|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
8.4.2010 10:42:54   
tanika1
Hej!
Kok je lepo, ko so taki lepi in topli dnevi zdej, se zjutraj takoj boljš počutim, ko vidim, da je sonček. jaz mam dons spet ctg, pa pregled, tko da moram čez eno uro od doma. Drugač so pa zdej tud mene že začel spraševat kdaj bo, pa če je že, sam zaenkrat so še kar uvidevni tko da še ni tok hudo. Bi šlo pa tud men na živce, če bi me kar vsak dan kdo spraševal. Drugač pa že komaj čakam, da se bo kej začel, ker mi je tkole doma že kar mal dolgčas. Mož je po cele dneve v službi ta teden, tko da sm vesela, da sva tok blizu mojih, da nisem skoz sama. Dons grem pa pol po pregledu še do sestre, pa se bova z nečakom mal igrala, prej sva govorila po telefonu, pa kar ni hotel nehat.

No lepo se mejte, pa izkoristite tale sonček.lp

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
8.4.2010 10:50:04   
Anonimen
Ena dobra stvar, ko prej rodiš....da te folk ne sprašuje in ti teži kdaj bo. 

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
8.4.2010 11:22:17   
pupa*81
hej sračke moje!

mal se vam javljam, prebrat vas nisem utegnila vse... sam odlomke vaših sračenj user posted image

cojka a zdej sta končno najdla ime k je obema všeč?

živa pa dej nehaj no! mi delaš slabo vest k si tolk pridna user posted image sej pokonc sm tudi jst ob 2 ponoč, sam v funkciji mlekarne user posted image

uuu, botanični vrt lj... kolk jst pogrešam tist konc... sem stanovala med študijem tam blizu in mi je res fuuul nostalgičen user posted image

smo pa začeli s sprehodi, zaenkrat le po logatcu, bomo pa počasi razširli revir do lj, upam user posted image

no grem... naša čebelica zahteva mamo - oz njene zize user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
8.4.2010 12:01:18   
mkbk
Evo mene spet nazaj..zdej bo pa počas konc službenih poti, sej dons je bla pa samo vrhnika!

Pa možič mi sporoča, da je filipumalo bolje, vsaj  kar se vročine tič jeeeeeej, ker če do jutr ne bi blo, bi fasal AB, sicer bomo vidli, kaj bo zvečer, ampak pričakujem najboljše, ker je menda že ves gajsten. user posted image

Krti...tolk o tvojem sprehodu - kdaj si ti to načrtvala - a si nazaj zakomirala user posted image

Pupa lepo da se javiš... user posted image user posted image

Aja pa eno vprašanje, kje bomo pol čvekale, ko namo več nosečke? tO ME FUL MUČ, PA VEDNO POZABIM VPRAŠAT... A SE DAMO KAR POD SRAKE? (ne derem se samo CL sm mela vklopljen po pomoti!) user posted image

Še tri dni službe! user posted image user posted image

MM, ti si zadnja enhala delat se mi zdi... a si kej special pripravla v službi al nč, jst ful ne vem, nekak se morm poslovit...user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
8.4.2010 12:18:28   
MaliMišek
Zdej pa mam ko sem se zjutraj hvalilia kako se super spala. Moj dan ni več tako super, spet mi je slabo in objemam školjko user posted image . Pa še zgaga user posted image .

Mkbk user posted image samo še jutri, a ne?! Pri nas ni navada, da bi se na veliko poslavljali in sem zjutraj plačala samo kavo. Je pa odvisno od tega kakšne so kaj navade pri vas.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
8.4.2010 12:19:39   
krtkova
MKBK - sm res mal zakinkala nazaj!!user posted image user posted image  Do kdaj si v službi?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
8.4.2010 12:31:38   
Anonimen
Srake matr mamo vedno "gledalcev". A začnem pobirat vstopninouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Aja pa eno vprašanje, kje bomo pol čvekale, ko namo več nosečke? tO ME FUL MUČ, PA VEDNO POZABIM VPRAŠAT... A SE DAMO KAR POD SRAKE? (ne derem se samo CL sm mela vklopljen po pomoti!) user posted image

mkbk to sem pa že jaz študirala in rekla, da moram vprašat. Jaz bi RES imela temo, ki bo naša, sračje mamiceuser posted image

MM boga no. Pa kako to, da ti je še vedno tok slabo? Upam, da boš kmalu bolje. Bi ti tortica pomagalauser posted image Če bi ti, si takoj zrihtam prevoz in ti jo dostavim.

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
8.4.2010 12:35:23   
krtkova
MM - a kej rabiš?????? user posted image user posted image

Predlagam, da se potem odpre tema; ljubljanske srake al pa kaj takega. Sam MKBK, a ne prehitevaš mal?user posted image user posted image  Še ni prišla naša sreda (al kjer dan že) na koncu maja!!!user posted image user posted image user posted image  Ti raje najprej pejt na dopust, da se gremo nekam sončit, da bodo fotke iz porodne sobe lepe, ko bomo zagorele. Jst bi prišla do tebe na sprehod kmalu, ker se grem potem sončit na moj balkon!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
8.4.2010 12:40:17   
Anonimen
krtkova pa sej bomo mogle met kmalu temo. Jaz in neka_noč sva že sračje mami, kmal bojo še marjanaj, cojka, živa, saša,...pol ste pa že junijke na vrsti.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
8.4.2010 12:45:41   
MaliMišek
Ej nax kaj pa majčevke user posted image , al si mi PDP kr v junij prestavla user posted image .

Za mojo slabost pa pojma nimam kaj je krivo, upam da ni kak virus in da bo jutri že bolje. Sem pojedla zdej en jogurt in zaenkrat ga še nisem izločla. Je pa rpišel zdej domov moj user posted image in bo lepo poskrbel za mene. Nax in krtkova hvala vseeno za vajini ponudbi, da me odrešita muk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
8.4.2010 12:57:13   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtkova pa sej bomo mogle met kmalu temo. Jaz in neka_noč sva že sračje mami, kmal bojo še marjanaj, cojka, živa, saša,...pol ste pa že junijke na vrsti.

Se absolutno strinjam. Sam za mkbk se mi je zdelo mal zgodi.user posted image user posted image

Kako naj grem do mkbk na sprehod, če se ne javi??user posted image user posted image user posted image

MM -  pa si zihr, da je masten krofek dober za tvoj bruhajoči želodček?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
8.4.2010 13:05:09   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Kako naj grem do mkbk na sprehod, če se ne javi??user posted image user posted image user posted image

ker je že doma!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
8.4.2010 13:11:50   
bcljka
oj!

tretji dan MŠ za nami... spet obolevala nad uno žensko! user posted image dons je bla druga babica in jo je modelka isto sprašvala k tisto učeri in spet dvakrat povedala da ma že dva otroka doma in da je tretjič noseča user posted image user posted image user posted image mi je kr iz nosa puhtel! user posted image user posted image user posted image
drgač pa tiste k ste ble v LJ porodnišnici v MŠ... moj si je lih jogurt odpru in ga tko z užitkom začel pit k je pokazala tisto fotko kako zgleda usrana pokakakna plenica... skor je plunu v glavo eni ženski pred sabo user posted image user posted image user posted image sm se smejala še ene pol ure user posted image user posted image user posted image

ljubljanske srake je men zlo ušeč naslov teme user posted image user posted image user posted image

greva pa zdele po jupol junior ker jutr pride malar user posted image user posted image user posted image končno!user posted image user posted image user posted image zdej samo upam da nas ni Pika zaj... ker bodo stene v roza zeleni kombinaciji user posted image soba pa tud roza... če se pojavi lulček bomo pa modre avte čez limal user posted image user posted image user posted image

pejte uživat na sonček... jst sm se eno urco že pražla na kavi user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 13:18:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
8.4.2010 13:46:43   
krtkova
jst sm šla na en sprehod, krasej sonček, ful mamic z vozički,... skratka vse kul, sam po 20 min je mene vse začel bolet in otrdevat. Sm se kr obrnila in šla dam. user posted image user posted image  Zdej pa še mal počakam, da na naš balkon čist sonček pride, pol pa vse iz sebe in se nastavit soncu!!user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
8.4.2010 13:46:59   
Masha_M
Drage Srake in ves Sračji Dol!

Mi bomo imeli fantka!

Torej malega Žabona in ne več malo Žabo. In doktor ni bil videti prav zelo nesiguren. Vse je ok, težki smo 530g, stegnenica, trebušček, srček, glavica, mehur, nogice, rokice, vse je super. Dobila sva tudi 2 slikici in 1 video, pa mogoče še kaj prilimam tukaj gor, če le nimate že poln kufr vsega tega, glede na to, da ste vse to že stokrat videle pri sebi in/ali drugih. :P

In od drugega tedna sem 2 tedna na bolniški, potem pa 2 tedna na dopustu, tako da se mi kar smeji. In če zdaj ne bo hitro katera organizirala tortic bom... well... organzirala jaz! :)

Več pa kasneje, ker že zdaj kradem minute na skrivaj, preden mi kdo uleti izza hrbta!

Danes je krasen dan, sonček je, jaz sem srečna, mali je zdrav, doma bom malo odpočila od službenih težakov itd. Aaaaaa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
8.4.2010 13:55:19   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

In če zdaj ne bo hitro katera organizirala tortic bom... well... organzirala jaz! :)

Just do it - Nike!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še čestitke za fantka!!user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
8.4.2010 13:56:42   
petrca2507
nova tema...glede na to, da ste po PDP-jih vse ful pred mano, se bom v primeru nove teme, kr tja preselila. Sej ne boste imele nič proti? user posted image  Če tukaj ne bo nobene čveke, mi bo dolgčas.

cojka...kolikor vem je imela masha danes morfologijo. Že komaj čaka, da ji povejo kaj nosi.

Men je pa danes v službi tkoooo dolgčas, da bi šla kar domov. Čas si krajšam s pisanjem vse sort navodil za moj "nadomestek".

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
8.4.2010 13:59:22   
petrca2507
Mi bomo imeli fantka!

Juhu...čestitke user posted image
Moja napoved je bila pravilna. user posted image

Kdaj in kje padejo tortice?

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
8.4.2010 13:59:49   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Men je pa danes v službi tkoooo dolgčas,

men je pa dons doma tko dolgčas!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
8.4.2010 14:00:59   
lumpa6

Drage Srake in ves Sračji Dol!

Mi bomo imeli fantka!

Torej malega Žabona in ne več malo Žabo. In doktor ni bil videti prav zelo nesiguren. Vse je ok, težki smo 530g, stegnenica, trebušček, srček, glavica, mehur, nogice, rokice, vse je super. Dobila sva tudi 2 slikici in 1 video, pa mogoče še kaj prilimam tukaj gor, če le nimate že poln kufr vsega tega, glede na to, da ste vse to že stokrat videle pri sebi in/ali drugih. :P

In od drugega tedna sem 2 tedna na bolniški, potem pa 2 tedna na dopustu, tako da se mi kar smeji. In če zdaj ne bo hitro katera organizirala tortic bom... well... organzirala jaz! :)

Več pa kasneje, ker že zdaj kradem minute na skrivaj, preden mi kdo uleti izza hrbta!

Danes je krasen dan, sonček je, jaz sem srečna, mali je zdrav, doma bom malo odpočila od službenih težakov itd. Aaaaaa! user posted image user posted image user posted image

o čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
tortice jaz bi tudi pa ne smem, imam sladkornouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 8.4.2010 14:01:57 >

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
8.4.2010 14:03:16   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
men je pa dons doma tko dolgčas!user posted image

Jst mam doma cel živalski vrt in mi tam nikol ni dolgčas. user posted image   Sem poslušala, da je napoved za vikend slaba. Tko da bom zgleda končno updejtala spletno stran. Pa v soboto sem se na depilacijo nog in bikinija naročila, ampak nisem imela tolk "jajc" da bi preizkusila brazilsko. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
8.4.2010 14:10:19   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
Pa v soboto sem se na depilacijo nog in bikinija naročila, ampak nisem imela tolk "jajc" da bi preizkusila brazilsko. user posted image

jst grem tud!! sicer ne na brazilsko, ampak me bo čimbolj, da bo pol brazilka padla, mal pred porodom.

zdej se bom pa mal na kavč vrgla, sonce nikakor noče na moj balkon.user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
8.4.2010 14:15:28   
katrinka
nova tema - jaz sem pa mislila d apridete k ljubljanskim mamicamuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 14:21:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?