Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 10:42:54
|
|
|
|
tanika1
|
Hej! Kok je lepo, ko so taki lepi in topli dnevi zdej, se zjutraj takoj boljš počutim, ko vidim, da je sonček. jaz mam dons spet ctg, pa pregled, tko da moram čez eno uro od doma. Drugač so pa zdej tud mene že začel spraševat kdaj bo, pa če je že, sam zaenkrat so še kar uvidevni tko da še ni tok hudo. Bi šlo pa tud men na živce, če bi me kar vsak dan kdo spraševal. Drugač pa že komaj čakam, da se bo kej začel, ker mi je tkole doma že kar mal dolgčas. Mož je po cele dneve v službi ta teden, tko da sm vesela, da sva tok blizu mojih, da nisem skoz sama. Dons grem pa pol po pregledu še do sestre, pa se bova z nečakom mal igrala, prej sva govorila po telefonu, pa kar ni hotel nehat. No lepo se mejte, pa izkoristite tale sonček.lp
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 10:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena dobra stvar, ko prej rodiš....da te folk ne sprašuje in ti teži kdaj bo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 11:22:17
|
|
|
|
pupa*81
|
hej sračke moje! mal se vam javljam, prebrat vas nisem utegnila vse... sam odlomke vaših sračenj cojka a zdej sta končno najdla ime k je obema všeč? živa pa dej nehaj no! mi delaš slabo vest k si tolk pridna sej pokonc sm tudi jst ob 2 ponoč, sam v funkciji mlekarne uuu, botanični vrt lj... kolk jst pogrešam tist konc... sem stanovala med študijem tam blizu in mi je res fuuul nostalgičen smo pa začeli s sprehodi, zaenkrat le po logatcu, bomo pa počasi razširli revir do lj, upam no grem... naša čebelica zahteva mamo - oz njene zize
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 12:01:18
|
|
|
|
mkbk
|
Evo mene spet nazaj..zdej bo pa počas konc službenih poti, sej dons je bla pa samo vrhnika! Pa možič mi sporoča, da je filipumalo bolje, vsaj kar se vročine tič jeeeeeej, ker če do jutr ne bi blo, bi fasal AB, sicer bomo vidli, kaj bo zvečer, ampak pričakujem najboljše, ker je menda že ves gajsten. Krti...tolk o tvojem sprehodu - kdaj si ti to načrtvala - a si nazaj zakomirala Pupa lepo da se javiš... Aja pa eno vprašanje, kje bomo pol čvekale, ko namo več nosečke? tO ME FUL MUČ, PA VEDNO POZABIM VPRAŠAT... A SE DAMO KAR POD SRAKE? (ne derem se samo CL sm mela vklopljen po pomoti!) Še tri dni službe! MM, ti si zadnja enhala delat se mi zdi... a si kej special pripravla v službi al nč, jst ful ne vem, nekak se morm poslovit...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 12:18:28
|
|
|
|
MaliMišek
|
Zdej pa mam ko sem se zjutraj hvalilia kako se super spala. Moj dan ni več tako super, spet mi je slabo in objemam školjko . Pa še zgaga . Mkbk samo še jutri, a ne?! Pri nas ni navada, da bi se na veliko poslavljali in sem zjutraj plačala samo kavo. Je pa odvisno od tega kakšne so kaj navade pri vas.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 12:19:39
|
|
|
|
krtkova
|
MKBK - sm res mal zakinkala nazaj!! Do kdaj si v službi?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 12:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Srake matr mamo vedno "gledalcev". A začnem pobirat vstopnino IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Aja pa eno vprašanje, kje bomo pol čvekale, ko namo več nosečke? tO ME FUL MUČ, PA VEDNO POZABIM VPRAŠAT... A SE DAMO KAR POD SRAKE? (ne derem se samo CL sm mela vklopljen po pomoti!) mkbk to sem pa že jaz študirala in rekla, da moram vprašat. Jaz bi RES imela temo, ki bo naša, sračje mamice MM boga no. Pa kako to, da ti je še vedno tok slabo? Upam, da boš kmalu bolje. Bi ti tortica pomagala Če bi ti, si takoj zrihtam prevoz in ti jo dostavim.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 12:35:23
|
|
|
|
krtkova
|
MM - a kej rabiš?????? Predlagam, da se potem odpre tema; ljubljanske srake al pa kaj takega. Sam MKBK, a ne prehitevaš mal? Še ni prišla naša sreda (al kjer dan že) na koncu maja!!! Ti raje najprej pejt na dopust, da se gremo nekam sončit, da bodo fotke iz porodne sobe lepe, ko bomo zagorele. Jst bi prišla do tebe na sprehod kmalu, ker se grem potem sončit na moj balkon!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 12:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova pa sej bomo mogle met kmalu temo. Jaz in neka_noč sva že sračje mami, kmal bojo še marjanaj, cojka, živa, saša,...pol ste pa že junijke na vrsti.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 12:45:41
|
|
|
|
MaliMišek
|
Ej nax kaj pa majčevke , al si mi PDP kr v junij prestavla . Za mojo slabost pa pojma nimam kaj je krivo, upam da ni kak virus in da bo jutri že bolje. Sem pojedla zdej en jogurt in zaenkrat ga še nisem izločla. Je pa rpišel zdej domov moj in bo lepo poskrbel za mene. Nax in krtkova hvala vseeno za vajini ponudbi, da me odrešita muk
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 12:57:13
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 krtkova pa sej bomo mogle met kmalu temo. Jaz in neka_noč sva že sračje mami, kmal bojo še marjanaj, cojka, živa, saša,...pol ste pa že junijke na vrsti. Se absolutno strinjam. Sam za mkbk se mi je zdelo mal zgodi. Kako naj grem do mkbk na sprehod, če se ne javi?? MM - pa si zihr, da je masten krofek dober za tvoj bruhajoči želodček?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 13:05:09
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Kako naj grem do mkbk na sprehod, če se ne javi?? ker je že doma!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 13:11:50
|
|
|
|
bcljka
|
oj! tretji dan MŠ za nami... spet obolevala nad uno žensko! dons je bla druga babica in jo je modelka isto sprašvala k tisto učeri in spet dvakrat povedala da ma že dva otroka doma in da je tretjič noseča mi je kr iz nosa puhtel! drgač pa tiste k ste ble v LJ porodnišnici v MŠ... moj si je lih jogurt odpru in ga tko z užitkom začel pit k je pokazala tisto fotko kako zgleda usrana pokakakna plenica... skor je plunu v glavo eni ženski pred sabo sm se smejala še ene pol ure ljubljanske srake je men zlo ušeč naslov teme greva pa zdele po jupol junior ker jutr pride malar končno! zdej samo upam da nas ni Pika zaj... ker bodo stene v roza zeleni kombinaciji soba pa tud roza... če se pojavi lulček bomo pa modre avte čez limal pejte uživat na sonček... jst sm se eno urco že pražla na kavi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2010 13:18:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 13:46:43
|
|
|
|
krtkova
|
jst sm šla na en sprehod, krasej sonček, ful mamic z vozički,... skratka vse kul, sam po 20 min je mene vse začel bolet in otrdevat. Sm se kr obrnila in šla dam. Zdej pa še mal počakam, da na naš balkon čist sonček pride, pol pa vse iz sebe in se nastavit soncu!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 13:46:59
|
|
|
|
Masha_M
|
Drage Srake in ves Sračji Dol! Mi bomo imeli fantka! Torej malega Žabona in ne več malo Žabo. In doktor ni bil videti prav zelo nesiguren. Vse je ok, težki smo 530g, stegnenica, trebušček, srček, glavica, mehur, nogice, rokice, vse je super. Dobila sva tudi 2 slikici in 1 video, pa mogoče še kaj prilimam tukaj gor, če le nimate že poln kufr vsega tega, glede na to, da ste vse to že stokrat videle pri sebi in/ali drugih. :P In od drugega tedna sem 2 tedna na bolniški, potem pa 2 tedna na dopustu, tako da se mi kar smeji. In če zdaj ne bo hitro katera organizirala tortic bom... well... organzirala jaz! :) Več pa kasneje, ker že zdaj kradem minute na skrivaj, preden mi kdo uleti izza hrbta! Danes je krasen dan, sonček je, jaz sem srečna, mali je zdrav, doma bom malo odpočila od službenih težakov itd. Aaaaaa!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 13:55:19
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M In če zdaj ne bo hitro katera organizirala tortic bom... well... organzirala jaz! :) Just do it - Nike!!! Pa še čestitke za fantka!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 13:56:42
|
|
|
|
petrca2507
|
nova tema...glede na to, da ste po PDP-jih vse ful pred mano, se bom v primeru nove teme, kr tja preselila. Sej ne boste imele nič proti? Če tukaj ne bo nobene čveke, mi bo dolgčas. cojka...kolikor vem je imela masha danes morfologijo. Že komaj čaka, da ji povejo kaj nosi. Men je pa danes v službi tkoooo dolgčas, da bi šla kar domov. Čas si krajšam s pisanjem vse sort navodil za moj "nadomestek".
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 13:59:22
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Mi bomo imeli fantka! Juhu...čestitke Moja napoved je bila pravilna. Kdaj in kje padejo tortice?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 13:59:49
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Men je pa danes v službi tkoooo dolgčas, men je pa dons doma tko dolgčas!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 14:00:59
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Drage Srake in ves Sračji Dol! Mi bomo imeli fantka! Torej malega Žabona in ne več malo Žabo. In doktor ni bil videti prav zelo nesiguren. Vse je ok, težki smo 530g, stegnenica, trebušček, srček, glavica, mehur, nogice, rokice, vse je super. Dobila sva tudi 2 slikici in 1 video, pa mogoče še kaj prilimam tukaj gor, če le nimate že poln kufr vsega tega, glede na to, da ste vse to že stokrat videle pri sebi in/ali drugih. :P In od drugega tedna sem 2 tedna na bolniški, potem pa 2 tedna na dopustu, tako da se mi kar smeji. In če zdaj ne bo hitro katera organizirala tortic bom... well... organzirala jaz! :) Več pa kasneje, ker že zdaj kradem minute na skrivaj, preden mi kdo uleti izza hrbta! Danes je krasen dan, sonček je, jaz sem srečna, mali je zdrav, doma bom malo odpočila od službenih težakov itd. Aaaaaa! o čestitke , tortice jaz bi tudi pa ne smem, imam sladkorno
< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 8.4.2010 14:01:57 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 14:03:16
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova men je pa dons doma tko dolgčas! Jst mam doma cel živalski vrt in mi tam nikol ni dolgčas. Sem poslušala, da je napoved za vikend slaba. Tko da bom zgleda končno updejtala spletno stran. Pa v soboto sem se na depilacijo nog in bikinija naročila, ampak nisem imela tolk "jajc" da bi preizkusila brazilsko.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 14:10:19
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Pa v soboto sem se na depilacijo nog in bikinija naročila, ampak nisem imela tolk "jajc" da bi preizkusila brazilsko. jst grem tud!! sicer ne na brazilsko, ampak me bo čimbolj, da bo pol brazilka padla, mal pred porodom. zdej se bom pa mal na kavč vrgla, sonce nikakor noče na moj balkon.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 8.4.2010 14:15:28
|
|
|
|
katrinka
|
nova tema - jaz sem pa mislila d apridete k ljubljanskim mamicam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2010 14:21:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?