Anonimen
|
Ok, lahko nadaljujem (ceprav sem v soku). Bi sla direkt na en cik Nas seznam se krajsa! Đizus, jaz morem tudi kmalu spraviti to dete iz sebe Je pa zadnja 2 dni mala ful ful mirna. Res s tezavo nastejem 10 gibov. Nocem panicariti (zato imam moza) ampak mi je res vse skupaj malo sumljivo. Torej, gremo naprej. Marcevke, se boste kaj javile? Jaz prav pogresam Zvezdici pa Urso pa Pikapolonico. Upam, da ste vse ok in da so otrocki pridni. Sem zdaj s Cojko govorila, ki je mogla sveto priseci, da me ne bo prehitela. No, pa da vidim Ste vmes ze ful naklofale. Nax upam, da bos uspela na kaksno srecanje z malim priti. Da si malo pobilzje pogledamo to kar nas kmalu caka. Petrca, hvala za nasvet glede mozevega smrtnega strahu. In ne, nikoli ga ni noben pes pogrizel in napadel. Ima pa totalno panicno mati, ki tudi misli, da bo nasa psica (16 let stara, pasme shi tzu, 6 kil) pojedla naso malo, ko se bo rodila. In je vsa prestrasena, da bom ja stran drzala psa od otroka. Ki bo v roku 3 mesecev tezji (in vecji) od psa. Kr neki. Drugace pa ne, nimava veliko prijateljev s treniranimi psmi, zato bom kar tebe prosila, ko boste imeli agility kje blizu LJ, ce lahko prideva tvoje kuzke pogledat. Sem mu kazala filmcek, ki si ga enkrat dala gor pa so mu ful lepi in ves se raznezi. Ko pa jih vidi v daljavi na polju pa zivcnega fase. Ah, skoda besed Amazonka, tudi meni je zal, da vceraj nisem prisla, ampak pocutila sem se tako kot da bi danes jaz rodila in ne Marjana! Jaz se kar ne morem verjeti! Fous sem ji Danes ponoci pa sem spala kot top. Tudi na wc mi ni blo treba,nic otrdevanja, nic od nic. Po eni strani bi ze ful rada sla rodit, po drugi pa me je vedno bolj strah. Upam, da se nam vseeno se uspe kdaj dobiti na kaksni kavi/tortici. Pa ce bo Masha organizirala, bi znalo biti tudi lokacijsko bolj ugodno zame, ki zivim na koncu sveta Sasa tebe tudi ze 100 let nisem vidla. Sem pa malinov caj ze pila in ni nic pomagalo sodec po cisto zaprtem MV v torek. Mi ga je pa zmanjkalo, zato morem na trznico po novega. Je pa marjanaj pila ta caj pa je napisala, da jo je mali kar zmatral. Me prav zanima kaj to pomeni. No, vprasanje je, ce sploh hocem vedeti Krti ne zgovarjaj se, da se izklapljas. Kaj pa jaz vem kaksne hot stvari si se pogovarjala. Mkbk o bogi Filip! Upam, da se mu stanje umiri do prihoda Lare, ker ce ne bos imela dva bolancka doma. Ti si pa itak nadpridna mati. Zdaj ves zakaj ti je tvoj diamante kupil. Ziva nehaj ponocevati! Kako sta tvoja mala? Se ze veselita? Pupa lepo da se nam javis. Povej kako vama gre rejenje in dojenje? In kdaj prideta do LJ? Ti bom na FB odpisala malo vec. Aja, pa porodna zgodba niti ni tako slaba. Mi je vsec, da tudi ti zagovarjas, da ko pridejo pravi popadki potem ves. Jaz na te hude bolecine se cakam. Ko pa bodo, bo pa tako kmalu vsega konec. Upam Kaj sem se pozabila? No, saj se pridem. Lepo se imejte
|