|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
3.4.2010 20:10:14   
benika

Želimo vam blagoslovljene velikonočne praznike,
pa veliko pirhov, šunke, hrena in potičke!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
4.4.2010 21:25:53   
spelka12
Vesele praznike pa čimmanj zgage v želodcu :)))))))))))))))))))))))))))))))))

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.4.2010 10:59:43   
pety78
Uf, pa ta hrana. Dober, da je konc praznikov. Mi smo se izognili Koroški, da Vid ne bi kaj pokasiral, preden gre na operacijo in lej ga zlomka, Kaja je nekaj dni že prehlajena, včeraj pa še vročina in kašelj!user posted image Za znoret. Zdaj pa naj še Vid kaj dobi in smo zopet na čakanju za nov datum. user posted image Jaz imam pa letos res vsega že dovolj, tako kot marsikatera od vas tukaj.

Da ne bom samo jamrala, naj vas malo nasmejim. Sem kuhala jajca, da jih je Vid barval. Si včeraj Kaja eno izbere in jo nosi po stanovanju vse dokler ji ne pade na tla....Šment, vse se spacka, ker je bila mehko kuhana. Ampak ok, to je bila tista iz prve runde, ko sem samo probala. Čez nekaj časa hoče drugo, še preden jo orng prime, je jajc že na tleh...spet mehko kuhana! Matjaž že pizdi, če jajc ne znam skuhat, al kako...user posted image Ampak ok, je pač očitno tudi ta iz prve runde. Ampak ko ji tretja pade na tla (ne vem, kako ji rata, no!!! ), sem morala zopet orng pucat. user posted image Fak, vsi jajci mehko kuhani. Ampak poknal ni pa noben. user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dober, da nisem potice pekla...user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 11:20:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.4.2010 12:39:59   
Nika v službi
Pety, ti nas pa vedno nasmeješ. user posted image user posted image Pri nas ravno iz tega razloga jajca raje kuham malce dlje, kot da bi imela na koncu mehko kuhana. Čeprav jih imam sicer zelo rada (mehko kuhana, namreč).

Ja, tale hrana je ubijalska. Itak, da se je težko nazaj držat in posledično je trebuh kot balon, tek sem pa včeraj skenslala, ker si nisem predstavljala teči s polnim želodcem. Smo imeli namreč celo familijo na obisku, pa sosedov Luka... Aja, dobili smo novega člana naše ulice - Žak, rojen 02.04. s CR (planiran) v Postojni, Luka je na bratca zelo ponosen.user posted image

Sicer pa smo praznike preživeli umirjeno - sprehodi po Ljubljani in tortice (ja, Benika, še vedno ne morem pozabiti tiste čokoladne torte na Gradu), pa Tivoli včeraj, kolesarjenje po našem domačem igrišču, ipd. Danes pa kruta realnost - miza, preobložena s papirji.

Valla, me veseli, da je test s poganjalčkom uspel. Midva sva bila tudi v kinu, ampak sva gledala Lovca na glave. No, ja, gledljivo... Razmišljam, da bi enkrat v bližnji prihodnosti poskusili s skupnim ogledom kakšnega filma, me res matra, da bi z Niko poskusila...

Uživajte v sončku!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.4.2010 17:40:08   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Mi trije smo bili pa včeraj v kinu - Kako izuriti svojega zmaja. Moram reči, da smo ful uživali, res luštna risanka. Priporočam!!

ooo, a res? Sem že malo razmišljala, če bi šli - a misliš, da bi za Bora bilo?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1356
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 19:55:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.4.2010 20:38:37   
Nika v službi

Nika, sem te pozabila vprašat, če je Nika že poskusila vozit kolo brez koleščkov? Glede na to, da je imela tega poganjalčka, bi po moje hitro zvozila kolo.

Hja, naša Nika je velik komplikator in pri njej gredo stvari počaaaaasi oz. lahko gredo zelo hitro, če se madam tako odloči. Da bi dala koleščka dol se še ni odločila, nasprotno - je odločno proti, tako da pač vztrajamo s pomožnimi koleščki še naprej. Tudi jaz sem prepričana, da bi ji šlo hitro, ampak kaj, ko je njo tako težko pripravit do tega, da bi kaj novega poskusila. Silit pa itak nima smisla. Zdaj torej čakam, da se še malce bolj navadi na kolo, potem pa jo bomo počasi začeli pripravljat na dejstvo, da bi koleščka umaknili....

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1358
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 20:56:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.4.2010 22:15:01   
Nika v službi
Valla, a to bo praznovanje pri prijateljčku doma? Mi takega praznovanja še nismo imeli, vedno je bilo organizirano praznovanje na različnih koncih - G-rega, Pod vodo, telovadnica, Čolnarna, ipd. Taka praznovanja trajajo od 1 ure do 2,5 ure. Nika je vedno brez problema ostala tam. Prvič sva midva malce "špegala" skozi okno (v G-regi je to mogoče), ampak ko sva videla, da uživa, sva mirne duše šla na kavo.user posted image

Če je praznovanje doma, potem je po moje najbolje vprašat starše, kako so si stvar zamislili. V vsakem primeru je fino, da pustiš svojo mobilno številko, da te pač lahko pokličejo, če "zagusti".

Naše izkušnje pa so na splošno izredno pozitivne.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1360
7.4.2010 9:12:26   
benika
V petek gre pa na en rojstni dan k prijateljčku iz vrtca. Ga bomo prvič pustili "samega" tam. Nika, pri vas ste to že prakticirali, kajne? Koliko časa pa pustiš Niko takole?

Beni je bil ravno v petek na praznovanju sovrtičkarjevega RD. Bili so doma in sicer od 15h- 19h. Pa je šlo bp. Tudi na organiziranem praznovanju je bil že sam in tudi to je trajalo 2 uri, pa ni bilo težav.

Neposredna povezava do sporočila: 1361
7.4.2010 12:10:35   
Pia67
Velikonočni prazniki so glede običajne folklore minili okrnjeno. Z Nino sva po končanem plavalnem tečaju (začela je samostojno plavati pod vodo user posted image ) naredili iz embalaže jajčk majhne kokoške, pirhov pa nisva pobarvali, le skuhali sva jih, ker smo šli na Roglo smučat (teta beta res je vse skupaj dobro organizirano, smučišče za otroke itak otročje lahko, nina se je zapodila na "krogce" in potem razočarano odsmučala po Juniorčku in hotela na bolj strna smučišča, ker je bil sneg na soncu kar zmehčan in počasen. Popoldne smo jo mahnili še na tekaške proge, po snežnem stadionu sva naredili nekaj krogov, sem jo moralal štopat, luknje, da bi pdla vanjo pa nisva našli user posted image (še vedno se igra, da je Petra majdič).
Ostala dva dni je bila pri očetu.Imela je smolo (preveč vneto so vrteli vrtiljak in se ji je zvrtelo, pa je udarila s čelom ob neko kolo in si ga prebila cca 2 cm. Na urgenci so ji zalepili ampak, ker je imela čez obliž, se je vse skupaj začelo solzit, pa še del obliža se je zalepil na "šiv" in sem včeraj šla do zdravnika, kjer so ji ponovno namestili lepilni trak, da skupaj drži ranico. Obliža nima več in se zadeva končno suši. najbrž se bo videla brazgotinica, saj bo izginilo.
Mal gledava tečaje rolanja, imamo dva ponudnika, mal tečno je le to, da je vse skupaj tečajna oblika in da je treba otroka vsak dan že ob 16. uri pripeljati na tečaj. Do takrat pa delam. Bomo videli, Nina je navdušena bomo že kaj skombinirali.
V kino "gledat zmaja" pa greva v petek. Sva se že zmenili. Nini je bil kot prefilm zelo všeč.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
7.4.2010 12:16:51   
2ursae

2ursae, hmm, kaj pa vem. Meni se zdi 2,5 leti kar majhen za v kino. A bi vzdržal 1,5 ure noter? Risanka je pa po "grozljivosti" primerljiva z Ledeno dobo 3. Dobro vs. zlo, na koncu itak zmaga dobro. Tko da, če časovno ni problem, potem go for it.

ja, je presedel Jelenčka Nika brez problema ... no, malo mu je bilo treba pomagat z gumi bonboni, ko je začel mencat, da bi šel dol, sem mu dala gumi-črva in je zadovoljno grizljal in sedel dalje. Bi si pa drznila reči, da bodo tile zmajčki bolj zanimivi kot Jelenček Niko user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1363
7.4.2010 12:50:50   
Nika v službi
Uf, Pia, vam pa dogaja!user posted image

Upam, da se vam brazgotina lepo zaceli.
Samostojno plavanje pod vodo - kapo dol, Nina!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smučanje, tek na smučeh, rolanje - za nas ZF. Res je tvoja madam prava mala športnica. Pohvalno! Očitno je dobila športne gene po mamici.

Pia, daj mi povej, katere tekaške superge priporočaš za mojega moža? Kot veš, je težek kaliberuser posted image (torej, + 90 kg), gre za rekreativni tek, večinoma po asfaltu, občasno po mehkejši podlagi. Glede pronacije oz. supinacije morava še pogledat, nisva se še tako podrobno poglabljala v obliko stopala, ampak bo očitno treba tudi to storiti pred nakupom. Sodelavec mu je priporočil Mizuno Wave ali nekaj takega, kakšno pa je tvoje mnenje? Lahko priporočiš kaj cenejšega, pa še vedno solidnega?

2ursae in ostali, ki v svojimi malčki tako pridno hodite v kino - kapo dol tudi vam. Za nas je sedenje na miru in gledanje risank več kot pol ure ZF. Ampak bo očitno treba poskusit. Obisk kina bi bil verjetno že sam po sebi zanimiv, prvih 10 - 15 minut bi si ogledovala dvorano, potem bi recimo pol ure gledala, smo že na 40 - 45 minutah, uf, ampak to je šele polovica?!user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.4.2010 19:08:44   
benika
Evo, jaz se vračam iz posvetovalnice z nič kaj prijetnimi novicami.
V urinu so našli sledi sladkorja, kar pomeni ponovni pregled vode in krvi za krvni sladkor. Poleg tega imam menda zelo trdo maternico, kar je posledica nezadostnega počivanja in zaradi tega sem pokasirala 1 mesec bolniške Jutri imam UZ, na katerem bo pregledal dolžino MV in opravil še morfologijo. Tako da če se da kateri držat mal pesti zame in za otročka, bi bila zelo vesela.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.4.2010 21:08:34   
2ursae
benika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ju3 poročaj, kako se bo izteklo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.4.2010 21:30:16   
spelka12
Jest držim pesti za mravlco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
8.4.2010 7:28:17   
Nika v službi
Benika, zate in za pikico:

user posted image

Pestke pa stiskamo vsi in čakamo dobrih novičk. Počivaj, kolikor se da!!

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
8.4.2010 7:46:55   
pety78
Benika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.4.2010 8:12:36   
2ursae
hojla user posted image

joooj, mi imamo pa doma celo štalo - me je ravno klical mož, ki zjutraj vozi podmladek v vrtec, da sta bila oba čisto iz sebe, ker sta morala v vrtec user posted image . Pa za našega Bora, ki je bil vedno zadovoljen tam, mi je že včeraj rekla pomočnica, da je čez dan ful jokal - jaz sem debelo pogledala in vprašala, če je prepričana, da govori o mojem otroku ... izgleda, da je prišlo za njim, pa to kolobarjenje dom - babi - vrtec jima tudi nič ne koristi pri tem, da bi vrtec vzljubila in sprejela za svojega. Kriza, skratka. Kaj naj sploh naredim, a lahko sploh kaj? Kriza mora miniti, to je najbrž to ... samo upam, da bo zdaj zdravje zdržalo, da mi ne bosta spet čisto zmešana.

včaraj je šel Anže prvič na plavanje in mu ni bilo ravno všeč, ni hotel v vodo. Bomo še malo poskusili, morda bo naslednjič boljše, ker bo bolj vedel, kaj lahko pričakuje. Smo imeli pa, če to odmislim, ful luškano popoldne: Anžeta sva z Borom oddala v bazen v Tivoliju, šla sva na sladoled in na igrišče, pol sva pa še brata pobrala in smo šli spet skupaj na igrišče. Vreme pa itak - super user posted image . Zvečer sem najprej padla dol jaz user posted image , kmalu pa še mulca. Kolk imam rada pomlad!!

uf, šefico slišim, čau, več kasneje user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.4.2010 8:26:06   
2ursae
no, zrak je čist user posted image , samo še nekaj sem želela:

ima kakšna, ki bolj sledi modnim trendom (na misel pride najprej pety user posted image ), kakšen fine linke od oblačil, ki se bodo nosila spomladi in poleti? Pa taka oblačila, za vsak dan, prosim lepo, ne kakšne freaky hoch mode, saj se zastopimo ne?

zadj pa šibam delat.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
8.4.2010 8:41:20   
tažana
Dan!
pia: res je Nina prava športnica. katarina je bila pa včeraj vsa nesrečna, ko so šli z vrtcem tečt user posted image . Očitno je šprotnica po meni user posted image . Se že nekaj časa prepričujem, da bo treba začet mal migat. Lansko pomlad sem imela izgovor trebuh- letos bom pa očitno kolo vpregla pa moj možek me na squash vleče, ampak mi ne diši  preveč- mu ni preveč jasno da nimam dovolj kondicije, da bi njemu sledila user posted image .

špelka:  pridni ste vi z uvajanjem user posted image . jaz sem 14 dni nazaj šele z glutenom začela user posted image . Meso bi se ji zdejle preveč zatikal. že riž ji gre na bruhanje, če ni dovolj razkuhan user posted image .

benika: tudi jaz sem se lansko leto težko sprijaznila, da moram ostat doma. ampak glavno, da bo z vama vse vredu. evo pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kino: tudi jaz bi rada to realizirala samo Nežo moram nekomu podtaknit user posted image .

ursae: še tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje vrtičkarje! upam da bo hitro minilo.

kolo:  tudi jaz mislim, da bomo imeli težave brez koleškov. bomo videli- najprej mormo kolo dobit- bomo šli v Medvode v šparavček pogledat, če imajo kaj pametnega. Katarina pravi da bi sicer rada kolo z radiom user posted image user posted image . Ampak se bo mogla kar s slušalkami v ušesi zadovoljit user posted image .

grem žehto obesit, dokler Neža še spi.

Še eno vprašanje, če slučajno veste. Ves čas imam težave z mastitisi user posted image . sicer takoj ko začne malo boleti masiram, da gre naprej in ne dobim vročine- ampak to tako BOLI!! a katera mogoče ve za kakšen lažjio način preprečevanja  mastitisa?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
8.4.2010 10:10:22   
Pia67
Benika še jaz: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na stoto potenco. Počivaj, HB, da si vsaj doma, čeprav vem, da samo tuhtaš bo vse Ok ali ne.

Nika težka bo tako na daljavo. Če bosta šla kupovat copate, naj kar stare vzame tvoj dragi s sabo, se iz copate vidi kako teče. Tudi cenovni razred ne vem katerega si mislila. Lahko vzame teniske izpred 2 let, ki pa so še vedno čisto OK, pred 2 letoma so npr. bile špica, sedaj pa so tudi čisto OK, le model niso zadnji. Sama delujem na podobnem principu, saj teniske uničim po 600-700 km, pa so sicer videti kot nove, podplat pa ni tisto kar bi moral biti. Izdelovalci tenisk delajo podplate, ki imajo kratko življensko dobo. Priporočam, da gresta na Čopovo v Tomas sport in tvoj dragi odteče brezplačen tek na trenažerju, ki ga bodo posneli in se bo videlo kako zvrača nogo. Drugače pa imajo zdaj v Hervisu popuste, npr. za teniske leta. V Poletu je bil tudi članek o tekaški opremi, pod drobnogledom je bila tekaška obutev za supinatorje in pronatorje, ampak, če ne veš kaj si, potem je težko. Težji tekači pohvalijo Nike Lunarglide (http://nikerunning.nike.com/nikeos/p/nikeplus/en_US/products/lunarglide?blogSource=en_US), ker so za oba tipa tekačev. Samo cena je mal zasoljena. Lahko pa vprašate na forumu: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=27&t=8043&start=255
Pa še nekaj za tvoje očke Nika, kupujemo avto, smo imeli tedensko kalvarijo od Megana Senic, Pasata, Opla, Pegueota, vse "vario" oz podaljšane oblike (jasno zaradi cuckoviča user posted image user posted image ), pa smo pristali na Touranu. Če se ne motim si bila ti lastnica le-tega? Gledamo jasno rabljeno vozilo, od letnika 2007 naprej, je kar nekaj ponudbe, samo bomo še mal prečekiral, ker so cene v takem razponu, da ne moreš veljet.user posted image  Men je avto čisto OK, po Pisasoju sem sicer mal razvajena zaradi notranje opreme, samo kaj čmo, stari avto je po 7 letih potreboval generalni servis in se ni splačalo vlagati vanj. Tako,da smo na enem avtu in imamo kup težav z usklajevanjem želja in časa. Bo žeuser posted image .

tažana en moj kolega je ženi tako pomagal, da ji je sesal mlekouser posted image user posted image user posted image , se bere bljak, ampak pomagalo je. Jaz si ne predstavljam. O homeopatiji ne bom pisala, ker ne verjamem, da bi šla ti v to. Mogoče se pa motim. Upam, da se ti zadevica pošlihta.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
8.4.2010 10:37:01   
pety78
2ursae, hvala za zaupanje, ampak nisem nek modni poznavalec. Iskreno povedano nosim tisto, kar je meni všeč in predvsem v čem se najbolje počutim. Nekaj cunj imam še iz srednje šole.user posted image Najraje sem v majčkah in kavbojkah, čeprav obožujem tudi krila in oblekice, predvsem poleti. Sem pa videla zadnjič, da bodo letos modne žive barve, pa ne take fejst močne, ampak je dosti rumene, viola in zelene barve. Pa cvetlični vzorci. Trgovina, ki je meni všeč, je predvsem Orsay. Čeprav sem si nazadnje tam kupila oblačila za Kajin krst, ki je bil lani julija. user posted image user posted image Drugače si pa tu pa tam kako majčko iz H&M-a, ali pa kak puloverček, če kje na kakega ugodnega naletim. user posted image Ja, ja, ful poceni robo kupujem, predvsem na razprodajah.

Všeč mi je recimo ta stil...Pa tudi cena. user posted image Zraven pa seveda enobarvna majčka.

user posted image

Ali pa tale oblekica. Za čez pa recimo kaka bombažna tanka jopica ali bolero s kratkimi rokavi.

user posted image

Si bi pa letos še kako krilo privoščila, ampak nič kaj pametnega še nisem našla, razen enih res lepih v trgovini Mango, kjer si seveda še nikol nisem nič kupila. Krila so krasna, za zraven imajo lepe majčke in jopice, cene se gibljejo od 30 EUR, ampak so pa take, da se fejst mečkajo, kar mi ni všeč. Imam eno krasno iz Orsaja (slika je na FB v albumu Kajin krst), v kateri se res super počutim in nekaj takega bi rada še imela.

Drugače pa jaz nosim kavbojke vseh dolžin, pa bermuda hlač imam 4 komade različnih barv, potem pa kombiniram ali bolj za fino, je kaka bolj fina majčka in visoke pete, ali pa za casual, so pa zraven japonke (pa ne plastične user posted image ), pa kaka bombažna majčka.

Hja, jaz sem ti bolj povedala, kaj je meni všeč, kaj je pa letos moderno, pa ne vem najbolj točno, razen kar sem videla po štacunah. Sicer se pa nosi res vse in najbolje, da si kupiš nekaj takega, kar je tebi všeč in v čem se boš res fajn počutila.

lp

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 12:18:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?