balem
|
IZVIRNO SPOROČILO: micla IZVIRNO SPOROČILO: .tojeto. Ali katera ve, koliko je zgornja dovoljena meja za sladkr med nosečnostjo mislim da pri glukozi 50g je meja 6,1. Naj me katera popravi, če je drugače. Nekje sem prebrala da nej bi bila 7,7... Sam ne vem al je res, upam sicer da je, ker sm mela rezultat 7,6, pa je rekla, da je vse ok! Sicer pa sploh ne bi komentirala današnjega pregleda, ker resno razmišljam o menjavi G. Sej razumem, da ima včasih kak slab dan, ampak tole pa ni blo prvič, karkoli sm jo vprašala je bila zadirčna, zoprna, neprijazna, sm vprašala za test za streptokok, lih tok da mi ni nazjala, kaj jo to zdej sprašujem, da ji nej rečem v 36. tednu, Pa da ga morem plačat. In naslednič ko pridem, da bi blo fajn kak UZ nardit, sam je pa samoplačniški. Una bi zdej delala kontrolo rasti v 32. tednu, pred tem pa ne... S temi samoplačniškimi forami je pa tud mal bla nadležna, kot da tega nisem vedla. Mi je že zadnjič na morfologiji rekla, da mi ne pripada noben UZ več, če pa hočem še kirga, pa nej kr 40 eur zram prnesem... Prav srečna sem, da sem bila na NS in 3D, ker drugače bi imela 1 slikco (v 8. tednu) od svoje G, pa še to mi je računala 5 eur. Prej mi je bla svetovna, odkar je pa privat je pa katastrofa...
|