|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
28.4.2010 6:49:43   
hermy1
Drage moje, evo mene spet nazaj, želim vam eno lepo jutro user posted image !!

Nisva ostala v medvedovi deželi le dva dni, ampak sva se vrnila šele včeraj zvečer. Na hitro sem vas prebrala in vidim, da so večinoma krasne novice (razen kakšnih bolečin in nespanja, kar pa vedno rečejo, da sodi v to obdobje) in da ste še vse na broju (beri v kompletu).
To, da sem že budna, ne pomeni, da ne morem spati...le moj je šel danes malo bolj zgodaj v službo...kar sem opazila šele, ko je bila kavica skuhana user posted image , bom šla pa potem še malo nazaj počit!

No, praznovanja in pikniki so se dobro končali, vse sva zmogla user posted image  user posted image  user posted image ! V soboto sva imela 19 ljudi in HB, da sva nakupila še za nedeljski piknik, saj bi sicer zmanjkalo hrane. Ker niso prišli vsi naenkrat...je izgledalo, kot da imamo slow food, ker so vsakič, ko sva pripravila za novodošle malo prigriznili še obstoječi...Vreme sicer ni bilo najlepše, se je pa toliko držalo, da nam ni bilo treba biti notri in da na srečo tudi ni bilo prehladno, še sonček naj je večkrat prišel obiskat user posted image . Presenečenje v obliki mojega bušija je bilo veliko...le, da ga tokrat nisem mogla več prešvercat...bejbe so ga takoj začele občudovat!!! Tudi, ko je moj začel s svojim "se je malo zredila", so ga le grdo pogledale. Ker so večinoma vedeli, da se trudimo za  user posted image , je bilo veselje toliko večje. Na srečo sem se ves dan počutila krasno in sem vsaj lahko nosila z mize in na mizo brez težav.
V nedeljo je bilo najprej iskanje nove hrane po trgovinah, kjer pa nisva bila preveč uspešna user posted image ! Na srečo se je tokrat izkazal moj otrok št.1 in šel po vseh trgovinah na Vrhniki in "nabral" novih zalog, tako sva lahko tudi piknik za moje sorodnike uspešno izvedla. Nismo še namreč praznovali niti RD moje princese št.2, ki ga je imela 12. aprila in smo sedaj združili vsa ta praznovanja, še od mojega in moj. Moji dve sta me prav lepo presenetili,...saj sta doma pomili vsa okna...dnevna in kuhinja sta sedaj kot novi...podarili sta mi pa bon za čuvanje novorojenčka, masažo hrbta, družbo na sprehodih in fotografiranje nosečke in seveda kasneje naše princeske št.3 (podpis: Vaše hčerke d.o.o.). Danes bova doma (no jaz, moj pač v službi), popoldan greva v šoping vozičkov (samo ogledovanje), jutri vas bom pa spet zapustila do nedelje, ker greva nazaj v naravo user posted image ! Zato sem se morala danes tako razpisat user posted image ! Ves ta napor (žal na vikendu še ni pomivalca in sem morala vso posodo pomit na roke) se je poznal potem v naslednjih dveh dneh, ko mi je otrdeval trebuh, ko je mala veliko brcala, pa še hrane je bilo preveč...tako, da šele prihajam k sebi user posted image .

Ker tam nimamo interneta (pravzaprav je hrvaški, ker je blizu meja), vas ne morem redno spremljati, sem pa zato v mislih z vami.

Moram pa se zahvalit vsem, ki ste mislili, molili in pošiljali dobre želje za Moniko!!

Prvo operacijo (očitno jih bo sledilo še več - nimam še natančnejših informacij) je srečno prestala. Žal je tam še nekaj časa čakala, ker je bila operirana šele v soboto ob 16.30, ob 23.50 pa sem dobila sporočilo, da jo je srečno prestala.  Potrebovala vas bo ves čas boja, ki ne bo lahek, zato se priporočam še vnaprej. Ko bom vedela kaj več, pa vam seveda napišem user posted image  user posted image  user posted image .  

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
28.4.2010 8:14:32   
Fargesia
dobro jutro!

uf, hermy, si se pa razpisala!!! kje pa imate vikend? jst mojega fehtam da bi šla kam na morje za kaka dva dni...pa ne vem kam bi šla...
pridne tvoji hčerki!!!!user posted image user posted image user posted image in bravo za moniko!!!user posted image user posted image user posted image
je bilo pa včeraj noro doma...vam povem v živo...ni za pisat tkole na javnem forumu...user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 28.4.2010 8:15:02 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
28.4.2010 8:27:50   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro!

uf, hermy, si se pa razpisala!!! kje pa imate vikend? jst mojega fehtam da bi šla kam na morje za kaka dva dni...pa ne vem kam bi šla...
pridne tvoji hčerki!!!!user posted image user posted image user posted image in bravo za moniko!!!user posted image user posted image user posted image
je bilo pa včeraj noro doma...vam povem v živo...ni za pisat tkole na javnem forumu...user posted image

Sem se morala malo, da ne bi rekle, da vas zapostavljam! Žal naš vikend ni na morju...je v medvedovi deželi, za desetimi gorami, desetimi hribčki...blizu hrvaške meje in ko dam na radio hrvaško musko, je skoraj kot morje. Je pa nad 800m nad morjem, tako, da poleti ni vroče, zdaj zna biti pa še hladno, če ni sončka! Drugače je pa carsko...ptički, nikjer nikogar...narava!

Kdaj slišimo v živo? Midva greva 4.5. na 3D, če bo le moj zaradi službe lahko šel!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
28.4.2010 8:31:08   
zup2
Dobro jutro user posted image !

Bibon kje si, a dihamo?
Jaz sem od včeraj uradno na porodniški user posted image , zopet obiskala Rožnik user posted image in bila posledično tako utrujena, da sem spala ko polhek user posted image .
No, naša sobica se je zavlekla, tako da tudi približno še nismo fertik. Danes se bo še kitalo, jutri upam, da pobelilo, tako da bom imela čez vikend kaj početi....pucati user posted image
Danes se grem še uradno poslovit od sodelavcev s kakšno dobro tortico user posted image

Uživajte in pridne bodite!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
28.4.2010 8:47:58   
Fargesia
hermy, mojga 4.5. ni doma popoldne, ker ima faks...lahko pa gremo kam na pijačo sami...

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
28.4.2010 9:00:28   
biba007
Dan 12: Bonjour s KORENČKOVO. Za zdravje. Itakuser posted image .
user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
28.4.2010 9:17:58   
biba007
Hermy, super za piknike. Pa za Moniko, je čudovito, da se stvari odvijajo v pravo smer. So pa tile kupončki Vaše hčerke d.o.o. čim prej za ponucat. Jaz sem za darilo dobila kupon za pomivanje oken (od tašče!). No, pa si je zlomila roko. Pa že tako mi je bilo tesno ob misli, da bi mi, smrklji, ena pedtesetletnica pucala šipe. Je pa moj pripomnil, češ, viš, kako daleč so pripravljene it nekatere tašče, da se izognejo pucanjuuser posted image user posted image user posted image .

Fargi, nimaš kaj, zdaj hočmo vedet, kaj je blo??? Ne moreš rahločutnih in FIRBČNIH nosečk takole pustiti v nemar user posted image

Zupek, junaške čestitke za Rožnik, pa good-luck s sobico. Pri nas sicer dihamo (jah, roko na srce, sem res blond, ampak tale ritual vdih-izdih mi kar šibauser posted image ), kakšne hiperventilacija pa še ni na obzorju. Mali čisto nič ne kaže tendenc za izkrcanje (beri: ništa od otrdevanja bušija, špikanj, širjenja medenice ipd.). A se je pri vas že kaj začelo? Sapi, Zupek, kaj masirata presredek?

Sapi, pričakujemo rednejši raport, nimaš kaj. S tvojim pdpjem je zdajle skrajni čas za uvedbo redoljubnosti.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
28.4.2010 9:22:09   
Fargesia
biba...če že "moraš" vedet...10 dni nazaj sem dobila mail da me mož vara...včeraj se je nadaljevalo...user posted image

punce, bi katera kupila tele hlače...nikol jih nisem oblekla, ker je bilo premrzlo, zdej ko bi jih pa lahko, mi pa niso več prav. za njih sem dala 25evrov, pa jih prodam za 15, ker je škoda da se mi doma valjajo...so pa 100% bombaž (tko piše) in št.44.

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
28.4.2010 9:24:45   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Zupek, junaške čestitke za Rožnik, pa good-luck s sobico. Pri nas sicer dihamo (jah, roko na srce, sem res blond, ampak tale ritual vdih-izdih mi kar šibauser posted image ), kakšne hiperventilacija pa še ni na obzorju. Mali čisto nič ne kaže tendenc za izkrcanje (beri: ništa od otrdevanja bušija, špikanj, širjenja medenice ipd.). A se je pri vas že kaj začelo? Sapi, Zupek, kaj masirata presredek?

Tudi pri nas se ni še nič začelo, čeprav pa jaz sploh ne vem kako naj bi se (jah, sem tud blond user posted image ). Trebuh vsake toliko zatrdi, špika me skoz neki, medenica oz. sramne kosti me pa bolijo že 14 dni user posted image . Presredka si jaz nič ne masiram, imela sem sicer nek plan, pa se ga še nismo lotili user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
28.4.2010 9:29:22   
hermy1

biba...če že "moraš" vedet...10 dni nazaj sem dobila mail da me mož vara...včeraj se je nadaljevalo...user posted image

punce, bi katera kupila tele hlače...nikol jih nisem oblekla, ker je bilo premrzlo, zdej ko bi jih pa lahko, mi pa niso več prav. za njih sem dala 25evrov, pa jih prodam za 15, ker je škoda da se mi doma valjajo...so pa 100% bombaž (tko piše) in št.44.

user posted image

O, Fargi, to pa je štala, pa če je kaj na tem, al če ni nič user posted image  user posted image  user posted image !
Hlače bi pa kupla...le skrbi me, da tud men ne bi ble ravno prav...čeprav po številki sodeč bi mi morale bit!
Ne sekiraj se za torek...se nama bo verjetno mudilo v obe smeri...bomo rajši me same kakšno v miru rekle!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
28.4.2010 9:33:40   
Fargesia
ja, hermy...ni fino...user posted image čeprav po stilu pisanja bi rekla, da je ena smrklja ki ima preveč časa...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
28.4.2010 9:36:26   
zup2
Ojej Fargi, tega ti pa zdaj res ni treba user posted image . Upam, da se bo vse uredilo in da ti res samo ena frklja s preveč časa nagaja user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
28.4.2010 9:45:02   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Ojej Fargi, tega ti pa zdaj res ni treba user posted image . Upam, da se bo vse uredilo in da ti res samo ena frklja s preveč časa nagaja user posted image

Se podpišem,
Hermy user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
28.4.2010 9:56:01   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Se podpišem,
Hermy user posted image  user posted image  user posted image

Tudi jaz. Eni so pa res žlehtuser posted image .

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
28.4.2010 10:43:01   
Teta M
Fargesia: u hudiča no,kako so lahko ljudje tako kruti no! Ni lahka situacija,sploh ne....Držim pesti da so samo hudobne besede nekoga ki vama ne privošči sreče in da ni v tem nič resnice. user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
28.4.2010 10:58:52   
Fargesia
punce hvala...moj pravi da ni nič res od tega...in ne vem zakaj, ampak jaz mu verjamem...

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
28.4.2010 11:19:37   
hermy1

punce hvala...moj pravi da ni nič res od tega...in ne vem zakaj, ampak jaz mu verjamem...

Saj tako naj bi bilo...čeprav je včasih hud..user posted image  težko!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
28.4.2010 12:00:28   
bit

prav je da mu verjameš...ti ga najbolj poznaš..

no še moje poročilo

danes presatala cukr test..kolko pa je tiste sladke vode za spit user posted image pa pol knjige sem prebrala user posted image
rezultate dobim jutri ker imam pregled.

sem pa šla po cukr testu v BTC v šoping ogled kire čevlje bi si kupila za čas ki prihaja ..brez vezal pa čim bolj odprto..... meni je že sedaj taaakkkooooooooooooo   vroče... kje je avgust.
ene tevice sem tko kjut vidla

user posted image

no pol sem pa še na tržnico zavila.... joj..kolko lepe sveže zelenjave...njami....user posted image

Hermy... super za dobro prezivete piknike.user posted image

Biba..... super da si še z nami....prestolonaslednik pridno raste user posted image

Zup2... vidim da urejate zadnje podrobnosti....lepo lepo...kakčno slkco prosim..

huh...grem sedaj napadet jagode..njami

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
28.4.2010 14:21:14   
Fargesia
bit, kul papučice!

glede mojega dragega...zaenkrat sem prepričana (srce in glava pravita enako), da je vse ok...če se bo pokazalo kej drugače, bomo takrat ukrepali naprej...

punce, eno vprašanje glede previjalne...glede na to, da sva od mojega brata dobila zgornji del previjalne, morava samo nogice naštimat, da ne bo previjalna direkt na sušilcu. mere previjalne so 90x80, tak da je res super ogromna. user posted image zanima me na katero višino nej jo naštimava? jaz sem visoka 172, moj pa 178...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
28.4.2010 14:36:36   
bit
Fargi...tako kot pult v kuhinji....če  ne pa počakaj do ponedeljka ko imava MŠuser posted image

a ne da so lepeuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
28.4.2010 14:38:19   
bit
Fargi šele sedaj sem vidla da imaš nov podpis...... user posted image carski tako kot si ti carska user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
28.4.2010 14:40:06   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit
user posted image carski tako kot si ti carska user posted image

user posted image hvala, ENAKO!!!

a prideš zjutraj v ponedeljek?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
28.4.2010 14:40:33   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Fargi...tako kot pult v kuhinji....

pult mi je prenizek, čeprav imava višjega...user posted image

bit
, poznaš koga ki na obali oddaja (valda poceni) apartmaje?

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 28.4.2010 14:41:21 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
28.4.2010 14:40:59   
sonček33
FARGI.čas beži.. a si fajn

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
28.4.2010 14:42:06   
Fargesia
oooooooooo, sončeeeekkk!!! user posted image glede na vse kar se dogaja, sem presenetljivo dobro.pa ti? in Lovro?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?