tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan zoja miša ti si bla prejšnji teden v šopingu, a si si tud sebi kaj kupila in kaj se sedaj nosi..ma pojma nimam kaj je in, eno jaknco bi si kupila, pa upam da hlače več niso na korenčka Še vedno so na korenčka. IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejkaz sem čist spregledala da imate novo stanovanje, od kdaj kje ..pa čestitke, a ste sedaj prav na svojem Končno smo kupili svoje stanovanja, tako da se bomo rešili tehle najemnin. Je bil že čas. Je moj dobil lepo nagrado v službi za en projekt, ki ga je sam doma razvil in so ga mu v službi odkupili in smo denar porabili za nakup stanovanja + še malo prišparanega + še malo kredita. Od kdaj - stanovanje je pa uradno naše od 17.3. Da se bomo pa odločili zanj, smo se pa odločevali že pol leta prej. Kje - Medvode. Lokacija nam je super, otroka imata vrtec, blizu je Ljubljana in Kranj,... Volčji Potok - na žalost nas ne bo. Rožice - za materinski dan sem po nesreči dobila eno vrtnico, sicer pa že lep čas nič. Moja mami mi kdaj kupi kakšno lončnico ,ki mi potem kmalu umre. Tudi jaz nisem tip za rože. Lani sem jih imela prvič na balkonu, pa so mi vse umrle. Živi mi samo en kaktus, ki ga imava od dne, ko sva se spoznala in ena orhideja, ki sem jo dobila za Evino rojstvo. Cveti mi dvakrat ali celo trikrat na leto. Čist nora je. Sayuri in Nell, lepo vaju je brati po dolgem času. In Pablo seveda. Žal mi je, ker se spet ne bomo videli. Madonca, zdaj nam bi pa res lahko že ratalo, a ne? Lepe slikice Sayuri in Neža. Danes smo imeli cepljenje proti klopnemu miningitisu. Verjetno je cel ZD komaj čakal da gremo ven. Jaša je tako vpil, da ga z ničemer nimo mogli potolažit. Jaša so še prej stehtali, ker je bil cepljen tudi tisto redno pri letu in pol (btw zdravnica je rekla da ne smem brat raznih forumov, ker to da ne sme biti cepljen hkrati, ne velja) in ima 10300 g kar je 100 g manj kot je imel pred enim mesecem. Malo je zapaničarila, da kao ne bi smel hujšat, semo ker je dovolj, pije in je načeloma zdrav, ne bo nič ukrepala. Mislim, kaj bi le lahko ukrepala Lep dan vse, jaz grem na podelitev diplome. Sestrine, da ne bo pomote