|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
8.4.2010 15:25:41   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
kako se sploh na FB najdete, ko ste pa z nicki tu?

Mene je enkrat ena dodala, potem sem pa jaz preko njenih prijateljev dodajala druge. Najprej sem jih spoznala na srečanju, potem sem pa preko slik ugotavljala katera je katera. user posted image
MM in masho sem pa že od prej poznala in sem jo imela prej na FB kot tukaj na forumu. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
8.4.2010 15:41:03   
krtkova
Jst sm zaspala kot top!!!

In Aglaia - sori, nism klepetala, ampak sm mela blokado klicev vklopljeno. Ker vedno kadar zakinkam, me kdo zbudi. In točno to bi se zgodilo tudi tokrat.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem te že klicala nazaj, pa očitno zdaj ti dremkaš!!

In kakšen šok me pričaka, ko odprem oči!! Marjanaj je rodila!!!!!! Joj, sm tok vesela, sploh ne vem, kaj naj rečem. In sam tok da veste, jst sm ji edina včeri rekla, da se mi zdi da ma nizko trebuh!!! user posted image  Joj, pa Tibor je tudi lepo ime!user posted image user posted image  

Sam.......aglaia - it is your turn now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

grem za 20 min na sonček na balkon, pol pa k tašči na kosilo!!

joj, joj marjanaj je pa že rodila!! jupiiiiiiiiii!!user posted image user posted image  Kr ne dojemam!!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
8.4.2010 15:41:42   
mkbk
Hoj srake...

Krti ko ti prlezeš iz krtine je zame že skor konc dneva...ampak je pa res, da je ob tej uri zih najlepše zunaj, škoda no k se nisva uspele zment. Jst delam še v pon in tor...user posted image pol pa fertig!

Masha ..čestitke za malega žabonzija! user posted image

Temo bi lohka mele pa res LJ srake pa to pol nima veze ne z mamicam ne z nosečkam k bom tko pola pola, lahko papočakamo, da vse rodimo, pa se pol preselimo, sej v končni fazi nevermind.

Grem filipu (beri: sm poslala mojga fotra, k se je prtožval k more it še do dohtarce in ne samo v lekarno, hvala, oči)) po AB, k mam polhn k *** tega pacanja, zdle slišm, da ima še drisko!!! user posted image . HB, da napovedujejo slabo vreme. Komi čakam. Sm zloba zlobna a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1478
8.4.2010 15:43:39   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
MM in masho sem pa že od prej poznala in sem jo imela prej na FB kot tukaj na forumu. user posted image

matr, men pa sploh ni potegnilo, koga mi predlagaš za frendico.user posted image user posted image  Ker ne maram, da se mi tkole frendi dajejo, sem dala ignore. Soriiiiiiiiiiiiiiii!! Zdej šele vem, kdo je to bil.

Če se Masha strinja, dej še enkrat, plis. (ne moreš mi je pa predlagat za frendico na FB, če ona nič ne o tem!!!!!!)

Neposredna povezava do sporočila: 1479
8.4.2010 15:55:14   
bcljka
krtkova - a ti ni kapnl po imenu in priimku da je to masha_m?? pa da ti jo petrca predlaga pa če pogledaš skupne frende so same srake?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 15:56:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1481
8.4.2010 15:59:44   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Evo mene! Ob 7:34 sem prilezel ven. Krilim in maham z vsemi 52 cm. Mami sem posteno namucil s svojimi 3370g. Zdaj pociva, ati gre pa na zasluzeni kozarcek. Se kmalu vidimo. Tibor & mami & oci

Bravo bravo Marjana. Cestitam!! user posted image user posted image

cestitke se od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
8.4.2010 16:00:14   
Anonimen
Ok, lahko nadaljujem (ceprav sem v soku). Bi sla direkt na en cik user posted image
Nas seznam se krajsa! Đizus, jaz morem tudi kmalu spraviti to dete iz sebe user posted image Je pa zadnja 2 dni mala ful ful mirna. Res s tezavo nastejem 10 gibov. Nocem panicariti (zato imam moza) ampak mi je res vse skupaj malo sumljivo.

Torej, gremo naprej.
Marcevke, se boste kaj javile? Jaz prav pogresam Zvezdici pa Urso pa Pikapolonico. Upam, da ste vse ok in da so otrocki pridni.

Sem zdaj s Cojko govorila, ki je mogla sveto priseci, da me ne bo prehitela. No, pa da vidim user posted image

Ste vmes ze ful naklofale. Nax upam, da bos uspela na kaksno srecanje z malim priti. Da si malo pobilzje pogledamo to kar nas kmalu caka.

Petrca, hvala za nasvet glede mozevega smrtnega strahu. In ne, nikoli ga ni noben pes pogrizel in napadel. Ima pa totalno panicno mati, ki tudi misli, da bo nasa psica (16 let stara, pasme shi tzu, 6 kil) pojedla naso malo, ko se bo rodila. In je vsa prestrasena, da bom ja stran drzala psa od otroka. Ki bo v roku 3 mesecev tezji (in vecji) od psa. Kr neki. Drugace pa ne, nimava veliko prijateljev s treniranimi psmi, zato bom kar tebe prosila, ko boste imeli agility kje blizu LJ, ce lahko prideva tvoje kuzke pogledat. Sem mu kazala filmcek, ki si ga enkrat dala gor pa so mu ful lepi in ves se raznezi. Ko pa jih vidi v daljavi na polju pa zivcnega fase. Ah, skoda besed user posted image

Amazonka, tudi meni je zal, da vceraj nisem prisla, ampak pocutila sem se tako kot da bi danes jaz rodila in ne Marjana! Jaz se kar ne morem verjeti! Fous sem ji user posted image Danes ponoci pa sem spala kot top. Tudi na wc mi ni blo treba,nic otrdevanja, nic od nic. Po eni strani bi ze ful rada sla rodit, po drugi pa me je vedno bolj strah.
Upam, da se nam vseeno se uspe kdaj dobiti na kaksni kavi/tortici. Pa ce bo Masha organizirala, bi znalo biti tudi lokacijsko bolj ugodno zame, ki zivim na koncu sveta user posted image

Sasa tebe tudi ze 100 let nisem vidla. Sem pa malinov caj ze pila in ni nic pomagalo sodec po cisto zaprtem MV v torek. Mi ga je pa zmanjkalo, zato morem na trznico po novega. Je pa marjanaj pila ta caj pa je napisala, da jo je mali kar zmatral. Me prav zanima kaj to pomeni. No, vprasanje je, ce sploh hocem vedeti user posted image

Krti ne zgovarjaj se, da se izklapljas. Kaj pa jaz vem kaksne hot stvari si se pogovarjala. user posted image

Mkbk o bogi Filip! Upam, da se mu stanje umiri do prihoda Lare, ker ce ne bos imela dva bolancka doma. Ti si pa itak nadpridna mati. Zdaj ves zakaj ti je tvoj diamante kupil. user posted image

Ziva nehaj ponocevati! Kako sta tvoja mala? Se ze veselita?

Pupa lepo da se nam javis. Povej kako vama gre rejenje in dojenje? In kdaj prideta do LJ? Ti bom na FB odpisala malo vec. Aja, pa porodna zgodba niti ni tako slaba. Mi je vsec, da tudi ti zagovarjas, da ko pridejo pravi popadki potem ves. Jaz na te hude bolecine se cakam. Ko pa bodo, bo pa tako kmalu vsega konec. Upam user posted image

Kaj sem se pozabila? No, saj se pridem.
Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 16:06:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1484
8.4.2010 16:11:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

aglaia - jaz tudi pijem malinov čaj. Samo sem ga kupila kar v City parku v tisti zeliščni prodajalni, ker mi je LJ tržnica malo od rok. Drugače pa je marjanaj napisala, da je tamali hitro ven padel - tako da mogoče pa pomaga. Danes bo še posebej velika šalcauser posted image
Aja, pa sploh ne morem verjet, da si danes tako aktivnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Razmisljam, ce mogoce vi porode sprozate. Vceraj je bla Marjana se z vami, danes pa ze v porodnisnici (hahaha, kot Rudi Carell). Zato sem danes ful aktivna, da bom jutri ze rodila. I wish user posted image

Samo za info. Krti se spet ne javi. Toliko o blokadi klicev. Mogoce je pa samo mene zblokirala user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
8.4.2010 16:26:16   
MaliMišek
Aglaia Krtkova verjetno zdele hvata braun bojo...se je prej neki hvalila, da se bo šla nudista na balkonu user posted image .

Aglaia ti nam pa oblub, da ko prideš k sebi po porodu, da nam zaupaš svojo porodno zgodbo. Na podlagi tega, kar zdej berem, ko ti vse tako humoristično napišeš upam, da mene potem mine strah pred porodom. Ker ko tkole naše rojevajo me čedalje bolj stiska user posted image .

Sem pozabila še dopisat....Krtkova ti boš pa kontrolirala višino mojega trebuha, da mi napoveš, kdaj bo moja žogica padla ven. Očitno imaš edino TI filing za te stvari user posted image .

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 8.4.2010 16:36:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
8.4.2010 17:24:38   
amazonka3
o.k, upoštevam nasvet od Nax, pa ni nobene FBI-jevke na delu, sam Cojka je ostala prjavljena....hmmmm...da ni pustila računalnika pržganga pa letela v Puser posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
8.4.2010 17:26:22   
Majček28
dan....

ena 'vojažerka' tuki...vas občasno berem potem pa nč ne napišem...ma kolk sem jaz zanimiva, a ne user posted image ... sicer mi pa cojka vse pove....da jo mal zatožim user posted image

vidim, da se pri vas že kar dogaja in da se D Day približuje...nekaterim prej drugim mal kasnej....jaz čakam našega Jureta enkrat junija tko da imam še kar neki časa.......al pa tud ne user posted image

punce, nič bit strah...naj zveni še tko klišejsko ampak vse bo tik tak mimo in bolečine pozabljene v prvi sekundi....moja izjava takoj po porodu je bila: Jaz bi pa to še počela, kaj če bi se šla nadomestno mamo!.....hm, moj me je samo mal čukast pogledal, reku ni nič, jaz sem pa šele mal kasnej dojela kaj sem sploh rekla....dejstvo je, da nekje more pridet ven in kako boste to doživljale je velik odvism od vaše psihe...ne se pustit prestrašit z bolečinam pa komplikacijam pa popadki...vse bo OK...naj vam bo porod izziv...in dejstvo je, da vsaka doživlja bolečino drugač: ena si pripre prst pa leti na urgenco, druga ga pa nese pod mrzlo vodo....verjamem, da bi ve vse dale prst pod mrzlo vodo user posted image

ah ja, ne morem iz svoje kože in kar neki modrujem....sej ne zamerte a ne user posted image ....cojka, dej povej, da nisem taka težačka kot bi se dal iz tega posta prebrat...

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 1488
8.4.2010 17:37:39   
Majček28

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

sam Cojka je ostala prjavljena....hmmmm...da ni pustila računalnika pržganga pa letela v Puser posted image user posted image

ne ne cojka nima časa do 17-ga, ima že vse splaniran user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
8.4.2010 18:15:11   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

punce, nič bit strah...naj zveni še tko klišejsko ampak vse bo tik tak mimo in bolečine pozabljene v prvi sekundi....moja izjava takoj po porodu je bila: Jaz bi pa to še počela, kaj če bi se šla nadomestno mamo!.....hm, moj me je samo mal čukast pogledal, reku ni nič, jaz sem pa šele mal kasnej dojela kaj sem sploh rekla....

Ej "pa to ne morš da verjameš", nekaj v tem stilu sem rekla jaz: "Ej, pa sej to ni blo tko hudo, lahko takoj še enkrat", moj me je tko grdo pogledu, revežuser posted image in vse zaradi tega, ker sem v njegovem kratkotrajnem spominu pustila sliko, ki je ni mogel pozabiti ene pol letauser posted image - revež je namreč moral otroku glavco držat, ko je bila še med mojimi nogami, ker je babica tekla po dohtarja user posted image je rekel, da je bilo to 20 najdaljših sekund v njegovem življenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
8.4.2010 18:19:11   
mkbk
o fak fak fak ženske ste se kar odločle in že divje rojevate.....men se bo od šoka čep odlušču, pa to čist prezgodi (joke)

MARJANAJ ČESTITKE (zdaj kričim)jooooooj kr ne morm verjet k jst sm te pa tud zanč pr šipcu vidla, pa nism mela pojma, da si že tok tiktak, sm šla seznamčič gledat in je v bistvu glih prov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe kva pijete malinove liste pejte si tamalo spolerat tko kot marjanaj, pa bojo mali gvišno začeli ven kapljat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
8.4.2010 18:29:54   
krtkova
aglaia - sem bla na kosilu!! Da ne omenjam, da se tud ti men nikol ne javiš, k te kličem!!user posted image user posted image user posted image  
Sem bila pa zdejle topless na balkončku - koooolkkkk jeeee pppaaaa paaaassssaaaalllll!!! Pa še ribe sm jedla pri tašči in mi prsti še vedno mal po brancinu dišijo in sm se počutla čist k na morju!!user posted image  Nism pa mogla mal zakinkat, ker me tamalčica tko brca v rebra, da ni res.user posted image  al pa raje user posted image

Jst tud ne dojemam, da je marjanaj kr rodila, pa še včeri smo skupi sedele. Je pa res, da je šla dva dni nazaj na brazilsko - mogoče ji je pa to sprožilo porod.user posted image user posted image

A veste, kaj mi je pa kr mal žalostno? Da nas zmanjkuje na tej temi, ker vse tko pridno rojevajo. In potem jasno nimajo več časa za pisanje in prihajanje na tortice. Jst kr pogrešam NN recimo. Nax moram pa absolutno pohvalit, nisi zginila. Upam da tudi ostale ne boste!user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
8.4.2010 19:00:11   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jst tud ne dojemam, da je marjanaj kr rodila, pa še včeri smo skupi sedele. Je pa res, da je šla dva dni nazaj na brazilsko - mogoče ji je pa to sprožilo porod.user posted image user posted image

Samo da niso bile tortice krive. user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
8.4.2010 19:20:56   
petrca2507

Če se Masha strinja, dej še enkrat, plis. (ne moreš mi je pa predlagat za frendico na FB, če ona nič ne o tem!!!!!!)

Te bo masha sama poiskala in dodala. user posted image Zdej zgleda "praznuje" ker se je videl spol. Je ni za priklicat. user posted image

Jst tud še vedno ne dojemam, da je marjanaj že rodila. Mogoče je kombinacija vsega (brazilska in hlajenje na torticah) vzrok za hiter porod. user posted image

Majček...to kar si napisala o porodu bom jst kr sprintala in dala mojmu v roke, da mi bo bral, ko bom rojevala. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
8.4.2010 20:02:33   
Anonimen
s tabo se pa sploh en pogovarjam večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se sploh še kera pogovarja z mano? Že par dni nazaj je krtkova rekla, da se ne pogovarja več z mano in me zdej ignorira. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cojka ne bi o tem, da bi jaz lahko kakšne nasvete delila. Sej vidiš kok mam pojma.

Aglaia zgleda boste vse pred naslednjim srečanjem rodile (aprilčice mislim, da si ne bo kakšna junijka utvar delala). user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28
ah ja, ne morem iz svoje kože in kar neki modrujem....sej ne zamerte a ne ....cojka, dej povej, da nisem taka težačka kot bi se dal iz tega posta prebrat...

cojka je raj zginila, da te ne rabi zagovarjat. Zgleda si še večja težačka user posted image (da ne boš resno vzela. Itak pa če se prav spomim si od naše cojči sestrična).

A veste, kaj mi je pa kr mal žalostno? Da nas zmanjkuje na tej temi, ker vse tko pridno rojevajo. In potem jasno nimajo več časa za pisanje in prihajanje na tortice. Jst kr pogrešam NN recimo. Nax moram pa absolutno pohvalit, nisi zginila. Upam da tudi ostale ne boste!

Hvala, hvala Sej veste moj recept. user posted image

Glede poroda...men ni bilo luštno, samo se pa strinjam, pozabiš v sekundi.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 8.4.2010 20:03:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 1495
8.4.2010 20:12:30   
MaliMišek
Jst nisem skregana s tabo user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Glede poroda ne morem rečt glih da me je strah, ampak ko srake rojevajo se šele zavem, da bo tudi moja žogica slej kot prej padla ven user posted image (pa upam, da bo res kr padla ven user posted image , držim pesti!!!)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
8.4.2010 20:18:33   
MaliMišek
Pa se očitno spet jst sama s sabo pogovarjam user posted image . Kam ste spet zginle?

Neposredna povezava do sporočila: 1497
8.4.2010 20:18:42   
katrinka

A veste, kaj mi je pa kr mal žalostno? Da nas zmanjkuje na tej temi, ker vse tko pridno rojevajo. In potem jasno nimajo več časa za pisanje in prihajanje na tortice. Jst kr pogrešam NN recimo. Nax moram pa absolutno pohvalit, nisi zginila. Upam da tudi ostale ne boste!user posted image

jaz sem na koncu seznama...jaz bom sama tu ostala, se vedle ne boste ko bom rodila - upam da se kmalu kake nove pridruzijouser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 20:40:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
8.4.2010 20:50:32   
Anonimen
MM hvala, da vsaj ti govoriš z manouser posted image user posted image Nič skrbet, žogica bo padla ven. Sej boš vidla, ni panike.

majček moj
Drugač si pa še večja težačka

No sej sem rekla, da je ziher še večja težačkauser posted image Ne more bit drugač, če sta pa v soroduuser posted image Zdej bo ziher cojkin naslednji stavek namenjen meni: S tabo se ne pogovarjam več!user posted image user posted image user posted image

cojka z avtom nič novega. Moj spet bluzi. Jaz ne vem kaj tem decom ni jasno. Mu naročim katerega naj pogleda oz je bil itak on čist zagret za tistega, ampak ne, je treba pol še druge gledat in valda je prišel domov spet zagret za drug avtouser posted image Mislim sej ne vem več. Ga bom šla kar sama kupit, brez da bo vedeluser posted image
Aja pa super za previjalnouser posted image In za dinarčkeuser posted image Pa glej, da jih boš pametno porabila.
Pa upam, da boš res izvajala tako kot jaz, da boš res lahko še klepetala z nami. No jaz sem ga danes kar mojemu uturila.

Midva sva se šla pa danes menit za krst. Na najino obletnico poroke bova krstila žabončkauser posted image

< Sporočilo je popravil nax05 -- 8.4.2010 20:51:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?