Pia67
|
Benika še jaz: na stoto potenco. Počivaj, HB, da si vsaj doma, čeprav vem, da samo tuhtaš bo vse Ok ali ne. Nika težka bo tako na daljavo. Če bosta šla kupovat copate, naj kar stare vzame tvoj dragi s sabo, se iz copate vidi kako teče. Tudi cenovni razred ne vem katerega si mislila. Lahko vzame teniske izpred 2 let, ki pa so še vedno čisto OK, pred 2 letoma so npr. bile špica, sedaj pa so tudi čisto OK, le model niso zadnji. Sama delujem na podobnem principu, saj teniske uničim po 600-700 km, pa so sicer videti kot nove, podplat pa ni tisto kar bi moral biti. Izdelovalci tenisk delajo podplate, ki imajo kratko življensko dobo. Priporočam, da gresta na Čopovo v Tomas sport in tvoj dragi odteče brezplačen tek na trenažerju, ki ga bodo posneli in se bo videlo kako zvrača nogo. Drugače pa imajo zdaj v Hervisu popuste, npr. za teniske leta. V Poletu je bil tudi članek o tekaški opremi, pod drobnogledom je bila tekaška obutev za supinatorje in pronatorje, ampak, če ne veš kaj si, potem je težko. Težji tekači pohvalijo Nike Lunarglide (http://nikerunning.nike.com/nikeos/p/nikeplus/en_US/products/lunarglide?blogSource=en_US), ker so za oba tipa tekačev. Samo cena je mal zasoljena. Lahko pa vprašate na forumu: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=27&t=8043&start=255 Pa še nekaj za tvoje očke Nika, kupujemo avto, smo imeli tedensko kalvarijo od Megana Senic, Pasata, Opla, Pegueota, vse "vario" oz podaljšane oblike (jasno zaradi cuckoviča ), pa smo pristali na Touranu. Če se ne motim si bila ti lastnica le-tega? Gledamo jasno rabljeno vozilo, od letnika 2007 naprej, je kar nekaj ponudbe, samo bomo še mal prečekiral, ker so cene v takem razponu, da ne moreš veljet. Men je avto čisto OK, po Pisasoju sem sicer mal razvajena zaradi notranje opreme, samo kaj čmo, stari avto je po 7 letih potreboval generalni servis in se ni splačalo vlagati vanj. Tako,da smo na enem avtu in imamo kup težav z usklajevanjem želja in časa. Bo že . tažana en moj kolega je ženi tako pomagal, da ji je sesal mleko , se bere bljak, ampak pomagalo je. Jaz si ne predstavljam. O homeopatiji ne bom pisala, ker ne verjamem, da bi šla ti v to. Mogoče se pa motim. Upam, da se ti zadevica pošlihta.
|