Masha_M
|
No Srake, pa je večer in jaz imam malo več časa za kucanje po tipkovnici. :) Aja, pa za bodočo temo predlagam ime Sračji dol. :) Mi je še bolj posrečena fraza kot "ljubljanske Srake". cojka: Midva sva pa prav načrtno izbirala tako. Sva pogledala kateri kraji so tam nekje na sredini in nato guglala katera prenočišča se tam najde in ne obratno. :) Upam, da se sistem obnese. Drugače sem bila pa jaz danes res pri Tataloviču. :) Saj sva se obe nekam čudno gledali tam pri vhodu. Si mi bila bežno znana (zelo mi niti ne moreš bit, ker sem za razliko od večine slaba z imeni IN obrazi), samo se pozabila katero ime sem ob tvoji fotki videla napisano na FB, pa mi je bilo malo nerodno tam v polni čakalnici začeti z: "Errr, a si ti slučajno una.... no cojka... z Ringaraje?" Sploh bi bilo fajn, če bi zafrknila, kar ne bi bilo redko pri meni. :) Če bi se spomnila imena je vseeno lažje: "Sorry, a si ti slučajno ta-pa-ta?" In tudi če reče ne, se ven izmotaš da sorry za pomoto, da je pač eni podobna. Tako bi bilo pa res hecno. :) Sicer pa (sorry za iskrenost) tudi če bi se pofočkali, bi bilo najbrž bolj malo od mene, ker sva bila oba še malo zadeta od novic, slikic itd. :) MaliMišek: Meni je danes razložil, da magnezij pomaga predvsem proti krčem maternice, ne pa toliko za krče v mišicah. Glede teh naj bi eni svetovali kalcij, drugi magnezij, čudežev pa ni in najbolj pomaga kaka masaža. Baje! :) Drugače pa verjamem, da sta 2 šumečki ok, vprašanje je samo, če sta še vedno ok na podlago 100mg iz tablet in 30mg iz donata. Da ne bo overdose. :) petrca: Kalcija pa dobivam v vitaminskih tabletah celo 131 mg na dan. :( Pa nekaj z mlekom. Boh vedi kako je s tem. Si ti pri sebi opazila kaj razlike če/ko piješ več kalcija? nax: A "se bom jaz že čisto uvedla v to življenje" pomeni, da boš tukaj sama sebi pisala same enozložnice z veliko samoglasniki. krtkova: Ja ja, un zoprn sklep je symphysis pubis (po kmečko simfizis pubis :)))), težave z njim pa symphysis pubis dysfunction. :) Midve sva skratka zelo disfunkcionalni. :) Mi je pa tole danes vsaj prav prišlo kot osnova za malo bolniške. ;) Aja, če te zanima, je pa tukaj na Wikiju še obširneje opisana zadeva. Btw, zdaj ko vem da si me dala na ignore, pa vem kdo si. :) Sva popravili težavo. ;) Drugače pa don't worry. Tudi jaz sem izbrična in ne dodajam kar enih sumljivcev med prijatelje, prav tako pa ne podjetij in spletnih strani itd. Pa fovš sem ti za brancina (zame je na kratko kar Branko), čeprav sem ga jedla v ponedeljek nazadnje. :P mkbk: Pošiljam pozitivne misli Filipu! aglaia: Mogoče kdaj potiho, na skrivaj. Al pa, če se po nesreči zagovorim. Načeloma pa ni v planu! ;) I wanna know! Vse! Jooooooj sem firbčna kaj si takole zunanji folk misli o meni. Če si prebirala moj blog in žolčne izlive, a se me vseeno ne izogibaš v velikem loku, potem si že iz pravega testa, hihihi. :D marjanaj: Saj mi je kristalno jasno, da ne ebreš, ma vseeno. ;) Uauuuuuu, super, čestitke za Tiborja!!! Upam, da ste fino in da kmalu poročaš o izkušnjah. amazonka: Ob novici za bolniško sem se počutila tako, kot da bi zadela sedmico. Mi je kamen padel s srca. Ma kaj kamen, cel balvan! Pa full sem se narežala frazi "biti sto let za gnilim jurčkom". Jaz sem do zdaj poznala samo "biti sto let za kačami" in pa "biti sto let za leseno žlico". Aja, poparčkala nas je pa petrca. No, vsaj mene in nekaj naših sračjih mamic. In nič ne skrbi, tudi mene še čaka povezovanje imen in vzdevkov, razen pri cojki, ki se mi je danes neplanirano v živo "razkrila". In na tem mestu hvala za čestitke krtkovi, petrci, lumpi, cojki, nax, aglaii, malemu mišku, amazonki iin mkbk od naju z dragim, in sem zihr, da tudi od Žabona. Ker bo 100% lepo vzgojen. :) Moj dragi nas drugače tudi malo prebira, ker pravi, da želi dobiti feeling s kom se družim in kdo mi bo čez nekaj mesecev delal družbo, ko bo on v službi. Tako da... say hi to my darling! Aja, glede tortic imam pa v mislih kakšnega Bolivarja. Imajo full lep vrt in dosti parkplacov. :) Nisem pa sure, če imajo tortice, vem samo za sadne kupe. ;) Koliko vas je sploh available dopoldan in koliko samo popoldan?
|