|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
15.4.2010 15:40:10   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Cojka kaj pa kumare? A niso nč pomagale? user posted image

Ne, ni mi več pomočiuser posted image user posted image +15 imamuser posted image user posted image

Ne sekiri se! Pojej rajš tortico user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 15:44:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
15.4.2010 15:52:38   
MaliMišek

user posted image Zdej ne morem, sem na Bledu in brez avta. Sem pa napadla Nutello po žliciuser posted image user posted image Bo zadostovalo do prihoda mojega. Potem pa mogoče kremšnita pade - če sem že ravno na Bledu

Nepoboljšljiva si user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1953
15.4.2010 15:56:38   
krtkova
hi hi, bajsike!!user posted image user posted image  Sej mam jst iste probleme!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1954
15.4.2010 16:03:07   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

hi hi, bajsike!!user posted image user posted image  Sej mam jst iste probleme!!user posted image user posted image

A si torto za goste pojedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.4.2010 16:12:36   
amazonka3
Uf, spet ste se pohecale, sem mela kar nekaj dela, d sem vas prebrala.
Krtkova, jez bi tut eno gospo čistilko, mam take šipe zauser posted image
No, ampak bojo la lubija počakale, se je zadnjič tko pogumno javu, je reku: Nič ne boš ti pucala šip, bojo mogle kr name počakat, pa rolete spust in ne glej venuser posted image user posted image user posted image
Matr, se bo še loču ko pride domov, cel stanovanje bo mogel prepleskat, pa šipe pucat, pa nas 3 babe tečne prenašatuser posted image

Aja Cojka, sem se res zakopala ja. Od jutra sem pisala eno seminarsko na temo višjih spoznavnih procesov, pol sem po Sašino halo mama taxi, zdajle kuham, potem tamale spakiram za trening in vozi mama (again), med treningom grem avto posesat, potem po tamalo in dam....skratka zvečer pa navalim na drugo seminarsko na temo čustvene inteligence. kak piflar. Še dobr da hitr tipkam.

Aglaia, a ti si še kr doma. Sej sm vedla, da mi boš dala odpoved na delovnem mestu prve sračje copnice user posted image user posted image

MM in Cojka, vidve se pritožujeta čez kile, vse drobčkane in suhljate. Fuj vaju bodi, še zmerom sta čist suhice! No, po svoje vaju razumem, sej se tut jez ko en buhtelj počutim.

Pa resno sem vse pozabila vprašat na sračenjuuser posted image (hm, tele srake mi niso več tolk antipatičneuser posted image ),
a ste se odločile za odvzem popkovnične krvi in kje (javno al zasebno)?? Razmišljam, pa nimam več velik časa, da se odločim. Aglaia? Anyone?

Tkole, konc debate. Delat je trebauser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
15.4.2010 16:12:44   
Anonimen
Helou!

Jaz sem se danes cel dan potikala po mestu. Sem se peljala z busom in ful hodila in guess what? NIC! mala se premika, cep pa se vedno drzi kot zabetoniran. Bo treba se kaksna vrata odpret, ne samo okno user posted image

Cojka pravi, da lahko napisem prirocnik Stvari, ki vam poroda NE bodo sprozile. Aaaaaa! user posted image user posted image
Aja, ful ful lustne slikice so na fb. Ceprav ne vem zakaj ima Majcek hisne copate user posted image Sem pa potem se njen profil pogledala in je mala Brina tak cuker, da bi jo clovek kar vzel pa odnesel. Majcek ... ce nase male v porodni ne bo slo zamenjati, bi to potem v Crnucah izvedla. Ok? user posted image

Saj ne vem kaj sem hotela recti. Grem gledat Ugly Betty, ker je zadnji del. In bo ful romanticen in bom jokala. Groza.

Cojka, jaz mislim, da ti je sestra to hotela povedati, kar sem jaz Sasi. Odvajas vodo najbolj takrat, kadar telo ni dehidrirano. To torej pomeni, da je treba veliko veliko piti. Posledicno si mogoce vec na wc ampak telo ni presuseno. Stekas? Jaz spijem priblizno 3 litre na dan. Od tega 2 litra malinovega caja user posted image

Lepo se imejte pa se se kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 1957
15.4.2010 16:29:11   
Anonimen
Uuu amazonka, jaz ti bom povedala o krvi. Midve z Marjano sva sle skupaj po set na zavod za transfuzijo krvi. Pa poglej kje je zdaj ona. Pujsa. Sem ji pa zadnjic sms napisala, ce je darovala pa mi ni odgovorila. Jo bom se enkrat vprasala.

No, torej, na ZT imajo take prijazne tetke, ki ti vse povejo in tam dobis zastonj paketek, ki ga vzames s sabo v porodnisnico (rabis veliko torbo!). Tam pa potem upas, da ne pozabijo oni ali ti, da imas to s sabo, ker potem ko je dete zunaj je vse drugo bolj pomembno kot maticne celice. No in potem oni vzamejo iz popkovnice te celice in jih dajo na ZT in potem jih oni pregledajo in ugotovijo, ce jih je dovolj in so dovolj v redu, da jih shranijo. Edino kar je res bedno pri javni banki je, da gre velikokrat ta kri v nic, ker ZT dela samo od ponedeljka do petka od 8 do 16. Kri je pa lahko samo 1 dan shranjena. Ce torej ti rodis v petek ob 16.05 gre tvoja kri v nic. Bedarija.

Cojka bo dala pa v Neocelico, tako da ti lahko se ona malo pove.

Si me pa dobro spomnila. Sem prej pozabila povedati, da sem danes zjutraj brala na enem rr forumu (pa ne bom povedala katerem user posted image ), da so to celice, ki pripadajo TVOJEMU otroku in da mu jih jemljes ... pa ena je napisala, da jo skrbi kako bodo manipulirali z njenimi geni ...
cakaj, bom copy pasteala. Sam ne me zatozit, ker se mi ne da pregovarjat 6 dni pred PDP. Zdaj, ko je pri aprilcicah koncno malo mir user posted image

To je od ene:
Glede matičnih celic: jaz sem se pogovarjala z babco v P, pa je rekla, da je postopek takle: ko prerežejo popkovino, morajo "ujet" te celice, ki bi drugače šle v telo. Torej, mi v bistvu s tem odvzemom odvzamemo tudi nekaj zaščite, ki bi jo otrok sicer prejel... Tako, da najbolje je, če jih dobi otrok... tko nekak Ker jst sem bila že čisto odločena, da dam v javno banko, saj gre za javno korist in sem rekla, zakaj bi se stran metalo, ko pa lahko porabimo za kak boljši namen! No, pa me je potem babca opozorila, da najbolje je, če to dobi otrok... Na to pa res sploh nisem pomislila.

To pa od druge:
popkovnična kri - midva tut študirava (če že), da bi dala v državno banko. Samo jaz mal preveč filmov gledam pa se bojim kr tako gene nekomu dajat, ne vem kakšne posledice to lahko prinese. Po drugi strani, če pa lahko nekomu pomagaš, nekomu ki je od tega odvisen... v bistvu delaš ''uslugo'' za naslednje generacije, saj se sigurno morajo iz nečesa naučiti kako to gre...
privatne zadeve so pa res drage, pa še nobene garancije ni...
Ah kaj pa vem, dost nakladanja.

No, ena je pa dala link od nekega clanka. Ne vem, nisem se brala.
http://www.delo.si/tiskano/html/20100408/Polet/0 (clanek Banke zivljenja?)

Meni je tako dalec vseeno ce kdo daruje ali ne, ampak panicarjenja pa sploh ne maram. Ah mediji!!user posted image
Amazonka, to te skoz pozabim vprasati. A ti se studiras ali naprej studiras ali zraven sluzbe studiras? Kaj pa?

No, to je to od mene. Pridem spet. Itak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.4.2010 18:32:00   
živa

živa - najprej nas vse naserješ s tem kisom, potem pa šele iščeš rešitevuser posted image user posted image user posted image user posted image verjetno si res malo pretiravala s količino, ker jaz sem tudi probala prat, pa sem ni nič vohalo. Sem tiščala nos notr v perilo, ker bi znorela, če bi ga samo zavohala na malih cotkah.

Saj user posted image user posted image user posted image . Po mojem sem kupila predober kis user posted image .

Sem že zjutraj pisala na RR, pa mi je zaštekal intenret in je bil moj post že čisto pase, preden sem ga vzpostavila nazaj user posted image . Zdaj pa čakam, da se mi cunje v sušilcu posušijo, moje moške sem pa poslala po dile za peskovnik, da bom delala za službo - japajade user posted image . Raje jem kosilo user posted image in surfam na RR. Aja, imam pa samo 12 kg viška - to je pa učinek diete user posted image . Celo moje dete po merah za en dan zaostaja glede na zadnjo menstruacijo - kar napredek (ali nazadovanje) glede na UZ pri 32. tednih, ko je prehiteval za 3 tedne user posted image . Naj bi imelo 3182 g (mislim, kakšna cifra user posted image ).

Drugače pa jaz zadnje tri dni sanjam o: mehkem mastnem pomfriju, majonezi, milki z lešniki, sladoledu Carte d'Or ... a moram še naprej naštevat user posted image -

Lp,

živa 

Neposredna povezava do sporočila: 1959
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 20:02:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1960
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 20:12:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.4.2010 20:30:37   
amazonka3
Cojka in Aglaia, ful hvala res za tele informacije iz prve roke. Mislim, da se bova tale vikend z mojim mal pomenila, v kakšno varianto bi želela iti.

Jaz pa študiram naprej, sem se odločila, da vpišem magisterij, predvsem zaradi tega, da si zamenjam titulo iz - pazi zdej Aglaia- fedevejevcauser posted image (kje si pa vidla politologa v biznisuuser posted image user posted image ) v nekoga, ki se spozna na poslovne vede. Tako da bodo šanse menjave službe, ko pridem iz porodniške malček boljše, ker imam res ubitačan delovnik (10 delovnih dni sem po 12 ur zdoma in takšno službo imava obauser posted image )
Študij je pa zanimiv - tale predmet je pozitivna psihologija za sodobno poslovanje, ampak morm res ogromno količino prispevkov pripravit.

Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.4.2010 20:38:42   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Si me pa dobro spomnila. Sem prej pozabila povedati, da sem danes zjutraj brala na enem rr forumu (pa ne bom povedala katerem user posted image ), da so to celice, ki pripadajo TVOJEMU otroku in da mu jih jemljes ... pa ena je napisala, da jo skrbi kako bodo manipulirali z njenimi geni ...
cakaj, bom copy pasteala. Sam ne me zatozit, ker se mi ne da pregovarjat 6 dni pred PDP. Zdaj, ko je pri aprilcicah koncno malo mir user posted image

To je od ene:
Glede matičnih celic: jaz sem se pogovarjala z babco v P, pa je rekla, da je postopek takle: ko prerežejo popkovino, morajo "ujet" te celice, ki bi drugače šle v telo. Torej, mi v bistvu s tem odvzemom odvzamemo tudi nekaj zaščite, ki bi jo otrok sicer prejel... Tako, da najbolje je, če jih dobi otrok... tko nekak Ker jst sem bila že čisto odločena, da dam v javno banko, saj gre za javno korist in sem rekla, zakaj bi se stran metalo, ko pa lahko porabimo za kak boljši namen! No, pa me je potem babca opozorila, da najbolje je, če to dobi otrok... Na to pa res sploh nisem pomislila.

To pa od druge:
popkovnična kri - midva tut študirava (če že), da bi dala v državno banko. Samo jaz mal preveč filmov gledam pa se bojim kr tako gene nekomu dajat, ne vem kakšne posledice to lahko prinese. Po drugi strani, če pa lahko nekomu pomagaš, nekomu ki je od tega odvisen... v bistvu delaš ''uslugo'' za naslednje generacije, saj se sigurno morajo iz nečesa naučiti kako to gre...
privatne zadeve so pa res drage, pa še nobene garancije ni...
Ah kaj pa vem, dost nakladanja.

No, ena je pa dala link od nekega clanka. Ne vem, nisem se brala.
http://www.delo.si/tiskano/html/20100408/Polet/0 (clanek Banke zivljenja?)

Ej vem, teli umotvori so tm pr mojih junijčicah, zakaj pa misliš, da se tam več ne oglašamuser posted image
Ups, zdej me bojo pa tuki FBI-jevke brale, potem me bodo pa tam čez linčaleuser posted image
Tut provuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
15.4.2010 21:05:51   
marjanaj
daaaaan user posted image
kako ste kaj srakice? Najprej hvala vsem za lepe zelje. user posted image

In ne morem verjet! Na tortice ste šle brez mene! user posted image Kriminal! Še ni en teden minil, kar me ni na sceni, pa ste se že dobile brez mene. In to domači tiramisu... mmmm.... sej že prav. user posted image

Itak ste se preveč načvekale, da bi lahko vse komentirala. Mogoče le nekaj malega, kar sem si zapomnila:

Aglaia kaksna knjiga v torbi user posted image dej ne seri, srečo boš imela, če boš lahko malo oči zatisnila v P. Jaz nisem niti enkrat iPoda uspela prižgati, kaj šele kaj drugega user posted image

čep japajade. Se v sredo na torticah smo se o čepu pogovarjale. In sem si prav zapomnila, kako si ga je cojka predstavljala, kot del cigarete, ki ti pa pade ven. Itak sem tudi jaz mislila, da ti čep pade ven teden do dva prej, ali pa vsaj dan ali dva preden greš rodit. Hahaha, kakšna šala. Men ga je sred noči raznesl in evo ti ga na, potem se ti čez nekaj uric že nekdo dere na ušesa.

cojka sem videla nove slikce na FB. Uau, to pa je že trebušček. user posted image Moram še slikce od MM in petrce videti. user posted image

amazonka jup, jest sem se odločila za odvzem popkovnične krvi. Ampak za javno banko. Privat stane malo preveč dinčkov za moj žep. Upam, da bo vsaj kdo imel kaj koristi... Sem se pa čudežno spomnila na to, ko je mali ven padu in so mi ga dal v naročje sem se drla: še popkovnično kri! user posted image

no to bo to za zdajle... grem nazaj ležat...

aja še malinov čaj. Hmmm.... jest bi skoraj rekla, da mi je kar pomagal. Ker njegov namen je krčenje matenice med porodom in moj mali je zato kar hitro ven padu...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.4.2010 21:15:19   
amazonka3
Maaaaaarjaaaaaaaaaaaanaaaaa!user posted image

Kako si kej? Upam da nisi preveč utrujena. Lepo da si se javla.
No vidte babe, čep je čep in ko ga raznese ga raznese ornk! To je ornk porcija.
Ko boš imela čas, napiši kako je bilo, so lepo delali s tabo???
Pa zakaj nisi nič brala, ipd. A si se na frišn zaljubila, al kaj??user posted image user posted image

No veš, če drugega ne ti garantiram, da samo zate prišparam eno porcijo tiramisuja okoli srede maja (takrat boš pa ja že kaj za na sprehod).... Tortice pa...no, sj kakšno v Ljubljani bomo še zate pustileuser posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
15.4.2010 21:18:07   
amazonka3
OK Srake, kva je zdej to?

Tole je že mal scary.user posted image
Kje ste vse?? A je kej dans kje da jest ne vem al kako??user posted image
Aglaia, Cojka??
Krtkova, MM?
Živa, Saša??
Petrca, Masha??
Pa kaj hudiča dogaja mkbk??

Uf, očitno bom zaključla tko kot MM zadnjič, se sama s sabo pogovarjam.user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
15.4.2010 21:18:38   
anajrim
Ojla!

jaz sem s pregleda kjer je bilo prav fino, z G sva čvekali pol ure in naredile že pravo zamudo, otrok se razvija normalno, kg so +9 je rekla da malo preveč in tudi trebušček je za en mesec prevelik, ni pa to nič narobe, kontrolirala je MV ki je lepo zaprt, plodovnice je veliko in vse je bp. Full sem vesela...

Tanika1
- ti si bila vsaj v zvezdi jaz pa nisem še uspela priti na nobeno srečanje, morda pa naslednjič

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
15.4.2010 21:30:46   
krtkova
Marjanaj!!!!user posted image user posted image user posted image  Kolk te je super spet brati!!!user posted image user posted image  Te ful pogrešam!!!user posted image

Jst sm mela pa spoznavni večer obojih staršev, ki je ZELO uspel Smo izkoristili to, ker mava z mojim kmalu rd. Sva dobila ful dobra darila user posted image  za naju in jasno tudi zraven še za Emo nekaj zadevic.

Torta user posted image je absolutno zelo uspela, moja mama (ki mi je dala recept) jo je ZELO pohvalila - ona je najbolj merodajna, ker jo je edina poznala in je vedla, kakšnega okusa mora biti.
MM-če prideš jutri do mene ti prišparam en mini košček.user posted image

Zdej sm pa toook utrujena od vsega, čeprav goste je pedenal moj dragi - najboljši na svetu!!user posted image user posted image user posted image

Pa če itak nobene srake ni tuki, pol se tud jst ne bom sama s sabo pogovarjala.user posted image

Aja, še tole; cojka me je minilo fotkanje. Smo se dons neki slikal in sm obupna. Še enkrat večji obraz imam kot pred nosečnostjo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 21:36:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 21:40:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
15.4.2010 21:43:01   
krtkova
ej, sam eno blond vprašanje (včasih sm bla blond); k se pogovarjamo o teh kilah - men namreč u iber raste trebuh! Jst ne morem verjeti, da se moja nažiranje lahko poznajo samo (oz. pretežno) v rasti trebuha. Sej ne rečem, da se mi rit in bedrca niso razširla, sam ne toook (izvzet je obraz, ki se je ful napihnil). In če potem razpredam dalje; to pridobivanje kilaže ni nujno samo od mojega nažiranja ampak tudi od......recimo delno od otroka, od hormonov,...kaj pa vem česa še. Al se ful motim? A je možno, da gre res vsa čokolada in podobne zadeve direktno v trebuh????
A štekate, kaj hočm vprašat??user posted image user posted image

Sam, da me ne bodo zdej na kakšnem drugem forumu citirali, kot češ; poglej kakšne neumnosti sprašuje ena na enmu forumu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1971
15.4.2010 21:44:28   
krtkova
Cojka - aha, a pol je še upanje? me veseli, ker tele domače fotke so direkt za v kakšno oddajo; the ugliest creatures of the world!!!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 21:46:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 21:48:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
15.4.2010 21:52:12   
krtkova

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še je upanje. Če pa boš za kakšno oddajo pošiljala, pa povej, da bom še jaz poslala. Sam te znam premagat.

torej lahko kar svojo oddajo narediva in zasluživa na oglasih vmes.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?