Anonimen
|
Zivjo punce! Bog pomagaj, jaz ze zdaj ne morem slediti, kako bo sele, ko bo nas piskotek tukaj. No, saj to bo itak junija, ko bom guzvo delala Krti, MM in mkbk v porodnisnici Jaz sem danes super! Sicer sem lena in sem Krti in Cojko klicala, ker se mi ni dalo pisati, ampak ker nobena ne dvigne (no, Krti klepeta!) bom pa tu probala cimvec pokomentirat. Ergo, Masha, cestitke za fuzbalercka!! A imena pa ne bosta povedala? Me je pa vceraj skoraj kap, ko mi te je Petrca na FB predlagala. Jaz pa tebe poznam Malo iz bezigrajske (ceprav sem jaz hodila na Poljane, pa se to ne vsa 4 leta), malo iz Bube, malo prek pripovedovanj in najvec iz bloga. In si mi bla vedno zelo zelo kul, tako da se ful veselim skupnega vozickanja in upam, da se ne preselita kam drugam! Ti bom ob torticah vse razlozila. Umrla bos od smeha Petrca, tebe skoz pozabim vprasati ce imas kaksen nasvet kako mojega moza odvaditi od smrtnega strahu pred vsem kar je vecje od hrcka. Zadnjic je v sluzbo zamudil, ker sta bila dva psa spuscena na polju in sta se mu zdela napadalna nemska ovcarja, kasneje je pa priznal, da sta bla tako dalec, da ju niti ni prav videl ampak bi lahko bila tudi zlata prinasalca. No, videl ju je in se je prestrasil in ni sel po potki do avtobusa in ga je seveda zamudil. Ker je bil pa ze tako dalec, je pa zamudil tudi vlak. Dumbass V bistvu mi je za njegove strahove prilicno vseeno, ampak da mi bo malo prestrasil se pa locim takoj! Torej, razmisljala sem, ce bi mi lahko v Gmajnicah kaj pomagali ali imas mogoce ti kaksno boljso idejo? NN in Zak gresta domov! Jeeej! Komaj cakam, da se malo javi. Kje pa je Marjanaj? A je sla rodit? Ampak ok, njej se oprostim, ker je pred mano, ampak Cojka, s tabo se pa skregam do konca zivljenja, ce me prehitis!! Sicer pa sem pri aprilcicah vidla, se tudi Natasa se drzi datuma, tako da lahko vsaj na njeno druzbo v sobi racunam. Pa ful mi je lepo, da si sla na maturantskega. Ti si taka v redu trsica! Aja, to sem te klicala. O kaksnem cepu ti govoris? Jaz s takim veseljem hodim na wc pa nikoli ni nic od nic. Nic nitk, nic krvavo, nic sluzi. Brezveze! Sem pa slisala, da je to dokaj siguren znak. In zato (spet) bom jaz rodila junija. Bemti! Nax, kako si ti? Kako je Tai? Ti si ze prav izkusena mamica. Po moje ti bomo sle totalno na zivce, ko bodo zaceli ti otrocki ven padati. No, bos pa nasvete talala. Pa ce bos imela cas, lahko se do semen skocis pogledat
|