NATAŠA35
|
cojka ja kakor ti je živa povedala, takoj ko prekuhaš pobriši z suho cunjo, pa ne bo tako belo....pa še moraš flaške čim bolj napolnit z vodo, potem niso toliko bele in prekuhaj samo pet minut, je čisto dovolj...če dlje prekuhavaš več kamna se izloči... jaz sem že vse oprala za bebico, posteljica prištimana, smo baldahinček manjka, ga bo moj danes namontiral, previjalka je polna, samo kaj ko jo ima moj za omaro , tako da jo moram pospravit...potem pa še revije za pregledat, knjige sem že in spalnica je fertig, nato pa čaka še veža in bo vse uštimano v nulo ...razen otroške seveda, ki sem jo včeraj pospravila, pa je danes ko da je atomska bomba padla, samo bom raje igrala igrice, kot pa jo spet pospravila , jo bodo otroci kar sami pospravili... včeraj sem imela pregled, vse ok, ctg ravna črta , se ne ljubi še ven, čeprav smo odprti slabe 4 cm, pa nam je G rekla, da bomo počakali še en teden...madonca jaz komaj čakam, da grem rodit, zdaj pa moram čakat še en teden, tako da bo vsej verjetnosti bomo rodili čez rok, čeprav je četrti ... včeraj sem dobila denar za paketek, jutri pa dobim otroške in delno porodniško - sem nanjo pozabila , pa sem opazila, da sem za 6 dni dobila 240€ izplačila, kar ni malo