ninocka
|
Ce mi bo zneslo kaj napisat - z Lianom sva lihkar iz Leclerca, ker imajo akcijo alpskega mleka in sem ga kupila 4 kartone...Pri nam ga v povprecju spijemo do 2l na dan in se mi pol te akcije fuul poznajo... No in v Leclercu majo pol cist na zacetku ene obleke obesene in sem se zapicla ful v eno jopico in hlace, pol pa vidim eno fuuul huo oblekico in kolk je lepe in oh in sploh, na koncu pa ugotovim, da je nosecniska... Tko da 2ursae majo kar ene par lepih stvari, samo so pa tud kar drage Vsi bubancki se HITRO pozdravite , mi smo tudi na AB (Evan) ima vnet usesek. Samo je rekel, da ne gre vec v Crno, ker cist vedno gremo se mal ZD na Ravne pogledat. Smo sli prejsnjo nedeljo k teti na obisk v Velenje (pa mal na jezero in na igrala - ful lustna in cist prazna, ce bi blo to v LJ, bi blo polno zasedeno) in sta kolega mislila, da smo sli ze v Ravne k dezurnemu. Ko smo se naslednji dan vidli, me je prvo stvar to vprasala V bistvu je bolj za tega smeskota Evan pa v cetrtek gleda en dokumentarec o dinozavrih, jst s samotom na telefonu, odlozim, pride do mene in mi cist flegma rece, da ga usesek boli. Fajn. In smo sli, vneto uho, Hiconcil na 8 ur. Mi je dal pa samo 1 flasko, imam lih se za 1 dozo not, pa niti 7 dni ne jemljemo. Klicem zdaj v nas ZD, kaj naj nardim - a pridme po recept, na kontrolo al nehamo??? PA dobila sva Calpol za od 6 let naprej in sem ga nesla nazaj *haloo, jst nimam nobenga otroka nad 6 let) in je rekla, da je Calpol bolj na kile in je to kao mocnejsa doza (vec paracetamola na zlicko je not) in da tukaj dam 1 zlico, navadnega bi mogla dat pa 2. Ampak jst dam tud navadnega (ko ga ze dam) samo 1 zlicko. Kateri Calpol in koliko pa ve dajete? Prejsnji teden sem bila s tamalimi v Crni, je blo kar pestro...jst se grem tja spocit, nazaj pridem pa se 100x bolj izmozgana... Smo peljali tja od Evana novo kolo, pa tastaro za Rubna, pa poganjalcka, na koncu sta se pa obadva kregala za gokard, ki ga imata v Crni Evan se je potem ene parkrat celo z biciklom peljal, v petek, ko je prisel Samo po nas, pa mu receva, ce gremo probat brez kolesckov se peljat. In da ce ne bo slo, bomo dali kolescka nazaj. Evan rece OK, poberemo kolescka dol (tko al tko sva pricakovala, da jih bomo v 1 min nazaj sraufali), gremo na cesto, poveva kaj mora narest in mulo se je v manj kot 5 min naucil vozit brez kolesckov IN potem jih nismo vec nazaj dali. Mal ga se matra bremzanje (na novem kolesu ima bremzo na pedalih), pa zavit se ne zna cist, da ne bi dal nogice dol...ampak vseen sva blazno ponosna nanjga, ker se je tolk hitro naucil. Vceraj je mel pa v vrtuc predstavo Grad, gradicek. Trajala je cca. 5 min in so bli ful lustni. Evan je bil komarjeva spremljava. Vstopnica za predstavo je pa bla bonboncek Jst sem spet sama - Samo je sel vceraj na Dunaj in se vraca v cetrtek zvecer (pa prejsnji teden je sel tud a 2 dni). Tko da je zdaj Evan glavni v hisi. Njegov komentar ob tem: Mami, a ce sem zdaj jst glavni, pol pa jst povem, kaj bomo delali in pa Mamica, zelo sem ponosen, da sem glavni Ruben je pa zacel mal bolj govort in ponavljat besede, pa zdaj je ze 2x zaporedoma zvecer izrazil zeljo, da bi sel na kahlico in se je potem tudi polulal. V Crni, ko sva hodila, se je pa ful za trebuscek pritiskal, kot da bo tko kaj ven priteklo... Lian je pa vceraj dobil 1 zobek (spodnja leva enka) , drugace se pa postavlja na nogice in dela prve korake ob opori. Je pa se ful nesiguren, ker ce predolgo casa stoji in se ne more vsest, se zacne fuul jokat. Dviguje se ob vse, kar najde (tud ob list papirja na tleh), pade pa tud po 100x na dan. PA zacela se je grozna mami faza, ker ce misli, da me je zgubil, se zacne ful jokat in ga je treba pol prav umirit na joski, da neha... Pety, zakaj mora VId na operacijo? Ker Ruben tud fuul smrci, a mislis, da bi mi tud mogli na kaksne pregled? Benika, a to si Petro srecala, al je se kaksna nova nosecka, pa jst se ne vem? Tazana, mogoce ti pa te joske ne sprazni dost? Jst moram trkat, jst se nisem mela mastitisa, sem mela pe nek vnet zivc (al kaj), ko sva bla z Lianom na infekcijski. Je bolelo ko hudic, so mi hotli ze G poklicat, pol je pa minil. Nika, paviljon - ni panike. Sva dala delat predracun na LEsimpex (cca 4300) in na sSmreko (cca 2700), tko da mislim, da bo kar Smreka zmagala. Doroteja, sori, jst sem zdaj cist ven - Kako je Alina? Kaj ste zdaj cez dali in kaj vas se caka? Pa en kos za njo Pia, teb pa sam kapo dol, kaj vse se spomnis z Nino delat...super si, res A gre kera na cistilno akcijo? MI smo se prijavili v sklopu sluzbe, baje je organiziran tud avtobus...to bo neki za nase mulcke. V nedeljo pa itak Lipica...a se kaj zmenmo, tiste ki grete tud, da se kje dobimo? Zdej grem pa mal pospravljat, mam tako, kot da je atomska bomba padla not...da en govorim o kupih perila, ki me cakajo, da jih operem, zlikam in pospravim... Benika, ce bi prisla danes na obisk, se se vsest nimas kam...lahko, v Evanovi in Rubnovi sobi na mamut stolcke