Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 15:09:53
|
|
|
|
Fidolina
|
Moja sešn se končuje. Moram na teren .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 15:11:41
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi tudi jaz delam z Italijani in zato tudi navijam za njih . Verjamem, da so full veseli. Inter je pravi Milanski klub. Domačini vsi navijajo za njih. Za Milan pa bolj "zunanji". Včeraj je bilo pa pestro. Se je slabo začelo, pa super končalo. Upam, da pridejo v finale. Po dolgih letih suše jim res privoščim Miška saj bo tud ta posel zaključen in bo več doma
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 15:11:42
|
|
|
|
mismis
|
Fida, fajn zrihtaj na terenu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 15:12:41
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi čauči Jaz se bom pa tud domov zbrcala, ker tako ni nič od mene
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 15:13:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška saj bo tud ta posel zaključen in bo več doma vem, vem...saj ne delam panike, take...ampak včasih bi bilo luštno, če bi bil malo več doma, priznam včasih je pa prav luštno, da ga ni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 15:14:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Fidi čauči Jaz se bom pa tud domov zbrcala, ker tako ni nič od mene tudi ti se fajn jemaj doma
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 18:50:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Berem temo posvojene mame: ko je šla Dejzi v Moskvo po otročka in zdaj je že uradno njen . ....joop, sem tako vesela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 21:14:46
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Fidi čauči Jaz se bom pa tud domov zbrcala, ker tako ni nič od mene tudi ti se fajn jemaj doma <mišek kako si ti???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 21:36:43
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Moj ima danes namreč rd , pa sem vsa raznežena . Moj pa jutri!!! Da se mal javim...sem vas samo na hitrico preletela, ker se kot "poštena" nosečka že dva dni potepam okoli. Vse sorte zdravniki,...cukr test ok...pa trgovine, pa kavice, obiski... Sem pa zasledila, da je bil izpostavljen dvom o ,...no naša pupica je ena od njih. Zmagovalna!!! Lep večer še naprej,...midve se morava mal spočit!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.4.2010 11:42:02
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Fidi sta lepo praznovala? Sploh ne dvomim Hermy vse najboljše dragemu . pa že takorekoč ima . Bravo za cuker . Naj tako ostane Lana ste kaj bolje? Gretka helou. Bomo probali danes tisto zmontirati. Te pokličem No moja je včeraj prišla in je glava bolj pošlihtana . Edino krči...mah, saj bo minilo Kljub vremenu si naredite lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.4.2010 11:49:45
|
|
|
|
miklarom
|
evo moja črtica je danes fullllll močna, še prejšnji mesec ni bila tako močna , tako da zdaj upajmo na aprilsko zmago, ob 14.00 kličem v MB da jim povem in da mi oni povejo kdaj pridem po pingota, jaz mislim da bo to kar v sredo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.4.2010 11:50:43
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca srce . Jupiiiiiii
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.4.2010 12:20:23
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj Fidi sta lepo praznovala? Sploh ne dvomim Gigi - sva šla v kineziše restaurant , potem obvezni dogwalking , in za piko na i . Hermi - tebe pa dons to čaka . Vse najboljše . Če se prav spomnim, si ti tudi nekaj omenila, da si aprilčica . In Lana tudi ? Mikli . Vsem lep dan
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.4.2010 13:44:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo moja črtica je danes fullllll močna, še prejšnji mesec ni bila tako močna , tako da zdaj upajmo na aprilsko zmago, ob 14.00 kličem v MB da jim povem in da mi oni povejo kdaj pridem po pingota, jaz mislim da bo to kar v sredo jeeeeeeej Miklca superca
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.4.2010 17:07:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo moja črtica je danes fullllll močna, še prejšnji mesec ni bila tako močna , tako da zdaj upajmo na aprilsko zmago, ob 14.00 kličem v MB da jim povem in da mi oni povejo kdaj pridem po pingota, jaz mislim da bo to kar v sredo super!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 9:30:13
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro, dober dan, petek je upam, da bo spodnji link deloval O, Mausikaa, dela, dela!! Hvala in dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 9:36:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobro jutro Mausi fajn muzika prav paše s kavico No še moje poročilo, danes je moja pritekla po dooolgem času in 14.05 grem po špike Lepo se imejte Miklarom, kdaj greš po pingota?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 9:56:16
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Gigi - sva šla v kineziše restaurant , potem obvezni dogwalking , in za piko na i . Hermi - tebe pa dons to čaka . Vse najboljše . Če se prav spomnim, si ti tudi nekaj omenila, da si aprilčica . In Lana tudi ? Vsem lep dan O, hvala, Fidolina ! Ne vem, če bova danes kaj uspela, ker ga od včeraj zjutraj še ni iz službe , ...bova pa sigurno jutri, ko imamo piknik za prijatelje in bo veselo!!!! Se bova pa upam uspela vsaj malo !! Pa še Lani vse najboljše ,....bikci smo najboljši!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:06:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lana70, vse najboljše za tvoj 30 rojstni dan Lepo praznuj***
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:08:24
|
|
|
|
hermy1
|
Jest imam pa eno nujno prošnjo za vse RR!!! Prosim, če lahko od 14.ure dalje namenite dobre želje in misli za 22- letno čudovito deklico (hčerko moje dobre prijateljice), ki se trenutno urgentno vozi v tujino na težko operacijo hrbetnice in bo operirana takoj, ko pridejo tja. Deset let nazaj je že bila zmagovalka in verjamem, da zmore tudi tokrat, seveda z vso našo podporo in dobrimi željami!!! Zelo so verni in prosim vse, ki molijo, da zanje tudi zmolijo! Najlepša hvala!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:15:20
|
|
|
|
Rakica_80
|
Seveda bomo, jaz ji bom pošiljala vso mojo pozitivno energijo čez cel dan in pravkar prosila Angelčka naj jo čuva Operacija bo uspešna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:18:57
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Seveda bomo, jaz ji bom pošiljala vso mojo pozitivno energijo čez cel dan in pravkar prosila Angelčka naj jo čuva Operacija bo uspešna Tudi jaz se seveda pridružujem .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:23:42
|
|
|
|
Fidolina
|
BEBIII - super za . . Glede rojstnega dne LANE, je pa tako, da sploh ne vem kdaj ga ima. Jaz sem napisala, da se mi samo zdi, da je enkrat omenila, da je aprilčica, tako kot Hermi. Da nisem koga zavedla . Vsekakor pa nikomur ne škodijo dobre želje za rojstni dan, pa čeprav ga nimaš .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 10:28:46
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Jest imam pa eno nujno prošnjo za vse RR!!! Prosim, če lahko od 14.ure dalje namenite dobre želje in misli za 22- letno čudovito deklico (hčerko moje dobre prijateljice), ki se trenutno urgentno vozi v tujino na težko operacijo hrbetnice in bo operirana takoj, ko pridejo tja. Deset let nazaj je že bila zmagovalka in verjamem, da zmore tudi tokrat, seveda z vso našo podporo in dobrimi željami!!! Zelo so verni in prosim vse, ki molijo, da zanje tudi zmolijo! Najlepša hvala! Hermy pošiljam vse dobre misli in pozitivno energijo, pa prosim vse moje angelčke naj pazijo nanjo...Bog nam naloži tolko bremen kolikor misli da jih zmoremo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......