hermy1
|
Drage moje, evo mene spet nazaj, želim vam eno lepo jutro !! Nisva ostala v medvedovi deželi le dva dni, ampak sva se vrnila šele včeraj zvečer. Na hitro sem vas prebrala in vidim, da so večinoma krasne novice (razen kakšnih bolečin in nespanja, kar pa vedno rečejo, da sodi v to obdobje) in da ste še vse na broju (beri v kompletu). To, da sem že budna, ne pomeni, da ne morem spati...le moj je šel danes malo bolj zgodaj v službo...kar sem opazila šele, ko je bila kavica skuhana , bom šla pa potem še malo nazaj počit! No, praznovanja in pikniki so se dobro končali, vse sva zmogla ! V soboto sva imela 19 ljudi in HB, da sva nakupila še za nedeljski piknik, saj bi sicer zmanjkalo hrane. Ker niso prišli vsi naenkrat...je izgledalo, kot da imamo slow food, ker so vsakič, ko sva pripravila za novodošle malo prigriznili še obstoječi...Vreme sicer ni bilo najlepše, se je pa toliko držalo, da nam ni bilo treba biti notri in da na srečo tudi ni bilo prehladno, še sonček naj je večkrat prišel obiskat . Presenečenje v obliki mojega bušija je bilo veliko...le, da ga tokrat nisem mogla več prešvercat...bejbe so ga takoj začele občudovat!!! Tudi, ko je moj začel s svojim "se je malo zredila", so ga le grdo pogledale. Ker so večinoma vedeli, da se trudimo za , je bilo veselje toliko večje. Na srečo sem se ves dan počutila krasno in sem vsaj lahko nosila z mize in na mizo brez težav. V nedeljo je bilo najprej iskanje nove hrane po trgovinah, kjer pa nisva bila preveč uspešna ! Na srečo se je tokrat izkazal moj otrok št.1 in šel po vseh trgovinah na Vrhniki in "nabral" novih zalog, tako sva lahko tudi piknik za moje sorodnike uspešno izvedla. Nismo še namreč praznovali niti RD moje princese št.2, ki ga je imela 12. aprila in smo sedaj združili vsa ta praznovanja, še od mojega in moj. Moji dve sta me prav lepo presenetili,...saj sta doma pomili vsa okna...dnevna in kuhinja sta sedaj kot novi...podarili sta mi pa bon za čuvanje novorojenčka, masažo hrbta, družbo na sprehodih in fotografiranje nosečke in seveda kasneje naše princeske št.3 (podpis: Vaše hčerke d.o.o.). Danes bova doma (no jaz, moj pač v službi), popoldan greva v šoping vozičkov (samo ogledovanje), jutri vas bom pa spet zapustila do nedelje, ker greva nazaj v naravo ! Zato sem se morala danes tako razpisat ! Ves ta napor (žal na vikendu še ni pomivalca in sem morala vso posodo pomit na roke) se je poznal potem v naslednjih dveh dneh, ko mi je otrdeval trebuh, ko je mala veliko brcala, pa še hrane je bilo preveč...tako, da šele prihajam k sebi . Ker tam nimamo interneta (pravzaprav je hrvaški, ker je blizu meja), vas ne morem redno spremljati, sem pa zato v mislih z vami. Moram pa se zahvalit vsem, ki ste mislili, molili in pošiljali dobre želje za Moniko!! Prvo operacijo (očitno jih bo sledilo še več - nimam še natančnejših informacij) je srečno prestala. Žal je tam še nekaj časa čakala, ker je bila operirana šele v soboto ob 16.30, ob 23.50 pa sem dobila sporočilo, da jo je srečno prestala. Potrebovala vas bo ves čas boja, ki ne bo lahek, zato se priporočam še vnaprej. Ko bom vedela kaj več, pa vam seveda napišem .
|