|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
15.4.2010 7:53:50   
.tojeto.
Mala biba: user posted image user posted image user posted image .
Hvala ker deliš te težke trenutke z nami. Verjemi, da bo vse kot mora biti. glavno je, da so težavo odkrili in jo bodo redno spremljali ter nemudoma ukrepali, če bi se pojavili kakšni zapleti. Mi te bomo pa na tej poti po najboljših močeh podpirale in spodbujaleuser posted image .

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
15.4.2010 8:05:08   
anajrim
Balem - ti jo kar zamenjaj...jaz bi jo že nekam poslala če bi meni to delala...koneckoncev je pa ona tam zaradi tebe in ne ti zaradi nje zato naj se zamisli in naj bo malo bolj človeška...! Zakaj taki ljudje sploh opravljajo tak poklic!!!!

Lep dan želim

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
15.4.2010 8:09:05   
Zveezdica
Jutro!

Ah, kaj naj rečem drugega kot to (tudi jaz sem včeraj neštetokrat pogledala, če si se nam javila in res cel dan mislila na vas in tiščala pesti, da nam sporočiš čim boljše novice), da držim pesti zate mala biba, tvojegauser posted image in pa vajinega škratka, da se bo vse lepo izteklo, v kar tudi ne dvomim, saj kot si rekla sama, boš zdaj pod budnim očesom strokovnjakov, ki se bodo takoj po porodu izjemno potrudili za vajinega sončka, ki bo potem čez dobro leto nagajivo tekal naokrog  s svojimi sovrstniki. Pošiljam vam toooooooople z Gorenjske.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
15.4.2010 8:15:59   
pupika
Mala biba zelo mi je hudo za tvojega malega škrata. Toda da te malo potolažim, saj vem, težko je.
Saj verjetno si tudi ti že prebrala na forumu med.over.net, kjer odgovarja G Pušenjak na vprašanja, da v tvojem primeru, bi imel tvoj mali škratek ob operaciji čisto normalno življenje, in tudi razvijal se bo normalno, kot vsak zdrav otrok. Zato vedi, da tvojega otročka bodo zdravniki operirali in mu s tem omogočili normalno življenje, je pa res, da bo moral prestati operacijo in je že misel na to vsaj zame boleča za vsakega tako malega dojenčka in rafvno tako otročka. Verjetno si tudi ti sama pripomogla, da je prišlo do minimalne okvare hrbtenice, ker si folno kislino jedla ves ta čas in tudi pred nosečnostjo.

Tako da zet en velik user posted image user posted image user posted image in vedi da s tvojim otročkom bo vse v redu po tej operaciji.

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
15.4.2010 9:28:29   
tix
Mala biba: še dobro, da ste to pravočasno izvedeli, veš kako ti vrjamem, da bo za vaju z možem zivčna vojna, ampak na srečo je možnost, da se vse lepo popravi in bom mala velika biba veselo tekala naokroguser posted image user posted image user posted image user posted image kar pozitivno naprej

IZVIRNO SPOROČILO: arruba

Kaj pa si ti naročila?

quinnyja freestyle comfort na tri koleseuser posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
15.4.2010 9:30:49   
Joie
Mala biba - user posted image žal mi je, da morta čez vse to! Je pa pri vsem tem ena svetla točka - fajn, da so jo odkrili že zdaj, saj boš tako pod budnim očesom zdravnikov, ki bodo tvojemu malčku pomagali po najboljših močeh. Veliko sem prebrala na to temo in res se večinoma z operacijo vse popravi - in tudi pri vas bo tako! Bodita močna! user posted image

Punce - res vsem iz srca želim, da bi imele zdrave otročičke! Septembra sem šla z najboljšo frendico čez šok, ko so ji ob rojstvu vzeli mali pupiko in jo odpeljali v LJ (njen je bil pa v tem času službeno odsoten)! Raje ne pomislim na tiste tri mesce - mala se je namreč okužila s CMV virusom, pa niso prej vedeli. Ampak malika je tak sonček in ful lepo napreduje!

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
15.4.2010 9:44:48   
Martinčka
balem če le lahko jo zamenjaj... ampak prej se pozanimaj če te katera druga dobra ginekologinja vzame... upam da ti uspe in da boš imela lepe preglede naprej in s tem tudi kasneje lepše spomine na nosečnost.

evo jaz sem si zdaj slikala našega bušija in mi je baterija ugasnilauser posted image ... jo že polnim in dam novo slikico gor v pol urceuser posted image ...

je pa moj trebušček dobil pooolno dlačic.. a je še pri kateri tako? sem že na začetku si ga enkrat povoskala pa ne popustiuser posted image ... bom mogla it še na eno voskanje zraven nogic...

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
15.4.2010 9:45:25   
DanijelaNeli
Dan..

Najprej Mali Bibi in njenemu škratkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem,da ne preživljate lahkih trenutkov...a moreš bit močna in pozitivna kot do sedaj.In to tudi si...zato te res občudujem...le tako naprej.
Kot vse naše souser posted image  napisale,da je dobro tudi to,da so odkrili "pravočasno" in ob tem bosta z user posted image  pod budnim očesom zdravnikov.
Težko je ko pomisliš na bijece, katero bo moralo it takoj na operac. poseg,...ampak jaz verjamem in sem 100%,da mu bodo usmerili življenje na prave zdrave tire...
Držite se...vse trijeuser posted image

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
15.4.2010 10:14:55   
DanijelaNeli
Se morem spravit kaj delat....Čeprav sem danes hitro prišla z vrtca,le v trgovino sem šla.Sam če bi hotla bi lahko kofetkala do kosila tamuser posted image ...danes so me eni trije ustavili za it na kavo... Pol pa so mi itak naredili gušte za kavo in sem šla z dvema kolegoma spit user posted image ...

Zdaj me čaka najprej peglanje in potem kuhanje ... popoldne pa bom šla malo pohajat...z eno prijateljico se odpravljamo v šoping za naše user posted image .Ampak,sem opazila včeraj,da skori nič več ne potrebujem od številk 56 in 62...kar se tiče tekstila...pol pa drobnarije kupovat...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 15.4.2010 10:23:28 >

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
15.4.2010 10:24:20   
Martinčka
DanijelaNeli a že maš vse cotke? še nekaj tudi od Neli a ne? ker jaz sem zadnjič mislila da jih imam že ogromno in sem si vse zložila po številkah in v zvezek napisala kaj imam v kateri številki... in sem ugotovila da bodijev imam za začetek dovolj ko se rodi, sam da hlačk ali pajackov pa nimam kaj.. tudi pižamic imam dovolj... tako da zdaj morem kupit še kakšen mali pajacek ter seveda kakšno oblekico pa kakšne hlačke za čez bodi... pa imam  prva dva tedna rešena.. potem pa morem dopolnit še malo 56 številko... 62 bom samo še kakšno malenkost kupila ker ostalo bom pa potem ko bom rodila in bom vidla kako gre kaj z velikostmi skupaj...

mene album nekaj heca... noče mi dat slike od bušija gor... se že tk dolgo matram.. sem zdaj dala proč slike od zibk če ga mogoče prostor kaj matra... upam da uspe!

jaz pa danes ne kuham ker se grem za cela 2cm ustrišt:) in pride potem moj dragi pome in ga bom prosila naj me pelje na štrukljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3135
15.4.2010 10:25:28   
cebelica_
mala biba, so že ostale vse povedale..    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3136
15.4.2010 10:26:05   
Špelka
Srčekgirl - imaš moj glas in še glas od mojega user posted image .

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
15.4.2010 10:27:35   
cebelica_
martinčka, jaz sem se včeraj matrala z eno slikco, pa ne vem, če sm prav naložila v album. a jo ti vidiš?

< Sporočilo je popravil cebelica_ -- 15.4.2010 10:28:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 3138
15.4.2010 10:35:42   
Martinčka
cebelica vidim vidim... hihi... imaš lep velik trebušček:) meni se vedno moj zdi velik.. potem pa dam slikico gor in gledam druge se mi pa zdi da se moj kar zgubiuser posted image ...  sam ne zastopim ker mi drugi pa pravijo da se mi že lepo poznauser posted image

ja moja slika je bila očitno prevelika.. in sem jo zdaj čist obrezala da je zgubila na velikosti in da smo prišli pod 1mb... katastrofa... kakorkoli, uspelo je:)

Neposredna povezava do sporočila: 3139
15.4.2010 10:41:10   
anajrim
Balem če si iz lj ti jaz priporočam mojo G ki je res strokovna in full ok...več pa na ZS.

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
15.4.2010 10:42:18   
extra
Mala biba...včerej je bil ta forum skoz polhen, ker smo vse čakale tvoje novice..meni se je še ponoči kr nekej sanjalo.
V glavnem bodi močna, moraš biti za svojega škratka in VERJAMEM, da se bo vse dobro izteklo. Upanje so ti dali in tega se drži!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3141
15.4.2010 10:44:12   
tix
cebelica, martincka - videla in komentirala user posted image

oblekce: nimam niti ene, moram pa še kupit celo kolekcijo, sicer bi vrjetno od koga lahko dobila, pa mi je luštno kupovat, pa itak k bom mela ful otrok, naj ima vsaj prvi novo user posted image user posted image imam pa že sezname napisane in bom začela maja z nakupi.

Quinny: sicer sploh nimam namena kupovat košare, pa vseen skoz neki gledam pa iščem, če bi kje ful noro ugodno dobila. A katera ve a vse pašejo na vse quinnyje, a je potrebno za določen voz določeno košaro?

Neposredna povezava do sporočila: 3142
15.4.2010 10:46:29   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

DanijelaNeli a že maš vse cotke? še nekaj tudi od Neli a ne?

Skoraj,skoraj ja.Kar se tiče teh majčk-benkic,pa bodijev,hlačke-žabice.
Ker bom res na začetku gledala,da je čimblj enostvno za preoblačit in previjat.
Bom še počakala na kakno dobro pošiljko v H&M...
Od Neli pa pride v poštev glih te bombažne stvari-tanke,ki jih je imela ona za odspodaj.Ker je rojena pozimi.
Njene kompletke in pajacke imam v flisu in toplih materialih je pa vse od 2-4 mesecev.Tako,da zna pridet pozno jesen prav.Spet je ? kako bomo veliki.
Ena prodajalka mi je rekla,da mi bodo stvari od Neli za user posted image , prišle prav ko bomo imeli 9mes. In seveda...če bo punčka...user posted image ..če ne je lahko tudi fantek v viola oblečen...za doma... user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 15.4.2010 10:47:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 3143
15.4.2010 11:00:49   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Quinny: sicer sploh nimam namena kupovat košare, pa vseen skoz neki gledam pa iščem, če bi kje ful noro ugodno dobila. A katera ve a vse pašejo na vse quinnyje, a je potrebno za določen voz določeno košaro?

Da si odgovorim, ker sem našla odgovoruser posted image vse košare od quinnyja pašejo na vse quinnyje, samo oblike se minimalno razlikujejo in pa barve

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
15.4.2010 11:03:07   
Martinčka
DanijelaNeli a na 3d tudi niste vidli kaj se vam skriva v trebuščku? ma sej ti je full fajn ko ne veš.. kaj bi jaz dala zato... pa tok sem si želela da bi bilo presenečenje... no sej... kaj čmo!
tudi jaz imam za prve tedne vse bodije na preklop da bo čimbolj enostavno za oblečt...
me pa prav zanima kaj mi bo jutri strahova rekla, kolk bo naše dete težko ko se rodi.. čeprav se mi zdi to spet kr nekej, ker ne vem kolk je lahko to spet resnično... sam dobr vsaj en podatek na katerega se lahko spet malo opiraš in se potem jeziš ko ugotoviš da je čist napačenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3145
15.4.2010 11:07:40   
Martinčka
tix še dobro da imaš sama sebeuser posted image ...
meni je bil tudi quinny všeč.. ne vem zakaj so mi njihove globoke košare všeč.. take čedkane so mi...

sem včeraj klicala v baby center koliko še dodatno plačaš za pisano strehico pri Stokke vozičku in bo še tisti kompletek zraven nanesu 129 eur!user posted image ... pa potem še torba za plenice okoli 100... madonca na koncu bo tako cela oprema brez jajčke prišla 1228eur! pa še jajčka za v avto okoli 160 eur.. mah kje so našli takšne cene mi tudi ni jasno!

bi pa rada imela rumenega stokka ki več ni v prodaji ker je bil narejen v umejeni izdaji.. ampak je rekla da bo malo preverila če se ga še kje da dobiti... dvomim ampak upanje umre zadnje! drugače se pa ne morem odločit med oranžno in rdečo!??

Neposredna povezava do sporočila: 3146
15.4.2010 11:26:53   
.tojeto.
Vsem izkušenim nakupovalkam oblačilc: če se kateri da, naj še nam začetnicam zaupa kaj bomo od cunjic rabile za naše štručke, meni se še sanja ne kaj in koliko je dobro imeti doma.

Neposredna povezava do sporočila: 3147
15.4.2010 11:30:53   
gasilka
malabiba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo vse uredu z obema do poroda in po porodu ,je pa dobro da so to zadevo ugotovili pravočasno da se bo dalo pomagati. V vsaki stavri v tem primeru bolezni je nekaj dobrega pa brez zamere ne razumi me narobe.
Hudo mi je za vaju vendar bodita oba močna kup objemčkov še iz naše strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

martinčka zakaj ne pogledaš na bolho sigurno se bo našlo kaj lepeg in dobrega pa tudi nve stvari imajo in nekatere so ceneje kot v baby centru

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3148
15.4.2010 11:36:04   
eelyy
Se vam javim občasno......moj miško spančka jst sem vse pospravila si malo uzamem počitka kle gor na rač.

Mala biba: sem brala vse za nazaj in mi je res hudo,ker se ti je to zgodilo vse vredu potem pa takole,glej bodi vesela za škratka in nemisli toliko na to......ko bodo opravili operacijo bo z tvojim škratkom vse vredu in boste vesela in srečna družina.Pa nejokaj meni je hudo ko tole berem res bodi pozitivna in samozavestna in verjemi da bo vse vredu.
Me pa res zanima:kako to da to niso opazili na nuhalni svetlini in morfologiji?Tam se pomoje res vse podorbno vidi!
user posted image user posted image user posted image user posted image Ti z Tianom pošiljava da boš čimprej boljše volje.

Neposredna povezava do sporočila: 3149
15.4.2010 11:44:12   
eelyy
vozički: Jst sem pri prvem tok komplicirala pa tok gledala kaj in kako....zdej pa sploh nebom,ker se mi zdi nepotrebno pa nakoncu tok denarja dala za sobico(pa zelo malokrat spi v svoji posteljici čez noč se zbudi in na vsak način hoče k nama),kar se tiče vozička pa tudi(pa spoh noče biti v tem velikem trikolesniku)sem zadnič morala v beby centra po haucka marelo da se lumpek hoče sedeti notri in se voziti...zato vam svetujem da dobro premislite..kar se tiče lupince tudi(na začetku je hotel biti notri...potem pa taki problemi med vožnjo da je enostavno tak krik in vik da nisem mogla voziti in si sploh neprestavljam da sva bla sama v avtu..zato sem več odštela 9-36kg in vse vidi ven in mu je bolj všeč.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.