|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 20:54:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
8.4.2010 20:55:52   
mkbk
Joj punce jst sm pa tok fertik zarad Filipa. Čist žalostna. Sploh mu ne gre na boljše, spet je imel 39, v celem dnevu je pojedu en mejhen puding, pet žličk ričeta in dva grižljajčka kruha. Me ful skrbi, da bova na kakšni infuziji pristala...pije vsaj. Sm mu prejle dala AB in bi moglo biti po 36 urah kej boljš, sam ne vem kaj bom nardila, če revko ne bo jedu. Ful se mi smil, že prej je mel sam 10 kil zdej ma pa nogice čist tenke user posted image user posted image . Sm se prejla kar zjokala, ko smvidla, da bo edino, kar bo mel čez noč v želodčki Hiconcil in Calpoluser posted image Mene je pa posledično v hrbtu zaštihal, ker ga imam res celo popoldne v naročju in sm bla napol negibna, zdej me pa sam še boli če hodm. da ga iz posteljce dvignem, pa pomoje samo enkrat lahko...ko ima user posted image mlade-itak

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 21:00:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
8.4.2010 21:03:49   
Anonimen
mkbk boga ti in Filip. Pa sta bila že pri zdravniku? Ker zdej je pa že dolgo bolan a ne? Pismo ej kaj vse doleti otročke. Pa ko jim ne moreš pomagati. To je najhuj, user posted image Drži se!

cojka sej sem vedla, da ne moreš brez meneuser posted image user posted image Pol pa najbolj, da si kar skoz noseča, da mi ne boš nikoli nič zamerilauser posted image
Krst bo 23.5. Me je šele prejle zabil kaj vse moram zrihat in da ni veliko časauser posted image In ne deli se norca za obleko. Ti povem, da bova pomoje samo povedala za krst, pa me bo naslednjič že čakala z obleko. Sam nej si jo vtakne kamor hoče.
Veš kaj, kmal jaz ne bom govorila s tabo, ker se norca delaš. Jaz tok iščem avto, čist sem že obupana, ti pa takoleuser posted image user posted image

Kam je pa zdaj MM zginla? Prej se je pritoževala, da se sama s sabo pogovarja, samo zgleda da ji to bolj odgovarja. Nas je zdaj preveč, pa se noče javit.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 8.4.2010 21:04:56 >

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
8.4.2010 21:06:14   
Masha_M
No Srake, pa je večer in jaz imam malo več časa za kucanje po tipkovnici. :) Aja, pa za bodočo temo predlagam ime Sračji dol. :) Mi je še bolj posrečena fraza kot "ljubljanske Srake".

cojka:
Midva sva pa prav načrtno izbirala tako. Sva pogledala kateri kraji so tam nekje na sredini in nato guglala katera prenočišča se tam najde in ne obratno. :) Upam, da se sistem obnese.

Drugače sem bila pa jaz danes res pri Tataloviču. :) Saj sva se obe nekam čudno gledali tam pri vhodu. Si mi bila bežno znana (zelo mi niti ne moreš bit, ker sem za razliko od večine slaba z imeni IN obrazi), samo se pozabila katero ime sem ob tvoji fotki videla napisano na FB, pa mi je bilo malo nerodno tam v polni čakalnici začeti z: "Errr, a si ti slučajno una.... no cojka... z Ringaraje?" Sploh bi bilo fajn, če bi zafrknila, kar ne bi bilo redko pri meni. :) Če bi se spomnila imena je vseeno lažje: "Sorry, a si ti slučajno ta-pa-ta?" In tudi če reče ne, se ven izmotaš da sorry za pomoto, da je pač eni podobna. Tako bi bilo pa res hecno. :) Sicer pa (sorry za iskrenost) tudi če bi se pofočkali, bi bilo najbrž bolj malo od mene, ker sva bila oba še malo zadeta od novic, slikic itd. :)

MaliMišek:
Meni je danes razložil, da magnezij pomaga predvsem proti krčem maternice, ne pa toliko za krče v mišicah. Glede teh naj bi eni svetovali kalcij, drugi magnezij, čudežev pa ni in najbolj pomaga kaka masaža. Baje! :) Drugače pa verjamem, da sta 2 šumečki ok, vprašanje je samo, če sta še vedno ok na podlago 100mg iz tablet in 30mg iz donata. Da ne bo overdose. :)

petrca: Kalcija pa dobivam v vitaminskih tabletah celo 131 mg na dan. :( Pa nekaj z mlekom. Boh vedi kako je s tem. Si ti pri sebi opazila kaj razlike če/ko piješ več kalcija?

nax:
A "se bom jaz že čisto uvedla v to življenje" pomeni, da boš tukaj sama sebi pisala same enozložnice z veliko samoglasniki. user posted image

krtkova: Ja ja, un zoprn sklep je symphysis pubis (po kmečko simfizis pubis :)))), težave z njim pa symphysis pubis dysfunction. :) Midve sva skratka zelo disfunkcionalni. :) Mi je pa tole danes vsaj prav prišlo kot osnova za malo bolniške. ;) Aja, če te zanima, je pa tukaj na Wikiju še obširneje opisana zadeva. Btw, zdaj ko vem da si me dala na ignore, pa vem kdo si. :) Sva popravili težavo. ;) Drugače pa don't worry. Tudi jaz sem izbrična in ne dodajam kar enih sumljivcev med prijatelje, prav tako pa ne podjetij in spletnih strani itd. Pa fovš sem ti za brancina (zame je na kratko kar Branko), čeprav sem ga jedla v ponedeljek nazadnje. :P

mkbk:
Pošiljam pozitivne misli Filipu!

aglaia:
Mogoče kdaj potiho, na skrivaj. Al pa, če se po nesreči zagovorim. Načeloma pa ni v planu! ;) I wanna know! Vse! Jooooooj sem firbčna kaj si takole zunanji folk misli o meni. Če si prebirala moj blog in žolčne izlive, a se me vseeno ne izogibaš v velikem loku, potem si že iz pravega testa, hihihi. :D

marjanaj: Saj mi je kristalno jasno, da ne ebreš, ma vseeno. ;) Uauuuuuu, super, čestitke za Tiborja!!! Upam, da ste fino in da kmalu poročaš o izkušnjah.

amazonka: Ob novici za bolniško sem se počutila tako, kot da bi zadela sedmico. Mi je kamen padel s srca. Ma kaj kamen, cel balvan! user posted image user posted image Pa full sem se narežala frazi "biti sto let za gnilim jurčkom". Jaz sem do zdaj poznala samo "biti sto let za kačami" in pa "biti sto let za leseno žlico". Aja, poparčkala nas je pa petrca. No, vsaj mene in nekaj naših sračjih mamic. In nič ne skrbi, tudi mene še čaka povezovanje imen in vzdevkov, razen pri cojki, ki se mi je danes neplanirano v živo "razkrila".

In na tem mestu hvala za čestitke krtkovi, petrci, lumpi, cojki, nax, aglaii, malemu mišku, amazonki iin mkbk od naju z dragim, in sem zihr, da tudi od Žabona. Ker bo 100% lepo vzgojen. :) Moj dragi nas drugače tudi malo prebira, ker pravi, da želi dobiti feeling s kom se družim in kdo mi bo čez nekaj mesecev delal družbo, ko bo on v službi. Tako da... say hi to my darling!

Aja, glede tortic imam pa v mislih kakšnega Bolivarja. Imajo full lep vrt in dosti parkplacov. :) Nisem pa sure, če imajo tortice, vem samo za sadne kupe. ;) Koliko vas je sploh available dopoldan in koliko samo popoldan?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 21:19:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.4.2010 21:19:44   
krtkova
Najprej vljudno; Hi, Masha's darling!!user posted image user posted image user posted image  Bom šla pol kej na Fb, da te pofrendam (matr mi je všeč ta izraz!!)user posted image  Jaz pravim tej najini bolezni "razmahana Ivanka".user posted image user posted image  Bolivar nimam pojma kje je, bi pa rada povedala, da so sadne kupe zagotovo bolj zdrave, kot tortice!user posted image user posted image user posted image user posted image

MKBK - matr, mene je kr stisnilo, ko si napisala, kako slabo se moj Gumbek počuti. In nisi šla k zdravniku??? Matr, na kaj še čakaš?? Nujno ga pelji, ker če tkole hujša, bodo res sam še gumbki od njega ostali. Jst bom ful mislila nanj in držala pesti, da čimprej mine vse to sranje. Pa nate tud mislim, ker se mi smiliš. a boš sploh šla v službo? Bodi raje ob njemu, al kaj? Miljon user posted image user posted image user posted image  ti pošiljam!! Pa miljon lupčkov za Gumbka!!

aglaia - matr, sam še o tvojem tiramisuju sanjam.user posted image  Sem pa že z bratom glede FC Barca govorila - you know what I mean!!

Krči - men so vedno svetovali magnezij.user posted image

Nax - sej jst zdej govorim s tabo, a kdaj nism? no če nism, si bla zihr ti kej kriva.user posted image user posted image

Cojka - ne še rodit no, sej veš, da me moraš še spremljat na fotkanju, pa aglaia je pred tabo, pa take. Pa men se zdi, da maš trebuh še previsoko.user posted image

Sam sem se spomnila še tole; Masha , a si ti zihr, da je pametno, da tvoj to bere?user posted image ker tle znajo ene (jst res ne, ker sem normalna) take neumnosti pisati, da jaz kar zardevam zraven. In da se ne bo pol zgodilo, da ti ne bo dovolil se družiti z nami?user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.4.2010 21:21:49   
amazonka3
Za Masho: HI DARLINGuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sej si rekla, sama si kriva.

Glede gnilega jurčka je pa tko. Sem hodila v najmlajših letih na Bevka za Bežigradom in tam je bil res fajn folk (npr. osmarčki so zmerom ta male punce zezal lej jo srnco (in me smo ble ful ponosne, takoj višje za 2 metra), nam je seveda šele pol vklopl - kosmate nogeuser posted image user posted image ). In smo si vedno izmišljeval že v mladih letih neke kvazi inteligentne fore. Na temo, da si tolk nazadnjaški al pa zaostal, al pa zadaj....no in tu smo začel
- 100 let za gnilim jurčkom
- miljardo prej, ko se je kamen v pesek spremenu
- ko fosilni drekec

in podobne otročje fore. So mi ble pa všeč. Sem una gemeracija, ki je gledala poletje v školjki in se režala tisti fori, ko je Milena klicala svojega psa KAJ, KAAAJ, pol je pa Tomaž rekel : reče se prosim.
No, to je bil višek inteligentnega podj....v tistih časih. Vljudnouser posted image

A vidš, res sem čist za luno nouser posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 21:26:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
8.4.2010 21:27:42   
Anonimen
Masha_M si me pa nasmejala zdele. Se pa strinjam s krtkovo, da ne vem kok je pametno, da tvoj tole bere, ker ti bo res prepovedal druženje.

cojka če dam un pajacek na rr, vse dol zbežite. Tako, da se bom raje zadržala, vas nočem zgubit. Ne bi rada še tukaj debatirala sama s sabo, ker to itak že cel dan počnem. Ne vem če se Taiu sanja kaj mu razlagamuser posted image
Za krst moram narest vabila, konfete, it do domžalskega župnika po dovoljenje, da je krst lahko drugje. Ampak jaz sploh nimam pojma kje je cerkev v Domžalah. Matr sem pametna.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.4.2010 21:34:49   
amazonka3
MKBK, oprosti ker te nadlegujemuser posted image
Če ti loh kej pomagam z instant nasvetom (sem dve ornk bolani punci čez dala)....sam mi morš mal več zaupat t.im. anamneze (vročina, ostali bolezenski znaki(driska, bruhanje, zamašen nosek, trajanje....). A sta bila pri dohtarju?? Sej prov razumem in ima revček šele 10 mesecev??
Uf, boga si, se mi res smiliš.user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.4.2010 21:42:27   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
Sem hodila v najmlajših letih na Bevka za Bežigradom in tam je bil res fajn folk (

kvaaaa??? JST TUD!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.4.2010 21:44:22   
krtkova
cojka - 17. je po mojem še prekmalu.  Vsaj na 18. ali 19. počakta!!user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 8.4.2010 21:45:28 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 21:55:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.4.2010 21:56:45   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

krtkova - ma 17. mi je tak lep datum

Ok ok, naj ti bo - sicer pa - kot da ti lahko izbiraš!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1515
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 22:00:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.4.2010 22:04:03   
sasa1975
MARJANAJ čestitke si nas pa presenetila lepo lepo torej en mali princ več v naši družbi

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.4.2010 22:05:18   
Anonimen
Ja cojka to so kar ene fore glede dovoljenj. Sej isto sva rabila za poroko k se nisva poročila v domači cerkvi. kr neki.
Če bo tvoj jutri ostal brez tiramisuja, ti bo definitivno ukinil sračenje. Alo marš delat tiramisuuser posted image
Jaz navijam za 17., ker bi to moral bit moj dan D. Tako, da go cojka go 17user posted image

< Sporočilo je popravil nax05 -- 8.4.2010 22:06:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.4.2010 22:05:41   
krtkova
Cojka - dej raje šepetaj; Krtkova mirno spi, Krtkova mirno spi....

ker me je kr strah iti spat!!user posted image  Kaj če spet ne bom mogla in bom čist nervozna??user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.4.2010 22:07:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Cojka - dej raje šepetaj; Krtkova mirno spi, Krtkova mirno spi....

ker me je kr strah iti spat!!user posted image  Kaj če spet ne bom mogla in bom čist nervozna??user posted image

pa zraven prosim dodaj še Tai, ker bi to noč res rada spala.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 22:10:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.4.2010 22:12:02   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Ja cojka to so kar ene fore glede dovoljenj. Sej isto sva rabila za poroko k se nisva poročila v domači cerkvi. kr neki.
Če bo tvoj jutri ostal brez tiramisuja, ti bo definitivno ukinil sračenje. Alo marš delat tiramisuuser posted image
Jaz navijam za 17., ker bi to moral bit moj dan D. Tako, da go cojka go 17user posted image

čaki mal, nč mi ni jasnuser posted image ... tud midva se nisva poročila v domači cerkvi pa nisva rabla posebnega dovoljenja??! pač samo oklic je bil narjen v domači cerkvi... ampak midva nisva mela nč s tem, ni nama blo treba sploh it tja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.4.2010 22:12:41   
Anonimen
Pozabila vse, razen: Dobrodosel Mashin darling! A se njemu tudi cestita za nosecnost? user posted image
In ja, ce noces ostati samohranilka, bi jaz na tvojem mestu malo razmislila koliko mu dovolis RR spremljati. Zaboncek se bo pa druzil z nasimi srakami samo takrat, ko bo spal, da se ga ne bo kaj prijelo user posted image
Cel dan ze razmisljam kako se pise moj sosolec iz fedeve (Sebastjan) s katerim sta skupaj delala v eni racunalniski firmi. Pa se ne morem spomniti. No, on te je tudi ful hvalil user posted image In tvoj blog je bil ful lusten. O plesu pa tipih user posted image Pa se jaz sem ti pisala enkrat ... eh, umrla bos od smeha user posted image user posted image

Krti, ti si zakon!! You will never walk alone! Hahahaha! user posted image user posted image

Mkbk ooo, bogi mali Filip. Meni je slo kar na jok, ko sem to brala. Saj se mu bo vzpostavil imunski sistem. Zate je pa mogoce res boljse, da si doma. Saj je itak vseeno, ce se delas teh 5 dni al pa ne. A ni no?

Za vse, ki ste napisale, da bi brale mojo porodno zgodbo. Jaz ne hodim vec v Tanergijo in ne vizualiziram svojega otroka na mehkem oblacku, tako da ne vem kako bo moj lotosov cvet sodeloval. Si pa predstavljam, da bo to spet ena burleska v porodnisnici. Moj moz se me bo sramoval, ce bi bila fotrova prileznica tam, bi mi govorila, da slabo rojevam, ker kavo pijem, mati je ze tako jezna name, ker se ji zdi, da bo zamudila moj porod, ker gre na potovanje (ne vem kako bi bila drugace koristna, ampak njej se ne zdi tako), sestra mi grozi, da bo po vezah hodila na obiske tudi ce niso dovoljeni, moz se sekira kdo bo njegovo malo hcerkico mrcvaril, ko njega ne bo ... ah, clovek prav mora imeti rad disfunkcionalne druzine user posted image
V glavnem, jaz mislim, da bo to ena super zgodba in bom bcljko prosila, ker ima itak veze povsod, da me bo na tv spravila. Pa v casopise. Potem bom pa se miss busi dobila pa moj bo ocka leta. Pa mala bo miss sveta. In bomo srecni user posted image

Grem rajsi bedne filme gledat, kot pa da bedarije kvasim (Masha, to je micken primer neprimernega vedenja na RR, ki mu bo prica tvoj darling ... razmisli!!). Vceraj sem gledala How to train your dragon. Nadlustna risanka, ampak konec ... đizus! To ni zame user posted image Zdaj gledam pa samo bedne romanticne komedije pa risanke pa mogoce kaksno dramo. Sem hotela gledati Shutter Island pa sem se cist prestrasila. Pa ne vem kaj mi je, prej sem obozevala grozljivke, zdaj me pa en mali triler iztiri. Bedarija. Krti, kako ti grejo moje knjige? Prirocnik si ze obdelala? Pa ne tko no!!! user posted image

Aja, prej se mi je spet malo ruma "polilo po prstih", ko sem tiramisu delala. Mogoce je pa to krivo, da sem zdaj vsa cudna. Pridem nazaj, ko bom bolj normalna user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.4.2010 22:16:59   
Anonimen
Se to sem pozabila. Jaz pa imam dovoljenje (pazi! dovoljenje!!!) od moza, da grem rodit en dan po roku, torej 22. Ker 2 in 2 je 4. In april je cetrti mesec. Kr neki.
Cojka, se zate vprasam nasega Dannyja? user posted image user posted image

No ja, sicer pa ce bi ga prej slisale kaj je govoril, ko sem bila s Krtkovo na telefonu. Da bom rodila na poljih ob Brezovici in potem bo mala odrasla z volkovi in hodila po stirih ... naj raje pri sloganju ostane. Ker me skrbi tudi za njegovo zdravje. Mogoce pa on tudi ljubljanske srake na skrivaj bere? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
8.4.2010 22:19:46   
Anonimen
In se to. Jaz imam 210 objav, Cojka pa Krti pa po jurja tristo pa jurja dvesto. WTF? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?