Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 7.4.2010 22:21:06
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Krti - ljubljanski botanični je zdaj čist beden k majo kr ene lesene dile pa neki - nima pojma kva delajo, pa ne vem kok dolg... Je pa vseen bolš da greste med dinozavre kot pa med dile . Sej verjetn niso povsod...se zihr tud kaka rožica najde.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 22:22:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 7.4.2010 22:22:46
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk MM pa Krtkova bosta pa čist zagorele ko bosta šle rodit . Že zelenim. Moj nos že par dni ni vidu kaj drugega razen 4 sten, ampak nč bat moj čas še prihaaaaaja!! TE ČAKAVA NESTRPNO!!!!! SE STRINJAM!!! Bomo vse ful lepo zagorele v P
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 7.4.2010 22:24:38
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Sem vam pozabila prej povedat....ratal nam je rezervirat par dni morja v aprilu , samo sem pozabila datum , upam da si je moj zapomnil. Drugače pa za info: v arboretumu gostujejo dinozavri O, super za morje. A potem greta v Umag? Ja v Umag...vsaj to, ker moj bi že zdej krožu sam okrog Lj P
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 22:26:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 7.4.2010 22:26:35
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ja v Umag...vsaj to, ker moj bi že zdej krožu sam okrog Lj P še dobr, da ni pol na Kodeljevem rezerviru apartmaja - bazen že majo tam!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 7.4.2010 22:27:09
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Če so v botaničnem dile, pol je vseen če se gremo h kakšni žagi slikat. ni slaba, ni slaba....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 7.4.2010 22:27:40
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ja v Umag...vsaj to, ker moj bi že zdej krožu sam okrog Lj P še dobr, da ni pol na Kodeljevem rezerviru apartmaja - bazen že majo tam!! Ti se kr heci...da mu slučajno ne daš te ideje, ker zna še stornirat Umag
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 7.4.2010 22:32:06
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ti se kr heci...da mu slučajno ne daš te ideje, ker zna še stornirat Umag maš prov, ne bom mu povedala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 7.4.2010 22:32:41
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ti se kr heci...da mu slučajno ne daš te ideje, ker zna še stornirat Umag maš prov, ne bom mu povedala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 7.4.2010 22:37:08
|
|
|
|
krtkova
|
jst grem pa spat. Upam, da bom lahko zaspala, mam namreč tok napihnjen trebuh, vseeno sem očitno preveč jedla v Azurju (mar bi uno palačinko izpustila!! ). Se beremo jutri!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 7.4.2010 22:37:49
|
|
|
|
MaliMišek
|
Nočko!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 1:52:29
|
|
|
|
živa
|
Uradno se pofočkam, da sem zmešana. Do 2h zjutraj na PORODNIŠKI delam za službo . Pa dobro jutro vsem . živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 8:02:59
|
|
|
|
Masha_M
|
Jaz sem že od 6h pokonci, ker zaradi nestrpnosti nisem mogla več spat kaj dosti. :( Pa prvič me je ponoči krč zagrabil v meča. Auuuu! Moram prav ginekologa vprašati koliko je maksimalna dnevna doza magnezija, da se ne zafiksam. nekaj ga dobim že z vitaminskimi tabletami, nekaj še z donatom. Se bojim, da bi bilo preveč, če bi začela še s šumečimi tabletami. A katera kaj ve na to temo? Drugače pa malo mešano: živa: Jup, potrjujem. Officialy si zmešana. :) Fotke s Provanse bi pa (vsaj jaz) z veseljem kdaj pogledala. krtkova: Mene tudi CSD še čaka. :( Pa mi je že sedaj muka samo pomisliti na ukvarjanje s tistimi birokratki. :( Za fizioterapijo bom pa danes zatežila dohtarju, ker včasih res obupno boli. :( Cinque Terre so pa že na to-do listku. Destinacij očitno ne bo zmanjkalo. :) MaliMišek: Super za morje. Upam, da boste maksimalno uživali. ;) cojka: Sem pošpegala fotke s Toskane na FBju! Looks lovely! Midva sva poiskala penzion nekje v sredini vseh lokacij, tako da bi morala imeti max 45min do Pise, Lucce, Siene, Firenc, San Gimignano itd. Tvoja mami je pa res hecna. Upam, da je preverila pogoje, da ni kak un nateg da se s poslanim SMS kam včlaniš in ti potem oni pošiljajo neka sporočila, ki jih gadno zaračunavajo. :( Bodite previdni!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2010 8:17:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 8:21:40
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk MM pa Krtkova bosta pa čist zagorele ko bosta šle rodit . Že zelenim. Moj nos že par dni ni vidu kaj drugega razen 4 sten, ampak nč bat moj čas še prihaaaaaja!! TE ČAKAVA NESTRPNO!!!!! SE STRINJAM!!! Bomo vse ful lepo zagorele v P Nadaljujem pogovor od učeri, k mi je pamiška crknla (baterije - pa se do zdej še nism naučila kako se dajo polnit... učer se pa tud ism začela...v glavnem a mislta, da bomo šle skp rodit glede na to da smo sam en tedn narazen, no ja ti pa krti sta še bliži... ampak lohk se zmenmo npr. za eno sredo , a ja na sredin je sobota!!! Moj si itak želi da rodim v soboto po možnosti čez dan, da bo zvečer ...sej veste kaj - mau nagibu!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 8:48:46
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro! Jst sm spala super, edino prekmalu sem se zbudila in zdej nimam kej počet . Masha men je moja ginekologinja rekla, da lahko vzameš dve šumečki Mg, če pa še ni bolje pa še eno šumečko Ca. Cojka upam, da ne boš lisička ko prideš od frizeraj, al kaj si že rekla prašnik . Mkbk ti pa ziher nisi goba v glavo, razen če si se na "gobico" postrigla . Moj bi tud najrajš vidu, da rodim v soboto, tako kot tvoj, jaz pa navijam za ponedeljek . Krtkova si se naspala? Petrca kje si pa ti danes? A spet kje tortice ješ ? Živa ti si pa res ponočnjak. jaz tudi če bi hotela ne bi zdržala tako dolgo . NN in Žak bosta pa kmalu doma
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 8:55:21
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Jaz sem že od 6h pokonci, ker zaradi nestrpnosti nisem mogla več spat kaj dosti. :( Pa prvič me je ponoči krč zagrabil v meča. Auuuu! Moram prav ginekologa vprašati koliko je maksimalna dnevna doza magnezija, da se ne zafiksam. nekaj ga dobim že z vitaminskimi tabletami, nekaj še z donatom. Se bojim, da bi bilo preveč, če bi začela še s šumečimi tabletami. A katera kaj ve na to temo? Mene že skoraj 2 tedna ponoči krči grabijo v meča. Pri tem bolj kot magnezij, pomaga kalcij. Magnezij pride bolj prav pri težavah z zgago. Glede doze magnezija: dnevno bi lahko zaužil do 2 šumeči tabletki. Najbolš, da še svojega G vprašaš. živa...ti nisi normalna. Ob kakšnih nečloveških urah delaš. Pa povrh vsega si še na porodniški. MM...super za morje.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 8:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej srake jaz vam bom prišla izklopit računalnike. Sploh vas več ne dohajam. Včasih sem bila taka čveka, zdej me pa čist preveč prehitevate cojka kaj sta novo ime izbrala? jaz pa nič ne vem Vse zamudim. No pa sej mi boš po tel povedala a ne Pa tale s tvojo mami je svetovna Joj babe vidim, da so vam spet neumnosti po glavi hodile. Sploh ne morem niti komentirat ko sem 100 let za cajtom. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova jst grem pa spat. Upam, da bom lahko zaspala, mam namreč tok napihnjen trebuh, vseeno sem očitno preveč jedla v Azurju (mar bi uno palačinko izpustila!! ). Lepo, da priznaš, da si preveč pojedla, da ni Evita kriva živa ti si pa res nora no. Dej mal se umiri. O super, da gre NN že domov. Upam, da se nam kaj javi, ko bo imela čas. NN pogrešamo te!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 9:03:23
|
|
|
|
mkbk
|
NN zmaga nax ne sekiraj se, sej veš,da zdej je Taiček na 1. mestu. me smo pa na 2.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 9:06:40
|
|
|
|
MaliMišek
|
Nax tudi me počasi prihajamo za tabo in ne bo več toliko časa za sračji čvek in neumnosti .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 9:12:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol, ko boste ve rodile, se bom jaz že čisto uvedla v to življenje in bom sama s sabo klepetala tukaj, ker boste imele ve ful dela s tamalimi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 9:14:09
|
|
|
|
sasa1975
|
JUTRO, NN bravo bravo si že zmagala me pa še malo MM sej morči je pa morči da se malo odklopiš in nafilaš baterije NAX sej nisi nič pametnega zamudila...ti bodi kar mamica (gremo za tabo) COJKA torej imaš danes stilsko preobrazbo? KRTKOVA pa še spi? lep dan,
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 9:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
saša sej vem, da nisem nič pametnega zamudila, samo me pa te sračje norčije vedno spravijo v dobro voljo in se fajn nasmejim.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 10:22:22
|
|
|
|
krtkova
|
Dobro jutro! Sem malo potegnila, ker sem šla spat jasno šele ob pol 4h!! Men se že ful meša, mam po mojem že paranaojo sploh iti spat. Pa dons me je zgaga zaje..., pa bruhala sem (po mojem od prenažrtosti), pa sprehajala sem se po stanovanju, ker sedet sploh nism mogla (nemirne noge), pa perilo obešala, pa... kaj pa vem, kaj vse sem počela. Potem pa zjutraj zbudi ena krava, ki je fullllll trobla, ker je jo je ena zaparkirala s prižganimi žmigavci - torej je bila v bližini in je takoj pritekla. Una pa trobla, kot da je konc sveta. Če bi sam mal stopla ven iz avta, bi jo tko nadrla iz okna, da po mojem nikol več ne bi upala niti pomislit na gumb za troblo!! Tko, da sm vstala mal z levo nogo, ampak sej bo. Zunaj je sonček, kar me srčno veseli, danes bom malo počivala, ker me "simfiza pubikus" al kako se že temu strokovno reče (masha??) kar pošteno boli! Mogoče jo mahnem le na en sprehod do službe mkbk, kasneje ko bo topleje. Tko, za dobro jutro, bi bilo to vse.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?