|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
6.4.2010 18:50:34   
krtkova
Aglaia - če prideš res že ob 9h, bom jst še v pižami, sam tok da veš!!!user posted image user posted image  Sej znaš do mene? Na 20, Nove stožice smer, pa do končne postaje. Pol pa upam, da se spomniš, kako dalje. Mi pa vsaj ne bo treba pote na drug konc sveta!user posted image user posted image

Sva bli pa z MM danes v šopingu in to zdej ne bova več neki časa šli, ker je moj čist znoru, da kva še kupujem, sej mava že vse in še preveč!!!!user posted image user posted image  Sm pa dobila obrobo za okol postelje skor tako, kot sm hotla!!user posted image user posted image  Ful sm vesela!!! Pa neki so mi v Pikapolonci narobe zaračunal in morm jutri spet tja. user posted image user posted image  Ko sva pa z MM sedeli na kavi, naju je pa po najinih globokih dekoltejih prov prijetno opeklo sonce. Tako, da; pomlad je tuuuuu!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.4.2010 19:03:05   
MaliMišek
Hojla srake!

Najprej naj vam povem, da je današnji šoping in martinčkanje na sončku s Krtkovo super uspelo user posted image . Sva vmes za par minut celo srečali marjanaj. Domov sem prišla vsa razštelana, sva se tolk motovilili okrog, da je Krtkova skoraj  zamudila kosilo user posted image (ali pa ga celo je). Zdaj pa ležim v postelji z laptopom v naročju in se ne uopam premaknit user posted image .
Nax a vi ste bili pa kar na izletu user posted image . Upam, da ste imeli lepo vreme, ker v Lj je bilo božansko.

Mkbk
a Filip je pa bolančkan?! Upam, da se kmalu pozdravi, da ne bo tako naporono zate. Midva z mojim user posted image sva bila čez vikend pri babici v Prekmurju, par vasi naprej od MS proti Gradu  (ne vem koliko poznaš te konce). V glavnem hotela sem ti povedat, da sočustvujem s tabo, ker sva bila midva ta vikend čisto crnjena ko sva se ukvarjala z 10 mesečnim fantkom. Jaz sem zvečer enostavno padla v posteljo, s tem da sem že parkrat vmes omagala user posted image .

Amazonka super da si rezervirala in napovedala da pridejo na obisk "okrogle tete" da jih ne bo kap, ko nas bo toliko na kupu. Upam, da se bodo pripravili na nas in imeli tudi kakšno torto več, da jih slučajno ne zmanjka user posted image .

Cojka
fajn se imej na maturantskem plesu. Poročaj kako je bilo.

Aglaia a ti pa še vedno buljiš v bedne filme, ker se nič ne javiš user posted image ?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.4.2010 19:10:23   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Sva bli pa z MM danes v šopingu in to zdej ne bova več neki časa šli, ker je moj čist znoru, da kva še kupujem, sej mava že vse in še preveč!!!!user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image sem ti rekla, da te z mano ne bo več nikamor spustu user posted image . A si mu rekla, da bova od zdej naprej puščali denarnice doma, v žepu bova pa imeli samo 10 evrov user posted image ?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.4.2010 19:53:41   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
user posted image user posted image user posted image sem ti rekla, da te z mano ne bo več nikamor spustu user posted image . A si mu rekla, da bova od zdej naprej puščali denarnice doma, v žepu bova pa imeli samo 10 evrov user posted image ?

na srečo ni tebe okrivil za vse nakupe!! ha ha ha, kar pomeni, da se še lahko druživa!user posted image user posted image  Sam res, jutri še tortice, pol se bova pa sam po naravi sprehajali!!!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.4.2010 20:48:46   
Masha_M
O lumpa, hvala za kavico! Jaz sem si jo danes uspela narediti šele ob 13:30, ker sem imela tako štalo v službi. :(

petrca: A se nista vidva nat Implast Bolderjem navduševala? Sta kupila Jane-ja 2009 al 2010? Pa kakšne barve? Jaz komaj čakam, da dobim voziček v roke. Zna biti, da grem od navdušenja kdaj kar s praznim v Tivoli. :) V Monfalconu so že dobili prvo rundo Slalomov 2010, ampak samo 2 vozička in oba v rdeči barvi. Mene pa mikata zeleno-črn, ali pa kvečjemu rumeno-črn. :( Če bo vse po sreči v soboto pičiva pravac Italija po voziček, posteljico pa še kaj, če se bo našlo. Zaenkrat imam še vedno full pestro izbiro baby stvari: 2 kompleta posteljnine, 2 para štumfkov, 1 blazino za dojenje. :) Same res nujne reči. user posted image

krtkova: Seveda srake nismo krute. Samo gajstne! :P

Uni Zasavski konci so pa res morbidni! Tam tam nekje z Jesenicami (sorry Petrca). :) Jaz sem celo mladost pizdila, ker so sošolci in sošolke hodili na obiske k teti v Avstralijo, sestrični v Ameriko, babici v Italijo. Jaz imam pa babice na Jesenicah, dedke na Jesenicah, bratrance in sestrične tudi, strice in tete iz... guess what... Jesenic. :s Skratka cela žlahta iz koncev, kjer ne bi hotela živet niti da mi plačaš. :(

marjanaj: Tudi, tudi. Kot vem je 120 ali celo 140 ojrof za doplačat za eno velko banjo obične vode. user posted image

cojka: Katerega Janeja imasta pa vidva? In vsekakor držim pesti za lastno hišico. ;) Midva tudi delava na tem, ker sva zaenkrat še najemnika. :(

Drugače imam pa jaz živo norišnico v službi, jutri se vam na torticah zaradi tega žal ne morem pridružiti, čeprav bi zelo rada. :( Čakam na kako popoldansko reprizo. ;) Moram se pohvaliti, da sem med prazniki od praznične robe pojedla samo 2 pirha in čisto nič drugega. Sem pa zato toliko bolj pridno papcala navadno hrano. Včeraj slastne ribice z žara, v soboto McJunk, danes pa čevapčiče in šopsko solato. user posted image Skratka prazniki gor al dol... tudi jaz sem kot balon.

Pa da se malo pohvalim. Midva imava za konec aprila že rezerviran en penzionček v Toskani za en teden, potem v začetku maja ima pa on svoje hobije v Španiji, jaz grem pa zraven parazitirat in glumit nasedlega kita na plažo. user posted image user posted image Komaj čakam!!!

Pa odštevam ure do morfologije v četrtek zjutraj. Držite prosim pesti zame, da se mala Žaba prav nastavi, da vidim a jo bo treba prekrstit v Žabona ali ne. :) Aja, pobiram tudi stave a bo fantek al punčka. :P Upam tudi, da si uspem izbojevati kaj bolniške, ker me v službi tako žrejo in terajo, da me je minila vsa volja do dela. :(

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
6.4.2010 22:00:51   
mkbk
Masha - Jst bi tud morje...mogoče ga bo kej za 1.majske...midva pa palnirava pred porodom it še: v Italijo za vikend, pa na Osojsko jezero za vikend, za prvomajske mogoče na morje, ne vem...ampak se mi zdi,d a bom lahko vesela, če bo ena stvar od tega ratala, k moj kr planira za zadn moment, vse pušča za en mesec pred PDP, kar se bo sicer izšlo, če bom zabetonirana kt aglaia, drgač pa ne vem user posted image

Dobr jejte tortice, sej sm vam neskončno fouš, k pr mihaleku še nism bla,sam jst pa morm jutr službeno v Kočevje, dans sm bla pri G v Idriji, včer v Prekmurju, skrtaka vsa Slovenija je moja!!!!!!!!!!!!!! user posted image Še en tedn delam dopoldne, pol pa hočem začet gnezdit, in kofetkat pa upam, da en bo tamal prevečkrat bolan k če ne nč ne nardim...ne vem kdo bo Lari sobico prištimal in stvari pripravu???user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.4.2010 22:06:50   
bcljka
kakšno zatišje... je mkbk rešla temo da ni padla na drugo stran user posted image a vse gledate barca-arsenal user posted image user posted image

naslednji petek 16.4. greva v Ikeo in sicer z nekim mini tovornjakom user posted image user posted image user posted image ne me sprašvat kako to zgleda ker nimam pojma... ampak baje ma ibr ibr placa... tko da če kkšna kej rab mi lahko naroči... plan je Ikea v Celovcu ker nameravava še v Toysa ampak je pa vse odvisn od tega če bodo mel Mammuta v roza barvi na zalogi (seveda upam da mi bo en dan pred tem G potrdila user posted image k drgač smo v ku...)user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
7.4.2010 7:40:23   
petrca2507
Dobro jutro vse skupaj

Včeraj popoldan se nisem imela časa oglasit, ker so me kolegi shecal za trening. Iz službe sem odšla takoj, ko je ura pokazala 15:00, hitr skočila na bus, domov preoblečt, pripravt nahrbtnik in že šibamo na poligon na Sneberje. Tm je blo tko luštno, da sem šele mal čez 19.30 prišla domov. Z mojimi psi itak že dlje časa trenirajo drugi, jst sm se zato bolj posvetila 18-mesečnemu Maksu. Sva se učila, kako se kolo poganja na pedala, potem sva z vodo polnila pasje skledice, vmes še mal vozila avto (je ful užival za volanom), ... On je užival, jaz pa tudi. user posted image  user posted image

masha...na koncu sva se zaljubila v voziček Jane. Sem ga šla gledat kar v 3 različne Pikapolonice, na koncu pa sem črno-rdečega naročila na Jesenicah, ker pri mojih skladiščiva vse večje zadeve. Vzela sva model Jane slalom Pro Formula Strata J01, ki je bil znižan iz 759 na 659.

In za razliko od tebe, je men na Jesenicah čist OK. Mi imamo hišo čist ob gozdu in imamo prav mir (za razliko od ljubljanske norišnice v bloku). user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
7.4.2010 8:09:36   
Masha_M
Dobro jutro!

mkbk: Jaz držim pesti, da vama rata izvest čim več izletov. ;) Je pa res, da imam jaz še 4 mesece do PDP, ti pa najbrž malo manj. ;)

bcljka: Hvala za ponudbo! Če greva midva ta vikend v Monfalcone po voziček, bova šla spotoma najbrž še v italijansko Ikeo, drugače se pa res zna zgoditi, da te prosim za dostavo kakšne azdeve. ;) Full prijazno od tebe!

petrca: Jaz sem se tudi zaljubila v Janeje. ;) Katera je že ta varianta Strata - una z ločeno lupinico in košaro ali tista, ki ima to dvoje skupaj v enem?

Babnce, maksimalno uživajte na torticah! Sem vam fovš. :P

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
7.4.2010 8:22:24   
mkbk
ja, masha, jst sm glih računala, da sm že zajadrala v 32. teden, pismo je šlo hitr!

Krti sm dobla tvoj mail, včeri skor nism bla niš v službi, pa ga nism vidla, sej veš pot do Idrije je doooolga.

Drgač je pa naš mali vedno bolj bolan...sm celo noč dežurala, skos ma tam okol 39, pa ful bogo joka user posted image user posted image ...jst sm pa tud posledično čist izžeta in se mi ne sanja kako naj se pritrogam do Kočevja.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
7.4.2010 8:41:43   
katrinka

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image

...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010       

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                  ???               user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.01.2010   

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010    

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010     

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image     Lan: 22.03.2010        

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image    Tija: 26.03.2010          

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image     Tarja: 26.03.2010      

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image   Žak: 02.04.2010      

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    nax05 (24)              1.user posted image 0.user posted image      Tai 27.02.2010        

21.04.2010

user posted image   Aglaia (27)                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image   NATAŠA35 (35)           4.user posted image 3.user posted image                                      user posted image                             

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

02.05.2010
user posted image    živa (32)                   3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    bubolin (25)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

01.06.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image                                     user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                       user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

Skupaj nas je 31 user posted image ljubljanskih (na seznamu).

7x user posted image

11x user posted image

13 x user posted image

Aprilčic = 6
Majčic = 7
Junijk = 6
Julijk = 5
Avgustovk = 5
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
7.4.2010 8:42:35   
katrinka
mi je malce dolgac ker cakam na obisk pa sem se malo poigrala s seznamomuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
7.4.2010 8:59:19   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M
petrca: Jaz sem se tudi zaljubila v Janeje. ;) Katera je že ta varianta Strata - una z ločeno lupinico in košaro ali tista, ki ima to dvoje skupaj v enem?

Midva sva vzela TEGA .

mkbk...naš šef je tud dons prišel čist "povožen" v službo. Je rekel, da je njihov tamalček celo noč kašljal in jokal. user posted image  Upam, da bo tvoj Filip kmalu boljši. user posted image

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 7.4.2010 9:00:00 >

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
7.4.2010 9:09:31   
krtkova
Jutro!

Dons se vidmo!user posted image

Jst sm čist polomljena, spet slabo spala in medenico mam spet tok razštelano, da komi hodim. MM - nič šopinga neki časa!!!user posted image user posted image

To je vse zaenkrat. Še itak na četrt dremljem.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1339
7.4.2010 9:41:30   
sasa1975
OJLA,

skočim pod tuš in se vidimo ob 11.oo uri komaj čakam,

punce da vam ne pozabim povedat,da imamo obletnico valete v petek in sicer je že 20 let odkar smo koančali osnovno šoloooo tkole se človek kar malo zamisli o EMŠO:-(

se vidimo

p.s. Aglaja - malinove liste za ćaj sem kupila na tržnici pri branjevki ki je nad ribarnico

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
7.4.2010 9:42:31   
krtkova
MKBK - še uradno; POGREŠAM TE!!!!user posted image

Hm Hm,...zakaj pa tu tako zatišje??user posted image  Kje pa ste vse??? Pa menda ne že na poti k Mihaleku in boste vse že ful prej tam in ko midve z MM prideva ne bo več nobene tortice?????????? AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.4.2010 9:53:12   
anajrim
Hojla punce!

Meni očitno ni usojeno da bi vas spoznala ker moram ravno sedaj letet v službo in ne morem prit na tortice...user posted image upam pa da vas laho naslednjič ujamem kjer koli že boste... uživajte maksimalno pa pojejte še eno zame!!!user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.4.2010 9:53:22   
MaliMišek
Dobor jutro!

Sem ravno zbasala vase zajtrk, ker tortic na prazen želodec pa res ne morem jest user posted image . Upam, da jih res ne boste že vse pojedle preden prideva s Krtkovo tja.

Drugače je bila pa današnja noč ena najslabših user posted image . Čisto razštelana sem hodila po stanovanju do treh zjutri user posted image . Sam ne vem kaj imam razštelan user posted image , od križa navzdol me je vse ful bolelo, boleli so me celo podplati user posted image , pa roke tud (sam ne vem od česa user posted image ). Mkbk vi ste imeli pa tudi težko noč. Kaj pa če bi prestavla službeno pot v Kočevje in se prišla raje malo pocrkljat na tortice user posted image ?

Zdaj sem na približno sestavljena in grem lahko na tortice user posted image , verjetno bi tudi po vseh štirih prišla tja, če bi bilo treba user posted image .

Me je pa kr stinsl, ko je mkbk napisala, da je v 32. tednu, to pomeni da sem jaz v 33. tednu user posted image , šit to je pa šlo hitro, sej bo zdej zdej konc. Ampak sem mal pogledala seznam, ki ga je obesla katrinka pa vas je še kar nekaj pred mano....sem se malo potolažla user posted image .

Grem zdej pogledat kaj naj oblečem, ker se mi niti sanja ne kakšne so temperature zunaj user posted image . Se vidimo!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.4.2010 10:08:25   
petrca2507
krtkova...jst hitim z delom, da ne bom imela pol preveč za delat. Pa raj zdej z napol praznim želodčkom tuki migam, kot pol s polnim. user posted image   Danes sem se celo jutranji "kavici" odpovedala. Sem si tist moj kakav kar za mizo prinesla in pridno delala. Imam mal slab občutek, ker bom dons bolj mal v službi (zdej tortice, ob 15h imam MF) in zdej not prinašam.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1344
7.4.2010 10:08:39   
krtkova
MM - pa kva sva midve včeri počeli?????user posted image user posted image  Jst sm se čist živčna sprehajala po stanovanju do 3h ponoč in še kakšno minuto čez. Vse me je bolelo, sm bla že kr na robu živčnega zloma.
Aglaia mi je tud pojamrala, da se slabo počuti (je zato žal danes ne bo user posted image ).

A je kej tazga v zraku??user posted image

Marjanaj - evo, sm se naročila pri tvoji Nini!!!user posted image user posted image  V soboto bom vriskala od bolečin, tako, da če boste slišale kake krike po Savskem naselju-no panic - to bom jaz!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1345
7.4.2010 10:18:42   
MaliMišek
user posted image spet mi RR nagaja user posted image .

Petrca
kaj pa če bi ti "stestirala" če un k te bo nadomestil obvlada in bi njega ta čas zaposlila ko boš na torticah user posted image

Krtkova pojma nimam kaj naju je tko razštelal user posted image , verjetno sva res pretiravali user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
7.4.2010 10:26:52   
marjanaj
user posted image jaz pa sedim na kavu in hladim Ivanko (poimenovanje ala krtkova) user posted image Jao meni, zakaj je tega treba? Zdaj vem, zakaj mi je zadnjic kozmeticarka rekla, da brazilske ne bi preživela za prvič, pa mi je naredila samo navadno bikini depilacijo. user posted image user posted image Baje cuker vse pozdravi, a ne?

lumpa ja tole s taščo pa ni res fajn. Ah brezveze. Škoda zgubljati besede, a ne?

aglaia tele tvoje mere od tamale s samimi trojkami, pa niso od muh! Kako bos pa ti to cez dva tedna, ko bodo mere se vecje, ven spravla user posted image Pa tale tvoja vizualizacija odpiranja cvetov, hahaha... user posted image

cojka si se kaj naplesala vceraj?

nax drzim pesti za avto! Jup, mislim, da se bova s kobilico malo kasneje zmenile, ko bo tale moj trebuh raje v vozicku user posted image

masha a res? Tolk se doplaca? Ja no, dobro da vsak kaj zvem v teh 9 mesecih user posted image

mkbk ti si pa skor mednarodna ratala! Upam, da se Filip cim prej pozdravi...

krtkova a nosis kaj medenicni pas? ne se hecat punca!

Neposredna povezava do sporočila: 1347
7.4.2010 10:33:02   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Petrca kaj pa če bi ti "stestirala" če un k te bo nadomestil obvlada in bi njega ta čas zaposlila ko boš na torticah user posted image

To, kar sem jst zdej delala, bo ena druga prevzela. In vse že zelo skrbi, kako bo ona to delala. Zato naj bo vsaj dokler sm jst tuki, pošlihtan in narejen kot je treba. user posted image
Vse ostale kontrole pa moj "nadomestek" pridno dela. Zato si zdej največkrat privoščim odhod ob 15.00 in seveda tortice med delovnim časom. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1348
7.4.2010 11:29:04   
bcljka
oj user posted image !

sej vem da vas je večina na toricah... jst sm lih iz MŠ uletela dam da cune zamenjam iz stroja v sušilc...
sam vam morm povedat da bi eno tm v MŠ najraj na gobec!!!! user posted image user posted image user posted image ženska je tretjič noseča!! halo!!! in skos neki pametuje... mislm sprašuje take glupe stvari... zakaj piše tuki številka 62 jst k sm obakrat rodila jima je blo to prevelik... kakšno številko nej zdej kupm???! halo pa kaj teb ni jasn?! sej si že 2x rodila bi mogla vedt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image
pa spet... a moj partner more bit zravn tuki na predavanjah glede na to da pričakujeva zdej tretjega otroka in je bil že dvakrat na MŠ skupi z mano... a lih pred tem je povedala da ni treba! mislm, če bu jutr še kej zinla ji bom eno prtegnla user posted image user posted image user posted image

drgač je blo pa dons še kr prilično dolgčas user posted image user posted image user posted image

marjanaj - se mi smilš... ampak res ne vem zakaj te tolk boli?!

Neposredna povezava do sporočila: 1349
7.4.2010 12:35:44   
petrca2507
Jst sm že nazaj s tortic. Če ne bi šla na hitro med službo, bi tud še sedela tam.
Luštno je bilo spet vse videt in spoznat amazonko. user posted image

Bilo je super, sedele smo zunaj in se martinčkale. Tortice so odlične, samo malo premalo stolov imajo za večje skupine. user posted image

Zdej pa na hitro še nekaj naredim, vmes šibam na sestanek, potem pa na MF. user posted image

bcljka...mene tud razjezijo take ženske. Pa naj kupi po svoje, če že ima 2 otroka. Saj je noben ne sili, da kupi točno tisto, kar je na seznamu. Večini pride ta seznam čist prav oz. se vsaka po svoje znajde.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 7.4.2010 12:38:00 >

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?