|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
15.4.2010 11:47:34   
anajrim
ojla punce!

Jaz se bom potrudila in zvečer napisala seznam za novorojenčka, kaj je mani prav prišlo pri našem malem...zdaj pa šibam na pregled...papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
15.4.2010 11:55:34   
tix
Ham, jaz se nimam za izkušeno nakupovalko celodaleč od tega :) imam pa veliko časauser posted image in sem pregledala in premlela miljon seznamov in nasvetov in nekako iz tega potegnila da bom kupila (odprta za razno razne nasvete):

2 bodija na preklop 50, 3 bodije na preklop 56, 2 bodija na preklop 62 dolgi rokavi
3 bodi na preklop 62 s kratkimi rokavi
ena bombažna in ena toplejša jopica
po dva pajacka 56 in 62 - za čez dan in za spanje
bombažno kapico
ene 5 parov nogavičk
3 majčke 56
3 žabice do pasu 62

Kakšnih fensi kompletkov za prvo rundo ne mislim, je pa to vse za začetek, važno da imamo nekaj doma ostalo bom z veseljem dokupila potem, ko bom videla kako bomo sploh veliki. Če bi bila pa ful sila, bo pa že kakšna babica z veseljem vskočila s kakšno oblekico user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
15.4.2010 12:10:02   
Martinčka
tix jaz menim da je to občutno premalouser posted image ... dva bodija na preklop.. ker moraš računat da se kaj pobruha in da je treba to oprat.. jaz računam nekje dva na dan minimalno plus da se potem to opere... bi rekla minimalno 6 bodijev za začetek!?

gasilka sem pogledala na bolho pa nimajo mojega stokka gor.. itak bi novega mela, ampak tudi rabljenega ni...
saj zdaj čakam da bo mel baby center akcijo... upam da bo kaj akcije na opremo no... proooosim naj bo! ker potem bi naročila in voziček in posteljico pri njih... bomo vidli, mogoče pa se nam nasmehne sreča... 8.5. je zadnji dan ko še lahko naročim da dobim potem stvari v drugi polovici junija... ker traja nekje 6 tednov dobava...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
15.4.2010 12:13:11   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

tix jaz menim da je to občutno premalouser posted image ... dva bodija na preklop.. ker moraš računat da se kaj pobruha in da je treba to oprat.. jaz računam nekje dva na dan minimalno plus da se potem to opere... bi rekla minimalno 6 bodijev za začetek!?

Se bomo direkt s porodnišnice ustavli še v BC user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
15.4.2010 12:14:57   
DanijelaNeli
sem včeraj klicala v baby center koliko še dodatno plačaš za pisano strehico pri Stokke vozičku in bo še tisti kompletek zraven nanesu 129 eur!user posted image ... pa potem še torba za plenice okoli 100... madonca na koncu bo tako cela oprema brez jajčke prišla 1228eur! pa še jajčka za v avto okoli 160 eur.. mah kje so našli takšne cene mi tudi ni jasno!

bi pa rada imela rumenega stokka ki več ni v prodaji ker je bil narejen v umejeni izdaji.. ampak je rekla da bo malo preverila če se ga še kje da dobiti... dvomim ampak upanje umre zadnje! drugače se pa ne morem odločit med oranžno in rdečo!??

O mater...dragoooouser posted image .... A tista strehica je za doplačilo?Kaj se ne bodo še domislili!?

Obe varianti sta prelepi... Meni je itak na oranžno user posted image

.tojeto. ...vem,da si na začetku,v 1.user posted image  zgubljen.Amapak vse več je tega,ko ti nekatere povedo tako,druge drugače. Pol pa sam vidiš,da si pretiraval.
Res ni za pretiravat.Ker otroci zrasejo neverjetno hitro in prerasejo.
Jaz sem videla včeraj,da imam zelo zelo očuvana oblačilca...nekatera kot nova.
Nimam pa (še) nobenega poletnega seznama koliko in kaj moreš imet.Ker nekako delam po občutku.

Ampak ti bomo pomagale, ane Julijke?

anajrim... lep pregled/pogled user posted image  ti želim!

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 15.4.2010 12:16:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 3155
15.4.2010 12:17:05   
nagaja28
živjo
mala biba drži se. molimo zate in za tvojega sončka.

seznam sem enkrat že pisala, mislim, da okoli 70. strani. če se prav spomnim 77. stran. ne vem, pa natančno. jaz si manjših oblačil sploh ne bi upala kupovat kot 56. pri 1. smo imeli vse 62, sicer je bilo na začetku malo veliko, ampak nič hudega. čez 2 tedna, je že vse prav user posted image . pa je bil velik 52 cm in težak 3400g, ko se je rodil. tako so nam priporočili v starševski šoli. potem sem pa imela mir do 3 meseca. mi ni bilo treba novih oblačil kupovat user posted image . morate vedeti, da ni tako enostavno prvi mesec ali dva kar popokat dojenčka in it po trgovinah. vsaj meni ni bilo lahko. sploh na začetku, ker ne veš kako pogosto se bo hotel dojit. zato vsem priporočam, da si vsaj za 1. mesec naredite vse tiste 'zaloge', za katere mislite, da ne morete poslat svojih dragih user posted image . tudi zase recimo. kakšne leče, kozmetiko... če ne gre drugače, si vsaj prej oglejte in nato natančno opišete svojim dragim, kaj morajo kupit. tako sem jaz pri prevmu imela ogledane dude, flaške, črpalko in tega nisem kupila, ker nisem vedela, če bomo rabili. no, potem smo vse to rabili in je šel moj mož to kupit. user posted image . tudi vatke, sterilne zložence, fiziološko, sem imela kupljeno samo po en komad, ampak to je za 1 teden, tako, da sem moža skoraj vsak dan poslala kaj kupit user posted image . no, zdaj že vemo in bomo naredili malo več zalog.

aja, mogoče še tole. na začetku dojenčki lahko spijo v istih oblačilih, kot so čez dan. recimo bodi in bombažne žabice. no, pa saj tako ali tako večino dneva spijo.

joj, se moram še pohvalit, kakšna dobra pica mi je ratala včeraj. sočna do konca, pa prvič sem probala naredit tako z rukolo.

če prvorodke še kaj zanima, nas tiste, ki smo že rodile, kar vprašajte. se mi zdi, da si kar malo bolj pomirjen, če več stvari veš, čeprav je potem tvoj pikec zgodba zase in se seveda sproti učiš.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
15.4.2010 12:22:02   
oton
dan

joj ste že pridne z nabavljanjem user posted image  

jaz bom tudi maja bolj aktivna in si že kje pa kaj pripravila, kupila, ker naša punca je zimska...

tix saj več kot dva bodija št. 50 res ne potrebuješ, res je da je naša punca bila med večjimi ( 4050g ) in sem imela vse št. 56 in ji ni bilo nič preveliko. Tako da nekarte pretiravat z majhnimi številkami, ker takooo hitro prerastejo.

voziček in košara mi imamo tudi Quinnyja in mi bo kolegica posodila košaro, ona ima Buzza... me pa strešno mika zimska vreča, a jo katera ima?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
15.4.2010 12:22:33   
nagaja28
aja, lahko pa seznam še enkrat pripnem, ker ga imam tako ali tako v wordu spravljenega. ker vidim, da je na forumu kar težko it na recimo stran 70.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
15.4.2010 12:23:20   
Martinčka
nagaja pica z rukolo je moja najljubša... ampak samo pelati, sir, rikola in svež paradižnik (najraje ta mali češnjev paradižnik) ter malo kisle smetane... paše pa tudi zraven dimljen losos! njaaaami.... da se mi bo zmešalo....

drugače pa jaz imam najmanjšo številko 50 ampak je skoraj enako velika kot 54... sem se odločila da začnem s to številko ker se bodiji itak lepo raztegnejo in mi full ni všeč da ima dojenček kaj prevelikega gor.. čeprav vem da bo tudi kaj takšnega prišlo pod roke, sam sem se vseeno odločila da ne začnem s 56... moja prijateljica je rodila 3600 punčko in 50 veliko pa je imela 56 vse do tretjega mesca... tako da je res od vsakega otroka odvisno kako in kaj... in tudi od cotk! že zdaj gledam kako so nektere 56 enako velike kot 62 in obratno! tako da... pač nekaj zaloge si je treba nardit.... jaz sem se vseeno odločila da bo imel dojenček posebej pižamico za ponoči ker bi ga rada že od samega začetka navadila da ko se umije in obleče v pižamico da je čas za spanje... se mi zdijo v teh pižamicah tudi taako prikupni da joj:) komaj čakam....

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
15.4.2010 12:23:50   
Martinčka
nagaja ja prosim:)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3160
15.4.2010 12:24:49   
pupika

IZVIRNO SPOROČILO: tix

Se bomo direkt s porodnišnice ustavli še v BC user posted image

Tix tole se bomo direkt iz porodnišnice ustavli še v BC, smo mi prakticirali pri prvem, ker nisem imela dodatnega mleka, jaz pa zelo malo mleka. Potem pa je dojenje tudi steklo brez dodatkov. Ampak na začetku pa skoraj nič, malček pa mora jest.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
15.4.2010 12:31:17   
.tojeto.
Super ste Julijke. Več mnenj napišete, bolje je, pa bomo potem mi nevednice ubrale neko srednjo pot user posted image .
Vprašanja pa je še kar težko postavljati - bo treba najprej prve nakupe naredit in potem bom imela verjetno tisoč vprašanj user posted image .
Sem pa gledala že ene majčke in bodije - se mi zdijo tisti prav fini, ki jih ni treba vleči čez glavo, pa ene imajo iz bambusa, ki naj bi bil zelo primeren za naše štručk???
Joj, komaj čakam, da se malo zapodim v trgovine - sem se odločila, da bom to v miru naredila, ko ne bo več treba v službici presedeti celih dopoldnevov.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
15.4.2010 12:56:18   
nagaja28
evo seznam. premišljujem, kako bi se to dalo kar na link dat. no, če bo katera še hotela ga imet in ga ne bo našla (ker smo tako klepetave), mi naj pa na ZS piše, pa pošljem.
kar je črno, je iz starševske šole, modri pa so moji komentarji

OPREMA ZA NOVOROJENČKA - POLETJE
Ø 15 tetra plenic (če ni široko povijanje, drugače 30)
Ø plenice 3-5 kg
Ø 10 povijalnih plenic (če je široko povijanje, drugače 2) – mi jih nismo nikoli rabili, ker sem uporabljala bodije, če pa so vam bolj pri srcu majčke, pa jih boste potrebovale.
Ø 10 bombažnih majčk ali bodijev št. 56, 62 na preklop
Ø 5 žabic ali pajackov št. 62 (2-3 čisto navadne, bele)
Ø 2 bombažni kapici št. 56 ali 62
Ø 1-2 kompletka (jopica+hlače)
Ø copatki ali nogavičke
Ø otroška odejica

Oblačila naj bodo čim bolj raztegljiva in podobnih barv, kar je najbolj enostavno za pranje. Jaz sem imela večinoma bela ali zelo svetla oblačila in sem jih prala vse skupaj s tetra plenicami in njegovimi brisačami. Ker drugače se težko nabere za en stroj, razen če perete kar s svojimi oblačili.

ODHOD IZ PORODNIŠNICE
Ø 2 tetra plenici
Ø 1 plenička za enkratno uporabo
Ø 1 povijalna plenička
Ø 1 bombažne žabice (tanke za spodaj)
Ø 2 bombažni majčki ali bodi za spodaj
Ø 1 bombažna kapica
Ø 1 komplet (jopica, žabice, kapica)
Ø 1odejica (zaželjen bombaž)
Ø 1 copatki ali nogavičke

Mi smo bili sredi septembra oblečeni 2 bodija, žabice, kapico in nogavičke in pokriti z dekico.

NEGA
Ø 2 plastična umivalnika (ali plastičen umivalnik in termo vrček) mi smo imeli eno plastično posodico kupljeno kar v navadni trgovini (kot tupperware), smeti smo pa metali direktno v koš, ki je bil zraven, tako, da druge posodice nismo potrebovali.
Ø kopalna kad - priporočam veliko, čisto navadno, nič zožano in s klančkom, ker to hitro prerastejo.
Ø otroško milo (nevtralno, trdo, kupljeno v lekarni)
Ø mandljevo ali olivno olje za gubice
Ø hladilno mazilo brez dodatkov
Ø B-panten
Ø Daktarin krema za gljive in pikice (za ritko, usta in bradavico)- če jih dobi- kupiš kasneje, če rabi
Ø 70% alkohol za razkuževanje škarjic, orodij…
Ø steklenička fiziološke raztopine
Ø sterilni zloženci iz gaze
Ø umivalne krpice (rokavičke)
Ø otroške zaobljene škarjice
Ø glavnik, krtača (če ima lase so krtače z bunkicam, drugače iz naravnih ščetin)
Ø vata
Ø termometer
Ø termometer za vodo
Ø pumpica za čiščenje noska (na začetku samo svaljki vate) – zelo priporočam Physiodose pumpico od Gorkiča, ki se dobi v lekarni. Eno leto nazaj je bila cca 10 evrov. Veliko mamic kritizira tiste iz Baby centra, ta pa je res ok. Preizkušeno.

LEŽIŠČE
Ø košara, zibelka, posteljica
Ø jogi (trši naravni material)
Ø polivinil, ki ima na drugi strani bombaž za zaščito jogijev
Ø odeja
Ø 3 rjuhe
Ø 2 prevleki za odejo

DOKUMENTI
v napotnica od ginekologa
v napotnica za reševalni avto
v izvidi: kg, rh-faktor, WaRe(sifilis)-original
v materinska knjižica
v zdravstvena kartica
v osebni dokument, kjer je EMŠO
v poročni list (loči ga, ker ga potrebuješ naslednji dan)
v otrokovo ime

OSEBNE POTREBŠČINE ZA MAMICO V PORODNIŠNICI
v potrebščine za osebno nego (milo, krtača, vazelin…) priporočam b-panten ali lanolin za mazanje bradavic, ker nekateri novorojenčki so kar naprej priklopljeni in to začne lahko bolet
v copate
v bombažne hlačke za odhod domov
v oblačila za domov (lahko prinese mož kasneje)
v pižama razprta za dojenje – jaz je nisem imela, ker imaš lahko ves čas njihovo haljo.
v nedrček za dojenje + blazinice – priporočam, ker so halje zelo trde in drgnejo, zato modrček malo oblaži drgnjenje
v nogavice

Tam se dobi mislim, da en paket vložkov, ostale pa si morate same prinest.

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
15.4.2010 13:04:07   
DanijelaNeli

nagaja pica z rukolo je moja najljubša... ampak samo pelati, sir, rikola in svež paradižnik (najraje ta mali češnjev paradižnik) ter malo kisle smetane... paše pa tudi zraven dimljen losos! njaaaami.... da se mi bo zmešalo....

Martinčka...a ješ pico z bomboni?Švicarsko,res!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridi na kumarčin zos...veš koliko preveč sem ga naredilauser posted image ..nevem,..je bil kak krompir preveč... Ampak je odličen...me zanima če bo user posted image  odgovarjal?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3164
15.4.2010 13:07:03   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: .tojeto.
Sem pa gledala že ene majčke in bodije - se mi zdijo tisti prav fini, ki jih ni treba vleči čez glavo, pa ene imajo iz bambusa, ki naj bi bil zelo primeren za naše štručk???

Ti bodiji iz bambusa so fenomenalni...jaz imam tudi žabice-hlačke...zato ti jih priporočam.
Dobra lastnost je ta,da se jih lahko v nedogled nosi,ker imaš eno številko lahko fullll časa,jih ne prerasejo takoj,ker so zelo raztegljivi...
Dobiš jih v Baby centru...

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
15.4.2010 13:19:02   
đanika
dan

gužava vse povsod v službi sploh ...bo že ve pa tako pridne ne uspem vsega prebrati

Balem sem prebrala tvoj post in sem mogla komentirat...moja je enaka sem rekla zadnjič na pregledu da grem na morje in da če ok in pač njeno mnenje in me je prvo napiz... zakaj moram v BIograd ine v Izolo ? In da naj pridem na pregled da mi zmeri MV in naredi Uz samo da to moram plačat da to pa ne bo kr tak. Full sem jezna glede tega ker nas tako "šparajo" s temi UZ pol pa ni čudno da opazijo če je kaj narobe slučajno mislim plačujemo itak zavarovanje in vse in ne iskoristimo tega celo življenje..

full sem jezna

lp

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
15.4.2010 13:51:21   
.tojeto.
Nagaja28: odlično user posted image , sem s kar natisnila.

DanijelaNeli: hvala za odgovor, sem jih tudi jaz gledala na spletni strani Baby Centra. sedaj bo treba samo še en dan v akcijo.

Đanika: tale tvoja ginekologinja pa res nima nobenega odnosa. Meni UZ naredi na vsakem pregledu, vsaj na hitro, je rekla, da res ne ve zakaj ne bi na hitro pogledalauser posted image . Nikoli pa še ni omenila, da bi bilo potrebno kaj doplačati.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
15.4.2010 14:12:53   
Joie
user posted image Pica z rikolo! Jz sploh nisem prej opazla napake! user posted image
Seznamček je pa prav fin - se pa vseeno strinjam z Martinčiko, jz tud ne maram prevelikih cot. Sem po enem tednu mojga poslala v HM po bodije št. 50 (0-2mesca), ker je v 56 kar plavala. Pretiravat pa res nima smisla.
Jz sem tud mal pošpejala v škatlo s cotkami - in imamo vsega več kot preveč, pa vse deluje kot novo. Kupila sem samo dva bodija na preklop na kratek rokav, pa nekaj še morem za iz porodnišnice! Je pa meni mesec in pol po porodu kar pasalo it v štacuno, sicer ne za dolgo, ampak sem itak vedla, kaj točno rabim. Z dojenjem pa nisem imela težav - mala ni imela nekega ritma in če je zatežila sem ji dala joško kjerkoli in kadarkoli! user posted image

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
15.4.2010 14:43:40   
DanijelaNeli
Se čisto strinjam s teboj,Joie.Itak gremo lahko potem same v trgovino, in si v eni urci nabaviš vse kar potrebuješ.Res ni za pretiravat...rajš potem,ker se itak kolekcije menjujejo.

Zdaj se oblečem,in šibam po ta malo v vrtec,...pol pa na sooonceeeek!

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
15.4.2010 17:14:23   
soncekray
Heey..

Evo mene.. Sem spala celooo popoldne. Ce pa taaak pase. Zvecer je pa seveda druga pesem, so se premetavam po postelji..

Pregled je minil dobro. Pogledali smo babiko, ki je ze prava velikanka. 900 g in 25 cm od glave do trtice. Je pa zdravnik ugotovil, da posteljica prekriva maternicni vrat. Sicer je rekel, da je se moznost, da se dvigne, ce se pa ne bo, pa bo potreben carski rez..user posted image

Malo sem zalostna, ampak kaj cem.. Vcasih ne gre ve po nacrtih..

Pa se glede potovanja mi je prepovedal voznjo v Slo in tudi glede letenja ni navdusen.. Tak da.. bo treba kaj drugega, blizjega najt.. Nizozemska al kaj podobnega..

Tak, glede cotik vam povem, da sem taaak lena. Ze pred enim tednom sem vse cunje oprala in zdaj cakajo, da jih zlikam.. Prav na zivce si grem da se mi taaak ne ljubi..

Nic, tota nasa dlaka me fehta, bi sel ven. Naj mu bo..

lep vecer vsem, papa

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
15.4.2010 17:36:17   
Martinčka
ah joj je prišel tiskarski škratek v rukolo in nardil ven ricolo... drugače pa kadar grem na hrvaško piše tudi večkrat ricola tako da je že tudi prav pa čeprav v drugem jezikuuser posted image ...

DanijelaNeli jaz naredikm iz petih krompirjev kadar nimam nobene priloge zraven ker midva pojeva vsak en velik globok krožnik zosa:) včeraj sem morala malo pustit tašči in mi je kr zmanjkalo:) haha... če pa delaš zraven meso potem je vsekakor tega preveč... potem je za 4 osebe kot priloga:) seveda odvisno kakšne krompirje si imela:) jaz vedno računam dva krompirja na osebo kakor je po "pravilih" kuharskih knjig... in sem ugotovila da je za najine trebuščke to super:)

super za seznamček... takrat dolgo nazaj ga sploh prebrala nisem, zdaj pa si bom zabeležila da mi kaj ne uide...

tudi jaz imam nekaj bodijev iz bambusa in so super tanki in res zgledajo zelo raztegljivi... sam jaz imam večje številke ker jih je moja mami kupila na razprodaji ko so BC zapirali v centru mesta... sedaj si moram še kaj manjših (56) kupi pa bo... nisem pa vedla da obstajajo tudi hlačke... to bom pa res pogledala!

jutri pa 3d juhej... kooomaj čakam... no da kar povem da me jutri ni na forumuuser posted image ... bo čudež a ne? haha... ne sej kolikor vem bom zagotovo zjutraj pred odhodom prišla kaj napisat... zvečer pa male nečakinje čuvam in se že tudi veselim, ker če sem sama z njima me tako lepo ubogata da je res veselje... bomo imele pižama party in bomo gledale risanke... juhejuser posted image  sam jaz imam res rada risankeuser posted image ... sam te lepe, in ne te čudne računalniške ali o kakšnih robotih in streljanjih... v mojih časih so bile risanke super (smrkci, modri dirkač, čebelica maja, čeveljčki, mravljinček fredi...) sedaj pa se mi zdijo novodobne risnka prav grozne!!!! kakšen vlakec tom in podobne so še ok, ostalo je pa kr nekej... sje ni čudno da je večina otrok potem čist zdivjanih če pa hočejo biti kot v risankah roboti in winxice in kaj jaz vem kaj vse... ahjejuser posted image ... okey sem se preveč razgovorila, sam kaj ko me ta "novodobni svet" res tako moti... da o igračah ne govorim.. sama plastika... malo kateri otrok se še zna lepo igrati dve uri v peskovniku ali pa pol dneva zlagati kocke ali risati... vsi so čist podivjani in imajo na tone igrač... ojej zdej pa morem res nehat o tem razpravljat, sam kaj ko me taaako jezi! verjetno me pa še bolj jezi zato ker vem da bodo moji otroci enaki... mah kaj čmo... upajmo na boljše časeuser posted image ... haha...

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
15.4.2010 18:09:10   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

dan

gužava vse povsod v službi sploh ...bo že ve pa tako pridne ne uspem vsega prebrati

Balem sem prebrala tvoj post in sem mogla komentirat...moja je enaka sem rekla zadnjič na pregledu da grem na morje in da če ok in pač njeno mnenje in me je prvo napiz... zakaj moram v BIograd ine v Izolo ? In da naj pridem na pregled da mi zmeri MV in naredi Uz samo da to moram plačat da to pa ne bo kr tak. Full sem jezna glede tega ker nas tako "šparajo" s temi UZ pol pa ni čudno da opazijo če je kaj narobe slučajno mislim plačujemo itak zavarovanje in vse in ne iskoristimo tega celo življenje..

full sem jezna

lp

Ja pozabla sm pa napisat njeno vrhunsko izjavo... Če se men zdi nujno, da una mene vaginalno pregleda!!!! Haloooooo??!!

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
15.4.2010 20:01:19   
soncekray
Joooj Balem, meni se zdi nujno, da jo menjas.. Sploh ne morem verjet, da je lahko tak zoprna in neprofesionalna.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
15.4.2010 20:58:55   
anajrim
jaz sem s pregleda kjer je bilo prav fino, z G sva čvekali pol ure in naredile že pravo zamudo, otrok se razvija normalno, kg so +9 je rekla da malo preveč in tudi trebušček je za en mesec prevelik, ni pa to nič narobe, kontrolirala je MV ki je lepo zaprt, plodovnice je veliko in vse je bp. Full sem vesela...user posted image Mi je pa do sedaj pri vsakem pregledu naredila UZ in nisem nič doplačevala...

Nagaja
- tale seznam je zelo odlično napisan in obsežen - kar si ti dopisala se jaz popolnoma strinjam

Jaz pa menim takole: pri nas osebno se je izkazalo da je fino in nujno imeti, tudi majhne številke ( 50,56)vsaj meni je grdo če z otroka oblekice visijo. Najboilj fini so bodiji ki jih ni potrebno vleči čez glavo vaj pri malem otroku, ker se vedno začnejo dreti...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
16.4.2010 6:10:47   
nicolina
Dobro jutro,

vam kuham user posted image . No včeraj sem imel aen leteči dan, s tamalim k P, mu je dala antibiotične kappljice za nos in danes smo že boljše spali user posted image user posted image user posted image . revčka je tako nos matral, da ni pomagal ne Operil, ne fiziološka, nič....upam da bo super.

Včeraj se bile kar pridne, ste ful načvekale... user posted image user posted image

Martinčka, uživaj danes na 3D pregledu...user posted image user posted image

Balem, nujno menjat ginekologa.

Glede cotik mislim tako, jaz 50 ziher ne bom kupovala, ker se mi zdi nesmiselno, naš prvi user posted image je imela takoj 56 in jo je nosil kakšne tri tedne, potem pa smo šli na 62 in jo je imel kar nekaj časa. Jaz moram dokupit največ teh bombažnih tankih stvari, za kasneje potem imam. Sem pa zadnjič kupila ene bodije na preklop iz biobombaža in so super. Nekaj cotik mi bo še sestrična dala in bom imela več kot dovolj.

A gre katera na v nedeljo na čarobni dan v Lipico? Mi bomo verjetno šli, če bo lepo vreme in ne pride kaj vmes.

Lep petek in še lepši vikend..... pa pa

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.