![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 9:24:47
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: bit Bibek...iščem pa iščem..pa se pol le nate spomnim...dej ti meni povej kje se lahko okužiš s sterptokoko B, da bo Bitka bolj podučena... kdaj točno naj se gre testirat. Ohoho, Bitka, jap, tudi na tole ima Bibek odgovor. Torej: Streptokok B imaš ali pa nimaš v telesu. Sam po sebi čisto nič siten, je pa med vodilnimi povzročitelji invazivnih okužb pri novorojenčkih. Tudi prekuženost je relativno visoka (ja, sem se dala podučiti ): Po uradnih podatkih je nosečnic, ki imajo v nožnici dokazljivo bakterijo streptokoka skupine B, okrog 25%, kar med slovenskimi nosečnicami pomeni okrog 5000 do 6000 letno. Na Centru za alkimijo pravijo, da naj bi se testi opravili med 32-34t, moj G jemlje brise v 37t. Vsak pač malce po svoje (beri: gre le za Center za alkimijo ). aha to pomeni ...da če se testiraš recimo v 32T in pokaze negativno pomeni da do konca nosečnosti ni možno se okužit.. ..a prav zastopim al sm blond malo me teorija zanima.... Moje G v juliju ne bo...v tem času bi morala delat test ....zato me zanima da bi se testirala preden mi jo popiha na dopust
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 9:42:29
|
|
|
|
biba007
|
Bitka, po mojem boš na varnem, četudi ne čakaš na julij. Ti pa lahko posredujem info, ki sem jih dobila na ZZZS .... samo tvoj mailček rabim
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 9:50:05
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Bitka, po mojem boš na varnem, četudi ne čakaš na julij. Ti pa lahko posredujem info, ki sem jih dobila na ZZZS .... samo tvoj mailček rabim imaš ga na ZS tnx
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 9:51:16
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit včeraj bi se mogla it uno igrico ki si nam jo zadnjič razlagala... pomoje je zmagovalec.. o, nagravžnooooooo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 9:53:35
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit včeraj bi se mogla it uno igrico ki si nam jo zadnjič razlagala... pomoje je zmagovalec.. o, nagravžnooooooo dobro da nisi noseča v 1. tromesečju....bi zdej zihr
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 10:10:03
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Bitka, po mojem boš na varnem, četudi ne čakaš na julij. Ti pa lahko posredujem info, ki sem jih dobila na ZZZS .... samo tvoj mailček rabim imaš ga na ZS tnx Poslano
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 10:23:42
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit včeraj bi se mogla it uno igrico ki si nam jo zadnjič razlagala... pomoje je zmagovalec.. o, nagravžnooooooo dobro da nisi noseča v 1. tromesečju....bi zdej zihr ja, to je pa res...fuj in fej...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 10:33:04
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Bitka, po mojem boš na varnem, četudi ne čakaš na julij. Ti pa lahko posredujem info, ki sem jih dobila na ZZZS .... samo tvoj mailček rabim imaš ga na ZS tnx Poslano hvala, že prebrala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 12:26:26
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Drugače sem pa danes žalostna, saj je tudi nas psiček podlegel letom (16 let) . Sem mislila, da mi ne bo tako hudo, ker že nekaj let ni bil več "moj", pa me je vseeno močno prizadelo. O, Zup, ne morem verjet, da se je tako hitro za našim poslovil ?? A so ga peljali, al je kar doma umrl?? Jaz sem se ravno prej spet zjokala,...ko pridem domov in ga ni na balkonu !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 12:34:09
|
|
|
|
hermy1
|
Evo, da se mal na hitro javim...sem te dni prava potepinka !! Včeraj sva se z dragim potepala po trgovinah, skočila do Ikee, danes sem "poskušala" uredit glede bolniškega lista, pa ni bilo nič, ker mi seveda niso še poslali odločbe o podaljšanju (da vas ne bo zavedlo, to zdaj ni tudi te nove odločbe, ko je dala zdravnica ponovno po 1 mes, na prvo pritožbo pa še tudi niso odgovorili !) Trenutno sem še doma, se pa odpravljava spet naokoli...ne ve se še točno al na morje, al na vikend...šefe je še v službi, pa še ni javil odločitve ! Vidim da ste dobro...še na broju! Krasno za vse preglede in seveda čestitke novim nosečkam...berem, da je kar nekaj naval po novem !! Fargi, kaj je pa sedaj z "mojimi" hlačami?? Sigurno sem še kaj pomembnega zgrešila...pa kaj čem !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 13:40:07
|
|
|
|
špica84
|
dober dan.jaz tudi ne morem nic uredit z bolniskim listom,ker se odlocbe z komisije nism dobla.tko da mogoce ta mesec ostanem brez place jona kako je stanje
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 16:15:07
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, hlače te čakajo!!! sva bila danes na "našem" placu...mmmm, tortice....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 16:19:31
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia sva bila danes na "našem" placu...mmmm, tortice.... kdaj se spet dobimo...me se smeje aja pa je tudi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 16:28:55
|
|
|
|
Teta M
|
Ojla punce! Joj se dogaja danes,nisem upsela niti vsega prebrati...jaz sem šla pa v službo malo jih pozdravit,pa sestanek s šefi sem imela....joj sem prav vesela da imam tako razumevajoče šefe glede moje situacije.... Jonči: kje si? Kako je ? Koliko srčkov ste slišali in videli?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 18:37:37
|
|
|
|
Urshy78
|
naša Jonči ima lepo novičko, več bo pa povedala sama
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 19:33:15
|
|
|
|
sapi
|
Pozdravček bom nekako tako kot biba: še 18 dni Danes sem imela spet CTG in poslušala srček in gibanje mojega dojenčiija. G ga je pohvalila saj je bil CTG res lep. Potem pa potepanje po LJ sem čisto izmučena prišla domov. Sem si kupila lanene hlače, da bom imela iz porodnišnice kaj obleči. Ampak punce sem ugotovila, da pomerjanje ni več za mene. Sem prišla iz garderobe čisto zaripla . Sva se z mojim doma tako smejala, ko sem mu pravila štorijo o pomerjanju bolj ozkih hlač, ki jih nisem mogla spraviti iz mojih nog . Sem morala vmes za nekaj trenutkov počivati potem pa borba oz projekt hlače dalje. Revež dojenči le kaj si je mislil . V glavnem se počutim super in bi povsod okoli letala in delala vse mogoče stvari vendar moj telešček očitno ni več tako vitalen kot prej . hermy kje pa si bila v Ikei. Midva sva bila včeraj v Celovcu. biba a še nič, pri meni tudi ne. zup, če je dojenči po mojemu možičku potem je gotovo luna.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 19:54:46
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 naša Jonči ima lepo novičko, več bo pa povedala sama ja rse je, hvala urshy, ker sem res pogrešana danes tudi na ivf forumu, ker se nisem celi dan javila, šla v šoping, kr neki zapravila, potem pa se podpišem pod decemberke, na ta dva foruma pa nisem uspela, ker mi je vmes nagajal kompjuter, pa sem ga morala enmal ugasniti.......oprostite prosim.... videla enega, slišala pa ne ker ni dalal na zvočnik, je bila zdravnica zelo slabe volje, ker mora delati, je rekla da bi raje bila na morju tako kpot so drugi......torej eden je nista dva presrečna, zalo vesela, hvaležna dr. tomaževiču za vse to, upam, da tako ostane in se srečno še naprej nadaljuje do decembra.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 20:06:12
|
|
|
|
špica84
|
jst sm bila pa dons v btc.sva z sapi vsaka za svojo mizo sedele,pa gledale ena v drugo hehehe se mau pa vikend ku grem k svojim starsem.potem pa v pondeljk na krvnega
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.4.2010 20:21:55
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia sva bila danes na "našem" placu...mmmm, tortice.... kdaj se spet dobimo...me se smeje aja pa je tudi moj je rekel če se vse nosečke tam dobivamo...k jih je blo valda spet ful...je reku da bi uni od komisije lahko tja prišli, pa bi nas vse na "delu" ujel... jst ne vem če bom v petek lahko, ker bom verjetno varuška k ma tamala vodene koze...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.5.2010 8:49:53
|
|
|
|
biba007
|
Dan 9: RATLUK za praznik dela. Ker se spodobi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.5.2010 9:07:34
|
|
|
|
jona klara
|
biba007-tole je preveč slastno,
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.5.2010 9:10:11
|
|
|
|
S*
|
Biba, hvala za ratluk sem že malo pozabila na ta cukr . Mi se počasi odpravljamo na piknik, sonček smo naročili, hladilnik je poln mesa in zelenjave tako da... šibamo . Vsem skupaj želim lep praznik dela, jaz ga bom preživela pod drevesom v totalnem brezdelju
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.5.2010 9:16:26
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro biba hvala ampak men resnicno sladko se upira.drgac pa dobr zgleda
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.5.2010 9:40:18
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 dobro jutro biba hvala ampak men resnicno sladko se upira.drgac pa dobr zgleda Ok, Špiček, bo jutri samo kava. Vedno na uslugo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.5.2010 10:00:47
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro punce! Uff, a danes pa kar velika doza cukra za zajtrk...?! ....No jaz bom samo gledala, saj sladkega pod razno ne morem zaužiti.... Špica,vidiš imava iste simptome...pa kave tudi ne....ampak vseeno pa lahko gledam... Špica: no pa greš na naš konec..ker vem koliko si pogrešala Dolenjsko,ti želim max.lep weekend,pusti se pocrkljati...mama pa je dobila najlepše darilo.... Ostale: lep praznični weekend,kjerkoli že boste, imejte se lepo, veliko jejte.. in uživajte v dobri družbi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.