|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
8.4.2010 14:28:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

nova tema - jaz sem pa mislila d apridete k ljubljanskim mamicamuser posted image

Da jim uničimo temouser posted image Sej vidiš kake mamo.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
8.4.2010 14:35:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Ej nax kaj pa majčevke user posted image , al si mi PDP kr v junij prestavla user posted image .

MM ti si čist pri juniju, zato sem te tja štelauser posted image

cojka čist bizi ženska siuser posted image Kje vse bo tvoj žabek hodiluser posted image

krtkova nasonči se še zame. Midva mava ful smotano, je sonce dopoldne na balkonu, čez dan pa ne večuser posted image Čeprav za poletje je pa super.

Masha_M čestitke za žaončkauser posted image

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
8.4.2010 14:37:29   
Anonimen
Pa dobr, kaj se ve zmenite, da ko imam jaz čas in pridem na forum, da ni zanalašč nobene goruser posted image

Mi je moj spet odpeljal voziček, ker je rekel, da bo kmalu doma in evo spet gnijem v tem lepem sončnem vremenu doma. Tamal se je ravno najedel in spi ko top. Sem klicala mojga če naj se grem z lupinico šetat po njegovouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
8.4.2010 14:40:28   
petrca2507
Zgleda so vse na ležalnikih na sončku. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
8.4.2010 14:50:57   
MaliMišek
Sej bi še kej napisala, pa men spet RR ful počas dela user posted image .

No jst nism bla na ležalniku na sončku, ampak sva z user posted image menjavala pipo v kopalnici, še dobor da nisva razturila cele kopalnice user posted image . Drugače sva pa danes tudi dobila previjalno za na pralni stroj, ki nama jo je naredil en kolega user posted image in sem zdej ful hepi.

Krtkova včeraj ko sva šla midva v trgovino je meni tud ful trebuh trdel, pa v nožnico me je ful sekal user posted image . Sem komaj priracala domov.

Čaki, čaki spet sem ene tortice zaseldila nekje user posted image ....no kdaj in kje user posted image ?

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
8.4.2010 14:51:29   
Anonimen
Zivjo punce!

Bog pomagaj, jaz ze zdaj ne morem slediti, kako bo sele, ko bo nas piskotek tukaj. No, saj to bo itak junija, ko bom guzvo delala Krti, MM in mkbk v porodnisnici user posted image

Jaz sem danes super! Sicer sem lena in sem Krti in Cojko klicala, ker se mi ni dalo pisati, ampak ker nobena ne dvigne (no, Krti klepeta!) bom pa tu probala cimvec pokomentirat.

Ergo, Masha, cestitke za fuzbalercka!! user posted image A imena pa ne bosta povedala? Me je pa vceraj skoraj kap, ko mi te je Petrca na FB predlagala. Jaz pa tebe poznam user posted image Malo iz bezigrajske (ceprav sem jaz hodila na Poljane, pa se to ne vsa 4 leta), malo iz Bube, malo prek pripovedovanj in najvec iz bloga. In si mi bla vedno zelo zelo kul, tako da se ful veselim skupnega vozickanja in upam, da se ne preselita kam drugam! Ti bom ob torticah vse razlozila. Umrla bos od smeha user posted image

Petrca, tebe skoz pozabim vprasati ce imas kaksen nasvet kako mojega moza odvaditi od smrtnega strahu pred vsem kar je vecje od hrcka. Zadnjic je v sluzbo zamudil, ker sta bila dva psa spuscena na polju in sta se mu zdela napadalna nemska ovcarja, kasneje je pa priznal, da sta bla tako dalec, da ju niti ni prav videl ampak bi lahko bila tudi zlata prinasalca. No, videl ju je in se je prestrasil in ni sel po potki do avtobusa in ga je seveda zamudil. Ker je bil pa ze tako dalec, je pa zamudil tudi vlak. Dumbass user posted image V bistvu mi je za njegove strahove prilicno vseeno, ampak da mi bo malo prestrasil se pa locim takoj! Torej, razmisljala sem, ce bi mi lahko v Gmajnicah kaj pomagali ali imas mogoce ti kaksno boljso idejo?

NN in Zak gresta domov! Jeeej! Komaj cakam, da se malo javi. Kje pa je Marjanaj? A je sla rodit? Ampak ok, njej se oprostim, ker je pred mano, ampak Cojka, s tabo se pa skregam do konca zivljenja, ce me prehitis!! user posted image Sicer pa sem pri aprilcicah vidla, se tudi Natasa se drzi datuma, tako da lahko vsaj na njeno druzbo v sobi racunam.
Pa ful mi je lepo, da si sla na maturantskega. Ti si taka v redu trsica! Aja, to sem te klicala. O kaksnem cepu ti govoris? Jaz s takim veseljem hodim na wc pa nikoli ni nic od nic. Nic nitk, nic krvavo, nic sluzi. Brezveze! Sem pa slisala, da je to dokaj siguren znak. In zato (spet) bom jaz rodila junija. Bemti!

Nax, kako si ti? Kako je Tai? Ti si ze prav izkusena mamica. Po moje ti bomo sle totalno na zivce, ko bodo zaceli ti otrocki ven padati. No, bos pa nasvete talala. Pa ce bos imela cas, lahko se do semen skocis pogledat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
8.4.2010 14:51:57   
MaliMišek
Ej nax kam si pa ti zignla? Zdej se bom verjetno pa jaz sama s sabo pogovarjala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1457
8.4.2010 14:53:21   
MaliMišek
Masha user posted image čestitke za fantka!

Neposredna povezava do sporočila: 1458
8.4.2010 14:54:00   
Anonimen
Sem mogla kar potrditi, ker sem s stola padla!!!
MARJANA JE RODILA!!!!! Aaaaaaa!!!!

Pa da enkrat Cojki vzamem ta privilegij:

Evo mene! Ob 7:34 sem prilezel ven. Krilim in maham z vsemi 52 cm. Mami sem posteno namucil s svojimi 3370g. Zdaj pociva, ati gre pa na zasluzeni kozarcek. Se kmalu vidimo. Tibor & mami & oci

Bravo bravo Marjana. Cestitam!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
8.4.2010 14:56:11   
Anonimen
MM evo me, sam ven me je vrgluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
8.4.2010 14:56:31   
MaliMišek
Kvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....mene je skor kap!!!

Čestitam marjanaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
8.4.2010 14:58:47   
Anonimen
aaaaaaaaaaaaaaa ne morem verjet. Pa je končno spet en sraček prišel na svet. marjanaj čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti lumpa ti. Tok časa nas je pustila v nevednosti.

Aglaia ne bi o izkušenostiuser posted image veš kako se zmeniva. kaj ko bi ti prišla do mene in greš vprašat za ta semena, da končno potešimo te vaše firbceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
8.4.2010 15:00:20   
Anonimen
Pa mislim, da bo naslednji sraček na vrsti od Cojke, glede na to, da je že brez čepa. Aglaia hitr hitr, da te vse ne prehitijo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
8.4.2010 15:03:18   
bcljka
tud jst čist v šoku ker ni nč govorila da kej kaže da bi loh blo!!! čestitke marjanj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
8.4.2010 15:06:14   
MaliMišek
Me smo še včeraj na torticah modorvale kako ima visoko trebuh in da še nič ne bo user posted image . No tolk o tem.... pa tud ne spomnim se da bi kaj govorila da je že brez čepa user posted image .

Jst še zdej nisem pršla k seb!!!

No dejte že enkrat razčistit s temi bikovimi semeni...meni ni nič jasno user posted image , sem se ravno takrat ko je bila ta tema najbolj aktualna priklapljala na RR.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
8.4.2010 15:06:48   
Anonimen
Aglaia a mi lahko pošlješ od marjanej številko na zs?

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
8.4.2010 15:07:00   
amazonka3
Uf, vam je pa res težko sledit...

Masha, organiziraj, pridemo. Čestitke za lulčkauser posted image ! A ni super, ko si doma in veš, da ti ne bo treba s težkim srcem zjutraj vstajat. Ahhh, je kar blaženo, neuser posted image

Aglaia, tebe je pa tko fajn brati, da mi je kar žal, da včeraj nisi bila zraven. Aja, mogoče se pa klin s klinom zbija, pa moža zapri čez noč v ZOO. Se morda potem miroljubnih prinašalčkev ne bo bal več.user posted image
Samo vidim, da sem iz vseh pogovorov čist out. Kakšen blog, kakšne knjige pišete, kdo, kje, kako se sploh na FB najdete, ko ste pa z nicki tu? Uf, pa jaz sem očitno 100 let za gnilim jurčkom, kar se tehnologije tiče.

Cojka, ti pa pomoje v roku 1 tedna, sej veš, greš v RIMuser posted image Odpiši slikanje, al ga pa raje za danes organizirajuser posted image user posted image Giniči so pa, no kako bi se izrazila, boljši od vedeževalk, oni vedo vse, celo na daljavouser posted image

Aja, pa kje vi vidite, da nas FBI gleda??? Jaz nikoli nobene razen vas ne vidim. Hja, oččitno ste kontraobveščevalkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
8.4.2010 15:08:45   
Anonimen
No dejte že enkrat razčistit s temi bikovimi semeni...meni ni nič jasno user posted image , sem se ravno takrat ko je bila ta tema najbolj aktualna priklapljala na RR.

tega je bila vsega cojka kriva. Sej sem rekla, da je "farbn blint", ker sem ji točno povedala v kater blok mora it, pa zgleda ne loči barv. Dobr, da je učiteljica matematike in ne likovnegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1468
8.4.2010 15:10:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
Aja, pa kje vi vidite, da nas FBI gleda??? Jaz nikoli nobene razen vas ne vidim. Hja, oččitno ste kontraobveščevalkeuser posted image user posted image

amazonka kar malo večkrat poglej gor, pa boš videla koliko jih bere to temo. meni je prav smešno.

(odgovor članu amazonka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
8.4.2010 15:12:02   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

amazonka kar malo večkrat poglej gor, pa boš videla koliko jih bere to temo. meni je prav smešno.

Tudi jaz sem že opazila to user posted image , sami firbci user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
8.4.2010 15:13:08   
MaliMišek

tega je bila vsega cojka kriva. Sej sem rekla, da je "farbn blint", ker sem ji točno povedala v kater blok mora it, pa zgleda ne loči barv. Dobr, da je učiteljica matematike in ne likovnegauser posted image

user posted image in je prišla kam....do bikovih semen? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
8.4.2010 15:13:14   
bcljka
...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image

...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.   Ime: datum rojstva  Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010       

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                  ???               user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.01.2010   

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010    

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010     

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image     Lan: 22.03.2010        

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image    Tija: 26.03.2010          

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image     Tarja: 26.03.2010      

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image   Žak: 02.04.2010      

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image   Tibor: 08.04.2010  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    nax05 (24)              1.user posted image 0.user posted image      Tai: 27.02.2010        

21.04.2010

user posted image   Aglaia (27)                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image   NATAŠA35 (35)           4.user posted image 3.user posted image                                      user posted image                             

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

02.05.2010
user posted image    živa (32)                   3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    bubolin (25)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

01.06.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image                                     user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                       user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

Skupaj nas je 30 user posted image ljubljanskih (na seznamu).

7x user posted image

10_x_ user posted image

13 x user posted image

Aprilčic = 5
Majčic = 7
Junijk = 6
Julijk = 5
Avgustovk = 5
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 8.4.2010 15:15:19 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
8.4.2010 15:15:50   
amazonka3
AAAAA, MarjanaJ, ČESTITKEEEEEE! Ampak res, od znotri se derem, sem ful vesela. user posted image user posted image user posted image

Hja, pa je šla moja alternativna zaposlitev po gobe, jaz ji pa včeraj pametujem, kako visok trebuh ima. Dejte mi takoj odpoved. Cojka, ne me posliušat, očitno bluzimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
8.4.2010 15:20:14   
Anonimen

user posted image in je prišla kam....do bikovih semen? user posted image

Ja ta center bikovih semen je v našem bloku, ki je oranžen, jaz sem pa cojki rekla, da more it v rumen blok. Ne vem kaj je ona potem delala pred oranžnimuser posted image No u glavnem potem, ko smo šli na kavo, si cojka ni mogla zbit iz glave teh bikovih semen in kot vidiš je to še zdej temauser posted image Je bilo pa to tud men smešno in sem se že predno sem se sem preselila spraševala, kaj za vraga sploh počnejo v tem centruuser posted image Pa sploh ob polnoči, ko smo šli s kave, so bile luči še vedno prižgane. Kaj takrat nekdo nujno rabi semeuser posted image user posted image Ne me poslušat, ker že bedarije govorim.

Neposredna povezava do sporočila: 1474
8.4.2010 15:20:42   
petrca2507
Jst tud zdejle nism mogla verjet.... Čestitke marjanaj user posted image  
Kot je že MM napisala, smo včeraj še veselo sedele in klepetale ob torticah. Marjanaj je še sama rekla, da sigurno še ne bo nič in da je itak zmenjena da pride otroček na svet v ponedeljek ali torek. user posted image

aglaia...glede strahu pred psi. Po mojem ti bodo tudi v Gmajnicah znali super pomagat. Je pa vse odvisno od tvojega dragega. Zakaj ima tak strah, je imel v preteklosti slabo izkušnjo, ga je napadel pes, ... Nekaterim znajo taki dogodki pustiti strah za celo življenje.
Moj nasvet bi lahko bil, da naj proba biti čim bolj miren pri srečanju s psom. Imata mogoče kakšne kolege, ki imajo pse in bi tam "treniral" socializacijo s psi?

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?