|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
30.4.2010 9:24:47   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: bit
Bibek...iščem pa iščem..pa se pol le nate spomnim...dej ti meni povej kje se lahko okužiš s sterptokoko B, da bo Bitka bolj podučena... kdaj točno naj se gre testirat.

Ohoho, Bitka, jap, tudi na tole ima Bibek odgovor. Torej: Streptokok B imaš ali pa nimaš v telesu. Sam po sebi čisto nič siten, je pa med vodilnimi povzročitelji invazivnih okužb pri novorojenčkih. Tudi prekuženost je relativno visoka (ja, sem se dala podučitiuser posted image ):

Po uradnih podatkih je nosečnic, ki imajo v nožnici dokazljivo bakterijo streptokoka skupine B, okrog 25%, kar med slovenskimi nosečnicami pomeni okrog 5000 do 6000 letno.

Na Centru za alkimijo pravijo, da naj bi se testi opravili med 32-34t, moj G jemlje brise v 37t. Vsak pač malce po svoje (beri: gre le za Center za alkimijouser posted image user posted image user posted image ).

aha to pomeni ...da če se testiraš recimo v 32T in pokaze negativno pomeni da do konca nosečnosti ni možno se okužit.. ..a prav zastopim al sm blond user posted image
malo me teorija zanima....
Moje G v juliju ne bo...v tem času bi morala delat test ....zato me zanima da bi se testirala preden mi jo popiha na dopust

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
30.4.2010 9:42:29   
biba007
Bitka, po mojem boš na varnem, četudi ne čakaš na julij. Ti pa lahko posredujem info, ki sem jih dobila na ZZZS .... samo tvoj mailček rabimuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
30.4.2010 9:50:05   
bit

Bitka, po mojem boš na varnem, četudi ne čakaš na julij. Ti pa lahko posredujem info, ki sem jih dobila na ZZZS .... samo tvoj mailček rabimuser posted image

imaš ga na ZSuser posted image
tnx

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
30.4.2010 9:51:16   
Fargesia
včeraj bi se mogla it uno igrico ki si nam jo zadnjič razlagala... pomoje je zmagovalec..user posted image

o, nagravžnooooooouser posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
30.4.2010 9:53:35   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

včeraj bi se mogla it uno igrico ki si nam jo zadnjič razlagala... pomoje je zmagovalec..user posted image

dobro da nisi noseča v 1. tromesečju....bi zdej zihruser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
30.4.2010 10:10:03   
biba007

tnx

Poslanouser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
30.4.2010 10:23:42   
Fargesia

dobro da nisi noseča v 1. tromesečju....bi zdej zihruser posted image

ja, to je pa res...fuj in fej...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
30.4.2010 10:33:04   
bit

tnx

Poslanouser posted image

hvala, že prebralauser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
30.4.2010 12:26:26   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Drugače sem pa danes žalostna, saj je tudi nas psiček podlegel letom (16 let) user posted image . Sem mislila, da mi ne bo tako hudo, ker že nekaj let ni bil več "moj", pa me je vseeno močno prizadelo.

O, Zup, ne morem verjet, da se je tako hitro za našim poslovil user posted image  user posted image  user posted image ?? A so ga peljali, al je kar doma umrl?? Jaz sem se ravno prej spet zjokala,...ko pridem domov in ga ni na balkonu user posted image  user posted image  user posted image !!! user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
30.4.2010 12:34:09   
hermy1
Evo, da se mal na hitro javim...sem te dni prava potepinka user posted image !!
Včeraj sva se z dragim potepala po trgovinah, skočila do Ikee, danes sem "poskušala" uredit glede bolniškega lista, pa ni bilo nič, ker mi seveda niso še poslali odločbe o podaljšanju (da vas ne bo zavedlo, to zdaj ni tudi te nove odločbe, ko je dala zdravnica ponovno po 1 mes, na prvo pritožbo pa še tudi niso odgovorili user posted image !) Trenutno sem še doma, se pa odpravljava spet naokoli...ne ve se še točno al na morje, al na vikend...šefe je še v službi, pa še ni javil odločitve user posted image !

Vidim da ste dobro...še na broju!

Krasno za vse preglede in seveda čestitke novim nosečkam...berem, da je kar nekaj naval po novem user posted image !!

Fargi, kaj je pa sedaj z "mojimi" hlačami??

Sigurno sem še kaj pomembnega zgrešila...pa kaj čem user posted image !

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
30.4.2010 13:40:07   
špica84
dober dan.jaz tudi ne morem nic uredit z bolniskim listom,ker se odlocbe z komisije nism dobla.tko da mogoce ta mesec ostanem brez place

jona kako je stanje

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
30.4.2010 16:15:07   
Fargesia
hermy, hlače te čakajo!!!user posted image

sva bila danes na "našem" placu...mmmm, tortice....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
30.4.2010 16:19:31   
bit

kdaj se spet dobimo...me se smejeuser posted image aja pa je tudiuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
30.4.2010 16:28:55   
Teta M
Ojla punce!

Joj se dogaja danes,nisem upsela niti vsega prebrati...jaz sem šla pa v službo malo jih pozdravit,pa sestanek s šefi sem imela....joj sem prav vesela da imam tako razumevajoče šefe glede moje situacije....

Jonči: kje si? Kako je ? Koliko srčkov ste slišali in videli?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
30.4.2010 18:37:37   
Urshy78
naša Jonči ima lepo novičko, več bo pa povedala sama user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
30.4.2010 19:33:15   
sapi
Pozdravček bom nekako tako kot biba: še 18 dni

Danes sem imela spet CTG in poslušala srček in gibanje mojega dojenčiija. G ga je pohvalila saj je bil CTG res lep.
Potem pa potepanje po LJ sem čisto izmučena prišla domov. Sem si kupila lanene hlače, da bom imela iz porodnišnice kaj obleči. Ampak punce sem ugotovila, da pomerjanje ni več za mene. Sem prišla iz garderobe čisto zaripla user posted image . Sva se z mojim doma tako smejala, ko sem mu pravila štorijo o pomerjanju bolj ozkih hlač, ki jih nisem mogla spraviti iz mojih nog user posted image . Sem morala vmes za nekaj trenutkov počivati potem pa borba oz projekt hlače dalje. Revež dojenči le kaj si je mislil user posted image .
V glavnem se počutim super in bi povsod okoli letala in delala vse mogoče stvari vendar moj telešček očitno ni več tako vitalen kot prej user posted image .

hermy kje pa si bila v Ikei. Midva sva bila včeraj v Celovcu.
biba a še nič, pri meni tudi ne.
zup, če je dojenči po mojemu možičku potem je gotovo luna.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
30.4.2010 19:54:46   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

naša Jonči ima lepo novičko, več bo pa povedala sama user posted image

ja rse je, hvala urshy, ker sem res pogrešana danes tudi na ivf forumu, ker se nisem celi dan javila, šla v šoping, kr neki zapravila, potem pa se podpišem pod decemberke, na ta dva foruma pa nisem uspela, ker mi je vmes nagajal kompjuter, pa sem ga morala enmal ugasniti.......oprostite prosim....

videla user posted image enega, slišala pa ne ker ni dalal na zvočnik, je bila zdravnica zelo slabe volje, ker mora delati, je rekla da bi raje bila na morju tako kpot so drugi......torej eden je nista dva presrečna, zalo vesela, hvaležna dr. tomaževiču za vse to, upam, da tako ostane in se srečno še naprej nadaljuje do decembra.....user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
30.4.2010 20:06:12   
špica84
jst sm bila pa dons v btc.sva z sapi vsaka za svojo mizo sedele,pa gledale ena v drugo hehehe
se mau pa vikend ku grem k svojim starsem.potem pa v pondeljk na krvnegauser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
30.4.2010 20:21:55   
Fargesia

kdaj se spet dobimo...me se smejeuser posted image aja pa je tudiuser posted image

moj je rekel če se vse nosečke tam dobivamo...k jih je blo valda spet ful...je reku da bi uni od komisije lahko tja prišli, pa bi nas vse na "delu" ujel...user posted image user posted image user posted image

jst ne vem če bom v petek lahko, ker bom verjetno varuška k ma tamala vodene koze...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
1.5.2010 8:49:53   
biba007
Dan 9: RATLUK za praznik dela. Ker se spodobiuser posted image
user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
1.5.2010 9:07:34   
jona klara
biba007-tole je preveč slastno,

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
1.5.2010 9:10:11   
S*
Biba, hvala za ratluk sem že malo pozabila na ta cukr user posted image .

Mi se počasi odpravljamo na piknik, sonček smo naročili, hladilnik je poln mesa in zelenjave tako da... šibamo user posted image   user posted image   user posted image .

Vsem skupaj želim lep praznik dela, jaz ga bom preživela pod drevesom v totalnem brezdelju user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
1.5.2010 9:16:26   
špica84
dobro jutro
biba hvala ampak men resnicno sladko se upira.drgac pa dobr zgleda

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
1.5.2010 9:40:18   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

dobro jutro
biba hvala ampak men resnicno sladko se upira.drgac pa dobr zgleda

Ok, Špiček, bo jutri samo kava. Vedno na uslugo user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
1.5.2010 10:00:47   
Teta M
Jutro punce!

Uff, a danes pa kar velika doza cukra za zajtrk...?! user posted image ....No jaz bom samo gledala, saj sladkega pod razno ne morem zaužiti....user posted image Špica,vidiš imava iste simptome...pa kave tudi ne....ampak vseeno pa lahko gledam...
Špica: no pa greš na naš konec..ker vem koliko si pogrešala Dolenjsko,ti želim max.lep weekend,pusti se pocrkljati...mama pa je dobila najlepše darilo....

Ostale: lep praznični weekend,kjerkoli že boste, imejte se lepo, veliko jejte..user posted image  in uživajte v dobri družbi...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.