno Sapi, a mate živahnega čmrljčka? A niso luštni? Ah, pri nas pa vse po starem. Skratka - ništa. Smo pa NEGATIVNI na streptokok B . Je danes luštno biti jaz, jaja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 8:08:35
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ! Hvala vsem za tolažbo, saj bo bolje, mi je pa še zaradi mami tolk bolj hudo, ker sta bila res navezana . No ja, danes je nov dan, zunaj sije sonček, naša pupa tako brca, da je veselje....jaz moram pa k zobarju . Upam, da bo samo rutinski pregled in nič vrtanja! Biba kam si se šla testirat za streptokok B? K svojemu G ali kam drugam? Meni namreč G pravi, da nima smisla da delamo test , jaz bi pa vseeno preventivno to rada opravila. Fargi fajn da sta uživala na morju Bit na Rožnik pa danes sigurno ne grem...zaradi gužve Sapi izgleda, da so bili včeraj vsi naši živahni! Mogoče ima pa polna luna kakšen vpliv Grem si jaz zdaj fino zobke umit, potem pa šibam. Prav lepo se imejte v teh prazničnih dneh!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 8:22:14
|
|
|
|
biba007
|
Zupek, ha, glede tegale testiranja sem pa po novem stručko . Ti kar vprašaj . Torej. Bris (vaginalni in rektalni) ti odvzame tvoj G. Prej preveriš, če ima prava gojišča (beri: tista od Inštituta za mikrobiologijo pri MF). Če ja, se naročiš na bris. Nujno dopoldne. Ker potem te čaka še en štrol do Inštituta na Zaloški (beri: Srednjeveški center za alkimijo), kjer lahko vzorec oddaš samo do 14:30, sicer blagajničarka odide domov - in potem ni ništa. Plačaš 15€. Rezultate lahko pričakuješ v 3 dneh. Ti povejo, kam pokliči, ampak se potem izkaže, da telefonično ne dajejo izvidov. In če si pozitiven (česar ti tudi ne povejo ), moraš hop nazaj na Center za alkimijo doplačat še 35€ za testiranje primernega antibiotika. Evo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 9:03:47
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, Biba ...tvoje tortice niso nič krive za mojo zgornjo mejo... ...in super da si negativna... Bibek...iščem pa iščem..pa se pol le nate spomnim...dej ti meni povej kje se lahko okužiš s sterptokoko B, da bo Bitka bolj podučena... kdaj točno naj se gre testirat. Zup2 ..pa sej za 2 bo še plac na Rožniku... fanj opravi pr zobarju... upam da ma vsaj učke lepe...da ni tako hudo ko vrta Kdaj se bomo spet dobile... mal vas že pogrešam pa predem mi ene pobegnete
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 9:06:09
|
|
|
|
Fargesia
|
Dobro jutro!!!! kakšen lep dan je spet danes!!! IZVIRNO SPOROČILO: bit ja če človek gre na morje se gre ja sončit.... kaj sta finega papala norci so se res sončili... jst sem standard papcala...margerita s koruzo, moj je pa kalamare na žaru s tržaško in pomfrijem. so mu dve tržaški prinesli ponesreč in je obe pojedel...matr je smrdel...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 9:09:24
|
|
|
|
bit
|
fargi... dobro da vaju niso policaji ustavli.... a si predstavljaš no a se spomneš smradu v avtu..... včeraj bi se mogla it uno igrico ki si nam jo zadnjič razlagala... pomoje je zmagovalec..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 9:20:12
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Bibek...iščem pa iščem..pa se pol le nate spomnim...dej ti meni povej kje se lahko okužiš s sterptokoko B, da bo Bitka bolj podučena... kdaj točno naj se gre testirat. Ohoho, Bitka, jap, tudi na tole ima Bibek odgovor. Torej: Streptokok B imaš ali pa nimaš v telesu. Sam po sebi čisto nič siten, je pa med vodilnimi povzročitelji invazivnih okužb pri novorojenčkih. Tudi prekuženost je relativno visoka (ja, sem se dala podučiti ): Po uradnih podatkih je nosečnic, ki imajo v nožnici dokazljivo bakterijo streptokoka skupine B, okrog 25%, kar med slovenskimi nosečnicami pomeni okrog 5000 do 6000 letno. Na Centru za alkimijo pravijo, da naj bi se testi opravili med 32-34t, moj G jemlje brise v 37t. Vsak pač malce po svoje (beri: gre le za Center za alkimijo ).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?