|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
7.4.2010 22:21:06   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Krti - ljubljanski botanični je zdaj čist beden k majo kr ene lesene dile pa neki - nima pojma kva delajo, pa ne vem kok dolg...

Je pa vseen bolš da greste med dinozavre kot pa med dile user posted image . Sej verjetn niso povsod...se zihr tud kaka rožica najde.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 22:22:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
7.4.2010 22:22:46   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

MM pa Krtkova bosta pa čist zagorele ko bosta šle rodit user posted image . Že zelenim. Moj nos že par dni ni vidu kaj drugega razen 4 sten, ampak nč bat moj čas še prihaaaaaja!!

TE ČAKAVA NESTRPNO!!!!!

SE STRINJAM!!! Bomo vse ful lepo zagorele v P user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.4.2010 22:24:38   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Sem vam pozabila prej povedat....ratal nam je rezervirat par dni morja v aprilu user posted image , samo sem pozabila datum user posted image , upam da si je moj user posted image zapomnil.

Drugače pa za info: v arboretumu gostujejo dinozavri user posted image

O, super za morje. A potem greta v Umag?

Ja v Umag...vsaj to, ker moj  user posted image bi že zdej krožu sam okrog Lj P user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 22:26:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.4.2010 22:26:35   
krtkova

Ja v Umag...vsaj to, ker moj  user posted image bi že zdej krožu sam okrog Lj P user posted image

še dobr, da ni pol na Kodeljevem rezerviru apartmaja - bazen že majo tam!!user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.4.2010 22:27:09   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Če so v botaničnem dile, pol je vseen če se gremo h kakšni žagi slikat.

ni slaba, ni slaba....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.4.2010 22:27:40   
MaliMišek

še dobr, da ni pol na Kodeljevem rezerviru apartmaja - bazen že majo tam!!user posted image

Ti se kr heci...da mu slučajno ne daš te ideje, ker zna še stornirat Umag user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
7.4.2010 22:32:06   
krtkova
Ti se kr heci...da mu slučajno ne daš te ideje, ker zna še stornirat Umag user posted image

maš prov, ne bom mu povedala.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.4.2010 22:32:41   
MaliMišek

maš prov, ne bom mu povedala.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.4.2010 22:37:08   
krtkova
jst grem pa spat. Upam, da bom lahko zaspala, mam namreč tok napihnjen trebuh, vseeno sem očitno preveč jedla v Azurju (mar bi uno palačinko izpustila!!user posted image ).

Se beremo jutri!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.4.2010 22:37:49   
MaliMišek
Nočko!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
8.4.2010 1:52:29   
živa
Uradno se pofočkam, da sem zmešana. Do 2h zjutraj na PORODNIŠKI delam za službo user posted image .

Pa dobro jutro vsem user posted image .

živa

Neposredna povezava do sporočila: 1413
8.4.2010 8:02:59   
Masha_M
Jaz sem že od 6h pokonci, ker zaradi nestrpnosti nisem mogla več spat kaj dosti. :( Pa prvič me je ponoči krč zagrabil v meča. Auuuu! Moram prav ginekologa vprašati koliko je maksimalna dnevna doza magnezija, da se ne zafiksam. nekaj ga dobim že z vitaminskimi tabletami, nekaj še z donatom. Se bojim, da bi bilo preveč, če bi začela še s šumečimi tabletami. A katera kaj ve na to temo?

Drugače pa malo mešano:

živa:
Jup, potrjujem. Officialy si zmešana. :) Fotke s Provanse bi pa (vsaj jaz) z veseljem kdaj pogledala.

krtkova: Mene tudi CSD še čaka. :( Pa mi je že sedaj muka samo pomisliti na ukvarjanje s tistimi birokratki. :( Za fizioterapijo bom pa danes zatežila dohtarju, ker včasih res obupno boli. :( Cinque Terre so pa že na to-do listku. Destinacij očitno ne bo zmanjkalo. :)

MaliMišek: Super za morje. Upam, da boste maksimalno uživali. ;)

cojka:
Sem pošpegala fotke s Toskane na FBju! Looks lovely! user posted image Midva sva poiskala penzion nekje v sredini vseh lokacij, tako da bi morala imeti max 45min do Pise, Lucce, Siene, Firenc, San Gimignano itd. Tvoja mami je pa res hecna. Upam, da je preverila pogoje, da ni kak un nateg da se s poslanim SMS kam včlaniš in ti potem oni pošiljajo neka sporočila, ki jih gadno zaračunavajo. :( Bodite previdni!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 8:17:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.4.2010 8:21:40   
mkbk

MM pa Krtkova bosta pa čist zagorele ko bosta šle rodit user posted image . Že zelenim. Moj nos že par dni ni vidu kaj drugega razen 4 sten, ampak nč bat moj čas še prihaaaaaja!!

TE ČAKAVA NESTRPNO!!!!!

SE STRINJAM!!! Bomo vse ful lepo zagorele v P user posted image

Nadaljujem pogovor od učeri, k mi je pamiška crknla (baterije - pa se do zdej še nism naučila kako se dajo polnit... učer se pa tud ism začela...v glavnem a mislta, da bomo šle skp rodit glede na to da smo sam en tedn narazen, no ja ti pa krti sta še bliži... ampak lohk se zmenmo npr. za eno sredo user posted image user posted image user posted image , a ja na sredin je sobota!!! user posted image  Moj si itak želi da rodim v soboto po možnosti čez dan, da bo zvečer ...sej veste kaj - mau nagibu!

Neposredna povezava do sporočila: 1416
8.4.2010 8:48:46   
MaliMišek
Dobro jutro!

Jst sm spala super, edino prekmalu sem se zbudila in zdej nimam kej počet user posted image .

Masha men je moja ginekologinja rekla, da lahko vzameš dve šumečki Mg, če pa še ni bolje pa še eno šumečko Ca.

Cojka upam, da ne boš lisička ko prideš od frizeraj, al kaj si že rekla prašnik user posted image .

Mkbk ti pa ziher nisi goba v glavo, razen če si se na "gobico" postrigla user posted image .  Moj bi tud najrajš vidu, da rodim v soboto, tako kot tvoj, jaz pa navijam za ponedeljek user posted image .

Krtkova si se naspala?

Petrca kje si pa ti danes? A spet kje tortice ješ user posted image ?

Živa
ti si pa res ponočnjak. jaz tudi če bi hotela ne bi zdržala tako dolgo user posted image .
NN in Žak bosta pa kmalu doma user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
8.4.2010 8:55:21   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M
Jaz sem že od 6h pokonci, ker zaradi nestrpnosti nisem mogla več spat kaj dosti. :( Pa prvič me je ponoči krč zagrabil v meča. Auuuu! Moram prav ginekologa vprašati koliko je maksimalna dnevna doza magnezija, da se ne zafiksam. nekaj ga dobim že z vitaminskimi tabletami, nekaj še z donatom. Se bojim, da bi bilo preveč, če bi začela še s šumečimi tabletami. A katera kaj ve na to temo?

Mene že skoraj 2 tedna ponoči krči grabijo v meča. Pri tem bolj kot magnezij, pomaga kalcij. Magnezij pride bolj prav pri težavah z zgago.
Glede doze magnezija: dnevno bi lahko zaužil do 2 šumeči tabletki. Najbolš, da še svojega G vprašaš.

živa...ti nisi normalna. Ob kakšnih nečloveških urah delaš. Pa povrh vsega si še na porodniški. user posted image  

MM...super za morje. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
8.4.2010 8:59:09   
Anonimen
Ej srake jaz vam bom prišla izklopit računalnike. Sploh vas več ne dohajam. Včasih sem bila taka čveka, zdej me pa čist preveč prehitevateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cojka
kaj sta novo ime izbrala? jaz pa nič ne vemuser posted image user posted image user posted image Vse zamudim. No pa sej mi boš po tel povedala a neuser posted image
Pa tale s tvojo mami je svetovnauser posted image user posted image user posted image

Joj babe vidim, da so vam spet neumnosti po glavi hodile. Sploh ne morem niti komentirat ko sem 100 let za cajtom.

jst grem pa spat. Upam, da bom lahko zaspala, mam namreč tok napihnjen trebuh, vseeno sem očitno preveč jedla v Azurju (mar bi uno palačinko izpustila!! ).

Lepo, da priznaš, da si preveč pojedla, da ni Evita krivauser posted image

živa ti si pa res nora no. Dej mal se umiri.

O super, da gre NN že domov. Upam, da se nam kaj javi, ko bo imela čas. NN pogrešamo te!

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.4.2010 9:03:23   
mkbk
NN zmaga user posted image user posted image user posted image

nax ne sekiraj se, sej veš,da zdej je Taiček na 1. mestu. me smo pa na 2. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
8.4.2010 9:06:40   
MaliMišek
Nax tudi me počasi prihajamo za tabo in ne bo več toliko časa za sračji čvek in neumnosti user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.4.2010 9:12:29   
Anonimen
Pol, ko boste ve rodile, se bom jaz že čisto uvedla v to življenje in bom sama s sabo klepetala tukaj, ker boste imele ve ful dela s tamalimiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.4.2010 9:14:09   
sasa1975
JUTRO,

NN bravo bravo si že zmagala me pa še malo
MM sej morči je pa morči da se malo odklopiš in nafilaš baterije
NAX sej nisi nič pametnega zamudila...ti bodi kar mamica (gremo za tabo)
COJKA torej imaš danes stilsko preobrazbo?
KRTKOVA pa še spi?

lep dan,

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.4.2010 9:23:51   
Anonimen
saša sej vem, da nisem nič pametnega zamudila, samo me pa te sračje norčije vedno spravijo v dobro voljo in se fajn nasmejim. 

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.4.2010 10:22:22   
krtkova
Dobro jutro!

Sem malo potegnila, ker sem šla spat jasno šele ob pol 4h!!user posted image user posted image  Men se že ful meša, mam po mojem že paranaojo sploh iti spat. Pa dons me je zgaga zaje..., pa bruhala sem (po mojem od prenažrtosti), pa sprehajala sem se po stanovanju, ker sedet sploh nism mogla (nemirne noge), pa perilo obešala, pa... kaj pa vem, kaj vse sem počela.

Potem pa zjutraj zbudi ena krava, ki je fullllll trobla, ker je jo je ena zaparkirala s prižganimi žmigavci - torej je bila v bližini in je takoj pritekla. Una pa trobla, kot da je konc sveta. Če bi sam mal stopla ven iz avta, bi jo tko nadrla iz okna, da po mojem nikol več ne bi upala niti pomislit na gumb za troblo!!user posted image user posted image

Tko, da sm vstala mal z levo nogo, ampak sej bo. Zunaj je sonček, kar me srčno veseli, danes bom malo počivala, ker me "simfiza pubikus" al kako se že temu strokovno reče (masha??) kar pošteno boli! Mogoče jo mahnem le na en sprehod do službe mkbk, kasneje ko bo topleje.

Tko, za dobro jutro, bi bilo to vse.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?