|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
14.4.2010 9:31:57   
sasa1975
OJLA,

vidim da vam je sinoči ful dogajalo...
ampak se mi zdi da je bila res bolj težka noč....

ZIVA in MKBK smo VAJU  pogrešale...

COJKA ful si pridna s torbo jaz se kar čakam pa se mi ne da ne vem kdo bo pripravil namesto meneuser posted image

sej se ne grem rodit...v petek imamo obletnico valete pa določenih nisem vidla 20 letuser posted image

KRTKOVA moj ima tudi delovno soboto,tko da če bos dopoldan za kavo javi...
a greva danes za ob 12.00 u Tivoli da jijh presenetiva ha ha

danes imam ful otečene prste na rokah in take mravljince da komaj tipkam...ali je to kaksen znak?

lep dan s sončkom obsijan...

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
14.4.2010 9:53:37   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

KRTKOVA moj ima tudi delovno soboto,tko da če bos dopoldan za kavo javi...
a greva danes za ob 12.00 u Tivoli da jijh presenetiva ha ha

danes žal ne morem - pa bi ful šla jih pogledat, ker mam gospo ki čisti tukaj, pa bo glih ob ene pol 1h fertig.

za soboto pa se lahko kaj slišiva, jaz moram zgodaj dopoldne v nabavo hrane za večerno fešto in z veseljem vmes na eno kavo skočim!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
14.4.2010 10:22:48   
lumpa6
sem se vključila v eno igro na naslednjem linku:

Majhni koraki lahko naredijo veliko

prosim če podprete mojega,  žiga gorišek, in se potegujete za lepe nagrade, gor klikneš najdi malčka in vpišeš ime žiga gorišek

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
14.4.2010 10:40:31   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Živa se ni nič javla. Da je ni pri zobarju stisnl.user posted image

Skoraj, ko je rekla, da mi je ena plombica malo popustila user posted image . Ampak na srečo ni bilo hudega. Prej bi me stisnilo na plavanju z mojima razbojnikoma, ker sem tri ure letala gor in dol po stopnicah na veliki tobogan in se spuščala in plavala z njima user posted image . Ampak je bilo toooolk lepo, res smo se imeli super; zdaj žal to nekaj časa ne bo šlo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

SEm pa včeraj nekaj stvari prekuhala in sem zdej čist zmedena Sem dala dude in flaško v lonc z vodo, ko je zavrelo in potem pustila 10min. Potem sem pa ven vzela, je bilo pa vse bolj belo, od vodnega kamna. zdaj prav grdo zgleda Izkušenke - prosim za pomoč

Jaz sem imela iste težave, pri nas je ful trda voda. Edina rešitev je bila, da sem vse takoj zbrisala s čisto suho cunjo, ko sem vzela ven.

Me veseli, da ste se imele lepo. Se moramo hitro še kaj dobit, da prideva še midve z mkbk. No, meni se bolj mudi kot njej user posted image .

V kopalnici me čakata dve banjici cunj za dojenčka + plenice + posteljnina user posted image . Nimam še niti osnovne kozmetike za bejbija niti postavljene posteljice niti preseljene najine postelje niti spakirano za v porodnišnico. No, na srečo se danes na CTG-ju ni nič dogajalo user posted image . Mali ima 3183g, če sem si prav zapomnila; če bo šlo tako naprej, bo celo lažji od mojega čvergija, ki je še vedno bolj buhteljček, maksi je pa suhec (le po kom user posted image ?).

Zdaj grem pa mogoče celo kaj narest, ampka se še nsiem odločila, ali naj še malo gnezdim ali delam za službo user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
14.4.2010 11:26:22   
NATAŠA35
cojka ja kakor ti je živa povedala, takoj ko prekuhaš pobriši z suho cunjo, pa ne bo tako belo....pa še moraš flaške čim bolj napolnit z vodo, potem niso toliko bele in prekuhaj samo pet minut, je čisto dovolj...če dlje prekuhavaš več kamna se izloči...

jaz sem že vse oprala za bebico, posteljica prištimana, smo baldahinček manjka, ga bo moj danes namontiral, previjalka je polna, samo kaj ko jo ima moj za omaro user posted image user posted image , tako da jo moram pospravit...potem pa še revije za pregledat, knjige sem že in spalnica je fertig, nato pa čaka še veža in bo vse uštimano v nulo user posted image user posted image ...razen otroške seveda, ki sem jo včeraj pospravila, pa je danes ko da je atomska bomba padla, samo bom raje igrala igrice, kot pa jo spet pospravila user posted image user posted image , jo bodo otroci kar sami pospravili...

včeraj sem imela pregled, vse ok, ctg ravna črta user posted image user posted image , user posted image se ne ljubi še ven, čeprav smo odprti slabe 4 cm, pa nam je G rekla, da bomo počakali še en teden...madonca jaz komaj čakam, da grem rodit, zdaj pa moram čakat še en teden, tako da bo vsej verjetnosti bomo rodili čez rok, čeprav je četrtiuser posted image ...

včeraj sem dobila denar za paketek, jutri pa dobim otroške in delno porodniško - sem nanjo pozabila user posted image user posted image , pa sem opazila, da sem za 6 dni dobila 240€ izplačila, kar ni malo user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
14.4.2010 11:54:11   
Anonimen
petrca do kdaj ti še delaš? Sej tud če jih bo takrat še zelo malo nosečih, bomo pa z user posted image priletele. Sej smo rekle, da se bomo potem tud dobivale.

cojka si zaslužiš pohvale, da si pripravila potovalko. Upam samo, da je tok velika, da bo šla v omaro, ker drugače z Aglaio ne bosta mogle bit skupaj v sobi, če bosta postelje zasedale s potovalkamiuser posted image
Tud meni se to zgodilo, ko sem dala prvič prekuhat stvari. Vzamem ven in vse belo od kamna. SEm naredila isto, kot živa, ful sem brisala s cunjo, da je šlo dol. Sam sem se namatrala, ker nekje je bilo kar orng. Meni je pol kolegica posodila sterilizator in je res fajn zadeva.
A ti nisem rekla, da bo mali nor na Imprezo. Čist po fotruuser posted image

Nataša pol je pa ziher punčka, ker je trmasta in noče ven. Tole čakanje te verjetno res že mal ubija.
Pa super za nakazane denr. hvala, da si me spomnila. Jaz sem čisto pozabila, sem najbrž že dobila nakazano od csduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1906
14.4.2010 12:50:53   
NATAŠA35
nax res me matra, pa še vsi sorodniki mi gredo na živce, ker sam sprašujejo, če sem že šla, pa kaj še čakamuser posted image user posted image ....madonca, če pa noče dete ven user posted image user posted image , mogoče pa bo res bikica user posted image user posted image ...no bom pa res vse poštimala v nulo, naslednji teden pa počivala in samo brala da bom vsaj 1x šla spočita rodituser posted image user posted image ...en denar sem včeraj dobila, drugega baje jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
14.4.2010 14:35:35   
krtkova
takole, polovica oken in balkon so čisti "ko suza"!!user posted image  Druga polovica in kopalnica pride pa jutri.user posted image
Vmes sem zakinkala in spala kot dojenček na kavču. user posted image
Potem je prišel en prijatelj in mi prinesel eno škatlo cunjic za otročka. Ima sicer sina, a Emica bo pač tud kaj modrega imela!! Pa še igralno podlogo.user posted image user posted image  Sm ful hepi!!!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
14.4.2010 14:38:30   
Anonimen
Hej.

Sploh nobene ni. Cojka, ce si v porodnisnici se sploh ne javljaj!! Pocakaj na vrsto, bohtenimarad! user posted image

Jaz sem ok, ceprav sem tudi ful slabo spala. Pa sem imela ob 6 zjutraj najprej zajtrk (cokoladni puding),potem sem pa se do 11 na kavcu zaspala. Pa se bi, ce me ne bi tako kosti bolele. Kako visoko/nizko gredo kolki? In ali ima to sploh kaj veze z odpiranjem ali je to samo medenica, ki se razmakne?

Zdaj pijem malinin caj, ob 4 pa imam ctg in G pa ga bom vprasala, ce se lahko grem v terme kopat. Ker bi z velikim veseljem vrgla svoj speh v vroco vodo. Pa bi vsi otroci brez vode ostali user posted image

Btw, amazonka, ze 2 dni plezam po mojem (sem ugotovila, da sem kar pogresala te zadeve ... user posted image ) pa nic ne kaze, da bi kaj bilo. Kako potem kazejo ti vodostaji? Iz danes na jutri ali iz jutri na petek? user posted image

No, v vsakem primeru sem danes napolnila 39 tednov. Vceraj je Cojka rekla, da ji je cela nosecnost ful hitro minila, meni se pa vlece za znoreti. Sploh je noce in noce biti konec.

No, ocitno sem danes spet pri volji za tezenje sami sebi in drugim, zato se bom spokala in pocakala na mozeka. On me MORA poslusati user posted image

Upam, da je slikanje uspelo in da ste vse ok. Lep dan vsem.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
14.4.2010 14:40:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Potem je prišel en prijatelj in mi prinesel eno škatlo cunjic za otročka. Ima sicer sina, a Emica bo pač tud kaj modrega imela!! Pa še igralno podlogo.user posted image user posted image  Sm ful hepi!!!!!

Prijatelj ali "prijatelj"?!? user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
14.4.2010 14:49:48   
krtkova
Aglaia!!!!user posted image user posted image  Hudič mali!!! V bistvu je sodelavec!!user posted image user posted image  A tebe so tud medenične kosti bolele ponoč? Pa kaj se nam je dogajal dons??? Mene je cela Ivanka tkooo bolela, pa nism nič po mojmu plezala!! user posted image

Sem mal po škatli pogledala, prava Pandorina skrinjica, še etanol, pa mandljevo olje, pa otroško milo, pa une blazince za joške so notr. Ni da ni no!! Hudo!!! Pa luškane oblekce. sm res vesela.

Cojka pa po mojem fotka, oz jo fotkajo. Pa petrco, pa MM tud. Zato ni nobene. Matr je dolgčas tle gor, še dobr, da sm tud jst mal dremkala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
14.4.2010 15:15:51   
Anonimen
Ja saj, to ti govorim. "Prijatelj" je dal celo zalogo stvari za "njegovo" Emo user posted image user posted image
Ok, ok ne bom vec, ker mogoce ni tako zelo smesno kot npr. torta mešter!! user posted image user posted image

Jaz pa iscem navodila za pralni stroj v slovenscini, ker sva zraven dobila samo v nekih cudnih jezikih. No, do zdaj mi je uspelo najti se v romunscini. Nic ne pomaga. user posted image

Ja, ne vem kaj me je to bolelo. Tiste kosti na bedrih, ampak visoko na bedrih. Kaj je to? No, bom zdaj G vprasala. Joj joj, sele zdaj vidim koliko je ura. Moram se iti nujno zrihtat. Sem si ze lase umivala danes. Bolj se bliza porod, bolj se rihtam in pazim, da nimam mastnih las pa to.
Mogoce me pa odkrijejo v porodnisnici in potem me caka huda manekenska kariera. S tiramisuji ja ... user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
14.4.2010 15:19:19   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Mogoce me pa odkrijejo v porodnisnici in potem me caka huda manekenska kariera. user posted image

ti si ena torta mešter!!!!user posted image user posted image  Sam pazi, da ne boš med samimi popadki preveč švicala in si s tem uničla frizure. Pa make up? Nohte maš nalakirane na nogah (te se bodo namreč najbolj vidli, ko boš noge v luft držala)?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 16:23:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
14.4.2010 16:38:27   
amazonka3
Bejbe tko, jez dajem uradno odpoved glede čvekanja dons.user posted image
Prvič ker se mi ne da.
Drugič ker sem zamorjena.
Tretjič, ker sem depresivna.
Četrtič, ker sam na gluposti mislim.

Skratka, dons sem vsaki od vas fouš, ker se vam dogaja. Sem pa veselam da se imate kljub tej luni in podobno fajn in da vam dogaja.
Edin Živa, ti ba res loh nehala tole s službo, a se ti ne zdi??user posted image A ni škoda cajtauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1915
14.4.2010 16:39:48   
amazonka3

Sem pa veselam

Kdo bi si mislu, da bom še šipec postala (sem pa veselam)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
14.4.2010 17:28:52   
NATAŠA35
cojka super za fotkanje, jaz se bom slikala predno grem v P user posted image user posted image ....ma sem mislila, da bom šla med prvimi, zdaj pa bom šla med zadnjimi user posted image user posted image ...ma 1x bom že cartala, a ne da...

glede prekuhavanja flašk, še 1x jih daj, da malo kamen dol pade in jih potem takoj obriši, pa bo šlo vse dol....

Neposredna povezava do sporočila: 1917
14.4.2010 18:50:12   
sasa1975
Danes je res težek dan,kar cel dan poležavam....
edino kar sem šla po hci v solo to je bilo pa vse...
za kosilo sem kar nekaj iz skrinje ze kuhanega vzela ven...
no ja celo popoldan ze pomagam pri učenju,domačih nalogah,govorne vaje v angleščini,obvezna branja
tale 5 razred je kar veliko snovi....no sej boste vidle...

grem si skuhat malinov čajuser posted image

ej AGLAJA in NATASA35 ali sta vidve imeli zadnjo menstro okoli 15.7.
ker meni so izračunali da imam rok 25.4. danes sem v 38 tednu in 4/7

lp

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
14.4.2010 18:54:50   
petrca2507
Se še jaz mal oglasim user posted image

Fotkanje je super uspelo. Šele pred kratkim sem uspela vse moje fotke pregledat in sem kar presenečena nad njimi. Kaj bi šele bilo, če bi bile obdelane. user posted image Tud moj dragi je navdušen nad njimi in mi je dovolil, da se grem še kdaj pokazat. user posted image Nekatere bom verjetno kar sama mal obdelala (kolikor znam delat v photoshopu), kakšno bom pa kolegu v obdelavo poslala. Vsaj tolk, da mal celulita zbrišemo. user posted image

Tud jst morm pohvalt MM, ki je prva prišla na dogovorjeno mesto. Zahvala gre tudi "mami" krtkovi, ki tako lepo skrbi, da se MM ne izgubi in pride pravočasno. user posted image Potem naju je samo mal skrbel, da je šla cojka že rodit, ker je zamujala. Od naju pa nobena ni imela njene telefonske, da bi preverile kaj se dogaja. Na koncu sva se itak odločile, da je zihr navajena na akademsko četrt. user posted image

nax...še 13x grem v službo in sem zaključila za nekaj časa. Tukaj sem štela tudi 4 dni dopusta. Uradno pa imam poslovilno v oddelku 7. maja. user posted image

Bila sem tudi na hitrem obisku pri G. Je potrdila "diagnozo" disfinkcija simfize in mi zaenkrat priporočila mal več počitka. Me je vprašala, če želim bolniško, pa sem jo zaenkrat odklonila. Pazit moram kako se usedam, kako vstajam, da ne delam daljših korakov, da ne sedim po turško, ... V kolikor bi me močno bolelo, se slišiva in zmeniva glede fizioterapije.

www.petrca.net

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
14.4.2010 20:01:30   
Anonimen
Hej.

Evo mene od G. Brezveze sem se rihtala! Gledat me itak noce, mala pa bo na Emo od Krti in na Laro od mkbk pocakala. Pa ta se res norca dela. Plodovnice ogromno, pretoki super, ctg krasen ... za znoret. Edino (!!!!) kar me je spravilo v malo boljso voljo je zrelost posteljice, ki je na prvi stopnji. Kar ne pomeni nic. Ampak je pa posteljica zrela, kar pomeni, da bo slej ko prej mogla ven. In z njo dete. Hvalabogu!!

Sasa, jaz sem imela ZM tocno 15.7. (se mi zdi). Zakaj sprasujes? So se zmotili v PDP pri meni in Natasi? A imas ti ta pravega? Al ti tudi slogas? user posted image

Za ostale sem vesela, da ste se imele lepo na slikanju. Majcek, ti si me vceraj sprasevala od kje sem ti znana. In jaz danes ze cel dan razmisljam od kje si ti meni. Ampak ne iz ekonomske ali pa turistike. Hmmmm, mogoce sva za solo skupaj kadile. Cojka? user posted image user posted image

Aja, cojkic, prej sem te pozabila pohvaliti, da si nadpridna da si ze spakirala. Pa hitro ti je to uspelo. Jaz sem vsak dan dala kaj noter pa potem drug dan ven. Potem sem pa probala dati tisti set za odvzem maticnih celic notri pa sem ugotovila, da rabim drugo torbo. Tako imam zdaj preveliko torbo s prevec stvarmi. Sem bla pa vceraj v knjiznici in sem dala prejsnjo knjigo ven in novo notri. Pa nic v zvezi z otroci ni knjiga. Slaba mati? user posted image

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
14.4.2010 20:37:16   
Anonimen
Ne morem verjet. Čist ste me presenetile. Zdele sem mislila kok bom mogla prebrat. Kaj ste vse v komi od basanja s hranouser posted image

Nataša to je ful zoprno k ti folk tko teži, če si že rodila. No ena prednost tega, da prej rodiš je točno ta, da se temu izognešuser posted image

MM pohvaljena, da si se spomnila nameuser posted image . cojka bi oz je ziher pozabila. Vidim, da se lahko edino nate zanesem, da kot nosečka nisi izgubila spominauser posted image

cojka hvala, da si vprašala. Ja, bi prosila, da mi daš njegovo številko.

Sem pa veselam

Kdo bi si mislu, da bom še šipec postala (sem pa veselam)

user posted image user posted image user posted image to pa dela družba srakuser posted image

Aglaia me prav zanima katero knjigo si zdej vzela. A si zamenjala za trše platniceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
14.4.2010 20:42:08   
krtkova
tle nič novga. Mal sva stanovanje pospravila in to je to.

nimam kaj povedat, ker ko berem, da bo aglaia itak počakala name in mkbk,sem pol čist mirna, se še poroda ne bojim več!!user posted image user posted image user posted image
Stara, jst ti povem, da boš rodila v ponedeljek!!

ej, a bomo kakšne slikce vidli od današnjega fotkanja?????user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
14.4.2010 21:05:00   
anajrim
Petrca - jaz predvidoma delam nekje do 10 maja...pol pa uživam user posted image Drugača pa imam jaz tudi kar močne bolečine v križi in predvsem v medenici, imam pa jutri pregled in bom povprašala kaj pa kako... včasih imam občutek da mi bo fantek ven padel...sem si pa kupila po priporočilu moje G noseečniški pas, ki zelo pomaga omiliti te bolečine...

Cojka - glede prekuhavanja...jaz sem kupila sterilizator od aventa kjer se sparo vse sterilizira...ti pa priporočam tudi od Chicco 1 l razstopina ki razkuži vse otroške predmete in tudi ni potrebno prekuhavati...če ti kaj pomaga moj nasvet...meni se ni nikoli kamen nabiral...

Jutri pa pregled ob 13h...komaj čakam...user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
14.4.2010 23:33:17   
NATAŠA35
mislim, da je saša spraševala za datum, jaz sem imela ZM 14.07. pa mi je G dala datum 21.04.

nax mi gredo res na živce, dobro da si se ti rešila tega...vsi predvidevajo oz. so pametni, da bi že morala rodit, pa da se mi je trebuh znižal, pa ne vem kaj še, pa še vedno vztrajam 2v1....danes me matra, pa še prehladila sem se in imam čisto zamašen nosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...grem, dat belo prat popit čaj in potem grem malo brat knjigiceuser posted image user posted image , da se mi vsaj malo nos odpre...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
15.4.2010 7:37:55   
krtkova
dobro jutro

zaradi ponovnega prihoda ga. čistke, sem spet zgodnja in grem pečt eno posebno orehovo torto.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?