|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
9.4.2010 8:59:40   
gajka
anita g. - ti boš sigurno vedela... A si pri tistih obrazcih za CSD, kamor se vpisujejo bruto plače, potrebovala 2 obrazca - enega od CSD (prejšnja porodniška) in enega od delodajalca? Ali so ti pač vse napisali na en obrazec? Ali si pač za CSD dala samo fotokopije izplačil, zneske pa vse na enem obrazcu? Sem zmedeno napisala, ampak upam, da boš vedela, o čem govorim... user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.4.2010 9:18:14   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

anita g. - ti boš sigurno vedela... A si pri tistih obrazcih za CSD, kamor se vpisujejo bruto plače, potrebovala 2 obrazca - enega od CSD (prejšnja porodniška) in enega od delodajalca? Ali so ti pač vse napisali na en obrazec? Ali si pač za CSD dala samo fotokopije izplačil, zneske pa vse na enem obrazcu? Sem zmedeno napisala, ampak upam, da boš vedela, o čem govorim... user posted image

ne, samo od delodajalca potem pa oni tam na CSD vse porihtajo kar se njihovih izplačil tiče

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
9.4.2010 9:30:51   
anita goitan
dober danuser posted image

sem si v Hoferju kupila šop oranžnih vrtnicuser posted image , ja men moj nikol nič ne kupiuser posted image , ma včasih bi tako pašalo če bi mi kdaj kaj prinesel, ja, a vaši so pozorniuser posted image zihr bolj kot moj Horencuser posted image

tejkaz sem čist spregledala da imate novo stanovanje, od kdajuser posted image kjeuser posted image ..pa čestitke, a ste sedaj prav na svojemuser posted image

gajka a že rihtaš papirje, šiba kaj

Jutri gremo v LJ, Zoja potrebuje novo čevlje, pa kaj bolj poletnega oz lahkega, jaz bi pa tud mela kaj novega, lepega..ma verjetno bom 1x med tednom do Zare al kaj podobnega...

Nič, danes je petek, juhu, popoldan pelje moj Zojo na bazen, ja mi še kar hodimo na tečaj punca pač uživa in je že skor mini Isakovička user posted image

se še beremo, grem mal pice pojest od včerajšnjega kosila..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.4.2010 9:38:16   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
gajka a že rihtaš papirje, šiba kaj

Imam tako sitno situacijo - CSD pa 2 delodajalca. Pa ne da se mi hodit k prejšnjemu delodajalcu zaradi tega, ker nekako zavlačujem s tem, da bi čim kasneje izvedel za mojo user posted image (pač zdaj poslovno sodelujemo in nočem, da bi taka info kakorkoli vplivala na količino posla, ki ga dobim). Pa po drugi strani bi rada uturila mojo lansko plačo za marec namesto letošnje, če bi še šlo, zato se pa tega tako hitro lotevam... user posted image

Pa user posted image , da se sama z rožcami razvajaš. Meni moj občasno prinese kakšno rastlinje, bi večkrat, ampak ve, da nisem ravno mahnjena na to. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.4.2010 9:39:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.4.2010 9:43:54   
anita goitan
Pa user posted image , da se sama z rožcami razvajaš. Meni moj občasno prinese kakšno rastlinje, bi večkrat, ampak ve, da nisem ravno mahnjena na to. user posted image

pa sej ne da sem mahnjena na rožce, samo mi pa lepo sedejo na mizo v kuhinjo..in bistvo je v pozornosti, pa tud če ti prinese en cvet od regrata..recimo, pišuka mojga nisem dobro zdresirala, ma sej se ga ne da več, če ga v 11ih letih nisem uspela user posted image

Aha, razumem zakaj hitiš s papirji, drugače pa 60dni prej lahko že začneš urejat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.4.2010 10:01:34   
Zoja Miša
Gajka, ti pa imaš situacijo. Upam, da jo rešiš najbolje!

Anita, rastlinja je tudi pri nas malo...ga po večini ne dobim, sem pa tako kot Gajka, nič kaj navdušena nad tem, čeprav očitno me imajo pa rože rade. Jaz jim kar malo grozim (orhideji in vijolici, ki ju imam doma), da jih bom vrgla stran, če ne bo nič z njima...pa vsako leto cveti orhideja, vijolica celo 2 xuser posted image  
user posted image  pa ve, da je bolje, če mi čokolado prineseuser posted image .
Pa bravo, da si si sama kupila.user posted image Podpiram to!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.4.2010 10:03:38   
Zoja Miša
Anita, še to sem te želela vprašati, ali si ziher, da je s tvojo ščitnico vse o.k.? Mislim, zaradi hujšanja?! Pa kaj lepega si le privošči...pa poročaj če imajo v Zari kaj lepega? Bi tudi meni sedla kakšna nova majčkauser posted image .

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 9.4.2010 10:04:03 >

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.4.2010 10:04:39   
anita goitan
zoja miša ti si bla prejšnji teden v šopingu, a si si tud sebi kaj kupila in kaj se sedaj nosi..ma pojma nimam kaj je in, eno jaknco bi si kupila, pa upam da hlače več niso na korenčkauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3058
9.4.2010 10:05:44   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Anita, še to sem te želela vprašati, ali si ziher, da je s tvojo ščitnico vse o.k.? Mislim, zaradi hujšanja?! Pa kaj lepega si le privošči...pa poročaj če imajo v Zari kaj lepega? Bi tudi meni sedla kakšna nova majčkauser posted image .

je ok (sem lani mal več o tem pisala), sem imela lani pregled krvi in so mi poslali izvide , ne izvide, kri so poslali, tupa mojauser posted image v LJ, baje me samo user posted image pobira

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 9.4.2010 10:06:40 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.4.2010 10:13:02   
anita goitan
Še to, v ponedeljek 12.4. bom polno okupirana v ZD, ob 14ih ima Ula kontrolni UZ kolkov, ob 17ih pa Zoja sistematski, ja končno, bi bil že prejšnji teden ma sem prestavila ker smo ble v Vipavi. 20.4.pa Ula sistematski pri 3m+pikica, jok jok

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3060
9.4.2010 10:18:45   
tejkaz

zoja miša ti si bla prejšnji teden v šopingu, a si si tud sebi kaj kupila in kaj se sedaj nosi..ma pojma nimam kaj je in, eno jaknco bi si kupila, pa upam da hlače več niso na korenčkauser posted image

Še vedno so na korenčka. user posted image

tejkaz sem čist spregledala da imate novo stanovanje, od kdaj kje ..pa čestitke, a ste sedaj prav na svojem

Končno smo kupili svoje stanovanja, tako da se bomo rešili tehle najemnin. Je bil že čas. Je moj dobil lepo nagrado v službi za en projekt, ki ga je sam doma razvil in so ga mu v službi odkupili in smo denar porabili za nakup stanovanja + še malo prišparanega + še malo kredita.
Od kdaj - stanovanje je pa uradno naše od 17.3. Da se bomo pa odločili zanj, smo se pa odločevali že pol leta prej.
Kje - Medvode. Lokacija nam je super, otroka imata vrtec, blizu je Ljubljana in Kranj,...

Volčji Potok - na žalost nas ne bo.

Rožice - za materinski dan sem po nesreči dobila eno vrtnico, sicer pa že lep čas nič. Moja mami mi kdaj kupi kakšno lončnico ,ki mi potem kmalu umre. Tudi jaz nisem tip za rože. Lani sem jih imela prvič na balkonu, pa so mi vse umrle. Živi mi samo en kaktus, ki ga imava od dne, ko sva se spoznala in ena orhideja, ki sem jo dobila za Evino rojstvo. Cveti mi dvakrat ali celo trikrat na leto. Čist nora je.

Sayuri in Nell, lepo vaju je brati po dolgem času. In Pablo seveda. Žal mi je, ker se spet ne bomo videli. Madonca, zdaj nam bi pa res lahko že ratalo, a ne?

Lepe slikice Sayuri in Neža.

Danes smo imeli cepljenje proti klopnemu miningitisu. Verjetno je cel ZD komaj čakal da gremo ven. Jaša je tako vpil, da ga z ničemer nimo mogli potolažit. Jaša so še prej stehtali, ker je bil cepljen tudi tisto redno pri letu in pol (btw zdravnica je rekla da ne smem brat raznih forumov, ker to da ne sme biti cepljen hkrati, ne velja) in ima 10300 g kar je 100 g manj kot je imel pred enim mesecem. Malo je zapaničarila, da kao ne bi smel hujšat, semo ker je dovolj, pije in je načeloma zdrav, ne bo nič ukrepala. Mislim, kaj bi le lahko ukrepala user posted image

Lep dan vse, jaz grem na podelitev diplome. Sestrine, da ne bo pomote user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3061
9.4.2010 10:18:49   
gajka
Ko smo že ravno o rožah... Imam v kuhinji še vedno 2 božični zvezdi, ki kar nočeta crknit. Pa zaliti sta res vsake kvatre enkrat, ko že fejst žalostno izgledata, pa se vedno nazaj pobereta. user posted image Meni sta napoti! user posted image Prvič, je že nekaj časa od božiča, drugič pa sta kar velika teglca, ki samo plac na komodi zasedata! user posted image
No, imamo pa zdaj očitno doma enega malega vrtnarja - Roka, ki bi vsaj 2× tedensko rad rožice zalival. user posted image Pa še zadnjič sem eno majhno lončnico prinesla domov, pa postavila na okno v kuhinji, je bil tak vik in krik, doler mu je nisem dala, da ji je on določil mesto. Jo je najprej nesel v svojo sobo, malo gledal okrog (že ima eno rožo na svojem oknu), pa potem šel v spalnico in jo tam postavil na oknu (prej ni bilo nobene rože tam). Sem jo kak teden kasneje nesla nazaj v kuhinjo, je skoraj popenil, ko jo je tam videl. Jo zagleda sredi kosila, neha jest, jo ves razburjen kaže, sem jo mogla takoj nazaj v spalnico nest. Pa mi mulo še verjel ni, je moral it takoj prekontrolirat, če je res na pravem mestu. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.4.2010 10:22:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 3062
9.4.2010 10:23:29   
anita goitan
Rože ma jaz jih nimam sploh, ste se pa prav razpisale o rožicahuser posted image , orhideje ki sem jih dobila od obiskov so vse romale v Vipavo, edin občasen cvet je v vazi na mizi.
No, imam pa celo plantažo magnolij na terasi haha, sam tega nisva mi2 vsadila ampak Vegrad, sej zato je šel v malorouser posted image user posted image user posted image

tejkazuser posted image za na svojem, luštno je bit sam svoj gospodar, pa hb da sta se rešila najemnin! A to ste v hiši, v bloku?

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 9.4.2010 10:24:43 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
9.4.2010 10:40:01   
anita goitan
še neki..dokler mi spiuser posted image

Zoji nameravam ta vikend kar spodnje majčke + hlačke (gatke) kupit, se mi zdi da ji je že sedaj bodi mal odveč, v smislu toplote, kaj pa ve nameravateuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3064
9.4.2010 11:06:01   
gajka
Pri nas smo še na bodijih - kratkorokavnih in brezrokavnih, kaj bolj topli kot gatke + sp. majčka pa res najbrž niso user posted image . Se malo boljš počutim, ko vem, da ima vsaj bodi vedno čez ledvičke, majčka pa lahko ravno tako gor zleze user posted image . Za gatke bo pa treba prej plenice opustit. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.4.2010 11:07:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 3065
9.4.2010 13:12:41   
Zoja Miša
Pa se je odprla debata o rožahuser posted image . Me toleži, da smo si kar podobne. Meni tudi gredo prej na živce, kot da mi je stanovanje polno šavja všečuser posted image .

Anita, mi smo tudi še pri boyjih. Bomo verjetno še vse do poletja, na jesen pa verjetno že majčke. A žabe še nosijo vaši pod hlačami? Mi enkrat ja, pa spet ne, se mami ne zna odločitiuser posted image . V šopingu bila 3 tedne nazaj, a za čevlje za Kajo Lino. Nič drugega. Zdaj bi pa kako majčko zase...pa jakno, pa hlače...eh, sej ne rabim, sam fajn bi pa bilouser posted image .  Pa, ja korenček je še vedno in. Tako da jaz sem malo out.user posted image
Gajka, kako si me nasmejala s tole rožouser posted image user posted image user posted image

Tejkaz, uživajte res v novem domu. Sploh si ne predstavljam, kako topel občutek je to!user posted image Komaj čakam nanj.

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 9.4.2010 13:14:43 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
9.4.2010 13:17:48   
gajka
ZM - a si že vsa okna spucala? Pa zavese oprala? Pol še k meni pridi pucat, če imaš viška časa! user posted image Ti kakšne zavese v zahvalo operem - tisto vsaj sam pralni stroj naredi. user posted image Jaz kar čakam, če me bo kakšno gnezdenje prijelo, pa nič od nikoder... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3067
9.4.2010 13:34:40   
Zoja Miša

ZM - a si že vsa okna spucala? Pa zavese oprala? Pol še k meni pridi pucat, če imaš viška časa! user posted image Ti kakšne zavese v zahvalo operem - tisto vsaj sam pralni stroj naredi. user posted image Jaz kar čakam, če me bo kakšno gnezdenje prijelo, pa nič od nikoder... user posted image

Ne še, zdej sem v službi, to ''lepo'' opravilo me čaka popoldan.

No, pa je šel moj šoping.user posted image Peljem avto na servis, ker je šel xenon, pa hitro še ploščice zamenjejo, je menda bilo že NUJNO (pa saj mu verjamem, je kolega). Jah, pa je šlo 150 eur. Tile avti, sam strošek!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
9.4.2010 21:49:59   
K_a_t_j_a
Najprej vsem bolančkom (krysia, buhtlčk, Erin, bella02) želim, da boste čimprej zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anita
tudi mo jse malo kdaj spomni in mi prinese kakšno rožo. user posted image Tudi jaz podpiram to, da si si jo sama kupila.  Jaz včasih naredim isto. Dobro opravite v ponedeljek v ZD. Mi še zdaj nismo dobili vabila na sistemtskega. user posted image Jan ima še vedno bodije s kratkimi rokavi. Na gatke bom počakala, ko bo brez plenic.

tejkaz user posted image user posted image user posted image za lastno stanovanje! Ko berem RR in če je Jan kje v bližini vedno kriči Noni, Noni. Ko vidi tvojo sličico Nodija user posted image Je tak smešn. Zelo rad gleda Nodija.

Sayuri in Neža krasne slikice!! user posted image
Neža tvoj Aljaž je pa že pravi korenjak. user posted image

gajka sem se nasmejala tist o roži in roku. user posted image Faca! U lepo, da že kupuješ cotke za vašo prihajajočo članico. user posted image Men je to tak fajn kupovat za take male bebije. user posted image Fino, da je Rok tako priden na počitnicah.

Zoja Miša zdaj pa le uživajta s tvojim user posted image ! Lepo, da je Kaja Lina uspešno prespala noč. user posted image

Volčji potok jaz sem ZA. Moj si je pa tudi že napisal fraj in upam, da pridemo. user posted image

nell super, da tako uživate vzunaj. Tudi mi smo veliko vzunaj. In tudi Jan obožuje kamenje, pesek... Najbolj pa tobogane. Ga boma kupla za pred hišo enega.

Bella02
vse najboljše in veliko izpoljnenih želja ter veliko uspehov pri študiju. user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 3069
9.4.2010 21:59:59   
K_a_t_j_a
No midva z Janom še vedno malo smrkama. Na obeh nogicah se mu je spet tisto kožno vnetje pojavilo, sam eden mini mehurček na eni nogici in trije na drugi. Zdaj mu spet mažem z Betrionom in upam, da izgine. Če ne morma pa spet iz k P. Groza!! Ne vem kaj je zdaj to... Pa petkica mu raste desna zgornja, ima tak napeto in trdo, pa iz noska mu teče. Zarad nahoda mi je celo 1/2 kg šel dol, na 10 kg. user posted image No zdaj gre spet počas teža nazaj gor. Ni hotel nič jest... Matr sem se začela sekirat.

Pa jaz sem imela operacijo na dlesni (apitokotomija zoba) in imam šive spredaj. Lahko jem samo mehko hrano skoraj cel teden. Tak me nervirajo šivi, pa še mal so se mi vneli. Pa s kamilicami spiram pa ful skrbim za higieno, pa so se mi vseeno vneli. user posted image Se mi zdi, da so se tudi zarad tega, ker imam oslabljen imunski sistem.

Pa še diploma mi požira živce.....

Mah ne bom tukaj gor jamrala. Same skrbi... Eh, enkrat bo že bolje...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
10.4.2010 20:33:26   
sayuri
Bom poskusila bit kaj bolj redna pri pisanju. user posted image

Moram tejkaz čestitat za stanovanje. user posted image To, da si vložil nekaj  v nekaj svojega in da rihtaš to svoje, je po moje največji užitek. user posted image

Zoja Miša, naša dva sta že nekaj cajta brez žab. Če je kak hladnejši dan, ju dokolenkde oblečem. ŽAbe pa že lep cajt zavzemajo plac v omari. Pismu, kulk se to enih cunj nabere user posted image Vidim, da Kaja Lina uživa na počitnicah. user posted image Pa gakin Rok tudi user posted image   Zoja Miša, a na kakšnem projektu "novi član družine" delate, da si dala Kajo Lino k babi? user posted image Sem pa še zadnjič pozabila uno tvojo fotko komentirat, ko si tam nekje gor blizu boga user posted image Se mi je zvrtelo že, ko sem sam vidla fotko, kaj šele, da bi bla tam gor user posted image

anita goitan, še se nosijo hlače na korenček user posted image JAz sem našim dvema že nabavila spodnje majčke in spodnje hlačke. Zara me redno prosi za lulat in tisti bodi odpenjat in zapenjat je kar zamudno. Počasi razmišljam, da bi jo že kar brez plenice imela user posted image Zdajle je bla že tri noči zjutraj suha plenička in je šla direkt lulat v kahlico. user posted image  LOvro je, kar se tega tiče, kake pol leta za njo user posted image PA se ne sekiram. VAžno, da on s kahlo drajsa po stanovanju user posted image Vidim, da boš šla za Zojo v nabavo za čevlje. Mi smo bil včeraj v stari Ljubljani...smo šli v Malo Mašo po nagradne Pediped čeveljčke. PA sem  pol ene še za Zaro vzela. Ful imajo lepih, luštnih....joj, prekrasnih. Pa ful so mehki ti čevlejčki.  user posted image  Jaz z njimi nimam še izkušenj. Bomo videli, kako se bodo obnesli.

A so vaši otroci tudi v fazi: "SAM BOM"? user posted image L&Z hota VSE SAMA user posted image   Obleč, sleč, obut, sezut, po stopnicah, v avto, na stol, v sedež...ma VSE SAMA!!!! user posted image In to takrat, ko se mi najbolj mudi. user posted image

bella, vse najboljše  user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
10.4.2010 20:37:00   
sayuri
KAtja user posted image Boga. Operacijo na dlesnih? Uf, me kar zmrazi user posted image A Janu že petice rastejo? user posted image Uf, moram pogledat, če našim dvema tud user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
10.4.2010 21:10:46   
K_a_t_j_a
O Sayuri lepo je brat spet tvoj post. Se kar vživim notr, ko daš vse te slikce zraven prpopane. user posted image  user posted image
Ja tudi pri Janu občanso ugotavljam, da hoče kaj sam. Na primer vsest se na stol, po stopnicah it... Drugače pa če hoče, da mu kdo kaj pomaga reče tistemu "magal". Prava klepetulja je ratal. user posted image Se mu prav smejim, ker je začel tak velik čebljat.

Zgleda, da mu petkice rastejo ven ja, ima tam vzadaj čist nabreklo dlesen na desni strani zgoraj. Pa ful se je spet začel slinit. Včasih se ponoč začne ful jokat, pa ne vem al se mu kaj sanja al so zobki krivi. Pa po AB je dobil takšne obloge na zobkih, kljub hitremu umivanju zobk. Še vedno je problem umivanje zobk, kljub zobni pasti.

Sayuri hvalabogu, da je bila opercija pod lokalno anestezijo, pa me je blo vseen ful strah. Dobila sem kar tri inekcije v dlesen, potem mi je pa rezal, brusil... Bila sem po obrazu pokrita z zeleno rjuho, sam nos in usta sem imela odprta. Kar grozno ja. user posted image Zdaj so se mi ša šivi vneli. user posted image V torek jih menda dam ven.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
10.4.2010 23:36:51   
Erin

No, imamo pa zdaj očitno doma enega malega vrtnarja - Roka, ki bi vsaj 2× tedensko rad rožice zalival. user posted image Pa še zadnjič sem eno majhno lončnico prinesla domov, pa postavila na okno v kuhinji, je bil tak vik in krik, doler mu je nisem dala, da ji je on določil mesto. Jo je najprej nesel v svojo sobo, malo gledal okrog (že ima eno rožo na svojem oknu), pa potem šel v spalnico in jo tam postavil na oknu (prej ni bilo nobene rože tam). Sem jo kak teden kasneje nesla nazaj v kuhinjo, je skoraj popenil, ko jo je tam videl. Jo zagleda sredi kosila, neha jest, jo ves razburjen kaže, sem jo mogla takoj nazaj v spalnico nest. Pa mi mulo še verjel ni, je moral it takoj prekontrolirat, če je res na pravem mestu. user posted image

user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
10.4.2010 23:49:50   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Zara me redno prosi za lulat in tisti bodi odpenjat in zapenjat je kar zamudno. Počasi razmišljam, da bi jo že kar brez plenice imela user posted image Zdajle je bla že tri noči zjutraj suha plenička in je šla direkt lulat v kahlico. user posted image  LOvro je, kar se tega tiče, kake pol leta za njo user posted image PA se ne sekiram. VAžno, da on s kahlo drajsa po stanovanju user posted image
user posted image

27.4. - tud mi bomo mel čas... popoldne ane =)))

bella - happy bday!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?