Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:05:13
|
|
|
|
krtkova
|
amazonka - jst te čist štekam!! Sej vem, da je treba ohranjati različnost jezika in narečij in tako dalje, sam ne mi z raznimi skovankami in napačno uporabo tujk in dvojine. Pa še to bom rekla, zelo me pogrejejo "vanzemaljci" (to so tisti, ki so iz drugih krajev) , ki pridejo v Ljubljano, pol pa nas žabarje šimfajo. In zakaj so prišli pol v Ljubljano?? aja, ker na kmetih ni kej počet in je tle bolj zanimivo!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2010 14:05:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:07:16
|
|
|
|
petrca2507
|
amazonka....mene moj še dons občasno postran gleda, če se s kom z gorenjske pogovarjam. Da ne govorim o tem, da me je na začetku najine zveze vsakič popravljal, ko sem govorila zej, poj, koj, uohka,... Najbl so mu pa še dons všeč potonfnli. Je katera v kontaktu z MM. Je še živa in prisebna?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:09:00
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Je katera v kontaktu z MM. Je še živa in prisebna? MM je super!!! Nima sladkorne!!! Sam ker se verjetno kje potepa naokoli in baše s hrano , se nima časa očitno javit.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:11:16
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM je super!!! Nima sladkorne!!! Sam ker se verjetno kje potepa naokoli in baše s hrano , se nima časa očitno javit. Super. Revca naj kar v miru nadoknadi ves primanjkljaj obrokov.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:12:43
|
|
|
|
mkbk
|
The day you deliver, outside will be hot. Your baby will arrive in the late afternoon. After a labor lasting approximately 15 hours, your child, a girl, will be born. Your baby will weigh about 4 pounds, 14 ounces, and will be 20 inches long. This child will have light brown eyes and barely there blonde hair. 1. stvar 15 ur... a se ji je sfuzlal, razn če bom mela popadke doma, jst hočm rodit v slabi urci!!!!!!!!! 2. kok je to 4 pounds???? aja, aglaia, men so sprožil porod in sem mela samo umetne popadke, pa niti ni tolk slabo, sm bla v 3 urcah fertik pa sm štartala iz čiste nule ..boli pa kolko popadki pač bolijo, saj itak ti oni našopajo samo hormon v žilo, popadku so pa pol tvoji...mogoče je mal hujš edino, ker so že kar od šuba ta močni, ne vem ne morm primerjat, upam, da bom mela to možnost...sam 15 ur?!?!?! Sm pa dons v merkatorju srečala zvezdici s sestro in tamalo...in halo, zvezdici se sploh ne pozna, da je rodila pred 4 tedni (je bla taka kt jst po enem letu, prov fajn je zgledala ), se tolažim, da so tukaj tud leta mal na njeni strani.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:13:53
|
|
|
|
amazonka3
|
A poj uohka enga tlele gor prlimam Da se ne bomo samo režale na račun nas, dejmo se zarad tega: Žena gre 'žurat s prijateljicami'. Pove svojemu možu, da se bo vrnila najpozneje do polnoči. Ure tečejo, pa tudi martiniji, in žena se pošteno pijana vrne domov ob 4. uri zjutraj. Ko stopi v stanovanje, se oglasi kukavica na uri. Štirikrat naredi 'kuku'. Žena se prestraši, saj ve, da se je mož zagotovo zbudil in je slišal le štirikrat 'kuku' in da ji bo naslednji dan težil, zakaj je prišla domov tako pozno. Zato hitro sama 'zakuka' še osemkrat. Ponosna, ker se je kljub pijanosti domislila tako dobre rešitve, gre spat. Naslednji dan mož vpraša ženo, kdaj je prišla domov. "Okoli polnoči," mu ta odvrne. Nato pa mož reče: "Draga, rabimo novo uro s kukavico". Žena vpraša: "Zakaj pa?" Reče mož: "Včeraj je naša kukavica zakukala štirikrat, potem je rekla "u pič**", potem je zakukala še trikrat, se odkašljala, zakukala še trikrat, se zahihitala, zakukala še dvakrat, nato se je spotaknila čez mačko in na koncu še prdnila. Tko, da naute spet preveč o alkotu razmišljale
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:15:47
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Krtiiii...a mam kakšno najmanjšo šanso, da bi še men neki zrihtala iz tega FCB shopa? Mirno pa rec če ne gre, ker sem nekak razbrala, da moraš brata prosit A si vidla? Napiš če ne.... sm ga še enkrat skopirala (ja, tolk sm prstena), če si ga slučajno pomotoma spregledala...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:16:43
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk 2. kok je to 4 pounds???? To je približno 1,8 kg
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:17:40
|
|
|
|
marjanaj
|
krti - tih deževen dan a dežuje zunaj? A šparaš tvojo Ivanko in jo raje po kavču guncaš? pediater jaz sem hotela naceloma na začetku tukaj zraven v ZD Šiška, ampak, tale, ki je skoraj edina dobra ne sprejema več. Potem pa sem hotela dr. Cimpermanovo, ki je privat s koncesijo v Murglah, pa tudi ne sprejema več novih, ker ima zdaj že toliko bratcev in sestric, da je joj. Jo ima pa moja sestra in je rekla, da je res dobra. Najboljše je to, ker ko si naročen skoraj nič ne čakaš in poveti se ti full. Kar za razliko v ZDju lahko čakaš do onemoglosti. No, potem mi je moja sestra dala seznam privat pediatrov, ki imajo koncesijo. Seznam je dobila pri Cimpermanovi, ker ob sobotah na primer ne delajo vsi, imajo pa dežurstva in se menjajo. In sem malo posurfala kateri pediater bi bil dober, pa sem potem klicala dr. Mikčevo, ki je tudi privat s koncesijo za Bežigradom. Me je tudi hotela zavrnit, da so polni in da ne sprejemajo več, pa sem malo pojamrala, da nikjer več ne sprejemajo in da smo mi stari 10 dni in da se moramo naročit nekje. In potem se me je usmilila in me naročila . Ker smo ravno čisto frišni. Drugače pa sem tudi jaz slišala, da do 10 v mesecu sprejemajo novorojenčke. odlično MM da nimaš preveč cukra! Daj si duška! Še namesto mene, ker si ne upam. Me bo zaprl, kdo bo šou pa pol na skret?!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:18:04
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Krtiiii...a mam kakšno najmanjšo šanso, da bi še men neki zrihtala iz tega FCB shopa? Mirno pa rec če ne gre, ker sem nekak razbrala, da moraš brata prosit A si vidla? Napiš če ne.... sm ga še enkrat skopirala (ja, tolk sm prstena), če si ga slučajno pomotoma spregledala... dej ne pametuj, pa raje mal na voj mobitel poglej!!! babji!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:19:20
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: mkbk 2. kok je to 4 pounds???? To je približno 1,8 kg zdle bi šla pa skor bruhat... k mi je blo tko kt reality hit me....aaaaaaaaaaaaaa..dons mam giniča v Idriji, držte pesti, pa pol še enkrat 4. maja, pol sm pa ven iz ta hudgaaaaaaa...o fak resno me je zabil tele 1,8 kile
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:19:47
|
|
|
|
krtkova
|
matr tole je pa sranje s pediatri vidim. Jst mam na srečo že rezerirano eno družinsko prijateljico oz. od bratoveg prijatelja mamo. Nekje v Trzinu mislim, da je. IN srčno upam,da rezervacija še drži.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:26:47
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk zdle bi šla pa skor bruhat... k mi je blo tko kt reality hit me....aaaaaaaaaaaaaa..dons mam giniča v Idriji, držte pesti, pa pol še enkrat 4. maja, pol sm pa ven iz ta hudgaaaaaaa...o fak resno me je zabil tele 1,8 kile Ne vem, kje ta teta pobira številke. Tvoj otrok naj bi se rodil približno 50cm velik in pri tej velikosti imel 1,8 kg.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2010 14:27:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:33:30
|
|
|
|
mkbk
|
MM - sam da maščobne celice navjo trpele, bo še pol dost šanse ...torej gremo drug tedn na neki sladkega, da potrdimo, da je to res, ok?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:33:44
|
|
|
|
Masha_M
|
Aglaia: Some things just need to be told out loud. Itak smo si najbrž vse isto mislile. Drugače mi pa še vedno baje dolguješ neko zabavno štorijookoli mojega bloga pa komentarjev itd. :) cojka: Čestitke Čoji! Jaz komaj čakam dan, ko bom spet lahko imela psa. Drugače pa sva očitno res prav blagosljovljeni s strašno angažiranim in prizadevnim ginekologom. Zaenkrat sicer so far, so good, ampak si raje ne predstavljam kako bi bilo, če bi imela komplicirano nosečnost. Morda bo po porodu čas za zamenjavo. petrca: Ko si prvič klicala na Septum, čez koliko časa so ti dali datum? Ker ko sem jih jaz prvič klicala so me strašili, da lahko naročijo šele čez 1 mesec, takrat bo pa zame najbrž že prepozno. :( Za razne vseznalke se pa poskusi čim manj sekirat. Saj vsi vemo, da so bile ene razsvetljene že ob rojstvu in so požrle vso pamet tega sveta. Ne pravijo zastonj, da je pamet najbolj pravično porazdeljena stvar na svetu, saj vsak (a)verjame, da jo ima ravno on(a) največ. krtkova in petrca: Samo tale simfiza je pa res eno sranje. Jaz sem sicer zdaj malo bolje z medeničnim pasom, ampak se mi vseeno fržmaga, da en beden hormončić povzroči da se tisti beden mali hrustančasti sklep tako razmiga, da svinjsko boli. Pa nič ne bi rekla, če bi bilo vse skupaj za nek "higher good", al pa da bi ti ta težava potem garantirala lažje odpiranje in porod. But no... najprej te boli ko svina, potem ti pa še grozi da boš med porodom skoraj na pol razpadla in te bodo skupaj šraufali potem z operacijo. It's injustice (je rekel Kalimero)! Jaz imam čisto dovolj šraufov že v telesu in res ne bi še tega, da mi medenico operativno skupaj sestavljajo. :( P.S. Jaz hodim kot paja patak že zdaj. petrca: Moja mama in fotr sta oba rojena Gorenjca, tako da so mi vsi omenjeni izrazi znani. Potomflni so pa sploh zakon. Jaz mislim, da je bila "ejga" prva beseda, ki jo je pred davnimi leti spregovorila moja sestrična. MaliMišek: Carsko, da so slaTkiši še vedno dovoljeni. :) Sem vesela zate!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:43:33
|
|
|
|
petrca2507
|
masha...prvič sem na Septum klicala prejšnji teden v petek in so mi dali datum 29.4. Potem so me pa oni klicali v pondelk popoldan in mi sporočili, da bo naslednji teden zaprto in če lahko pridem 10.5. Pa sm sama rekla, če prej res ne bi šlo, ker je takrat prepozno. In so mi dal datum 6.5. Pri men je sicer mami rojena gorenjka, oči je bil pa rojen v MB in so tam živel do njegovega 5. leta, potem je bil nekaj časa tržičan, od OŠ dalje pa jeseničan. simfiza...pri men je najhuj ponoči. Bog ne daj, da bi blo po porodu še slabš.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:44:20
|
|
|
|
mkbk
|
Jst grem pa zdle mal počivnt, dokler se moja zverinca ne zbudi....upam, da bo spal še kakšno urco...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 14:47:28
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M . Pa nič ne bi rekla, če bi bilo vse skupaj za nek "higher good", al pa da bi ti ta težava potem garantirala lažje odpiranje in porod. But no... moj ginekolog je rekel,da bom zarad tega lažje rodila. UPAM!!!! petrca - ja, ponoči je najhuje!! ZAKAJ??? ker mi ni nobena povedala, kolk morm kupit v lekarni unih zadev, boste ve krive, če bo česa preveč al pa premal. šibam
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2010 15:09:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 15:19:56
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova petrca - ja, ponoči je najhuje!! ZAKAJ??? Če ne prej, bom imela v soboto pogovor s kolegom glede tega. Upam, da kaj pametnega izvem.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 16:36:56
|
|
|
|
lumpa6
|
evo rezultati so prišli, dobimo ZDRAVEGA
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2010 16:48:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.4.2010 17:06:23
|
|
|
|
Masha_M
|
Aaaaa ****ti gumb prekliči poleg "predogleda".
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?