|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
22.4.2010 21:35:42   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Večeruser posted image

Nazaj.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
22.4.2010 21:39:08   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična???user posted image user posted image

Naš je šel  v vrtec komaj sedaj,ko je predšolski,prej je hodil na cicibanove urice dvakrat tedenskouser posted image .
V našem vrtcu sta dva programa:5-urno varstvo s kosilom in celodnevno.Razlika v plačilu je cca. 50€(govorim za polno ceno).Mogoče je pri jaslih malo več,ampak mislim,da je tu nekje.Je pa moje mnenje,da je skoraj boljše vpisat v celodnevno varstvo,ker nisi toliko tempiran z uro.Ure do dvanajstih hitro minejo,predvsem,če imaš dopoldan kake opravke...

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
22.4.2010 22:06:16   
ly117
NOčko.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
23.4.2010 1:04:18   
marta82

Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična???user posted image user posted image

Naš je šel  v vrtec komaj sedaj,ko je predšolski,prej je hodil na cicibanove urice dvakrat tedenskouser posted image .
V našem vrtcu sta dva programa:5-urno varstvo s kosilom in celodnevno.Razlika v plačilu je cca. 50€(govorim za polno ceno).Mogoče je pri jaslih malo več,ampak mislim,da je tu nekje.Je pa moje mnenje,da je skoraj boljše vpisat v celodnevno varstvo,ker nisi toliko tempiran z uro.Ure do dvanajstih hitro minejo,predvsem,če imaš dopoldan kake opravke...

O fajn da si omenila Cicibanove urice. Kje to obstaja? Točno to iščem pa na netu ne najdem nobenih informacij. Rada bi ga nekam v družbo vrstnikov peljala enkrat ali dvakrat na teden, glede na to da ni v vrtcu.user posted image Ampak to je verjetno organizirano za večje otroke, ne? A pozna katera kakšno varianto tudi za manjše (prvo starosto obdobje)?

< Sporočilo je popravil marta82 -- 23.4.2010 1:05:49 >

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
23.4.2010 7:38:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

P.M. jaz sem pa prvo teto z krvavca dobila user posted image kak je blo fajn do zdaj

grem kuj spat ker sem ko cota
a komaj po 9.mesecih?
Jaz sem jo dobila malo pred 2.m po rojstvu pa sem polno dojila pa čeprav so mi vsi pametovali, da je nea morem dobit. Tak da se je verjetno čudež zgodil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
23.4.2010 7:39:44   
tasa_m
Pa dobro jutro, Lija spi, mami si kafe kuha, kafe spijem in se grem malo namazat da nebom taka bleda na razgovor šla. Upam,da bom pravočasno prišla glede na to,da grem z busom, ker nimam avta user posted image

Lepo bodite, se tipkamo popoldan.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
23.4.2010 8:29:59   
koala
tasa dobro opravi na razgovoru, že  stiskam pesti. Pa upam da LIja ne zboli in je vročina samo muha enodnevnica.
Sedež se meni zdi OK, je pa res da če otrok velikokrat zaspi med vožnjo da je fajn da se sedežu vsaj malo naklon spusti. Meni je Alex enkrat zaspal in je bil res prav revček, sem se namatrala da sva prispela domov brez opletanja z glavo.
Marela pa.... nič ne piše a kuha in pospravlja tudi?? 

elevitka tudi z moje strani čestitke ob devetmesečnici. Je pa bila tvoja tetka res uvidevna da je prišla šele po devetih mesecih. Jaz sem jo dobila točno na Alexov 4 mini rojstni dan.
Pa bravo za mere in vse osvojena znanja,

nebo, saj bo R. vse nadoknadil, ne sekiraj se.

< Sporočilo je popravil koala -- 23.4.2010 8:33:03 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
23.4.2010 8:36:55   
tasa_m
koala HVALA  user posted image Lija pa je danes že brez vročine, ampak vseeno ne gre v vrtec naj kar tašča prideuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
23.4.2010 9:09:32   
ly117
Jutro! user posted image

Tasa držim pestke za tvoj razgovor.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
23.4.2010 11:51:28   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

O fajn da si omenila Cicibanove urice. Kje to obstaja? Točno to iščem pa na netu ne najdem nobenih informacij. Rada bi ga nekam v družbo vrstnikov peljala enkrat ali dvakrat na teden, glede na to da ni v vrtcu.user posted image Ampak to je verjetno organizirano za večje otroke, ne? A pozna katera kakšno varianto tudi za manjše (prvo starosto obdobje)?

Pri nas so te urice dvakrat na teden za otroke od 2-6let.Naša bo šla v jesen.Sem pa zdaj ravno malo pošnjofala po netu,pa vidim,da sploh niso tako pogoste,kot sem si mislila.Meni so idealna rešitev za otroke,ki ne hodijo v vrtec,da pridejo malo v družbo drugih otrok.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
23.4.2010 12:17:20   
marta82

Pri nas so te urice dvakrat na teden za otroke od 2-6let.Naša bo šla v jesen.Sem pa zdaj ravno malo pošnjofala po netu,pa vidim,da sploh niso tako pogoste,kot sem si mislila.Meni so idealna rešitev za otroke,ki ne hodijo v vrtec,da pridejo malo v družbo drugih otrok.

V katerem vrtcu to?

BE NICE!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
23.4.2010 12:38:19   
sami0804
Sladki vrh in Zg Velka.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
23.4.2010 12:56:58   
rina22
danuser posted image
tasa, tudi jaz držim pesti, da bo razgovor karseda uspešenuser posted image

cicibanove urice so res odlična rešitev za otročke, ki niso v vrtcu. Je pa res škoda, da nima več vrtcev tega v ponudbiuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
23.4.2010 12:59:40   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tasa kako pa kaj gre tvoj lov na službo? Kaj uspeha?
jutri imam še en razgovor, drugače pa razgovor in odgovorov sploh ni user posted image
Ma zdaj sem se na borzo prijavila pa bom videla kako naprej. Upam,da bom čimprej kaj dobila.
Pa pri tebi? Že kaj uspeha?

OBEMA želim VELIKO USPEHA in da čimprej najdeta službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marta, ti si že končala s tistim začasnim delom v OŠ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
23.4.2010 13:05:00   
rina22
Čeprav z zamudo, tudi jaz ČESTITAM za 9 mesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Naš falot ima že 9560 g in 78 cm (smo bili v sredo v posvetovalnici) dva zobeka, veselo kobacamo po vseh štirih in se vstajamo v otroški posteljici ... no tud korakamo ob podpori.

Oooo, super mereuser posted image user posted image user posted image user posted image Midve še sicer nisva imeli posvetovalnice, ampak še verjetno nima 9 kg - vsaj po domačih tehtanjih neuser posted image
Bravo tudi za zobeka, kobacanje in vstajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Timeji tudi že vse to uspeva, razen kobacanjauser posted image Vstane se pa sama povsod in stoji res dolgouser posted image kak rastejo naši malčki, ne moreš verjet....

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
23.4.2010 13:20:07   
tasa_m
Doma, ma imam tak dober feeling kot že dolgo ne. Bili smo 3-je, 2 del.mesti imajo razpisani. In sicer prodajalec in administrativna dela. Seveda me je vprašal kje se vidim? Ko sem mu povedala se mi je nasmejal in rekel, prebrisan odgovor user posted image  user posted image
Odgovor izvem po praznikih oz. naslednji teden ampak bolj se nagiba po praznikih. Tak da punce, treba je še naprej držat pesti user posted image

Nič, grem žabo dat spat-noče spat user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
23.4.2010 14:03:47   
ly117

Meni pa L popoldan večkrat noče spat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
23.4.2010 14:56:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Meni pa L popoldan večkrat noče spat.

jaz jo še kar malo prisilim da spi. Ma se je vsa slekla dol,ko sem prišla do spalnice in se na veliko smejala user posted image user posted image žaba mala..

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
23.4.2010 19:08:19   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

marta, ti si že končala s tistim začasnim delom v OŠ?

Ja, na žalost.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
23.4.2010 19:29:11   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
23.4.2010 19:29:43   
ly117
Moj Luka pa že spi. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
23.4.2010 19:51:29   
tasa_m
čer user posted image

bravo Lukec user posted image user posted image
Lija pa še tu puzzle liže user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
23.4.2010 19:57:01   
ly117

čer user posted image

bravo Lukec user posted image user posted image

Se ni za čudit ker spet ni nič spal popoldan. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
23.4.2010 19:59:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117
Se ni za čudit ker spet ni nič spal popoldan. user posted image
user posted image user posted image Lija je po eno-urnem vzstrajanju popustila in zategnila 1,5ure user posted image Ampak je pa že full zaspana ampak ne,ne da se user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
23.4.2010 20:05:59   
ly117
Ampak je pa že full zaspana ampak ne,ne da se user posted image

Poznam to. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.