Masha_M
|
O lumpa, hvala za kavico! Jaz sem si jo danes uspela narediti šele ob 13:30, ker sem imela tako štalo v službi. :( petrca: A se nista vidva nat Implast Bolderjem navduševala? Sta kupila Jane-ja 2009 al 2010? Pa kakšne barve? Jaz komaj čakam, da dobim voziček v roke. Zna biti, da grem od navdušenja kdaj kar s praznim v Tivoli. :) V Monfalconu so že dobili prvo rundo Slalomov 2010, ampak samo 2 vozička in oba v rdeči barvi. Mene pa mikata zeleno-črn, ali pa kvečjemu rumeno-črn. :( Če bo vse po sreči v soboto pičiva pravac Italija po voziček, posteljico pa še kaj, če se bo našlo. Zaenkrat imam še vedno full pestro izbiro baby stvari: 2 kompleta posteljnine, 2 para štumfkov, 1 blazino za dojenje. :) Same res nujne reči. krtkova: Seveda srake nismo krute. Samo gajstne! :P Uni Zasavski konci so pa res morbidni! Tam tam nekje z Jesenicami (sorry Petrca). :) Jaz sem celo mladost pizdila, ker so sošolci in sošolke hodili na obiske k teti v Avstralijo, sestrični v Ameriko, babici v Italijo. Jaz imam pa babice na Jesenicah, dedke na Jesenicah, bratrance in sestrične tudi, strice in tete iz... guess what... Jesenic. :s Skratka cela žlahta iz koncev, kjer ne bi hotela živet niti da mi plačaš. :( marjanaj: Tudi, tudi. Kot vem je 120 ali celo 140 ojrof za doplačat za eno velko banjo obične vode. cojka: Katerega Janeja imasta pa vidva? In vsekakor držim pesti za lastno hišico. ;) Midva tudi delava na tem, ker sva zaenkrat še najemnika. :( Drugače imam pa jaz živo norišnico v službi, jutri se vam na torticah zaradi tega žal ne morem pridružiti, čeprav bi zelo rada. :( Čakam na kako popoldansko reprizo. ;) Moram se pohvaliti, da sem med prazniki od praznične robe pojedla samo 2 pirha in čisto nič drugega. Sem pa zato toliko bolj pridno papcala navadno hrano. Včeraj slastne ribice z žara, v soboto McJunk, danes pa čevapčiče in šopsko solato. Skratka prazniki gor al dol... tudi jaz sem kot balon. Pa da se malo pohvalim. Midva imava za konec aprila že rezerviran en penzionček v Toskani za en teden, potem v začetku maja ima pa on svoje hobije v Španiji, jaz grem pa zraven parazitirat in glumit nasedlega kita na plažo. Komaj čakam!!! Pa odštevam ure do morfologije v četrtek zjutraj. Držite prosim pesti zame, da se mala Žaba prav nastavi, da vidim a jo bo treba prekrstit v Žabona ali ne. :) Aja, pobiram tudi stave a bo fantek al punčka. :P Upam tudi, da si uspem izbojevati kaj bolniške, ker me v službi tako žrejo in terajo, da me je minila vsa volja do dela. :(
|