|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
26.4.2010 8:17:15   
zup2
Dobro jutro!

Mmmm Biba, tale tortica pa res dobro izgleda ... je skor taka kot od Fargi user posted image . Povej kako se počutiš, ko je samo še 14 dni do konca? Jaz bi šla že kar kakšen teden ali pa dva prej. Sem tako nestrpna in bi že rada spoznala našo pupo user posted image .
Petyyyy samo da so izcedki mimo user posted image .
Sapi jaz še kar hodim na dekompresijo, imam pa v ponedeljek ob 15-ih. Kako se ti zdi? Meni je fino, samo kakšnih hudih učinkov pa ni user posted image

Moje spanje se je popravilo, samo vsak obrat še zelo boli, tko da ponoči še kar jamram, ampak kar hitro nazaj zaspim user posted image .
Včeraj sem bila pridna in šla na Rožnik user posted image . Res da so me prehitevali čisto vsi upokojenci, ampak sem priracala do gor user posted image . Sem bila potem tako zmatrana, da je bilo treba odspati urco lepotnega spanja user posted image . Danes me pa čaka kup perila za zlikat, pa sobico bomo začeli finiširati, tako da mislim da bi mogla biti jutri končana, da jaz še zadnje malenkosti pripravim user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
26.4.2010 8:26:07   
bit
Dobro jutro,

no lepo Bibion je še z nami.....
Sap
i tudi....krasno punce kar tako naprej.user posted image
Zup2 hohhhooo ti pa si pridna...sama ne vem če bi priracala na Rožnik....svaka častuser posted image

vse ostale nosečke..lep dan vam šelim....

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
26.4.2010 8:48:10   
jona klara
dobro jutro pupe

teta m-jaz ima m v petek uz v stari porodnišnici, res upam, da zaslišimuser posted image in prvič vidim svojo pikico.samo da bo vse okej, pri svojem gineku sem se že tudi naročila imam datum 6.5, kmalu, če bo v petek vse okej se pa kr naročim še na nuhalno v domžale, če ne bo predolgo za čakati, sicer drugam,javi datum,papauser posted image

urshy 78-kje sim pa kaj ti, kako si, je vse okej?user posted image user posted image

ostalim pa lep dan

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
26.4.2010 8:55:29   
jona klara
teta m-meni je dala sestra po krvnem 2 škatli in je rekla to pojem in pol konec, nič več, pa ne vem če je to dovolj, ker sem končala že v četrtek, torej teden dni pred uz, a bi bilo dobro da še vseeno jemljem, ker imam še eno škatlo doma, ko sem dobila iz austrije?torej sem jemala do konca 5 tedna, nekatere pa do 12.tedna,pa še utrogestan so imele, ne vem kaj narediti, sem pa že sita hormonov, ker sem tako napihnjena, samo, če je za bebico bolje bi jih vseeno še jemala, samo sedaj sem že imela pavzo 4 dni,ne ve, če je dobro, da bi spet

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
26.4.2010 10:11:26   
Fargesia
dober dan!

biba, hvala za tortico!user posted image
zup, user posted image , dobra si ej...jst nebi gor prišla!user posted image

jst mam prov težavo it spat, ker ne spim dobro...se zbujam na cca 2 - 3 ure in moram na wc, pol pa ne nazaj zaspat...user posted image

Lep dan vsem!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3555
26.4.2010 10:19:42   
S*
Dober dan!

Biba, tortica zgleda slastno, ampak meni se je cukr nekam upruuser posted image .

Jaz tudi bolj slabo spim, se zbudim okrog 4h in potem se borim s slabostjo tja do 6h, ko ponavadi ponovno zaspim.

Danes bo spet lep, sončen dan, tako da uživajte!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
26.4.2010 13:25:56   
sapi
Lep sončen dan ...

biba uh jagodna torta, bo potrebno iti v slaščičarno user posted image . Brojim sitno saj kar ne morem verjeti, da bova čez tri tedne imela majceno bitjece. Kako prestolonaslednik?
Sva se pa odločila za LJ porodnišnico kljub temu, da imava malo vez v PO porodnišnici. Sem ziheraš v primeru, da bi bilo kaj narobe-pa saj ne bo nič. No ja vedeževalka mi je pa le napovedala 44 urno rojevanje user posted image . Pa vidva še vedno PO porodnišnica v igri?
zup točno to sem premišljevala, relaksacija kaj več pa ne.
bit še sem tukaj. Kje pa upam roditi, ko pa še ni vse končano. Mojega lahko do infarkta pripeljem user posted image . Pa ti in počutje?

... še naprej sonosečke.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
26.4.2010 13:45:47   
Teta M
Ojla punce!

Prvi UZ imam 10.5.,tako da komaj čakam lepih novic takrat.

Jona: a veš da ti ne upam nič svetovati glede utrogestana,ker jaz si bom zdej zračunala koliko jih imam,pa da bi vsaj zdržalo to do 10.5.,tudi če bi samo 3x1 vzela....Jaz bi na tvojem mestu poklicala kar na kliniko dol na oddelek SIII, pa vprašala sestre....Če ga priporočajo do 12.tedna,bi ga jaz kupila če je treba...mogoče so pa zdej tudi to spremenili in ni potrebno več toliko časa to jemati...Če boš klicala slučajno,daj prosim javi kaj so ti povedale...
Mojškra:kako si ti? Koliko časa si pa ti jemala utrogestan?

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
26.4.2010 15:11:33   
Fargesia
jona klara, jaz sem do prvega UZ jemala utrogestan (mi ga je tud zmanjkalo, pa sme ga dobila od punc tukaj gor), pol sem pa po UZ jedla dabroston.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
26.4.2010 15:20:32   
Teta M
Fargesia: kdo pa ti je dal recept za dabroston? a si ga dobila tisi dan ko si bila na prvem UZ?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
26.4.2010 18:44:17   
jona klara
meni so sestre rekle, da če sem pojedla 2 škatli ne rabim več, fora pa je da ga še imam od prej, ker sem kupila, samo sedaj sem imela 4 dni pavze, sem že v četrtek nehala z njim pa sem pozabla vprašat če ga lahko še jem, kljub pavzi, rekla pa je, da če ga imam ga lahko ni pa treba, sedaj pa ne vem kaj naredit......kaj bi ve? sem v 7 tednu

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
26.4.2010 19:10:39   
Teta M
Jona:no če so rekle da ni potrebe,potem pač ne...jaz ne bi zdej spet začenjala s tem...ne vem, mogoče ni ok,da se jemlje,pa potem neha,pa potem spet jemlje...očitno so sedaj to na GKLJ spremenili....no jaz si bom razdelila na 3X1,pa pač dokler jih bom imela, mi pa definitvno zmanjka še pred UZ.
Jona kako pa šteješ te tedne,da veš v katerem tednu si? Od dneva transferja,ali dneva punkcije?Ali kako drugače,mogoče po tistem izračunu ki ga najedš na netu?

Neposredna povezava do sporočila: 3562
26.4.2010 19:29:18   
jona klara
teta m- datum punkcije vpišeš v ivf kalkulator in zračuna pdp, to pa vpišem v stran pregnology.com imaš tam pregnology ticker in klikneš, vpišeš podatke in ti izračuna, sem klicala v leonišče sem govorila z profesorjem je rekel, da se utrogestan jemlje do 7. teden, sem povedala da sem prekinila in je rekel da to ni problem, da naj do uz še pojem če imam, ni pa treba, da ta utrogestan je bolj tako..tako da ne vem kaj bi...sem zastopila, da je vseenoče pojem ali ne

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
26.4.2010 19:52:17   
Fargesia
teta M, na pozitivnem testu si dobila listek kjer piše nekje na dnu da moraš jemat dabroston...un listke kjer piše gor kok je blo BHCG...s tistim sem šla k osebni zdravnici in ona mi je napisala recept.

jona, če imaš utrogestan, potem si ga vstavljaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3564
26.4.2010 19:57:18   
Teta M
Hvala Jončika,sem vpisala, po ivf kalkulatorju imam PDP 24.12....joj, Božiček bo lepo darilo prinesel....
Naprej sem sledila tvojim napotkom in po teh izračunih sem v 5.tednu....medve sva 14 dni narazen....A si se ti istočano naročila na prvi UZ in še k svoji G?Meni je danes rekla da GKLJ naj se še nič ne naročam k svoji,naj počakam da opravim pri njih.....Ej,ti pa v petek izveš.....jupiiiiii..še malo,še malo.....
Sem pa preštela svoje utrogestan tablete in bom od danes naprej jemala 3x1,pa mi jih zmanjka ravno na dan ko imam UZ.....

Punce ima katera slučajno kaj utrogestana viška? Plačam,če je potrebno...ni problema....

Neposredna povezava do sporočila: 3565
26.4.2010 20:00:50   
Teta M
Fargi: hvala za info,ampak nič ni omenjen dabroston,samo utrogestan in buscopan tablete(za katere piše da jih dobim pri svojem splošnem,kar sem danes uredila)...očitno so to spremenili sedaj....

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
26.4.2010 20:12:08   
Fargesia
hmm, teta M, zanimivo...men je za utrogestan, dabroston in buscopan pisalo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
26.4.2010 20:29:15   
jona klara
teta m- jaz sem se istočasno naročila na pregled tudi pri svojmu gineku, tako da ga imam 6.5 čez en teden,ne vem če bi še jemala utrogestan če ga že 5 dni nisem, da ne bi kaj zmešala hormonov,počutim se pa tudi bolje od kar sem ga nehala, joj res ne vem zakaj nikoli ne vemo točno kaj je treba narediti, kr neke informacije ne točne , dabrostana pa ni več za dobiti, ga ne bodo več delali, tako, da nam ga ne predpišejo več, po drugi strani pa mislim, če je uspelo  je ......ne vem če ta utrogestan res tako vpliva, vsaj tako je profesor dal vedeti

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
26.4.2010 20:45:08   
Teta M
Jona: vidiš,to je sedaj drugače kot pa v mojem prvem postopku,novembra ko sem imela et vem da so rekli da se jemlje do 12.tedna...očitno je sedaj drugače....če se bolje počutiš,pa ti je tudi profesor povedal svoje,jaz ne bi sedaj spet nekaj začela jemati...ne vem.... Jaz bom pa drug teden klicala svojo G,pa ji razložila kako in kaj,pa naj mi da datum tudi že pri njej....
Fargi:očitno se spreminjajo zadeve.....Hvala vseeno

< Sporočilo je popravil Teta M -- 26.4.2010 20:46:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 3569
27.4.2010 8:27:38   
bit
Dobro jutro user posted image ,

kako kaj.....
midva imava danes generalno v spalnici ....vse cote iz omar ven pa pol stran....user posted image

evo še eno kavico preden grem delat

user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
27.4.2010 8:35:21   
S*
Dobro jutro!

Bit pridno pospravljaj,če pa vama ostane kaj energije lahko še do najinih omar uletita user posted image .

Jaz grem pa danes s prijatelji malo na Italjansko obalo lovit sončne žarke in mortadelo user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
27.4.2010 9:39:23   
biba007
Dan 13: Ker je zajtrk že dostavljen, tokrat pade stimulacija. 38t. Jap, smo že malo kičastiuser posted image
user posted image

Bitka, sta si pa vidva tale dan boja proti okupatorju resno vzela k srcuuser posted image . Pa hvala za zajtrk.

Zupek, 14 dni gor ali dol, jaz sem še vedno in-deep-denial. Nimam čisto nič občutka, da bomo kmalu dobili prestolonaslednika. Hm, HB mali najbrž ne bo čakal, da se mama spametuje. A ti bi pa počakala še kak tedenček, potem pa kar hop, kaj? Pridnauser posted image

S*, tele tortice so samo za ZDRAVJEuser posted image . Za otroke se je pa treba tud s sladkim mal pomatrat, nimaš kajuser posted image

Sapi, smo pri nas glede P na istem - če bo vse kazalo, da je z malim ok, gremo do PO (je le od tam domauser posted image ), sicer pa letimo v Lj. Bi pa jaz tistih 44 uric malo skrajšala, če se, akhem, da, lepo prosimuser posted image

Teta M, 10.5.2010 bo super dan: ti prvi UZ, naša Rebika nalula plusek za bratca/sestrico/duetek Tomiju, pri nas pa dobimo prestolonaslednika. Jupijej!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
27.4.2010 10:50:29   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Ojla punce!

Prvi UZ imam 10.5.,tako da komaj čakam lepih novic takrat.

Jona: a veš da ti ne upam nič svetovati glede utrogestana,ker jaz si bom zdej zračunala koliko jih imam,pa da bi vsaj zdržalo to do 10.5.,tudi če bi samo 3x1 vzela....Jaz bi na tvojem mestu poklicala kar na kliniko dol na oddelek SIII, pa vprašala sestre....Če ga priporočajo do 12.tedna,bi ga jaz kupila če je treba...mogoče so pa zdej tudi to spremenili in ni potrebno več toliko časa to jemati...Če boš klicala slučajno,daj prosim javi kaj so ti povedale...
Mojškra:kako si ti? Koliko časa si pa ti jemala utrogestan?

Hojla

Po krvnem sem dobila 2 škatlici utrogestana, dalje pa dabroston, in ga jemljem še zdaj.

Jaz sem v polnem zagonu, doma delamo škarpo za ograjo okrog bajte, iščem dobro slaščičarno za torto za obhajilo (pa da me ne pride 100 EUR user posted image ), če katera ve za dobre torte za obhajilo user posted image user posted image .

Drugače pa mi je manj slabo, zjutraj še bruham, sem pa tudi zelo prehlajena, in ne vem ali naj vzame OPERIL in LEKADOL, ali naj raje potrpim.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
27.4.2010 14:49:19   
Teta M
Biba007: očitno bo res magičen dan 10.5.user posted image user posted image user posted image
Mojškra:no lepo je prebrati da se ti stanje izboljšuje user posted image ...zanimivo Joni in meni ni nihče omenil Dabrostona,očitno so spremenili te zadeve v 1-2 mesecih,edino če bodo na UZ kaj rekli....bomo videli....
Sem pa res vesela zate,da si bolje....

Lep dan vsem....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
27.4.2010 16:50:02   
Petyyyy
Dan trebuščki

Mojškra, baje da ne smemo ne operila ne Olint-a, ker ga gre nekaj v kri in naj nebi bilo ok, meni so prodale slano (morsko) vodouser posted image

No ja, sej kr pomaga user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?