Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:29:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Še enega angelčka varuha za punco
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:29:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
Drugače pa naša Lana70 ima danes res rojstni dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:29:54
|
|
|
|
mausikaa
|
Bebika kaj potem termina v MB ne potrebuješ? če veš za ktero, ki bi ga potrebovala mi povej pa ji ga z veseljem odstopim...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:32:14
|
|
|
|
miklarom
|
LANČI - vse naj, naj
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:37:55
|
|
|
|
Fidolina
|
Joj, malo sem šla pošpijonirat za LANO in videla, da ima celo RES danes rojstni dan! Draga Lana, čestitam, da si postala "polnovredna" članica naše debate 40+ ! Vse najlepše tebi in tvojim dragim!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:42:45
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Draga Lana, čestitam, da si postala "polnovredna" članica naše debate 40+ ! Vse najlepše tebi in tvojim dragim! Če je pa taka okrogla je pa sploh treba dobro zapit !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:44:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Bebika kaj potem termina v MB ne potrebuješ? če veš za ktero, ki bi ga potrebovala mi povej pa ji ga z veseljem odstopim... Ja lahko mi daš, veš da bom šla na razgovor kljub temu, če bom že grela Kdaj pa imaš ti datum, a ga neboš ti rabila? Kako pa lahko to naredim, da pridem namesto tebe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:50:46
|
|
|
|
gigi1
|
Lana vse najboljše draga
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:51:06
|
|
|
|
gigi1
|
Hermy tudi jaz pošiljam deklici angela varuha, da bedi nad njo in jo čuva
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:53:26
|
|
|
|
gigi1
|
Hermy upam, da je dragi prišel iz službe in sta se vsaj malo pocrkljala Bebiii Fidi sta imela pa poln dan Mausika zakaj ne rabiš termina v MB? A kaj ne vemo? Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:54:56
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči ti pa jutri dobro opravi Miša upam, da je danes še belo, ki te ljubim belo Naska kako gre špikanje?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:56:50
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan, sem se morala prav priajviti, da tudi jaz zeželim naši Lančiki VSE NAJ, NAJ pa še boljše za rojstni dan , pa še na mnoga leta ali kako že pravijo... Koliko kapljic toliko let, bog nam da na svet živet. Živio, o živio, živio naš svet Lanči, na tvoje zdavje... sem iskala "bambija", pa mi nič pametnega ne najde
< Sporočilo je popravil mismis -- 23.4.2010 10:57:55 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:57:41
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Jest imam pa eno nujno prošnjo za vse RR!!! Prosim, če lahko od 14.ure dalje namenite dobre želje in misli za 22- letno čudovito deklico (hčerko moje dobre prijateljice), ki se trenutno urgentno vozi v tujino na težko operacijo hrbetnice in bo operirana takoj, ko pridejo tja. Deset let nazaj je že bila zmagovalka in verjamem, da zmore tudi tokrat, seveda z vso našo podporo in dobrimi željami!!! Zelo so verni in prosim vse, ki molijo, da zanje tudi zmolijo! Najlepša hvala! tudi jaz ji pošiljam vse angelčke tega sveta, da bodo z njo med operacijo in naj bo uspešna
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:58:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Jest imam pa eno nujno prošnjo za vse RR!!! Prosim, če lahko od 14.ure dalje namenite dobre želje in misli za 22- letno čudovito deklico (hčerko moje dobre prijateljice), ki se trenutno urgentno vozi v tujino na težko operacijo hrbetnice in bo operirana takoj, ko pridejo tja. Deset let nazaj je že bila zmagovalka in verjamem, da zmore tudi tokrat, seveda z vso našo podporo in dobrimi željami!!! Zelo so verni in prosim vse, ki molijo, da zanje tudi zmolijo! Najlepša hvala! tudi jaz ji pošiljam vse angelčke tega sveta, da bodo z njo med operacijo in naj bo uspešna hermy, veliko dobrih želja za tole punco, naj se vse izteče na najboljši možen način
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 11:18:50
|
|
|
|
sonya1
|
Pozdravljene dekleta ! Že cel teden visim na internetu in berem tale forum. Sem si kar oddahnila, da nisem edina "stara mama", ki si želi otroka. Komu drugemu, ki ni v taki situaciji, si sploh ne upam povedati, da delamo na otroku, bi najbrž mislili, da sva zmešana. Kar milo se mi je storilo, ko sem brala, kaj vse ste že prestale, da bi dobile otroka. Ni pravice na tem svetu, res je ni. Jaz sem sicer stara res že 41 let, vendar je to moj prvi resno poskus, da bi zanosila. Zakaj ne prej ? Kaj pa vem, vedno sem mislila, da otroci bodo, leta so pa kar tekla. Upam, da sprejmete novo članico in veliko sreče želim vsem.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 11:25:38
|
|
|
|
gigi1
|
Sonya dobrodošla . Z veseljem sprememo novo članico. Več nas je, bolj smo močne . A si že bila v postopku? Kje? Te moram malo zaslišati, ti o nas že marsikaj veš Upam, da se kmalu znajdeš na seznamčku med nosečkami Saj res seznamček sem pa zanemarila. Grem popraviti napako
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.4.2010 11:26:03 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 11:57:00
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE Mišmiš (35) greje test 28.04. V POSTOPKU Naska (41) še že špika BEBII (drobižek od let ) kmalu nizki štart NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Aqua 77(32) nov postopek septembra Kiwi (42) nov postopek ? Pogum (36) nov postopek ? Bilka (38) nov postopek ? Polaris (?) v pripravah na postopek BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza gigi (44) uspešno pregnala zimo Grethy (44) slončka, uživa in navija neodkrita (46) slončka, uživa in navija NAŠE SREČKE NOSEČKE kajsica (37) (26) hermy1 (44) (24) NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (42) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:36:56
|
|
|
|
miklarom
|
evo mene so pravkar klicali iz MB-ja v ponedeljek 26.4. gremo po pingota
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:37:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene so pravkar klicali iz MB-ja v ponedeljek 26.4. gremo po pingota jupi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:42:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
Superca vidiš da le niso pozabili nate Mismis, kako si mi ti, znakci? Kateri dan si danes? A boš kej lulala na palčkico ma sem jaz en firbec, sej nisem edina
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:43:48
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene so pravkar klicali iz MB-ja v ponedeljek 26.4. gremo po pingota Jupiiiii . Sem že pri sebi malo špekulirala za ta datum, ko sem seznamček delala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:48:21
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE Mišmiš (35) greje test 28.04. V POSTOPKU Naska (41) še že špika. 1 UZ? BEBII (drobižek od let ) prevzem zdravil 14.05. NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Aqua 77(32) nov postopek septembra Kiwi (42) nov postopek ? Pogum (36) nov postopek ? Bilka (38) nov postopek ? Polaris (?) v pripravah na postopek PAVZERKE BBpikica (43) pavza Dajamaja (43) pavza gigi (44) uspešno pregnala zimo Grethy (44) slončka, uživa in navija neodkrita (46) slončka, uživa in navija NAŠE SREČKE NOSEČKE kajsica (37) (26) hermy1 (44) (24) NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (42) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.4.2010 12:50:39 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:51:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan, sem se morala prav priajviti, da tudi jaz zeželim naši Lančiki VSE NAJ, NAJ pa še boljše za rojstni dan , pa še na mnoga leta ali kako že pravijo... Koliko kapljic toliko let, bog nam da na svet živet. Živio, o živio, živio naš svet Lanči, na tvoje zdavje... sem iskala "bambija", pa mi nič pametnega ne najde Lana vse najlepše......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:52:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene so pravkar klicali iz MB-ja v ponedeljek 26.4. gremo po pingota joj Miklica super!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:52:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Jest imam pa eno nujno prošnjo za vse RR!!! Prosim, če lahko od 14.ure dalje namenite dobre želje in misli za 22- letno čudovito deklico (hčerko moje dobre prijateljice), ki se trenutno urgentno vozi v tujino na težko operacijo hrbetnice in bo operirana takoj, ko pridejo tja. Deset let nazaj je že bila zmagovalka in verjamem, da zmore tudi tokrat, seveda z vso našo podporo in dobrimi željami!!! Zelo so verni in prosim vse, ki molijo, da zanje tudi zmolijo! Najlepša hvala!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......