|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
14.4.2010 18:43:43   
cebelica_
evo, imata še moj glas

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
14.4.2010 19:04:47   
arruba
uhhh kaj Biba se še ni nič javila user posted image Danes sem že vsaj 84x pogledala, če je že kaj sporočila, pa nič..Držimo pesti!

DanijelaNeli, meni se je Strahova zdela fajn, taka zabavna ampak vseeno (vsaj meni laiku) ful strokovna..Vse je povedala, kaj vidimo in kaj se dogaja, pa da nimamo Downovega sindroma, ker so vsi prstki lepo razviti.. Sem morala sicer čakat 20 minut, kar ne bi bilo sicer nič takega, če ne bi jaz laufala na pregled med službo, pa še iz LJ do Domžal je blo treba prit, ampak se je potem opravičila za čakanje, kar se mi je prvič zgodilo pri dohtarjih (tudi zobarca, ki jo mastno plačujem, ker pač nimam sreče, da bi dobla enga na koncesijo, me naroči na minuton točno, ap moram zmerom vsaj pol ure čakat..)-

Sem pa danes dobila pol vozička, drugi paket je še nekje v Nemčiji in zdaj čakam, da pride, da ga sestavimo in sprobamo.. zanimivo, da so poslali v 2 delih in celo po 2 različnih poteh. Je pa leeeeeeeeep za umret.. taka dobra barva!

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
14.4.2010 19:08:39   
Tringi
še moj glas-srečno!user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
14.4.2010 19:09:18   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: arruba

Sem pa danes dobila pol vozička, drugi paket je še nekje v Nemčiji in zdaj čakam, da pride, da ga sestavimo in sprobamo.. zanimivo, da so poslali v 2 delih in celo po 2 različnih poteh. Je pa leeeeeeeeep za umret.. taka dobra barva!

user posted image user posted image kakšen voziček pa si naročila, jaz sem ga tudi včeraj iz nemčija pa bo kakšen mesec za počakatuser posted image

Glas sem pa tudi pridno oddala user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
14.4.2010 19:21:36   
nicolina
srčekgirl, jaz sem tudi oddala glas. user posted image

Sem danes že ene 100x pogledala, če se je mala biba kaj oglasila, resno me skrbi user posted image user posted image user posted image , samo upam da je vse ok in je morda morala ostati na kakšnih dodatnih pregledih.
Se potem še kaj javim.......

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
14.4.2010 19:25:05   
pilotina
menda smo res danes non stop tukaj in čakamo našo malo bibo user posted image user posted image user posted image

jaz samo hodim gledat, če se je kaj oglasila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
14.4.2010 19:30:52   
DanijelaNeli
Spet tukaj...
...in še vedno ni Bibe!user posted image

Martinčka hvala za ZS... jutri bom naredila.

Zdaj smo se s ta malo napokale,...solatko z motavilcem in jajcem,njej sem dala še dve hrenovki zraven...

Grem cunje mal pospravit,...pol pridem nazaj..upam,da nam Biba še polepša večer z dobrimi novicami!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
14.4.2010 20:43:59   
anajrim
Mala Biba špgrešamo te!!!!!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
14.4.2010 20:48:08   
mala biba
OJla punce...

Hvala vsem še enkrat za vspodbudne besede...sploh zdaj jih bom res rabila.....nisem se takoj javila, ker sem nekako mogla prit k sebi....in trenutno sem že bolje...čene drugače zaradi mojega škrata....moram bit.....

No verjetno vas zanima....kako je bilo....ne bom prenadolgo pisala, da ne bom spet jokala kot dež....samo povem vam, da so se uresničile tiste grde besede...tisti sum na....user posted image ....ampak dobro kaže....možgančki našega škrata so bp, tudi razvija se še naprej kot mora....samo boli me pa, da bo takoj ko bo zagledal luč sveta moral pod nož, da uredijo zadeve.....vsa moja nadalna nosečnost bo pod budnim očesom ljubljanskih ginekologov in tudi rodila bom v lj, da bo ekipa za našega škrata pripravljena.....hudo je...zakaj ravno jaz, ne razumite me napak....nobenemu ne privoščim.....vse je tako lepo dobro kazalo....pol se pa v trenutku sesuje svet.....ampak bodimo pozitivni...upajmo na najboljše, da ne bo hujših posledic.....hvala vam še enkrat, ker ste bile z mano in ste še vedno tukaj da vam lahko pojamram.....upam, da vam nisem naredila kakšnega sivega lasu, ker ste tako dolgo čakale da se vam javim.....včeraj nisva veliko govorila z ostalim svetom, tako, da ne zamerite.....naj bo vse kot mora biti za vas vaše sončke in našega škrata.....pa lep preostanek dneva vam želim.....mala biba+mali škrat.....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
14.4.2010 21:04:11   
oton
mala biba vse bo še dobro, kot sem že napisala, to je vajina pikica katera vaju brezpogojno ima rada, tako kot vidva njo. Nekar jokat, vem da bo v določenih trenutkih še težko, ampak vedi: vsak otrok je darilo in vsak je nekaj posebnega.

Velikokrat sem imela priložnost delat z otroki kateri so posebni, drugačni...to ljubezen katero oddajajo, pozitivno energijo katero širijo...

vse se bo še lahko uredilo, kot praviš se možgani lepo razvijajao...

bodita močna in želim vama veliko, veliko dobrih nadalnjih izvidov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
14.4.2010 21:08:56   
mala biba
oton hvala...

Zenkrat so napovedi dobre, upam, da tako ostane....naj mene namučijo do onemoglosti, samo da bo mali škrat vse dobro prenesel in da bomo lahko naprej normalno živeli....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
14.4.2010 21:09:32   
naja7
Prav brez besed sem ostala po tvojem postu mala biba, ampak važno je da bosta s šškratkom sedaj pod kontrolo, da mu lahko pomagajo...
Verjamem, da smo vse tuki gor še naprej s tabo...
Tako da samo pozitivno mislt pa bo velik lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
14.4.2010 21:11:30   
anajrim
Joj Mala Biba zdaj pa še jaz jokam user posted image ... mi je prav hudo ko tole berem, da se res kaj takega zgodi... če boš do poroda v ljubljani, te pa pridem pogledat oz. ti delat družbo pa čeprav se še ne poznava... ŽELIM TI RES VSE NAJBOLJŠE...zdaj se pa vsa tresem še jaz...oh ja mi je res hudo da se to dogaja... pa še takoj ga bodo operirali...morda pa je tako najbolje in bodo s tem posegom mariskaj lahko odpravili... no ja jaz držim pesti in še enkrat drži se... če pa boš v lj pa sporoči če ti je do družbe...

ostani pogumna, v mislih sem s teboj

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
14.4.2010 21:14:24   
Špelka
Oj, julijke!

Joj, draga mala biba, žal mi je da ni vse bp, kot smo vse upale. Pa vendarle - iz tvojga posta VEJE OPTIMIZEM, kar je tudi prav. Jaz se sicer na te spine bifide ne spoznam, samo kaj so pa rekli - kkašna nej bi bla napaka? Obsežna ali je le majhna luknjica? Se bo dalo operativno poštimat zadeve? Sej lhko ta vprašanja ignoriraš, če ti ni za odgovarjat. Samo jaz bi tako rada, da bi ti in tvoj mališkratek čim bolje odnesla.... Držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3114
14.4.2010 21:19:31   
candy24
mala biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se!!! Upam da bo vse v redu... Vse bomo držale pesti zate in za tvojega škrata!!!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
14.4.2010 21:27:28   
soncekray
Mala Biba ti moram povedat, da obcudujem optimizem ki veje iz tvoega pisanja. "Oni tam zgoraj" po navadi naloži tistemu, ki zdrži več. In izgleda, da si ti ena izmed teh..
Verjamem, da se bo na koncu vse dobro izteklo in bo tvoj skrat zrasel v velikega soncka..

drzite se, mi4 vam posiljamo en velik user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
14.4.2010 21:38:48   
silvya
Biba, danes sem tudi jaz čekirala ta forum samo zaradi tebe in tvojega malega škratka. Resnično hudo bi mi bilo, če prognoza ne bi bila takšna, kot je sedaj. Saj veš kaj mislim, to da bi bila zadeva nerešljiva. Še naprej držim pesti za vse vas, da čimbolje vse to prenesete in da bo škratek nekoč zdrav in navihan fantič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
14.4.2010 21:53:44   
Keri
Mala biba - ne oglašam se veliko, le berem, toda želela bi se pridružit vsem predhodnicam, ki so ti napisale vzpodbudne besede.
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3118
14.4.2010 22:08:43   
pilotina
draga mala biba, tebi, tvojemu dragemu in vajinemu dojenčku user posted image user posted image user posted image

mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
14.4.2010 22:11:07   
rozinca33
Mala biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislimo na vas tri.
Sama se sicer ne spoznam na to diagnozo, vendar razberem iz tvojih besed, da rešitev obstaja.
Nekaj časa nazaj je po mailu naokoli krožil .ppt z naslovom Samuel. Govori o operaciji, ki so jo (sicer v ZDA) kirurgi izvedli na zarodku, ko je še bil v maternici. Mislim, da je šlo za spino bifido. Takrat je ta mali fantek iz maternice stegnil svojo drobno ročico in z njo prijel glavnega kirurga za prst, kot bi se mu želel zahvaliti za opravljeno delo. Ta fotografija je bila tudi objavljena v dnevnem časopisju v ZDA. Nadalje pa ta .ppt pokaže še Samuela pri starosti enega leta, kako zdrav in nasmejan stoji.
Kolikor spremljam delo naših kirurgov, ugotavljam, da spadajo med najboljše na svetu, saj v Kliničnem centru uspešno opravljajo nekatere zelo redke in nevarne operacije. Verjamem, da bodo tudi vam pomagali, da boste kmalu po rojstvu lahko z nasmehom in optimizmom srečno zrli v prihodnost.
Do takrat pa, kakor je napisala soncekray, ta preizkušnja, ki ti je naložena, dokazuje, da sta s partnerjem močni osebi in da bosta z ljubeznijo in pozitivnimi mislimi zmogla prenesti preizkušnje, ki vaju čakajo. Me vse smo z vama in vam vsem trem želimo samo dobro.
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3120
14.4.2010 22:11:43   
balem
Mala biba, veliko sreče zate in tvojega malega škratkauser posted image
Verjamem, da bo vse ok, sploh  ker bodo zdravniki pripravljeni in bodo pravočasno ukrepali, tako da bodi ti še kar naprej polna optimizma in pozitivnih misli! En velik user posted image   iz Žalca!

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
14.4.2010 22:21:44   
Martinčka
mala biba user posted image user posted image user posted image ... zagotovo se bo vse uredilo, če ne prej pa kot si rekla, ko se rodi... pa kot si že sama rekla, bodi pogumna in misli pozitivno ker naši mali škrateki vse to čutijo!
me vse smo s teboj in toliko molitev in lepih misli ne more noben bog in noben angel preslišati!!!

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
14.4.2010 22:52:43   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: micla

IZVIRNO SPOROČILO: .tojeto.

Ali katera ve, koliko je zgornja dovoljena meja za sladkr med nosečnostjo

mislim da pri glukozi 50g je meja 6,1.  Naj me katera popravi, če je drugače.

Nekje sem prebrala da nej bi bila 7,7... Sam ne vem al je res, upam sicer da je, ker sm mela rezultat 7,6, pa je rekla, da je vse ok!
Sicer pa sploh ne bi komentirala današnjega pregleda, ker resno razmišljam o menjavi G. Sej razumem, da ima včasih kak slab dan, ampak tole pa ni blo prvič, karkoli sm jo vprašala je bila zadirčna, zoprna, neprijazna, sm vprašala za test za streptokok, lih tok da mi ni nazjala, kaj jo to zdej sprašujem, da ji nej rečem v 36. tednu, Pa da ga morem plačat. In naslednič ko pridem, da bi blo fajn kak UZ nardit, sam je pa samoplačniški. Una bi zdej delala kontrolo rasti v 32. tednu, pred tem pa ne... S temi samoplačniškimi forami je pa tud mal bla nadležna, kot da tega nisem vedla. Mi je že zadnjič na morfologiji rekla, da mi  ne pripada noben UZ več, če pa hočem še kirga, pa nej kr 40 eur zram prnesem...
Prav srečna sem, da sem bila na NS in 3D, ker drugače bi imela 1 slikco (v 8. tednu) od svoje G, pa še to mi je računala 5 eur.
Prej mi je bla svetovna, odkar je pa privat je pa katastrofa...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
14.4.2010 23:15:10   
arruba

Mala biba  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pogumno! Na koncu bo sigurno vse v redu!

[/quote]

user posted image user posted image kakšen voziček pa si naročila, jaz sem ga tudi včeraj iz nemčija pa bo kakšen mesec za počakatuser posted image

[/quote]

Jaz sem naročila model Joolz ZZZ One Prime, je ful lep rdeč z alu dodatki (za očkata, da se malo metalik sveti).. so mi tudi napisali, da je za čakat 3-4 tedne, pa sva ga dobila po dobrih dveh. Kaj pa si ti naročila?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
15.4.2010 6:27:32   
nicolina
Mala biba user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvojega malega škrata. Jaz verjamem, da bo vse dobro in mu bodo po poeosu pomagali. Je pa videt iz tvojih besed, da si optimistična in pozitvna. Sej vem, da je nam lahko govorit, ko nismo v tvojem položaju in zdej te zadnji meseci, ko bi ti morali biti najlepši, jih boš preživele v napetem pričakovanju. Upam, da ti lahko s kakšno lepo besedo in podporo pomgamo, zato nas ne zapusti in ostani z nami do konca...user posted image user posted image user posted image

Ostalim user posted image želim lep dan....

< Sporočilo je popravil nicolina -- 15.4.2010 6:28:25 >

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.