|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
21.4.2010 8:48:01   
pety78
2ursae, ful luštne slikice, pa malečka sta taka srčka, res. Ful sta luštna. user posted image O mamici pa itak ni dvoma. user posted image
Tudi sama razmišljam, da bi šli ta vikend v Arboretum, ampak bo po moje nenormalna gneča. Malo bom preverila vreme, čeprav imam v planu, da gremo mal na Koroško, ker smo jo med velikonočnimi prazniki prešpricali.
Aja, še nekaj mi povejte. V vrtcu bodo šli v Arboretum na začetku maja, datum še ni določen. A mislite da za Vida potem ne bo več zanimivo? Čeprav je rekel, da on ne bi šel gledat dinozavrov (strah!), pa smo mu komaj dopovedali, da niso tapravi. user posted image

Tudi muzej zgleda zelo zanimiv, vlakce imata pa naša dva fejst rada. V naslednjem planu.
Uf, koliko idej, časovno jih realizirat bo pa mal kriza. Ful bi rada šla v Guliverlandijo v maju ali pa v juniju. A ve boste šle?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
21.4.2010 8:49:17   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

user posted image za Benetke, upam, da realizirate.

tudi jaz user posted image . Neki sem na moža jezna, ker zan bit "party breaker" in zakomplicira (pa prosim, jaz sem ta nespontana v družini user posted image ) in sem se včeraj odločila, da z njim pa že ne grem v Benetke (ja halo, s kom pa naj grem user posted image ) in seveda je ta odločitev do danes že zvodenela.

Toscana nema. Jaz sem tak tip: vidim, se navdušim, že malo planiram, pol pa povem doma gospodu, ki so bolj na realnih tleh in počasi, v toku parih dni tud mene zamori user posted image . A veš da sem vesela, da smo že vplačali Grčijo, ker bi sigurno našli "boljši" razlog za porabo tega denarja. Sam vulkan naj neha bruhat, pa gremo.

Ime: bom povedala, ko da možek žegen, da se strinja. Je šele včeraj izvedel in mora še malo sprocesirat user posted image .

Guliverlandija: bo!!

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 21.4.2010 8:51:58 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1427
21.4.2010 9:07:51   
Pia67
Ojla, danes me čaka lekcija rolanja, ker je Nina ugotovila, da se ne znam ustavljati user posted image  in me bo naučila. Tečaj je super user posted image , vaditeljici taki mladi, srčni. Le še pometeva košček asfalta pred dovozom na dvorišče, ker so traktorji naša stalnica in nanosijo kar nekaj zemlje.
Bližajoči prazniki: ker še ne vemo kdo od uporabnikov bo prišel v ponedeljek, 26.4., prepovedano pa jih je spraševati, ker jih psihiramo in spravljamo v stisko user posted image , si ne delam ne vem kakih planov. Za dan ali dva gremo pomesti hiško na morju in uredit okolico, baje so nam zopet vlomili, se ne sekiramo preveč, ker itak ni bilo kaj odnesti. Pač ni robe za đankije.
Gremo pa v Arboretum na Dinozavre, na Veliko planino (spodaj naberemo še čemaž) in s kolesom do Kostanjevice. Prodajam otroški sedež Hamax, ker že lansko leto Nine nisi mogel stlačiti vanj, ne da bi se zadevala ob moje noge.

Pety, sicer ti vedno nekaj kao svetujem, ne vem pa, če ti je to BV user posted image  , ker ni nobenega komentarja user posted image . Na šolskih izletih je bil preverjen recept obliž čez popek, na popku pa majhen kamenček (obliž čez kamenček v popku). Nekateri otroci pa so imeli kar zapestnice na rokah: http://www.moja-lekarna.com/p-2804-zapestnica-proti-slabosti-sea-band.aspx . Če je to preveč alternativno, mi oprosti.
Fotke, tiste, ki jih lahko vidim so luštkane, FB je zame nedosegljiv cilj, ker itak ne bi dovolj delala na samopromociji user posted image , ker nimam časa.
Bliža se maj in tekaške prireditve...

Neposredna povezava do sporočila: 1428
21.4.2010 9:15:46   
pety78
Toscana nema. Jaz sem tak tip: vidim, se navdušim, že malo planiram, pol pa povem doma gospodu, ki so bolj na realnih tleh in počasi, v toku parih dni tud mene zamori user posted image .

To mi je pa ful znana scena. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, dajte mi mal svetovat glede morja. Ful ne vemo, kam bi se dali. Razmišljam o Malem lošinju ali Cresu, ker tam še nisem bila. Ne vem ali kamp, ali apartma. Imamo dosti velik šotor, tako da nam kampiranje ni problem, poleg tega gremo z mojo sestro, tako da se delo, kot je čuvanje otrok in kuhanje lepo porazdeli. user posted image Midve s sestro pustiva otroke in dece na plaži, pa si odpreva eno pivce za živce in kaj skuhava. Madonca, opažam, da mi je le na morju kuhanje v užitek. user posted image Joj, zdej sem pa mal zašla s teme...user posted image user posted image user posted image Hočem vas samo vprašat, če imate izkušnje s tema dvema otokoma in če poznate kako dobro lokacijo, da za apartmaje povprašam, ali pa če veste za kak fajni kamp. Zahteve pa tako veste, kakšne imam, verjtno podobne kot ve, torej plaža primerna otročkom, peščena, da se lahko sam igra ob vodi, pa senca, senca, senca na plaži. Kaka ideja? user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
21.4.2010 9:18:43   
pety78
Pety, sicer ti vedno nekaj kao svetujem, ne vem pa, če ti je to BV user posted image , ker ni nobenega komentarja user posted image . Na šolskih izletih je bil preverjen recept obliž čez popek, na popku pa majhen kamenček (obliž čez kamenček v popku). Nekateri otroci pa so imeli kar zapestnice na rokah: http://www.moja-lekarna.com/p-2804-zapestnica-proti-slabosti-sea-band.aspx .

Ne, ne, saj jaz vse preberem, mi ni nič BV. user posted image To s kamenčkom pa prvič slišim. Za poskusit je, seveda. V skrajnem primeru pa zapestnica, samo je vprašanje časa, kako dolgo bi jo Kaja imela gor. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
21.4.2010 9:24:30   
Nika v službi
Pety, jaz osebno ne bi hodila v Arboretum, če je obisk že tako planiran v sklopu vrtca. Pa še termina sta praktično eden za drugim. Sicer so dogajanja z vrtcem drugačna in vedno zanimiva, ampak vseeno jaz sem pač tak tip, da imam rada spremembe in se mi zato ne zdi smiselno hoditi na isto lokacijo v roku nekaj tednov. Saj je toliko drugih zanimivosti, ki jih morate še podelati!user posted image

Guliverlandijo bi pa mi verjetno tudi z lahkoto ponovili.user posted image Kakšen termin pa ste imeli v mislih, Pety in 2ursae? Delovni dan je vedno najprimernejši, ker je mnogo manj gneče, verjetno tudi 25.06. ne bi bil tako slab, če pač vkalkuliraš, da bo takrat najbrž naval Slovenčkov zaradi praznika. Vikendov bi se pa jaz izogibala. Za moje pojme bi bil junij boljši, ker je več verjetnosti, da bo toplo, pa se eventuelno lahko skoči tudi zraven med vodne atrakcije ali na plaže Lignana. No, povejte, kdo bi vse šel, pa organiziramo tisto, kar nismo uspeli lani, ko smo mi šli v lastni režiji.user posted image

2ursae, sem že opazila, ja, da pri vas plan vs. realizacija malce šepa.user posted image Ampak bi ti res privoščila, da greš, da stvari realizirate. Saj taki kratki izleti niso kaj bistveno logistično (in finančno) zahtevni kot izleti po Sloveniji. Npr. skok v Benetke ne zahteva nekih blaznih priprav; če želiš malce prihraniti, pa pač pripraviš sendviče, pijačo s sabo, tako da tam zapraviš minimalno. Le kakšen kapučino, sladoled (ampak ne na Markovem trgu in bližnji okolici!). Torej, praktično šteješ zgolj stroške goriva, cestnine in park hiše. V Benetkah si v 3 urah, ob pravi logistiki, ti otroci prespijo tako pot tja kot nazaj. Mah, vse se da, samo volja je potrebna in vztrajnost, da greš do konca. So pa nekateri res bolj "komplikatorji", ko najprej vidijo vse mogoče ovire in težave, kako nečesa ne moreš narediti. Tega pa jaz res ne maram, najbrž tudi zato, ker funkcioniram ravno po obratnem principu. Vse se da - zdaj pa bomo pogledali in naredili plan, kako.user posted image

Eh, sem malce zabluzila, sorči.

No, ne vem, če se vam povedala, da imam Niko doma... je spet začela kašljat in smrkat in sem jo preventivno zadržala doma, da se ne bi pljučnica ponovila in da ne bi bil naš Dunaj morebiti ogrožen. Zdaj uživa doma, na igrišču kolesari z Lukatom (on je tudi doma), vrtnari z babi in dedijem, prehlad se izboljšuje, vremenska napoved za Dunaj za konec tedna pa je tudi zelo lepa (sončno!), tako da držim pesti, da se nam izide. Se vsi že zelo veselimo. Evo, 2ursae, če ne boste šli v Benetke, lahko pridete na Dunaj na Sacher torto in Melange.user posted image

Pety, jaz imam še vedno tvoj pladenj!!!! Madonca, to je pa že višek. Kdaj ti ga lahko vrnem?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
21.4.2010 9:34:29   
pety78
Pety, jaz imam še vedno tvoj pladenj!!!! Madonca, to je pa že višek. Kdaj ti ga lahko vrnem?

Ja, ampak res, mislim, sramota!!! user posted image Vrnila mi ga boš takrat, ko te na obljubljeno kosilo peljem!

A mislite, da je Minimundus zanimiv za naše mulce?

Neposredna povezava do sporočila: 1432
21.4.2010 9:39:58   
2ursae
pety, jaz ti glede morja ne znam svetovat, žal ... mi hodimo vedno eno in isto, je malo drugače, kot si ti želiš (plaža je dosegljiva z avtom), a se podarjenemu konju ne gleda v zobe, v teh 30. letih odkar hodim sem se že popolnoma adaptirala user posted image .
Iščem pa tudi jaz kakšen lušten kamp na Hrvaških otokih, blizu Slo, za vikend, da sprobamo kampiranje.
Dinozavri: sem včeraj videla, da je en ogled dinozavrov fantoma čisto dovolj. Če bi jih pa ti rada videla, pa pejte tudi skupaj. Izlet je lušten, ko si že enkrat not, greste še na igrala, so super user posted image .

Nika: mi gremo 17.6. na Kos, tko da za Guliverlandijo bi jaz glasovala za bolj začetek junija. Pri nas načeloma čez teden ni problem. Mislim, pri meni ne, mož ima pa d.o.o. in se nikoli ne ve ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1433
21.4.2010 9:58:05   
2ursae
O Minimundusu smo že malo razmišljali, a moja fanta nista taka, da bi le gledala. Tko da po moji oceni sta moja2 za to še premajhna.

Punce, lejte, kolk smo pridne s tipkanjem - nam manjka živega pogovora, meni služba trpi user posted image . A bi se kej zmenile?

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Toscana nema. Jaz sem tak tip: vidim, se navdušim, že malo planiram, pol pa povem doma gospodu, ki so bolj na realnih tleh in počasi, v toku parih dni tud mene zamori user posted image .

To mi je pa ful znana scena.

kaj čva narest z gospodi, ki uničujejo najino navdušenje in navdih? Imaš kakšno idejo za prevzgojo? Nika, kako pa ti to doma poštimaš - je T. vedno za avanture?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
21.4.2010 10:26:59   
Nika v službi
Jaz sem si vzela petek frej, torej se komot lahko kje dobimo na kakšni kavici.... Ampak čas imam samo med 10:00 - 12:00.user posted image

2ursae, moj dragi je vedno za. Sva se našla dva taka, ki zelo rada potujeta, je pa res, da logistiko prepušča meni. Midva se pomeniva, kam in kdaj bi šli, potem pa jaz vse organiziram. Pač to rada delam, imam veliko izkušenj, mi je v veselje, tudi profesionalno to delam zase in še za vsaj 2 - 3 sodelavce, tako da... s tem res nimamo prav nobenih težav. Npr. zdaj, ko je imel možnost iti z menoj v Prago, je to pograbil z obema rokama. Prvi dan sva se sprehajala skupaj, drugi dan pa sem jaz hodila po sejmu in sestankih, on pa se je sprehajal po Pragi. Si je zvečer naredil akcijski načrt, kam bo šel, s katero linijo, itd. in to je to. Pri njemu mora biti vse bolj splanirano (bikec pačuser posted image ), pri meni pa je to bolj spontano, čemur se tudi on sicer prav rad prepusti, če sem jaz zraven. Se počuti bolj ziher, ker ve, da jaz bom že nekako speljala še tako komplicirano situacijo.user posted image

Pety, jaz ti pri počitnicah na Hrvaškem, sploh v taki obliki, žal ne morem pomagati. Saj veš, se ne bi ponavljala.... not my style.user posted image

Minimundus za Niko še ne bi bil dovolj zanimiv, zato bomo to realizirali kasneje. Je pa Nika pravzaprav že bila tam - ko je bila še pri meni v trebuščku...user posted image

Guliverlandija - povejte še ostale. Jaz sem 03. - 04.06. v Italiji službeno (precej nižje od Lignana - v okolici Arezza), tako da prvi teden junija za mene odpade. Je pa varianta recimo potem teden dni kasneje, recimo ponedeljek, 07.06.user posted image ali pa pač kakšen drug dan.... Naj se kandidatke pofočkajo, povedo želje, potem pa gremo dalje.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
21.4.2010 10:50:15   
ninocka
Heloo,
mi smo zdaj tri dni -1 otrok, Evan se je namrec ob 9ih odpeljal na kmetijo in bo tam prezivel 3 dni. Po njegovih Bom sel, ne bom sel, bom sel, je potem bil cist navdusen, ko smo se dobili na Zalah in z veseljem splezal v bus, pomahal in so ze sli...user posted image
So sli pa na gorenjski konec, tam na eno kmetijo pri Skofji loki.
Nas vidkend smo preziveli ful super in pestro. Za spremembo nismo ostali doma in dali prednost pospravljanju, urejanju oz. hisi na sploso. V soboto smo se udelezili cistilne akcije v sklopu sluzbe. Dobili smo se na Prulah, sli gor na grad, na gradu spili kavico in sok, potem pa dol do streliske, kjer nas je pobral avtobus in odpeljal nazaj na Prule, potem pa k Jovotu jest. Jst sem sla s streliske sicer pes do jovota, ker je lIan lih zaspal v avtu. Moram pa pohvalit naso sluzbo, so se ful potrudili - za nase malcke so priskrbeli kapice, rokavicke in pelerince, za nas pa isto pelerine, rokavice in majcke. Kavica na gradu in kosilo je bilo tudi na racun firme user posted image user posted image user posted image POpoldne smo pa bluzili se mal pred bajto na vrtu, Evan je norel s sosedi, Ruben je  premetaval en pesek in potem pomagal Samotu kosit, Lian je pa "tecnaril" v vozicku. Zdej je ful smotana z njim it ven, ker bi il rad na tleh in se plazil in dvigoval, ampak je se premrzlo, pol mu je pa vozicek ful tecen po nekaj casa.
Nedelja pa - Lipica, mi smo si bolj mal ogledali, ker je blo treba it na igrala user posted image Vidli smo muzej kocij, pa zrebicke, Evan in Ruben sta bozala eno brejo kobilo, potem sta se tam pri Generaliju vozila z avtockom in motorjem, jst sem se sla pa pijano voznico user posted image PA na srecelovu smo zadeli odsevni trak in balon. Sli smo se mimo enih stantov in potem ven na igrala. Evan je tam srecal enega prijateljscka iz vrtca in sta potem tam norela, Ruben je bil dinozaver in jih je lovil (na koncu se pol otrok tamuser posted image ), visek dneva je pa bil, ko je kar naenkrat s sirino pripeljal resilec in se ustavil par metrov stran od nas. Evan in Gasper sta laufala potem okrog resilca in ko smo ju vpraslai, zakaj je resilec prisel, je bila Evanova razlaga taka - Ena teta je izumrla in potem je pripeljal resilec in se je mogla vsest v resilca, pol so jo pa pozdravli in je vstala in zdaj tam sedi user posted image user posted image
Pri nam vse izumre user posted image Zgleda je ena gospa skup padla, ampak jst sem jo pol gledala in sem mislila, da bo vsaj se ene 2x, ker je kr zaprla oci in zacela neki meditirat. Pa mislim, a je bila z enim fantkom...
Okorg 3h smo sli domov in ko sem bila (dobesedno) z rokami v dreku, se je pripeljala se nasa Valla user posted image Smo se ustavli se v Postojni na kosilu pri sestri (sta z njenim povabila v eno restavracijo), potem smo sli se k njej na kavico in da mi je pokazala novo spalnico, potem pa domov.
Vceraj sem mela pa govorilne za Evana, ga je pohvalila, da je priden, da se ne tepe (da je verjetno edini otrok, ki nikoli ne udari) in ko sme ji povedala, kaksno smo meli nekja casa z njim nazaj (je udaril v jezi tudi mene in samota), je skor s stola padla. Potem je se rekla, da je ful darezljiv in da rad deli svoje igracke, pa tudi nic ne zahteva nazaj in da majo potem problem, ker se ostali skragajo zarad njegove igrace. Da ga nmnajo otroci radi, da ni samotar oz. ce nekoga od njegovih prijateljckov ni v vrtcu, se pac igra s kom drugim. Da ima visok nivo koncentracije, ce je sam, ce ima pa okrog sebe tapravo bando, mu pa takoj pade. PA da je motoricno zaradi nogice mal slabsi. In ker sme se lih spomnila, grem zdaj najprej klicat fizoterapevtko, pol pa tole dokoncam...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1436
21.4.2010 11:14:40   
ninocka
Evo poklicala, pa se je javil odzivnik in me teta poklice nazaj.

Aja, pa na Radiu Hit so povedali, da so nasi pikci srecno prispeli in da ga zadaj zacnejo zurat user posted image user posted image

Kaj je se rekla? - da rad rise, da se mu je apetit povecal za 300% in da mu zdaj ful z veseljem dajejo repete. Tukaj sem jo pa prosila, da naj tale repete mal zmanjsajo, da se ne  bo pa zdej ful zredil. Ker mi cist vsak isto rece - ja tolk ga je lustno vidit ko je in potem mu kar damo, ce se rece za. Ampak on je zdaj sposoben tud po 5x se rect za repete user posted image

Potem sem se pa dobila na kavici z Beniko in Petro, ki sta prisli s pregleda. Petra je potem kar hitro sibala, medve z Beniko sva se pa se zaklepetali in sem prezivela prav prijetno dopoldne user posted image user posted image ...kolk mi je pasalo malo odrasle druzbe user posted image Popoldne smo bli pa spet zunaj, se mal pogovarjali s sosedi, poetm je pa Evan zvecer se gledal en dokumentarec o mamutih in smo sli spat. Ponoci je pa k nama prisel najprej Evan, poetm pa se Ruben, ki je cist ven padel, ker ni nasel svojega Ihata (ninica). Ko se je enkrat ponoci zbudil Lian za dojenje, sem pa vidla, da lezita objeta user posted image
Pa kako je zjutraj Ruben Evana ful objemal, ker smo rekli, da gre na kmetijo in se drl Ne, ne user posted image user posted image

A vasi kaj gledajo dokumentarce? Pri nam jih ima Evan ful rad, sploh o kaksnih stvareh, ki ga zanimajo (npr. dinozavri, mamuti, morski psi, kiti...)
Arboretum - Evan gre tudi z vrtecm, ampak mi gremo tudi skupaj, da bo se Ruben videl dinozavre, pa Evan je itak nor na njih. Men se pa ne zdi nic narobe, ker otroci imajo itak radi rutino in ce boste sli se enkrat gledat (mogoce po vrtcu), ti bo lahko on pokazal, kje so kaksni dinoti in se mu zdelo ful dobro, Pety
Guliverlandija - lih to smo se pogovarjale vceraj na kavi. Jst sem za, prilagodim se vecini. Mi tud odgovarja bolj zacetek junija.
Minimundus - mi smo bli takrat, ko smo dobili avto in smo sli na izlet. Jima je bil zanimiv, najbolj pa tramvaj pred NUKom user posted image Aja pa un en satelit, k si ga lahko obracal, pa vlakci...V bistvu je ta minimundus kar neki, ker je ful nekih avstrijskih znamenitosti, je pa en tak lusten sprehod user posted image

Pri njemu mora biti vse bolj splanirano (bikec pač ),

Jst sem tud bikica, pa sem bolj spontana. Edino za kaksne stvari mam pa res sezname al pa ce mam ful za narest, pol si kar na listek napisem npr. pomij posodo, daj 5 strojev perila prat, obesi perilo, pomij tla...user posted image Sploh pa s tole mojo mozgansko celico, ki se je zdaj ze tokrat razdelila, sproti vse pozabljam user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
nam manjka živega pogovora, meni služba trpi . A bi se kej zmenile?

Glasujem, da je tole najbolj pametna izjava dneva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jst sem za...zdej je ze tud brunarca aktualna user posted image

Jaz sem si vzela petek frej, torej se komot lahko kje dobimo na kakšni kavici.... Ampak čas imam samo med 10:00 - 12:00.

Jst sem si tudi v petek vzela frej user posted image user posted image Se pridruzim, ce se zmente med 10-12 user posted image

Vceraj sva narocila s Samotom vrtno hisico in placala se aro za paviljon user posted image user posted image
Aja, pa piknik je prestavljen na september, ker je treba za hisko in paviljon se betonirat in bi blo zdaj v maju prehitro, ker bi blo se vse v razsulu na vrtu. Septembra bo pa takoj ta prvi vikend, Benika takrat se ne bo rodila, bo pa verjetno takoj po zuru in bo mogu Edo hitr peljat, da se slucajno ne ponovi Skustranina zgodba user posted image A nee, Benika user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
21.4.2010 12:02:22   
Nika v službi
No, poglej, poglej, imamo zmenek v petek med 10:00 - 12:00.user posted image Ninočka, Nika, Benika tudi pride, a ne? Pa 2ursae si mora vzeti čas, ker je pobudnica, pa Pety, tudi prideš, a ne, da ti dam pladenj... kdo še?user posted image

Ninočka, naša madam in TV sta še kar naprej dva različna pojma. Zdaj sicer rada pogleda celo kakšno risanko (pa ne predolgo!), obožuje Na zdravje in nanizanko,  ki se vrti pred oddajo (Malo gor, pa malo dol - nekako tako približno - ne vem, ker ne gledam), zelo rada si ogleda formulo, tudi kakšen film z otroško tematiko jo pritegne. Seveda vse skupaj ne za dolgo, pol ure je že veliko! Dokumentarci - ZF za nas! Dinoti je ne zanimajo, tudi živali na splošno niso ravno v njenem interesu, ona je bolj za potovanja, tehniko, debatiranje, nastopanje...

Pohvale za udeležbo v čistilni akciji ter user posted image za vaše podjetje!

Evanova izjava o izumrtju gospe je tudi simpatična!

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Pri njemu mora biti vse bolj splanirano (bikec pač ),

Jst sem tud bikica, pa sem bolj spontana. Edino za kaksne stvari mam pa res sezname al pa ce mam ful za narest, pol si kar na listek napisem npr. pomij posodo, daj 5 strojev perila prat, obesi perilo, pomij tla... Sploh pa s tole mojo mozgansko celico, ki se je zdaj ze tokrat razdelila, sproti vse pozabljam

Ti si bikica, on je pa bik, tole ni ravno za enačit! Moška in ženska komponenta, ni isto! user posted image Imam v službi enega bikca, ki je v mnogih pogledih zelo podoben Tomažu, včasih mi gre kar na smeh, se počutim na tako znanem terenu....user posted image

Guliverlandia - začnimo takole: pofočkamo se kandidatke in zraven napišemo omejitve oz. preference:

Nika: ne more 1. teden junija, glasuje za delovni dan, lahko pa tudi vikend, a ne nedelja. 3 izbrani datumi: 25.06., 11.06., 07.06.

2ursae:

Ninočka:

Benika:

Pety:

Valla:

Tažana:

Pia:

Teta beta:

In ko smo že pri Teti beti.... kje pa se potikaš?!

In ti, Doroteja, se tudi nič ne javiš?

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
21.4.2010 12:21:00   
2ursae

No, poglej, poglej, imamo zmenek v petek med 10:00 - 12:00.user posted image Ninočka, Nika, Benika tudi pride, a ne? Pa 2ursae si mora vzeti čas, ker je pobudnica, pa Pety, tudi prideš, a ne, da ti dam pladenj... kdo še?user posted image

ok user posted image , imam nekaj plus ur, jih bom ponucala za vas user posted image . Pridem, prosim le, da kje blizu Verovškove, da ne bom izgubljala čas še na poti. Če se da.

Guliverlandia - začnimo takole: pofočkamo se kandidatke in zraven napišemo omejitve oz. preference:

Nika: ne more 1. teden junija, glasuje za delovni dan, lahko pa tudi vikend, a ne nedelja. 3 izbrani datumi: 25.06., 11.06., 07.06.

2ursae: ne po 17.6., prej lahko, lahko tudi maja. Glasujem za delovni dan.

Ninočka:

Benika:

Pety:

Valla:

Tažana:

Pia:

Teta beta:

Neposredna povezava do sporočila: 1439
21.4.2010 12:44:51   
Nika v službi

ok user posted image , imam nekaj plus ur, jih bom ponucala za vas user posted image . Pridem, prosim le, da kje blizu Verovškove, da ne bom izgubljala čas še na poti. Če se da.

Superička! Nekaj predlogov, ki so blizu Verovškove:

- Mim' grede kafe na Vodovodni oz. Podmilščakovi (imajo dobro kavo in rogljičke)
- Modra hiša, kavarnica spodaj
- Mercator Šiška, kjerkoli
- Borbona, Verovškova (to je samo čez cestouser posted image )

Potem pa je še en lokal na Vodovodni pri Medilabu, pa pri Šparu na Slovenčevi so pred kratkim tudi odprli nek kafič.... tega je kar nekaj. Povejte ostale, kaj vam odgovarja.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
21.4.2010 13:07:29   
pety78

Ninočka:

Benika:

Pety:
težko rečem, ampak načeloma lahko tudi delovni dan. Evo, meni 7.6. odgovarja. Moram pa se še z domačim "bikom" zmenit. user posted image Odpade edino, če nam ne uspe 17. maja na operacijo in jo imamo 1.6.

Valla:

Tažana:

Pia:

Teta beta:

Za petek se pa kar brez mene zmenite. Ne utegnem. Mam samo eno uro vmes frej, pa še to smo zabukirali z bivšim sodelavcem, da nam plača kosilo. user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 21.4.2010 13:09:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1441
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 18:37:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
21.4.2010 19:05:15   
benika

Ninočka:

Benika:
Mi je vseeno, se pa definitivno nagibam k delovnemu dnevu. Enako kot Pety pa odpovemo v primeru, da bi ravno takrat dobili termin za operacijo.

Pety:
težko rečem, ampak načeloma lahko tudi delovni dan. Evo, meni 7.6. odgovarja. Moram pa se še z domačim "bikom" zmenit. user posted image Odpade edino, če nam ne uspe 17. maja na operacijo in jo imamo 1.6.

Valla:

Tažana:

Pia:

Teta beta:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
21.4.2010 19:39:32   
2ursae
Borbona, Verovškova

jaz glasujem za to, se mi še v avto ne bo treba vsest user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 19:55:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
22.4.2010 7:43:31   
Nika v službi

Borbona, Verovškova

jaz glasujem za to, se mi še v avto ne bo treba vsest user posted image

No, Ninočka, boš prišla? Kaj pa ti, Benika, bi se nam pridružila?

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
22.4.2010 8:28:18   
benika
No, Ninočka, boš prišla? Kaj pa ti, Benika, bi se nam pridružila?

Ne, Benika je pa v službi. Sem končno dobila punco, ki me bo nadomestila in sedaj jo uvajam v delouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
22.4.2010 8:49:41   
2ursae
mačke, jaz imam ju3 ob 9h sestanek pravnikov user posted image user posted image , ob 10h zihr še ne bo konac, ob 11h pa že zelo verjetno .. .a lahko pridem takrat?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
22.4.2010 8:51:47   
Pia67
Evo mene, sem mislila, da bom samo prebrala in hajdi delat, pa ne gre. Torej Guliverlandia - začnimo takole: pofočkamo se kandidatke in zraven napišemo omejitve oz. preference:

Ninočka:

Benika:
Mi je vseeno, se pa definitivno nagibam k delovnemu dnevu. Enako kot Pety pa odpovemo v primeru, da bi ravno takrat dobili termin za operacijo.

Pety:

Valla:

Tažana:

Pia:
Najbrž je bil mišljen 25.5. in ne 25.6. 25.5. komot lahko(morda pa mi upalijo kak sestanek glede taborov, se nikol ne ve), junija pa sem vodja tabora ravno od 6.6. do 13.6. Vse v roku službe. Če bo slučajno kak drug datum se bom pravočasno pofočkala. Ampak spreminjat zaradi mene nikakor ne, ker bo potem že poletje in se bo težko uskladit. Morda pa za moj tabor sploh ne bo dovolj kandidatov, tako, da... vse je možno. definitivno pa navijam za delovni dan.

Teta beta:

Ju3 mene žal ne bo, ker delam. Ničuser posted image , šibam...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
22.4.2010 9:02:08   
Nika v službi
Pia, jaz sem imela v mislih 25.06. - praznik.user posted image   Naštela pa sem jih po preferenčni vrsti, zato sem te zmedla. user posted image
Ampak očitno "zmaguje" 07.06., ki zaenkrat (pogojno) ustreza 2ursae, Pety, Beniki in meni. Čakamo še ostale...

mačke, jaz imam ju3 ob 9h sestanek pravnikov  , ob 10h zihr še ne bo konac, ob 11h pa že zelo verjetno .. .a lahko pridem takrat?

Kar se mene tiče, lahko tudi prestavim, itak se mi je jutrišnji dan čisto "podrl". Lahko si vzamem cca. 2 uri časa, bodisi med 10:00 - 12:00 ali 11:00 - 13:00, kasneje pa res ne gre več. Bi se pa prav z veseljem dobila in malo počvekala z vami.... Ninočka, saj prideš tudi ti, a ne?

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

petek - pri meni žal ne pride v poštev. Sem v službi, potem pa še pakiramo; gremo namreč na mini počitnice na Krk (komaj čakam - hotel, jeeeej, ne bo treba kuhat, prvič odkar imava otroke  ).

Uživajte na morju! In ti uživaj še posebej v "brezdelju" oz. v "brezkuhanju".user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 22.4.2010 9:04:46 >

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?