|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 14:00:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Septembrke 2005-3. del
30.3.2010 15:22:44   
Nika v službi
Cela štala - Nika je na AB (začetek pljučnice), avto je prispel, a z napačno notranjostjo (svetla bež namesto naročene temne!). Že cel dan letam okrog (doma, zdravnik), zdaj pa grem še avto pogledat - če nama bo slučajno všeč, sicer naročiva novega in spet čakava 2 meseca. Grrrr. No, v vmesnem času dobiva nadomestno vozilo, tako da bom vsaj mobilna, če že lastnega avta ne bom videla do junija. Bomo pa privarčevali na vinjeti.user posted image Always look on the bright side of life...user posted image

Valla, 2ursae, za četrtek načeloma velja. Se še prej slišimo po telefonu, ok? A bosta znali priti do Puttanesce? Pa fajn bi bilo naredit rezervacijo, ker je v času kosil primerno polna. Lahko naredim jaz, samo moramo biti 100%, da se tam dobimo ob 14:30. Sporočita.

Jaz sem jutri na Dunaju, se slišimo znova v četrtek. Čau.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 30.3.2010 15:23:24 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
30.3.2010 15:43:32   
ninocka
Z Lianom sva bila pa danes na dermatoloski zaradi tega njegovega impetiga. Dobila sva AB, ce se mu v 2 dneh ne umiri (razsiril se mu je se na prsni kos, ampak zaenkrat so HB samo 3 majhne pikice), greva pa not...user posted image

Ga ma pa na nogici tudi Ruben, tko da je zdravnica predlagala zdravljenje cele druzine...grrrr...pa vse je treba prekuhat in prepucat...men se bo zmesalo...Vsak dan 5 brisac, 3 pizame, od Rubna in Liana komplet vsa oblacila, pa ne vem kolk tetra plenic...za crknit, res...dobr da mamo susilca, pa pol vsaj brisac in kaksnih stvari ni treba likat in je hitro posuseno in zlozeno v omari...

Sem probala zdaj Liana uspavat, pa samo skace po meni in me lupcka, pa mal se podoji, pa spet skace, pa leze...eh, no...mu grem probat se kasico uturit, ce bo hotel, pol pa kaj vec napisem...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1328
30.3.2010 16:36:31   
2ursae
o, ninočka, nč ti ne zavidam ... že bolezen sama je cel user posted image , če moraš pa še doma pucat in prat user posted image . Upam, da čim prej prebrodite ta čas user posted image .
pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nika in valla, meni za četrtek zelo dobro kaže, lahko kar rečem, da zihr pridem user posted image . Saj to je to, ne: http://odpiralnicasi.com/spots/restavracija-puttanesca-ljubljana-bravnicarjeva-6f17ccb5a6

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
30.3.2010 19:32:55   
doroteja23
Napisala cel roman pa mi je vse zbrisalo. Zdaj pa ne grem več pisat jovo na novo.

Da vam napišem samo to da gre ALina v petek an operacijo žrelnice in podjezične vezi.

In vsem bolnačkom user posted image user posted image user posted image user posted image !!

lp

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
30.3.2010 20:34:05   
Nika v službi
Ja, Ninočka, sem tudi jaz brala o tem impetigu in je res ena prava zoprnija. Upam, da se čimprej uredi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, ja, Puttanesca je v Modri hiši (MH) na Bravničarjevi. http://www.puttanesca.si/

Grem rihtat Niko, ker je čisto hin - kašelj, vročina.... prav bošček je. Nočko!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 30.3.2010 20:42:50 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
30.3.2010 21:43:32   
benika
Lian, Nika in predvsem Alina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1332
31.3.2010 9:05:54   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jest pošiljam pike poke vsem bolnikom.

jaz pa čakam serviserja za rolete- čisto vse rolete na oknih imam pokvarjene user posted image . včeraj mi je v sobi čist dol padla in sedaj imam v sobi trdo temo user posted image . Dobro, da imam vedno pred praznikom kakšno sranje. Potem pa fehtam servoserje, da še pred praznikom pridejo user posted image . včeraj sem ga tokrat klicala, da se na koncu ni več oglasil user posted image .

Grem žehto obest dokler neža spi.

< Sporočilo je popravil tažana -- 31.3.2010 9:06:47 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
31.3.2010 10:52:08   
Pia67
Ojej Ninocka impetigo user posted image . Se spomnim, ko ga je brat dobil v vojski (še v času JNA). Sranje, pa toliko časa se je vleklo, še dobro, da ni smel domov, ker bi doma bilo isto-pranje, pucanje itd. Pa še zoprno zgleda. Ti ne zavidam. Upam le, da je kurativa toliko napredovala, da bo vse skupaj hitreje minil.
Nika smola pa taka. mislim na AB, barva tapeciranja me sicer ne bi motila, mislim pa, da je svetlo bež malček bolj občutljiva. No, upam, da vama bo všeč. Če se spomnim časa Yugo vozilc (no pa sem spet pri ex. državi), sem imela sivega yuga, notranje tapete pa so bile v svetlorjavi barvi, da dol padeš.
Doroteja držim pestke za Alino, jeziček in žrelnica pa veliko sladoleda za potem user posted image .

Ninini paglavčki v vrtcu napredujejo, ta teden so mal spremenili temo, iz Afrike (projekt UNICEF-a), so padli v jajčka zaradi prihajajoče velike noči in zdaj pridno zasledujeva divjo raco, ki se je odločila, da bo zopet imela jajčka v naši vrbi na otočku. Ponavadi ostane kakšno neizvaljeno mal za okras, mal za raziskovanje.Upam, da bo vikend kolikor toliko lep in gremo na smučanje. nas še ni minil.user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
31.3.2010 11:33:39   
tažana
pety: moja sestrica ima nekaj vprašanj za tebe, v zvezi s tortami, pa me je prosila za telefonsko številko. user posted image
Je rekla, da te bo popoldan poklicala user posted image .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
31.3.2010 14:41:52   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

pety: moja sestrica ima nekaj vprašanj za tebe, v zvezi s tortami, pa me je prosila za telefonsko številko. user posted image
Je rekla, da te bo popoldan poklicala user posted image .

Kamot!

Jaz sem že doma, sedaj grem pa v vrtec po otročka. Sem bila na enem seminarju, kjer sem srečala eno kolegico...user posted image
Kaj več pa kasneje.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 20:23:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
31.3.2010 21:26:23   
benika
a res? Zanimivo... Tudi jaz sem bila danes na enem seminarju in sem srečala eno kolegico. Smo se nalivale s kofetom, zehajoče spremljale predavatelje, jedle sendviče in rogljičke in pile fancy vodo user posted image Nakar je ona predčasno šla, jaz pa sem vzorno sedela tam še nadaljnih 10 minut, potem pa se tudi jaz odpravila domov, ker je bilo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da nista vidve ena drugo srečaleuser posted image

A bo katera peljala otroke v Arboretum na razstavo dinozavrov? Mi bomo šli, ker Benija precej fascinirajo te žvali.
Aja, pa ob tej priliki še en veleumni stavek mojega najstarejšega sina: A ne mami, ko si bla ti mejhna, so bili še dinozavri na svetu.user posted image user posted image user posted image Hvala sine moj, ob tebi se počutim zelo mladouser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
1.4.2010 8:23:41   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

A bo katera peljala otroke v Arboretum na razstavo dinozavrov? Mi bomo šli, ker Benija precej fascinirajo te žvali.

jaaaaaaa user posted image , definitivno. Hvala za info user posted image ,

Nika in valla, pridem, se vidimo user posted image . Upam, da imajo dobre sladice user posted image user posted image user posted image user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
1.4.2010 8:38:39   
pety78
Kak ste se pa ve imele?

Ej, ma res čisto isto, kot vidve. user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa bodo dinozavri v Arboretumu?

Benika...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
1.4.2010 9:17:46   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

krasno ste me nasmejale user posted image .
meni je zadnjič Katarina rekla, ko je hotela en alkoholni flumaster, pa ji nisem pustila- ima svojih dost user posted image , če ga bo lahko ona dobila ko bom umrla user posted image . Krasno moja hči se že pri 4 letih boji za zapuščnino user posted image !

Arburetum: mogoče, kaj pa vem, kdaj pa bo?

danes je 1.4. a vas je že kdo na finto vrgel? mene je moj  že. cel teden sem študirala, kaj naj naredim pa se mi je revež zasmilil, zdej je pa on mene- ampak mu bom vrnila 3X.
user posted image
grem namreč na faks diplomo oddat pa bom šla spotoma kupit položnico za ene 900€, da moram plačat, al pa raj na okroglo za 1000€. user posted image
Me zanima če mu bo potem še do smeha user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
1.4.2010 9:37:54   
pety78
http://www.arboretum-vp.si/svet-dinozavrov.aspx

U, mamo dost časa. user posted image

Včeraj je imel Vid v vrtcu nastop. Zaigrali so celo pravljico o Sneguljčici. Čisto vse, od scene, do kostumov, lopatk, lučk, hišice, konja, kron, ... so sami izdelali. Res so bili krasni! user posted image user posted image user posted image user posted image Vid je bil palček in še 6 ostalih otrok, če katera ni vedela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
1.4.2010 9:44:06   
Nika v službi
Kaj ste luštne, tale stran je pa res ena zabavnejših zadnje čase....user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika in Tažana, Beni in Katarina res skrbita, da se nam smejalne mišice ne opustijo.user posted image user posted image user posted image

Valla je tudi zelo izvirno napisala o srečanju. Res čudno, da se nista srečali s Pety...user posted image user posted image user posted image

2ursae, imajo zelo dobro panna coto. Za ostale sladice pa ne vem.user posted image Jaz vedno naročim panna coto.user posted image

Bom rezervirala in velja ob 14:30. Poganjalček je očiščen in varno spravljen v prtljažniku našega Scenica. Nadomestnega, seveda.

Pia, z bež notranjostjo ni v principu prav nič narobe, sva jo imela v prejšnjem Grandtouru, ampak je bila notranjost usklajena z zunanjostjo (pač po najinem okusu). V tem primeru pa nama ta kombinacija ni všeč. Če bi hotela imeti notri bež, bi potem zunanjo barvo izbrala svetlejšo. Torej, avta nisva potrdila, čakamo na novega (predvidoma v začetku junija), v vmesnem času pa bova ponosna lastnika avtomobilskega parka AH Real.user posted image

Tažana, bravo za diplomo, torej si že čisto na koncu?

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
1.4.2010 9:52:55   
tažana
sem bila skoraj prepričana da so tile dinozavri na račun prvega aprila user posted image . danes ne vrjamem nič več... spljoh user posted image

hja diploma: ja saj je že skrajni čas user posted image . pri tem projektu sem čist pogrnila- sita sem sebe in mojega predragega moža, ki mi je vztrajno najedal ves čas. mislim da se je že tako navadil, da ko bom imela vse narejeno, bo iz navade težil user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1344
1.4.2010 10:12:05   
2ursae
jaz sem bila pa že žrtev 1. aprila, nahecal me je pa ... moj ta veliki sine user posted image .
Peljem otroka k babi (Bor ta teden še ne sme v vtrec) in ko se pripeljemo v bližino njenega bloka, mi začne tamal s čisto resno faco in jamrajočim glasom "ne bi šel k babi". Ker se take izjave vsake toliko dogajajo, mu jaz načnem svoj govor, ki ga vedno ponudim ob tej priliki, v smislu, da se ima vedno lepo, da uživa ... in on meni nazaj "haha, 1. april". Hudooo user posted image , še zdaj se smejem user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
1.4.2010 10:13:33   
2ursae

Aja, pa ob tej priliki še en veleumni stavek mojega najstarejšega sina: A ne mami, ko si bla ti mejhna, so bili še dinozavri na svetu.user posted image user posted image user posted image Hvala sine moj, ob tebi se počutim zelo mladouser posted image user posted image

eto, pa sem mlajša od tebe, pri nas je bilo "mami, kako je bilo, ko si bila majhna in še ni bilo elektrike?" user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
1.4.2010 13:20:01   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

eto, pa sem mlajša od tebe, pri nas je bilo "mami, kako je bilo, ko si bila majhna in še ni bilo elektrike?" user posted image

Mislim, da dol padeš. Pa kakšne fosile imamo mi med sabo, no?user posted image user posted image user posted image user posted image

Carja sta, carja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
1.4.2010 22:19:02   
spelka12
Da naute mislile, da sem vas čist zapustila.
Včerej sva prišla nazaj iz B - porkaduš pa tale bronhitis al bronhiolitis al ne vem več kak litis. Mali še itak hrope, piska, kašlja, tko da smo za en teden na pumpci in inhalacijah. Če pa to ne bo pomagalo pa nazaj. Pa ne vem zakaj je Oskar v bolnici med inhalacijami užival, se smejal, doma pa tuli kot živaluser posted image .
ninočka se splača bit gorencuser posted image  - na Jesenicah so nas takoj vzeli, pa še celo posteljo za spat sem tokrat takoj dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Wiiiiiiiii
2ursae tebi pa seveda iskrene čestitke za .......................... ups pomojem še ne vejo vse aneuser posted image user posted image . Pa oprosti za nenakazilo, bom ta teden uredila -UPAMuser posted image .
tažana kako kaj neža? Že puza? A jeste že vse? Pr nas trenutno uvajamo meso pa mlečne izdelke (skuta jogurt)

Vsem bolnim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image *10000000000000000000000000000000000000000000. Hitro se pozdravite.

Prvi materinski dan je bil najlepši praznik do sedaj v mojem življenju. Oskar in njegov ati sta mi prinesla tulipane (moje najljubše rože) in mi vsak dala po enega lubčka.user posted image user posted image user posted image  

Pa informacija - OD 8-11. imamo pri QULANDIJI RAZSTAVO PREMIKAJOČIH SE DINOZAVROV.  Če bi katera peljala svoje malčke. Sem šla danes mimo pa sem vidla.

Lepe praznike vsem pa veliiiiiko pirhov

Neposredna povezava do sporočila: 1348
2.4.2010 8:42:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

2ursae tebi pa seveda iskrene čestitke za .......................... ups pomojem še ne vejo vse aneuser posted image user posted image .

točno tako - pojma nimam, o čem govoriš user posted image .

nika in valla, sem pol po našem pogovoru - za ostale: pogovarjale smo se o samozavesti in medčloveških odnosih, povod pa je bil moja nesrečna solata s parmezanom user posted image - še ful o tem razmišljala in premlevala, sploh vajine besede, kako vi2 funkcionirata na tem področju in se mi ful zdi, da moram tu še malo zrast. Se bom zdaj malo temu posvetila in probala delat na tem user posted image . Za začetek kak priročnik ... pač, če nimaš v krvi, se moraš naučit user posted image .

tko, otročka sem oddala, zdaj grem pa pucat, jupiii. No, ne jupi za pucanje ampak za izgled stanovanja popoldne user posted image

alina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drži se danes user posted image

pia, zelo mi je všeč, kako nini razkazuješ naravo, prav res. Tisto s povečevalnim steklom je tudi meni všeč, te bom kar kopirala user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
2.4.2010 17:49:35   
Nika v službi
2ursae in Valla, hvala za zares prijetno druženje. Še kdaj!

Mi smo že danes barvali pirhe in tule je naša bolnica. Izgleda čisto zdravo, a ne? No, saj gre res na bolje, vročine nima, kašlja pa tudi malenkost manj. Sva bili danes v Frkolinu in izbrali eno novo frizurco, ki ji nadvse pristoja. Prava mala miss.user posted image

user posted image

Vsem voščimo lepe velikonočne praznike!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?