|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
14.4.2010 12:52:34   
nagaja28
joj, če nisem danes že 100-ič pogledala na forum...me kar malo skrbi za malo bibo.

tudi jaz sem imela včeraj pregled (poslušanje srčka in merjenje trebuha). vse naj bi potekalo normalno. za naslednjič sem se naročila za pregled streptokoka. malo me je pogledala in rekla, da to je samoplačniško, pa sem rekla, da vem, potem pa še ceno pove in me spet pogleda, če si bom premislila user posted image . dala sem tudi kri za tokso. kile so pa na +9.

danes zjutraj mi je spet bilo nekaj slabo in to takoj ko sem vstala se mi je želodec dvigoval. še dobro, da ni bilo nič notri user posted image . čez 2 minutki pa vse ok, kot da ni bilo nič. upam, da ne stiskam našega škratka preveč ponoči, pa se zato kaj pritožuje.

pri nas bo pa danes pica user posted image . s sinom bova zdajle zamesila testo, vse gor naložila, potem pa samo še očka počakamo, pa bo.

drugače sem pa tudi jaz opazila, da v H&M-u nimajo ne vem kakšne izbire. ne samo za punce, tudi za fante ni nič pametnega za novorojenčka. bomo pa vse belo vzeli user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
14.4.2010 13:06:11   
Martinčka
nagaja jaz tako čakam malo bibo da sploh ne grem dol z računalnika... sam osvežujem skos če bo kaj novegauser posted image ... pa nič...

jaz bi tuuut pico.. če bi jo le lahko... pa bo kar lepo počakala do konec junija... drugače pa komaj čakam da bo otroček že tako velik da bova lahko skupaj delali pice pa piškote in ostale neumnosti:) bom imela en razlog za packarije v kuhinji:)user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
14.4.2010 13:10:29   
.tojeto.
Tudi jaz kar naprej preverjam, če se nam je Mala biba že kaj oglasila... res upam, da je vse OK.

Drugače je pa danes en tak težak dan, se mi zdi, da smo vsi nekaj nataknjeni. Sem se odločila, da bom kar bolj tiho do konca delovnika...

Ob omenjanju pice so se mi pa kar sline pocedile, jo bom tudi jaz naredila.
Uf, sedaj pa še težje čakam, da pridem domov.

Ali katera ve, koliko je zgornja dovoljena meja za sladkr med nosečnostjo

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
14.4.2010 13:13:15   
micla
IZVIRNO SPOROČILO: .tojeto.

Ali katera ve, koliko je zgornja dovoljena meja za sladkr med nosečnostjo

mislim da pri glukozi 50g je meja 6,1.  Naj me katera popravi, če je drugače.

micla

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
14.4.2010 13:17:13   
micla
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

jaz bi tuuut pico.. če bi jo le lahko... pa bo kar lepo počakala do konec junija... drugače pa komaj čakam da bo otroček že tako velik da bova lahko skupaj delali pice pa piškote in ostale neumnosti:) bom imela en razlog za packarije v kuhinji:)user posted image

Martinčka....moja princeska najrajš z mano pico packa. Vedno pomaga raztegnit testo na pekač, potem nameče sir in zraven govori, da Elena pa ne je sira...mislim tolko je hecna, pa še origano - samo tle morem pazit, da se ji slučajno ne preveč odpre embalaža, ker sicer bi jedli origano s pico. user posted image

user posted image  tudi jst stalno čekiram, če je kej novic.   mala biba...mislimo nate

micla

Neposredna povezava do sporočila: 3080
14.4.2010 13:21:52   
micla
punce....a se bo katera udeležila sobotne akcije očistimo Sloveijo v enem dnevu?  Jst lih razmišljam, če bo vreme, da bi šli s princesko malo pomagat - čeprav kej dosti ne moremo - sej je tudi kao prilagojeno za mlade družine, da bolj v okolici poberejo odpake.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
14.4.2010 13:34:00   
kenya
Dan user posted image ,

Tud jaz že ves dan skačem tuki gor in gledam, če se je mala biba kaj javila. Še vedno držim pesti za dobre novice.

Joj, današnja noč je bila pa grozna. Če izpustim to, da sta obe punci spet prišli spat v posteljo k nama. Pa ta manjša je kar naprej nekaj jokala. Ampak mene je tolk neki celo noč v trebuhu bolelo, sploh ne znam opisat kaj. Kakor da bi mi vse skupaj pritiskalo na mehur, pa mogoče še kam. Noben položaj mi ni pomagal. Zjutraj sem pa spet čisto o.k. user posted image  

polhec, upam, da imaš res sindrom bele halje. Imam dve kolegici, ki se jima je to dogajalo, pa sta si moralo potem ves čas meriti tlak doma, ampak na koncu se je izkazalo, da jima naraste vedno samo na pregledu. Drugače, sem jaz ena tistih, da tudi ko mi naraste, ne pride čez 110/75. Ponavadi je nižji, kar pa tudi ni o.k., zaradi počutja, sem pol ves čas utrujena in zaspana.

Drugače sem pa trenutno v fazi ustvarjanja in prebarvanja otroških sob, pa še v dnevni bo treba kaj spremenit. Imam že par idej, jutri grem po barve, potem pa v akcijo. Sicer nisem kakšen umetnik, ampak neki bo že ratalo user posted image   user posted image

Začeli smo pa počasi že razmišljati o imenih. In imamo kar krizo, ker nam je zmanjkalo idej o imenu za user posted image , pa še tista ki so nama všeč so zasedena. Pa še dolgo ne sme biti, ker bo imela dva priimka. Madonca, kompliciramo user posted image

Nagaja, men se tudi zdi, da se je H&M mal pokvaril. Prav nobene pametne izbire nimajo več, al pa vedno ene in iste stvari. Vsaj, ko gledam pri puncah je tako.

Martinčka, ja potem ko še ta mali začnejo ustvarjati po kuhinji je res pestro,vsekakor pa pride umazanija na mesta, kjer sploh nimaš pojma da lahko pride user posted image . Me bomo danes popoldan,ustvarjale tisto sladico od katere si dala zadnjič link (pasji smrčki), ker ne izgleda komplicirano.

Zdaj pa šibam še kaj pojest. Danes imam pa jaz morsko na jedilniku-pečenega lososa.

LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
14.4.2010 13:41:58   
chihuahua
pupika vidm, da imava iste probleme...jst sem tudi dala cca. 3-4 tedne nazaj urin za na gojišče zaradi paličastih bakterij; pa me ni nič bolelo, peklo,...potem me je pa prejšnji teden začelo na polno okol desne ledvice, pa tko kot si rekla močnejša barva, kljub pitju veliko vode...Imam v petek pregled, pa bom vidla kaj bodo rekli..samo si mislim,  če bi se na gojišču kaj pokazalo bi me verjetno poklicala v zd, glede na to da me kliče že za manjše stvari...no bomo videli v petek

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
14.4.2010 13:50:16   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: chihuahua

pupika vidm, da imava iste probleme...jst sem tudi dala cca. 3-4 tedne nazaj urin za na gojišče zaradi paličastih bakterij; pa me ni nič bolelo, peklo,...potem me je pa prejšnji teden začelo na polno okol desne ledvice, pa tko kot si rekla močnejša barva, kljub pitju veliko vode...Imam v petek pregled, pa bom vidla kaj bodo rekli..samo si mislim,  če bi se na gojišču kaj pokazalo bi me verjetno poklicala v zd, glede na to da me kliče že za manjše stvari...no bomo videli v petek

jaz imam probleme z ledvicami ker imam ledvične kamne.. in imam obarvan urin na temneje in včasih je tudi bolj močnega vonja (ne glede na to koliko spijem).. sicer imam omejitev da je nekje med 1,5-2l tekočine zame dovolj, da ne obrmenim ledvic preveč... ampak drugače pa je urin po preiskavah vedno ok.. včasih malo več beljakovin ampak bojde nič resnega... tako da po moje se vama ni treba kaj bati.. če bi imele ledvične kamne bi vaju pa najverjetneje že večkrat bolelo... pa hvalabogu da smo ženske da če imamo kamne da nimamo takšnih problemov kot moški pri izločanju le tehuser posted image

pri meni je edini problem, da vedno kamni tako zrastejo in se v kakšno jamico zatečejo, da ko hočejo it ven da dobim napad, in tega ne smem dobiti še vsaj kakšen mesec ne da mi ne sproži poroda...

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
14.4.2010 13:55:37   
Joie
Očitno danes res vse srfamo tle gor in čakamo, da mala biba javi dobro novičko... Res je, kot je Martinčika napisala - ful se povežemo in trepetamo druga za drugo, čeprav se ne poznamo!

Kenya - pri nas je bila tud pestra noč! Tamala se je zbudila ob 2eh, pol se je skoz premetavala, stokala. sploh ni mogla spat. user posted image Jz sem se tud tak čudno počutla - kr mravljince sem dobivala in tak čudno mi je vse dol pritiskal! user posted image

Nas je pa kar veliko v fazah preurejanja - jaz končno dobim novo kuhinjo, tako da ta teden moj prestavlja štrom, čez vikend še prebarvamo, drug teden mi bodo končno zmontiral kuhinjo - komaj čakam!

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
14.4.2010 13:58:34   
.tojeto.
Micla: hvala za odgovor. Sem se kar ustrašila, meni so namreč namerili 7,5.
Pa sem šla sedaj še malo na google in mi je uspelo najti eno stran - in sem ugotovila, da je tvoj podatek na nek način dokaj točen - raven krvnega sladkorja na tešče naj bi bila pod 5,3 mmol/l, 1 uro po pitju sladke pijače pa ne sme preseči 10,0 mmol/l. Meni so pa izmerili 7,5 po eni uri. Tako, da mislim, da bo kar OK.
No, toliko, če bo slučajno še kakšna druga potrebovala ta podatek.
Koliko so pa vam namerili.

Glede čistilne akcije - sem razmišljala, ker se mi zdi res lepa poteza, pa sem ugotovila, da se bom tem odlagališčem v nosečnosti rajši izognilauser posted image , verjetno pretiravam, ampak sem tako štorasta zadnje čase, da me res ni nikamor za pustit, še po ravnem mi uspe pasti...user posted image .

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
14.4.2010 14:13:14   
Martinčka
Jaz se tudi ne bom udeležila akcije... itak morem bolj počivat, ampak če po vem po pravici tega trebuha sploh nisem navajena in se tako težko sklanjam da je za znoret.. pa takoj me začne križ bolet... včeraj sem samo eno sedežno tiščala po hodniku v drugo sobo in sem zvečer umirala od bolečin v križu... tako da sem že zvečer poslušala: "sem ti reku da ne smeš ti kaj prestavljat"... user posted image user posted image user posted image ...

ko bodo pa otroci se bom pa ziher kdaj kaj udeležila, da jim to mal privzgojim da bodo vidli kaj pomeni papirček kar tako na travo vrečt namest v koš ki je načeloma vsakih 100m...

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
14.4.2010 14:52:35   
.tojeto.
Martinčka: ima tvoj kar prav, pazi nase, če imaš že itak probleme. Pa še moškim tako paše, ko nam kaj pomagajo in so potem ponosni sami nase...user posted image
Kar se pa tiče čiščenja skupaj z otroci se pa popolnoma strinjam s teboj, jih bo treba čim prej naučiti odgovornosti do okolja.

Joj, kje je naša Mala biba? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3088
14.4.2010 14:52:40   
nagaja28
če katero zanima, sem danes zagledala, da je nova trgovina (vsaj zame) mothercare nasproti city parka (zadaj) vbtc-ju. sicer nisem šla pogledat, kaj vse imajo, ampak mi je od zunaj zgledalo kot baby center. bom pa šla v naslednjih dneh pogledat, pa poročam.

Neposredna povezava do sporočila: 3089
14.4.2010 15:06:02   
Martinčka
nagaja28 jaz sem šla zanjič noter... pa od vozičkov nimajo nič kaj, vsaj ne zame... edino ena posteljica mi je bila dokaj všeč, ena zibka... drugače pa se najdejo kakšne luštne malenkosti... imajo tudi oblačila za nosečnice in za otroke seveda... v dveh nadstropjih je... spodaj za otročeke bolj oblačilca, zgoraj pa oprema...

zdaj pa grem album malo pogledat:) a ste že kaj na novo slikale trebuščke? moj je precej zrastel od zadnjega slikanja? bi bilo fajn da vse prb v enakem tednu slikamo da lahko primerjamouser posted image ... recimo okoli 28t!?

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
14.4.2010 15:21:10   
soncekray
Hey punce.. Jaz tud cel dan cakam na Malo Bibo.. Upam, da je vse ok. Zdaj ze moj fant sprasuje ce se je Biba ze kaj javila..

Drugac pa.. Tud mene ob vecerih cudno tisci. Recimo ko lezim na levem boku, me na desni strani tisci in sploh ne vem kak se naj vlezem da mi bo udobno. Upam, da je vse ok. Se sreca, da imam jutri pregled, da se malo pomirim..

Nagaja28, Mothercare je tam ze vsaj od decembra lani. No, takrat sem jo jaz odkrila.. Imajo super lepe stvari. Cotike so krasne, tudi cene temu primerne:-(, imajo tudi opremo, nosecniska oblacila.. V glavnem vse kar rabis za nosecnost in otroka..

Mi smo tak kupili moses basket in celotno posteljnino.. Jaz sem se cist zaljubila v njihovo rosebud kolekcijo, tak da mamo zdaj vse roza metuljckasto.. Ce se je zdravnik zmotil pri spolu, smo v tezavahuser posted image .
Evo njihov page: www.mothercare.com

Jaz grem zdaj kuhat.. Prijateljica je danes prisla iz porodnisnice in bom scarala nekaj, da ne bosta rabila kuhat vecerje..
Sem pa ravno prej izvedela, da so ji povedali da je imela preeklampsijo in da je bilo vse skupaj zelo resno. Se dobro, da se je na koncu dobro izteklo.

papa

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
14.4.2010 15:30:05   
extra
joj mala biba kje siiiii....bo pa ja poročala dobre novice!!!

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
14.4.2010 15:34:30   
Martinčka
ma ne vem če jo bomo danes dočakale.. upam da ni kaj narobe in je zato ni goruser posted image ...

sem šla albumčke pregledat in vidla da ste se že kr lepo na novo slikale... tako da se zjutri tudi jaz slikam ko bom ravno šla v 27t...

zdaj pa kuhat... murkin zos (kumaričin zos) here i comeuser posted image ...

zdej pa obljubim da ne pridem dve urci gor gledat na forum če je biba že kaj javila... mogoče je pa šla še na kakšne dodatne raziskave in je zato ni... upam še vedno na vse najlepše!

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
14.4.2010 15:51:06   
cebelica_
jaz tudi čakam bibo in me že prav skrbi.  bogica, upam, da je vse OK user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3094
14.4.2010 15:54:05   
cebelica_
danes bom tudi jaz poslikala moj trebušček (ki si že zdavnej več ne zasluži tega naziva). me že hecajo, da nista slučajno dva user posted image

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
14.4.2010 16:00:35   
tix

Jaz sem se cist zaljubila v njihovo rosebud kolekcijo, tak da mamo zdaj vse roza metuljckasto.. Ce se je zdravnik zmotil pri spolu, smo v tezavahuser posted image .
Evo njihov page: www.mothercare.com

Sem malo pogledala na njihovi strani pa imajo ful luštkane unisex pajackeuser posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
14.4.2010 16:30:38   
DanijelaNeli
EEILA!
No,pa je tudi pri nas posijalo sonce. Zdaj sem glih kar iz Kopra in vam povem,da je vse drugo dol...lep sonček-toplo.Čeprav je prej padala toča...
Martinčka...ne,ne nisem delala nič morskega.Sem se včeraj v Kopru prenajedla user posted image .Enkrat na teden jih morem jest...v bilo kakšni obliki...
Danes sem kar eno fino mineštro naredila...
Tašča je pa prinesla pohane kanelone s sirom in šunko.
A jaz nisem neki od pohanega..tako,da sta moj user posted image  in še en kolega pojedla.Neli pa tudi ni neka ljubiteljica pohanega.

Ni še glasu od Male Bibe?..jaz samo upam,da je vse Ok.

Morem še ta malo zbudit,ker nam je zaspala na poti iz Kopra domov...spi naprej na kavču.

Se slišimo kaj potem,...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
14.4.2010 18:30:55   
Srčekgirll
Hojla!

Kako smo? Jst sm super, bebi je živahn, mi trebuk se non stop premika, HB vsaj po noči je mir. Še ta mesec pa v maju par dni bom še delala pol pa dopust in kmalu porodniška ( mi bo G drug teden določu). Joj kok čas hiti, še mal pa bojo naši sončki pri nas v naročju.
Hmmm neki bi prosila, vaš glasuser posted image user posted image :

Z mojim malčkom sodelujeva v Sparovi dobrodelni in nagradni akciji "Majhni koraki lahko naredijo veliko" na www.majhnikoraki.si. Cilj akcije je prehoditi 500 km po interaktivnem polju. Po doseženem cilju bo Spar med 5 slovenskih materinskih domov razdelil 500 paketov plenic v vrednosti 5.000 EUR. Sodeluj tudi ti ter glasuj za naju in nama pomagaj na poti do sijajne glavne nagrade – letne zaloge plenic. Z glasom podpore se lahko poteguješ tudi za lepe nagrade. Mojega majčka najdeš na spodnji povezavi ali v iskalniku pod pleničko št. 8037.

Mojega malčka najdeš na povezavi http://www.majhnikoraki.si/?id=8037

HVALA!user posted image

Pa lep dan še naprej.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
14.4.2010 18:37:28   
Martinčka
imaš moj glas srčekgirll...

bibe pa še vedno ni-niuser posted image ...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
14.4.2010 18:41:28   
extra
evo tudi jaz sem ti dala glas....srečno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.