kenya
|
Dan , Tud jaz že ves dan skačem tuki gor in gledam, če se je mala biba kaj javila. Še vedno držim pesti za dobre novice. Joj, današnja noč je bila pa grozna. Če izpustim to, da sta obe punci spet prišli spat v posteljo k nama. Pa ta manjša je kar naprej nekaj jokala. Ampak mene je tolk neki celo noč v trebuhu bolelo, sploh ne znam opisat kaj. Kakor da bi mi vse skupaj pritiskalo na mehur, pa mogoče še kam. Noben položaj mi ni pomagal. Zjutraj sem pa spet čisto o.k. polhec, upam, da imaš res sindrom bele halje. Imam dve kolegici, ki se jima je to dogajalo, pa sta si moralo potem ves čas meriti tlak doma, ampak na koncu se je izkazalo, da jima naraste vedno samo na pregledu. Drugače, sem jaz ena tistih, da tudi ko mi naraste, ne pride čez 110/75. Ponavadi je nižji, kar pa tudi ni o.k., zaradi počutja, sem pol ves čas utrujena in zaspana. Drugače sem pa trenutno v fazi ustvarjanja in prebarvanja otroških sob, pa še v dnevni bo treba kaj spremenit. Imam že par idej, jutri grem po barve, potem pa v akcijo. Sicer nisem kakšen umetnik, ampak neki bo že ratalo . Začeli smo pa počasi že razmišljati o imenih. In imamo kar krizo, ker nam je zmanjkalo idej o imenu za , pa še tista ki so nama všeč so zasedena. Pa še dolgo ne sme biti, ker bo imela dva priimka. Madonca, kompliciramo Nagaja, men se tudi zdi, da se je H&M mal pokvaril. Prav nobene pametne izbire nimajo več, al pa vedno ene in iste stvari. Vsaj, ko gledam pri puncah je tako. Martinčka, ja potem ko še ta mali začnejo ustvarjati po kuhinji je res pestro,vsekakor pa pride umazanija na mesta, kjer sploh nimaš pojma da lahko pride . Me bomo danes popoldan,ustvarjale tisto sladico od katere si dala zadnjič link (pasji smrčki), ker ne izgleda komplicirano. Zdaj pa šibam še kaj pojest. Danes imam pa jaz morsko na jedilniku-pečenega lososa. LP