Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: nax05 cojka a ti maš te cunje za fotkanje na trebušnih? Sem vam pozabila povedat, da me je popoldne pol klicala sestra od mojega g in mi odpovedala termin za jutri, tako, da imam šele maja. Zdej pa en butast vprašanje. Midva do zdej nisva nič, ker itak kao teh 6 tednov ne smeš. A zdej že loh, tud če me ne bo pregledal Sej ne da se mi ful da... A teb se še kar ne da Joj, jaz ti žal ne morem svetovat. ampak, če ti ni, imaš super izgovor, da lahko šele po pregledu Mojmu sem ta vikend prepovedala, da ne bi kaj sprožil. Je pa rekel, da greva v akcijo v sredo Men pa lih ni Ja, te obleke imam na trebušnih. Je pa fajn, ker so mi skos prav Ej a verjameš, da ko sem tkole zgonena, da sam v posteljo zvečer padem. Že na pol spim, ko me moj hoče neki osvajat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:16:50
|
|
|
|
MaliMišek
|
Nax jst tud nimam pojma . Jst sm slišala, da prviš šest tednov ne potem pa lahko, je pa res, da imaš ponavadi po šestih tednih že tudi pregled pri g . Kaj pa če bi h g poklicala?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:17:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Sm pa dons kupila v Mulerju ene spodnje gatke, tud za enkratno uporabo, k pa niso mrežaste, ampak take..hecne...kot da bi bile iz papirja (pa niso nooo). Model pa tko sexy, da te mine sexat za 100 let!! nax - potem pa te obleč Pol pa pomoje ostanemo samo pri Taiu in ne bom nikol dočakala punčke. Se bom raj držala mojih gat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Nax jst tud nimam pojma . Jst sm slišala, da prviš šest tednov ne potem pa lahko, je pa res, da imaš ponavadi po šestih tednih že tudi pregled pri g . Kaj pa če bi h g poklicala? Ja sej bi, pa ga ni, glede na to, da so mi odpovedal termin. Bom magar probala čez par dni poklicat pa vprašat. Sej en da bi se to spomnila vprašat, ko me je klicala. Če bi mojega dobila na telefon, bi jo ziher to najprej vprašal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2010 21:20:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:22:11
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Sem vam pozabila povedat, da me je popoldne pol klicala sestra od mojega g in mi odpovedala termin za jutri, tako, da imam šele maja. Zdej pa en butast vprašanje. Midva do zdej nisva nič, ker itak kao teh 6 tednov ne smeš. A zdej že loh, tud če me ne bo pregledal Sej ne da se mi ful da... tole sem morala pa parkrat prebrati, kajti najprej sem razumela, da te od tvojega dragega sestra skenslala za kavo in zdej ti ne veš, a bi to sprejela, ker je 6 tednov že minilo. WTF??? OK, zdej pa štekam; če se ti ne da, pol ne smeta še!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:24:01
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Ja sej bi, pa ga ni, glede na to, da so mi odpovedal termin. Bom magar probala čez par dni poklicat pa vprašat. Sej en da bi se to spomnila vprašat, ko me je klicala. Če bi mojega dobila na telefon, bi jo ziher to najprej vprašal No, če ne boš nič prej zvedla, bom pa jst v četrtek pri svoji vprašala, kako je s tem po porodu in v primeru da nimaš pregleda v prvih šestih tednih . Mogoče jo bom pa s tem zamotla, da se ne bo spet drča name zarad kil . Cojka ti si kr prvošč , imaš samo še 47 dni časa .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:24:13
|
|
|
|
krtkova
|
cojka - sej jst tud za vse MM okrivim!! Predvsem, kadar preveć zapravim!! Doma rečem, da me je ona zvlekla!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:27:16
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova cojka - sej jst tud za vse MM okrivim!! Predvsem, kadar preveć zapravim!! Doma rečem, da me je ona zvlekla!! Obe s cojko sta packi! Še dobr, da za kile tud nisem jst kriva ! Al sm , ker za moje ste itak ve!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Sem vam pozabila povedat, da me je popoldne pol klicala sestra od mojega g in mi odpovedala termin za jutri, tako, da imam šele maja. Zdej pa en butast vprašanje. Midva do zdej nisva nič, ker itak kao teh 6 tednov ne smeš. A zdej že loh, tud če me ne bo pregledal Sej ne da se mi ful da... tole sem morala pa parkrat prebrati, kajti najprej sem razumela, da te od tvojega dragega sestra skenslala za kavo in zdej ti ne veš, a bi to sprejela, ker je 6 tednov že minilo. WTF??? OK, zdej pa štekam; če se ti ne da, pol ne smeta še!! krtkova a je tale tiramisu nate slabo vplival MM zakaj bi te pa nadrla zarad kg? Dons sem vas prov gledala. Prave suhice ste. Pa tok ste ble lušne. Kerokol sem pogledala, se je božala po bušiju cojka a vidva bosta v sredo, da za ziher sprožta do sobote
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:34:28
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 MM zakaj bi te pa nadrla zarad kg? Dons sem vas prov gledala. Prave suhice ste. Pa tok ste ble lušne. Kerokol sem pogledala, se je božala po bušiju Ker me skoraj vedno nadere , da sem se preveč zredila . Ampak zdej jst rajš povem kako kilo manj !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: nax05 MM zakaj bi te pa nadrla zarad kg? Dons sem vas prov gledala. Prave suhice ste. Pa tok ste ble lušne. Kerokol sem pogledala, se je božala po bušiju Ker me skoraj vedno nadere , da sem se preveč zredila . Ampak zdej jst rajš povem kako kilo manj ! No vidiš, sej se znajdeš
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:41:27
|
|
|
|
Zvezdici
|
Jaz vas bom kar nehala brat.. ker nonstop razpravljate o sladkih zadevah.. Jaz to vse bi jedla! Pa mi trenutno ni ravno dovoljeno. Tako, da mi kar ornk lušte delate! Saj mi je prav.. kaj vas pa berem, ane. No.. tako, da vas berem, pa sem zadnje čase prelena, da bi karkoli napisala. Bo pa pupa v petek že 3 tedne stara. Ne moram vrjet kolko gre hiter.. Je pa res rees pridna. Danes je sicer nekaj tečnarila, ampak saj vsak ima kdaj ''svoj'' dan ane. Nič.. še pridem pogledat, ko bom malo manj lačna, heh. Pa uživajte z bušiji! Mamice, pa z malčki!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:42:46
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Kerokol sem pogledala, se je božala po bušiju Kaaaj??? Kako nagraužno??? A jst tudi??? Ker men je šlo pa to vedno ful na živce pri nosečnicah, k so to počele v javnosti!! MM- za VSE si ti kriva, tud za moje kile!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 21:55:11
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla punce!!! Vidim da ste dans uživale na klepetu, jaz pa sem naokoli letala zaradi službe... Morda pa se naslednjič res spoznamo! Moj mišek pa tako močno brca, da me včasih kar zaboli... še kateri tako fejst brca? In kako kaj počutje vas ostalih? Lp
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 22:36:22
|
|
|
|
bcljka
|
oj! sicer sem že vmes neki brala ampak sm bla cel dan leteča... še takrat k sm mela pa 1 uro časa sm pa kr zaspala narobe svet... namest da bi zdej proti koncu mela več časa ga mam skos manj... tale faks ob 7.00 zjutri me ubija! ampak se tolažm da je semester samo do 4.6. ... mogoče se mi rata pol do poroda še ornk spočit skratka... zelo mi je žal da sm zamudila tiramisu... upam da bo še kkšna prilika o driski sm tud jst prebrala to pa je buča! sm že prejšn teden pisala - če rab katera kej iz ikee... v petek popoldne greva z v celovc in lahko brez problema prpeleva... tokrat mava na izposojo nek dostavni kombi tko da gre tud kej večjega notr... do četrtka do polnoči pobiram naročila
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 22:43:39
|
|
|
|
bcljka
|
če katero zanima:
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 23:08:04
|
|
|
|
amazonka3
|
Da ne bomo skoz ignorirale: Zvezdici, super da sta dobro, ti kar pokukaj pa še kaj napiši. Nax: jah, če nisi bila nič raztrgana ali šivana, potem za gvišn lohka....oz. če nimaš nekih težav z izcedkom ali bolečinami nasploh. Če se ti pa ne da, potem je pa ginič boljši izgovor kot glavobol Pa nismo se ja po trebuhih božale no Je pa res da so ti trebuhi tko priročna polička Ja, pa jaz moram vsake tolko prtisnt taco od Tomažka nazaj, mam včasih občutek, da jo bo ven porinu.....in take krvave slike potem Živa se ni nič javla. Da je ni pri zobarju stisnl. Cojka, za tele lunine mene pa ne vem točne ure, sej vidš, že tko sem bolj švoh coprnica, sama usta so me ampak itak sem mislila, da vi fotoshoot napravte, zvečer pa hankypanky, pol pa na bojno polje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 13.4.2010 23:26:42
|
|
|
|
andrazk
|
Tako, da prosim ne povej doma kaksne smo kvasile, ker te Andrazk ne bo vec nenadzorovane spustil med nas. Itak mu bo ze sumljivo, ker si danes ziher cist drugacna domov prisla Lepo da ste se fajn imele. Škoda samo za dež. Drugič malo popazite, prosim... Ampak zdaj so me pa res sama ušesa.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 14.4.2010 7:30:10
|
|
|
|
krtkova
|
Dobro jutro, prosim lepo poglejte, kako zgodnja sem (in ne to ni moja nespečnosti, ampak res zgodnje vstajanje!!). Prihaja namreč ga. snažilka in sm mogla vstati. Sem pa itak tok slabo spala, da bi v vsakem primeru lahko vstala tako zgodaj. Nimam ŠE nič za povedat. Grem MM poslat sms, da ne bo pozabila iti na photoshooting!!! (sej ji težim k ena mama, madonca. Uboga MM, upam, da nisi čist pod stresom!! )
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 14.4.2010 7:44:11
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro vsem skupaj Danes je bila pa moja noč bolj katastrofa. V meča so me grabili krči, med nogami me je pa tud bolelo bolj kot prejšnje dni in sem se komaj obračala. Včeraj mi je krtkova omenila, da bi to lahko bila una zadeva s simfizo (če sm si prov zapomnila). Popoldan bom poklicala G in se grem mal pokazat ter prepričat, da je to res to in kako naprej. Včeraj ste se zvečer kar lepo razpisale. Sem vas samo prebrala, potem pa šla nazaj ležat. nax...če se MM ne bo spomnila, da vpraša cojkinega bratranca, se bom pa jaz. Vsaj upam. Sej v bistvu je dost, da cojki omenim tvoje ime in povezavo z njenim bratrancem. Potem naj bi pa ona vedla, kaj mora vprašat. masha...najraje bi ti rekla, da menjaj službo. Ampak vem, da to ni tako lahko. Si sploh ne predstavljam, kaj doživljaš, ker imam v službi super sodelavce in šefa. Slej ko prej se vse zmenimo oz. on razume kako je, če je ženska noseča. Sam je pred dobrimi 2 leti postal očka, njegova žena pa je imela med nosečnostjo in pred porodom težave. bcljka...še dobro, da nisi v službi. Ker pol bi imela pa še manj časa za vse. Jst komaj čakam, da bom doma, ker zdej so dnevi prekratki zame. Sem razmišljala, da bi ti naročila plenice iz Ikee, ampak se je zdej tud moj dragi odloču, da v roku enega meseca šibneva gor. anajrim...koliko časa pa še ti delaš? pupa...kako gre čas hitro. Se mi zdi, kot da si šele prejšnji teden rodila. Še nekaj besed glede včerajšnjega srečanja. Men je blo super. Škoda samo, da moram vsakič letet nazaj v službo. Komaj čakam, da bom tud jst končno frej. Ampak takrat pa večina od vas ne boste več 2 v 1. Upam, da se bomo vseeno še kaj dobile, ker mi v vaši družbi čas ful hitro mine. Kaj ko bi ve prišle k meni na "obisk", ko bom v porodni. Da bo še tam tko hitr vse minil. Toliko za enkrat. Greš nekaj pojest, pol pa začnem pakirat za fotkanje.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 14.4.2010 7:51:05
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 med nogami me je pa tud bolelo bolj kot prejšnje dni in sem se komaj obračala. petrca, mene je dons tko bolel ponoč, da sm se zaklela, da delam samo še take gibe, kot mi jih je fizioterapevtka pokazala. Ker jst sm se mal norca delala in nisem prov upoštevala vedno (priča včeraj amazonka!). Zdej me pa že čez dan tko boli, da sem se nehala hecat. Me zanima kaj ti bo G rekel, poročaj!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 14.4.2010 7:58:29
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro srakice! Krtkova je kot je napisla na rr res poslala sms, da me opomni za photoshooting . Hvala! Se pa bojim, da današnje slike ne bodo kaj prida...uganite kaj je spet na sporedu... . Sploh ne vem več kaj je krivo . Grem še mal meditirat, upam, da se vsaj na približno sestavim in bo vsaj kakšna slika "užitna" . Petrca ti se boš spomnla ja......vse boste pozable....še dobr,da grem tudi jaz na slikanje ! Nič grem še mal ajčkat, potem pa jest pa akcija !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 14.4.2010 7:59:22
|
|
|
|
petrca2507
|
Pri men je bilo prejšnje noči kar znosno. Danes pa obupno. MM ti se kar norca delaj. Bomo vidl, katera se bo spomnila. Sm ti že včer na srečanju "pokazala" kako dober spomin imam.
< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 14.4.2010 8:00:55 >
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 8:24:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
ped eggUporabljate Ped Egg?da (
8%)
ne (
92%)
Število vseh glasov: 264Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!